Lindsey Vonn julkaisi karun kuvan koiristaan – karkumatkalla oli tylyt seuraukset - Alppihiihto - Ilta-Sanomat

Koirien kuonot täynnä piikkisian piikkejä – Lindsey Vonn julkaisi karun kuvan lemmikkiensä karkumatkan lopputuloksesta

Lindsey Vonnin koirat saivat opetuksen piikkisialta.

Lindsey Vonnin koirien karkumatka päättyi ikävästi.­

23.9. 13:05

Piikkisikoja ei kannata mennä häiritsemään.

Lindsey Vonnin koirat Bear ja Leo oppivat tämän kantapään kautta.

Menestyksekkään alppihiihtouransa vuoteen 2019 lopettanut Vonn julkaisi Instagram-tilillään karuja kuvia kahden koiransa kohtaamisesta piikkisian kanssa.

Vonnin, 35, mukaan koirat olivat karanneet kotona ja jahdanneet piikkisikaa. Kuvat näyttävät, että siinä ei käynyt hyvin; seikkailun tuloksena kuonot olivat täynnä piikkejä.

Piikkisikojen tiedetään puolustautuvan piikikästä häntäänsä heiluttamalla. Piikkien irrottaminen ihosta tai turkista on vaikeaa niissä olevien pienten väkästen vuoksi.

– Olen tavattoman kiitollinen, että he ovat kunnossa. Arvostan suuresti perheeni ja ystävieni apua siinä, että saimme koirat takaisin kotiin, Vonn kirjoitti julkaisussaan ja kiitteli myös eläinlääkäriklinikkaa koirien hoidosta.

Vonnilla ja tämän puolisolla, NHL-tähti P.K. Subbanilla on yhteensä kolme koiraa: piikkisialta opetuksen saaneet Bear ja Leo sekä Lucy.

Vonn saavutti alppihiihtourallaan muun muassa neljä maailmancupin kokonaiskilpailun voittoa, olympiakultaa ja kaksi olympiapronssia sekä kahdeksan MM-mitalia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?