Lapsensa traagisesti menettänyt huippu-urheilijapari sai kaksoset – Bode Miller joutui itse toimimaan kätilönä - Alppihiihto - Ilta-Sanomat

Lapsensa traagisesti menettänyt huippu-urheilijapari sai kaksoset – Bode Miller joutui itse toimimaan kätilönä

Bode Miller ja Morgan Beck Miller saivat kaksoset viime viikon perjantaina.

Bode Miller ja Morgan Beck Miller saivat kaksoset viime viikon perjantaina.

Julkaistu: 17.11. 13:25

Puolitoistavuotiaan tyttärensä traagisesti viime vuonna menettäneet Bode ja Morgan Miller ovat saaneet perheeseensä kaksoslapset.

Alppihiihdon olympiavoittaja Bode Miller ja hänen vaimonsa, rantalentopalloilija Morgan Beck Miller kohtasivat viime vuonna suurimman mahdollisen surun, kun heidän 19 kuukautta vanha Emeline-tyttärensä hukkui perheen naapureiden uima-altaaseen.

Neljä kuukautta tragedian jälkeen Millerien perhe toivotti tervetulleeksi uuden tulokkaan, kun Morgan synnytti perheeseen poikavauvan. Viime viikon perjantaina 13-kuukautinen Easton Miller sai kaksi pikkuveljeä.

Millerien synnytys ei mennyt aivan perinteisen kaavan mukaan. Miller paljasti Today-shown haastattelussa, että hän joutui itse toimimaan kätilönä kaksosten saapuessa maailmaan perheen kotona.

– Synnytystarina oli yksi hulluimmista asioista, joita olen kokenut. Yksikään kätilöistä ei ehtinyt ajoissa paikalle. Kun he pääsivät paikalle, minä ja äitini pitelimme jo vauvoja, Miller muisteli ikimuistoista perjantaita ohjelmassa.

– Onneksi äitini on toiminut kätilönä. Hän ei ollut kuitenkaan kätilöinyt yli kahteenkymmeneen vuoteen, eikä koskaan kaksosia. Olimme molemmat melko rentoja, muttemme todellakaan olleet päteviä suorittamaan avustamatonta kaksosten kotisynnytystä.

Morgan juhlisti kaksosten syntymää julkaisemalla Instagram-tilillään hellyttävän kuvan kolme päivää ennen laskettua aikaa syntyneistä pojista.

– Marraskuun kahdeksas, päivä, jota ei olisi voitu käsikirjoittaa täydellisemmin näiden kahden saapuessa maailmaan. Synnytystarina on tajunnanräjäyttävä. Olen ylitsevuotavan kiitollinen lahjoista, joita tyttövauvani lähettää.

Millerit ovat puhuneet avoimesti tyttärensä hukkumisesta ehkäistäkseen vastaavien tragedioiden tapahtumisen tulevaisuudessa. Morgan on julkaissut Instagram-tilillään myös sydäntäsärkevän kuvan, jossa hän pitelee kuolevaa tytärtään sairaalassa.

Millereillä on Eastonin ja vielä nimeämättömien kaksospoikien lisäksi 4-vuotias Nash-poika. Bodella on kaksi lasta myös aiemmista parisuhteista, 6-vuotias poika Nate ja 11-vuotias tytär Dace.