NHL-rakas puristeli Lindsey Vonnin pakaroita Miamissa, alppitähti kommentoi bikinikuvia – ”Minua ei hävetä!”

Julkaistu:

Alppihiihto
Alppihiihtouransa tänä keväänä päättänyt Lindsey Vonn lomailee Floridassa NHL-rakkaansa P.K. Subbanin kanssa.
Huippupuolustaja P.K. Subbanin kausi päättyi NHL:n pudotuspelien avauskierroksella, kun Dallas Stars pudotti hänen seuransa Nashville Predatorsin jatkosta.

29-vuotias Subban on vaihtanut jään kuumaan hiekkaan ja lähtenyt alppihiihtäjärakkaansa Lindsey Vonnin kanssa lomalle Floridaan.

Olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari Vonn ja Subban kuvattiin viikonlopun aikana rennoissa tunnelmissa rannalla ja uima-allasbileissä, joissa pariskunta hempeili julkisesti.


Alppihiihtouransa tänä keväänä päättänyt Vonn, 34, kommentoi kuvia Twitter-tilillään maanantaina.

– Kävin polvileikkauksessa viisi viikkoa sitten enkä ole sen jälkeen pystynyt treenaamaan kunnolla. Siksi en ole tuntenut oloani kovin itsevarmaksi kehoni sisällä. Viikonloppuna menin rimpulakunnossa Miami Beachille ja esittelin uusia arpiani sekä selluliittiani, Vonn kirjoitti ja jatkoi.

– Vaikka olen rapakunnossa, olen silti ylpeä kehostani eikä minua hävetä kävellä ympäriinsä bikiniasussa!


Loukkaantumisten runtelema Vonn voitti tänä vuonna vielä syöksylaskun MM-pronssia Åressa. Hän löi sukset naulaan heti MM-kisojen jälkeen.

Pitkällä urallaan Vonn laski maailmancupin osakilpailuissa voittajaksi 82 kertaa. Hänen edellään kaikkien aikojen tilastossa on vain Ruotsin Ingemar Stenmark 86 voitollaan.

Talviurheilun superpariksi kutsuttu Subban ja Vonn ovat seurustelleet viime vuoden kesäkuusta lähtien. Vonn on aiemmin seurustellut muun muassa golftähti Tiger Woodsin kanssa.

Tyttönimeltään Vonn on Kildow. Hänen sukunimensä on peräisin hänen entiseltä aviomieheltään, alppihiihtäjä Thomas Vonnilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt