Lindsey Vonn kohautti Instagramissa – julkaisi kuvan kilpakumppaninsa paljaasta pakarasta: ”En malta odottaa, minkä väriseksi ne muuttuvat”

Julkaistu:

MM-kisat
Yhdysvaltalaiset alppihiihtäjät saivat ruhjeita MM-kisojen super-G:ssä.
Yhdysvaltalaisen alppihiihtotähden Lindsey Vonnin julkaisema Instagram-kuva on herättänyt huomiota maailmalla.

Kuvassa näkyvät Vonnin ja kilpakumppani Laurenne Rossin Åren MM-kisojen super-G:stä saamat ruhjeet. Vonnin kasvot ja Rossin pakara ovat pahasti mustelmilla.

– Ulosajojemme jälkimainingit eiliseltä. En malta odottaa, minkä väriseksi ne muuttuvat huomenna! 34-vuotias Vonn kirjoittaa.

Vonnin ulosajo oli dramaattinen, mutta hän pystyi lääkintähenkilökunnan tarkastusten jälkeen tulemaan itse suksilla pois mäestä.

– Tuntuu kuin olisin törmännyt rekkaan. Muuten voin loistavasti. Polveni ovat samassa kunnossa kuin ennen kisaa. Niskani on kipeä ja minua särkee varmasti moniin paikkoihin, mutta sunnuntaista tulee hieno päivä, Vonn totesi aiemmin viitaten uransa viimeiseen kisaan.
Vonn päättää uransa MM-kisojen syöksylaskussa. Urallaan muun muassa olympiakultaa, kaksi MM-kultaa ja 82 maailmancupin osakilpailua voittanut tähti aikoo heti urheilu-uransa jälkeen suunnata uusiin kuvioihin.

Kiekkotähti P.K. Subbanin kanssa seurusteleva Vonn jatkaa yhteistyötä sponsoriensa kanssa, alkaa elokuvatuottajaksi ja vihjasi toimittajille myös salaisesta projektista, jota työstetään parhaillaan.

Alun perin Vonn suunnitteli päättävänsä uransa vasta tämän kauden päätyttyä keväällä, mutta vammat pakottivat hänet aikaistamaan eläköitymistään. Vonn ei kovasta kuntoutuksesta ja polvituesta huolimatta pysty enää tekemään huippulaskuissa tarvittavia käännöksiä.

– Kehoni on rikki eikä sitä voi enää korjata. En voi siis laskea unelmieni jäähyväiskautta. Kehoni huutaa minua lopettamaan. Nyt on aika kuunnella sitä, hän on myöntänyt.