Alppihiihto

Traaginen kuva olympiavoittajan vaimosta kuoleva tytär sylissään kosketti – IS:n lukija Tirre: ”Kaksi vauvaani haudanneena tunnen tuskan”

Julkaistu:

Alppihiihto
Lapsensa menettäneen Millerien pariskunnan kuva tragediasta kosketti syvästi IS:n lukijoita, joista monet kertoivat omasta surustaan.
Entisen huippualppihiihtäjän Bode Millerin ja hänen vaimonsa Morganin suru koskettaa maailmanlaajuisesti.

Pariskunta menetti kesällä 19 kuukautta vanhan Emeline-tyttärensä, joka hukkui naapurien uima-altaaseen Yhdysvaltain Kaliforniassa.

Morgan Miller julkaisi viikonloppuna Instagramissa kuvan, jossa hän pitää sylissään kuolevaa pienokaistaan sairaalassa.

Kuva kosketti tapahtumien kaikessa järkyttävyydessään. Esimerkiksi useat kymmenet Ilta-Sanomien lukijat jakoivat kommenttejaan aiheesta IS:n julkaistua kuvaa koskevan uutisen. Voit halutessasi katsoa Morgan Millerin julkaiseman koskettavan kuvan tragediasta alla olevasta linkistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Kuva voi järkyttää äitejä ja isiä – olympiavoittajan vaimo pitelee kuolevaa tytärtä sylissään: ”Anna voimaa lisätä tietoisuutta”

”Niin pieni, niin avuton, elämä voi olla hetkessä ohi. Sydän tässä jutussa itkee”, nimimerkki Minrit kommentoi.

”Pahin hetki elämässä”

Osa lukijoista kertoi menettäneensä oman lapsensa ja ymmärtävänsä Millerien pohjattoman surun omien kokemustensa pohjalta.

”Kaksi vauvaani haudanneena tunnen tuskan... ja liiankin hyvin! Voimia, voimia ja voimia”, nimimerkki Tirre kirjoitti.

”Ei ole sanoja tukea lapsensa menettäneitä”, nimimerkki Milla kiteytti.

”Nähty ja koettu. Pahin hetki elämässä”, nimimerkki Wtf kommentoi.

”Tämä kipu ei hellitä koskaan”, nimimerkki Äiti kuitenkin sanoi.

31-vuotias Morgan ja 40-vuotias Bode Miller ovat antaneet tyttärensä kuoleman jälkeen haastatteluita kotimaassaan Yhdysvalloissa.

Se on osa heidän surutyötään. Samalla he haluavat lisätä vanhempien tietoisuutta vaaroista, joita pienimmätkin lapset voivat kohdata.

– Toivoisin, että voisin pidellä sinua sylissäni vielä. Mutta ennen kuin se päivä tulee, auta minua ja anna minulle voimaa levittää tietoisuutta, Morgan Miller kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Valvonnan hetkellinen ja inhimillinen herpaantuminen johti siihen, että pieni Emeline-tyttö pääsi kävelemään ulos ovesta ja kohtalokkaasti kohti uima-allasta.

– Ei tarvita mitään outoja olosuhteita tai epämääräistä tilannetta. Se voi tapahtua silmänräpäyksessä, Bode Miller sanoi Todayssä.

”Syyllisyys on vaikeinta”

Lapsensa menettäneitä vanhempia kalvaa surutyön keskellä myös syyllisyydentunne.

– Syyllisyys on vaikein asia. Toivon ja rukoilen, että se helpottaa, Morgan Miller sanoi Todayta lainanneen Peoplen mukaan.

Elämä jatkuu -hokema voi tuntua surun keskellä täysin lohduttomalta. Osa IS:n lukijoista kommentoi, että elämän on jatkuttava suurenkin menetyksen jälkeen.

”Oma nelipäiväinen vauva kuoli syliin lääkärien todettua ettei mitään voi tehdä. Oli silti kestettävä ja hoidettava isommat lapset. Vaikka tuli myöhemmin yksi lisää niin silti muisti sen joka päivä yli kymmenen vuotta. Elämä jatkuu...”, nimimerkki Jeekoo kirjoitti.

Menetetyt eivät unohdu.

”Suru ei välttämättä poistu koskaan mutta se muuttaa muotoaan ja sen kanssa voi oppia elämään. Askel kerrallaan...”, nimimerkki On suru suunnaton kertoi.

Alppihiihtourallaan kuusi olympiamitalia ja neljä maailmanmestaruutta voittaneella Bode Millerillä on kaksi lasta edellisistä suhteistaan.

Hän meni naimisiin rantalentopalloilijana ja mallina tunnetun Morgan Beckin kanssa 2012. He saivat esikoisensa 2015. Emeline-tyttö oli syntynyt 2016.

Millerit kertoivat viime keväänä Instagramissa, että Morgan odottaa uutta lasta, jonka laskettu aika on lokakuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt