Alppihiihto

Kuva voi järkyttää äitejä ja isiä – olympiavoittajan vaimo pitelee kuolevaa tytärtä sylissään: ”Anna voimaa lisätä tietoisuutta”

Julkaistu:

alppihiihto
Olympiavoittaja Bode Miller ja hänen vaimonsa Morgan menettivät tyttärensä kesällä. Morgan Miller päätti julkaista koskettavan kuvan tragediasta.
Entistä huippualppihiihtäjää Bode Milleriä ja hänen vaimoansa Morgania kohtasi kesäkuussa suuri suru. Heidän 19 kuukautta vanha Emeline-tytär hukkui Kaliforniassa asuvan Millerien perheen naapurien uima-altaaseen.

Vanhemmat olivat tyttären lähistöllä, mutta siitä huolimatta tämä oli päässyt livahtamaan takaoven kautta uima-altaaseen. Emeline löydettiin pinnan alle vajonneena ja toimitettiin sairaalaan, jossa hän kuoli seuraavana päivänä.

Lauantaina Morgan Miller, 31, julkaisi tunteikkaan kuvan Instagramissa. Kuvassa itkuinen äiti pitelee kuolevaa Emeline-tytärtä sylissään.

– Toivoisin, että voisin pidellä sinua sylissäni vielä. Mutta ennen kuin se päivä tulee, auta minua ja anna minulle voimaa levittää tietoisuutta, Morgan Miller kirjoitti kuvatekstiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Sanoin sinulle pidellessäni sinua tänä hetkenä, että voit edelleen muuttaa maailmaa, voit edelleen siirtää vuoria.

Kuvatekstissä Morgan Miller muisti myös Emelinen kanssa samana päivänä hukkunutta Levi Hughesia. Levi-poika oli kuollessaan 3-vuotias.

– Jalanjälkesi jää ikuisesti tähän maailmaan. Rakastan sinua, pikkuiseni, Morgan-äiti päätti tunteikkaan kirjoituksensa.

Millerit ovat aiemminkin puhuneet traagisesta tapahtumasta avoimesti ja sanovat haluavansa varoittaa muita vanhempia. Heinäkuun lopussa pariskunta oli NBC-kanavan haastattelussa.

Bode Miller, 40, muistutti kanavan Today-ohjelmassa muita vanhempia, että lapsi voi hukkua todella nopeasti, ja tragedia voi kohdata kenet tahansa.

– Ei tarvita mitään outoja olosuhteita tai epämääräistä tilannetta. Se voi tapahtua silmänräpäyksessä, entinen alppitähti sanoi.
Miller ja rantalentopalloilija Morgan Beck menivät naimisiin vuonna 2012 ja saivat esikoisensa vuonna 2015.

Bode Miller voitti urallaan kuusi olympiamitalia. Niistä kirkkain oli kultamitali Vancouverin 2010 kisojen superalppiyhdistetyssä. Maailmanmestaruuksia Miller voitti urallaan neljä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt