Alppihiihto

Lindsey Vonnin alastonkuvia levitettiin netissä – ”En usko, että maailmassa on mitään nöyryyttävämpää”

Julkaistu:

Alppihiihto
Lindsey Vonn kertoi Sports Illustratedille viimevuotisesta ikävästä episodista.
Yhdysvaltalaislaskija Lindsey Vonn kuuluu kaikkien aikojen menestyneimpiin alppihiihtäjiin. Vonn, 33, on voittanut urallaan muun muassa neljä kertaa lajin maailmancupin (2008, 2009, 2010 ja 2012). Lisäksi vauhtilajien spesialisti on olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari.

Yhdysvaltain menestyneimmällä alppihiihtäjällä on takanaan kunnioitettava ura, mutta sen lisäksi Vonn on ollut otsikoissa henkilökohtaisen elämänsä käänteiden vuoksi.

Helmikuun Pyeongchangin olympialaisiin valmistautuva Vonn kertoi hiljattain yhdysvaltalaislehti Sports Illustratedille kokemistaan takaiskuista.

Vonnin uraa ovat viime vuosina varjostaneet erilaiset loukkaantumiset, minkä vuoksi konkarin mahdollisuuksia Etelä-Korean olympialaisissa on vaikea arvioida.

Vonn kertoi laajassa haastattelussa myös yksityiselämässään kokemistaan kolhuista. Yksi niistä tapahtui elokuussa 2017, kun netissä alkoi levitä Vonnin, hänen entisen poikaystävänsä Tiger Woodsin ja muiden julkisuuden henkilöiden alastonkuvia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Asiasta raivostuneet Woods ja Vonn ryhtyivät oikeustoimiin. Yli vuorokauden jälkeen kuvat hävisivät alkuperäislähteestä.

– Tunsin itseni satutetuksi. En usko, että maailmassa on mitään nöyryyttävämpää. Miksi joku tekisi tuollaista? Vonn kommentoi nyt Sports Illustratedille.

Vonn seurusteli golfin supertähden Woodsin kanssa yli kaksi vuotta. Woodsin aiemmat ihmissuhdeskandaalit heijastuivat myös parin yhdessäoloon. Paparazzit ja muut uteliaat seurasivat kaksikkoa hanakasti. Urheilutähdet erosivat keväällä 2015.

Vonnilta kysyttiin, oliko hyvä idea tapailla niin tunnettua miestä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– No... Olin rakastunut. Rakastin häntä (Woodsia), ja olemme yhä ystäviä. Joskus toivon, että hän olisi kuunnellut enemmän, mutta hän on erittäin itsepäinen, Vonn kertoi.

Vonn ei ole ollut otsikoissa vain ihmissuhdedraaman vuoksi. Alppihiihtäjä kommentoi joulukuussa 2017 CNN:lle Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin toimia – ja sai osakseen jättimäisen kritiikkivyöryn Trumpin kannattajajoukoilta.

– Haluan edustaa olympialaisissa Yhdysvaltoja, en presidenttiä... Haluan edustaa maatamme hyvin. Mielestäni hallituksessamme ei ole nykyään montaa ihmistä, jotka tekevät niin, Vonn sanoi.

Trumpin kannattajaleiri syytti lausuntojen jälkeen Vonnia epäisänmaallisuudesta. Alppitähti sanoi yllättyneensä kohun mittaluokasta ja korosti rakastavansa maataan. Hän pysyi kuitenkin tiukasti sanojensa takana.