MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Finance Oy:n mainosaineistoa
MAINOS Santander

Bloggaaja vertaili autorahoitusvaihtoehtoja ja yksi nousi ylitse muiden: ”Tämä on turvallinen ja fiksu”

Julkaistu:

Bloggaaja Iina Hyttinen halusi perheelleen auton, josta ei tarvitse stressata ja jonka kuukausikulut ovat tarkkaan tiedossa. Kaikista rahoitusvaihtoehdoista Santander All-In-One oli heille yksinkertaisesti paras.
But I’m a Human Not a Sandwich -blogin Iina Hyttinen päätyi pohdinnan jälkeen hankkimaan perheineen uuden auton Santanderin All-In-One -sopimuksella. Iina kertoo, miksi kaikista rahoitusvaihtoehdoista juuri All-In-One oli heille paras valinta.

Miksi päädyimme tähän vaihtoehtoon?

Olimme jo aiemmin ostaneet surkean auton, josta koitui vain suuria kustannuksia ja harmaita hiuksia. Halusimme auton, jonka kanssa ei tarvitse murehtia tai varautua yllättäviin huoltomaksuihin.

Päädyimme Santander All-In-Oneen, koska se on autoleasingin ja autorahoituksen hybridi, jossa yhdistyvät näiden vaihtoehtojen parhaat puolet. Santanderin All in One -palvelussa auto rahoitetaan osamaksulla, joten sillä saa perinteisen osamaksurahoituksen hyödyt ilman leasing-sopimuksen sitovuutta.

All-in-one on kaiken kattava ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävä autopaketti. Meillä siihen kuuluu auto, rahoitus, kausihuollot, mahdolliset muut huollot ja taattu hyvityshinta sopimuskauden päätteeksi. Maksamme autosta kiinteää kuukasierää, johon nämä kaikki sisältyvät.

Kiinteät kulut tuovat turvaa lapsiperheen arkeen

Tiedämme auton maksavan joka kuukausi sentilleen saman summan, riippumatta siitä, joutuisiko sitä käyttämään huollossa tai määräaikaishuollossa. Osamaksulla ostettaessa kerrotaan läpinäkyvästi kaikki kulut, joista kuukausimaksu koostuu. Leasing-auto saattaa aiheuttaa yllättäviä lisäkuluja esimerkiksi kilometrirajojen ylittämisestä. Osamaksusta ei myöskään peritä alv:a kuten leasing-autoista, joten osamaksulla ostettu auto voi tulla jo pelkästään siksi edullisemmaksi.

Edullisin ratkaisu tämä ei välttämättä ole, mutta meille se tuntuu turvalliselta ja fiksulta, juuri siltä mitä me kaipaamme. Meille autoilun kulut ovat selkeä, kiinteä summa.

Sopimuskauden päättyessä saamme myydä auton itse haluamaamme liikkeeseen. Maksamme rahoituksesta jäljellä olevan osuuden myynnistä saadulla summalla ja saamme pitää mahdollisen myyntivoiton itsellämme. Toisena vaihtoehtona on, että auto lunastetaan meiltä takaisin rahoituksesta jäljellä olevalla osuudella.

Molemmissa tapauksessa olemme rahallisesti ”kuivilla” eikä auton arvo voi olla pienempi kuin rahoituksesta jäljellä oleva summa. Auton voi sopimuskauden jälkeen myös pitää itsellään, ja maksaa jäljellä olevaa osuutta uuden maksusuunnitelman mukaan pois.

Hyvät kokemukset ohjaavat jatkosopimukseen

Palvelu on ollut meillä käytössä pian kaksi vuotta, kuten myös auto. Kerran autossa syttyi vikavalo parin sekunnin ajaksi, ja veimme se heti huoltoon tsekattavaksi ilman lisäkustannuksia. Auton vuosihuollon ajaksi saimme veloituksetta sijaisauton, koska myös se kuuluu sopimukseemme.

Meillä ei ole aikomustakaan sitoutua samaan autoon kymmeneksi vuodeksi, vaan haluamme vaihtaa autoa tarpeiden muuttuessa ja lasten kasvaessa. Aiomme hankkia myös seuraavan auton All-In-One -sopimuksella sen turvallisuuden, helppouden ja stressittömyyden vuoksi.

Meille oma auto merkitsee vapautta. Vapautta vierailla läheisillä, kun siltä tuntuu. Vapautta kuljettaa lapsia ja käydä juuri niissä paikoissa, joissa haluamme. Auto tuo lisää tunteja hektiseen arkeen, ja se on ollut todella hyödyllinen meille neljän vuoden autottoman pikkulapsiarjen jälkeen.

Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.
MAINOS Santander

MAINOS