VALLILA ALENNUSKOODI 2021

Voimassa olevat Vallila alennuskoodit syyskuussa 2022

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Vallila
Keskiviikkosin Vallila julkaisee keskimäärin 50% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Vallila
Lauantai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Vallila -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

Paras vaihtoehto Vallila vaihteluvälin perusteella.
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Vallila

Sisällysluettelo

 • 01
  Vallila alennuskoodi
 • 02
  Hyödynnä Vallila alennuskoodi ja säästä
 • 03
  Sisustustuotteet edullisesti Vallilan alekoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Vallila alennuskoodi

  Vallila alennuskoodi antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden hankkia suomalaisen perheyrityksen laadukkaita, rohkeilla kuoseilla leikitteleviä sisustus- ja käyttötekstiilejä, astioita ja tapetteja entistä edullisempaan hintaan. Olemme koonneet tälle sivustolle parhaat alekoodit ja kampanjat Vallilan verkkokauppaan, joita hyödyntämällä hankit kauniit, Suomessa suunnitellut tuotteet edullisesti. Nappaa siis käyttöösi ajankohtainen Vallila alennuskoodi ja hanki värikkäät tekstiilit itsellesi tai lahjaksi. 

 • Hyödynnä Vallila alennuskoodi ja säästä

  Vallilan alennuskoodi tuo tilaukseesi tuntuvia säästöjä, joten muista siis lisätä koodi sille varattuun Kuponki-kenttään ostoskorissa aktivoidaksesi alennuksen. Sivustolta löydät myös jo valmiiksi alennettuja tuotteita sekä sesonkikohtaisia kampanjoita, joten voit tehdä löytöjä ympäri vuoden. Suosittelemme, että kurkkaat esimerkiksi kesäalennukset ja Black Friday -tarjoukset, joiden aikana shoppailet Vallilan tuotteet huikein alennushinnoin. Tilaamalla Vallilan uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla tarjouskampanjoista ja saat tietoa ainutlaatuisista eduista ja alennuksista, joiden avulla shoppailet entistä edullisemmin. 


  Vallila alennuskoodi ei ole ainoa tapa, jolla voit saada säästön tilaukseesi. Tekemällä ostoksia tietyllä summalla, Vallila tarjoaa ilmaisen toimituksen ja saat tuotteet kätevästi perille vain muutaman arkipäivän kuluessa, sillä ne lähetetään Suomessa sijaitsevasta varastosta. Hyödynnä siis Vallila alennuskoodi, kampanjat ja ilmainen toimitus shoppaillessasi tietyllä summalla, niin hankit legendaariset kuosit ja mielikuvitukselliset uutuustuotteet parhaaseen mahdolliseen hintaan.


 • Sisustustuotteet edullisesti Vallilan alekoodilla

  Vuonna 1935 Helsingin Vallilassa perustettu tekstiilialan yritys tarjoaa kaksi kertaa vuodessa uudistuvan malliston, joka on tunnistettavasti vallilalainen, mutta samaan aikaan aikaan mielikuvituksellinen, yllättävä ja leikittelevä. Vallilan mallistosta löytyy tuotteita koko kodin sisustamiseen, aina rohkeilla kuoseilla varustetuista tekstiileistä ihastuttaviin astioihin ja kattausesineisiin asti. Tuotteet ollaan suunniteltu samoissa tiloissa Helsingin Vallilassa vuodesta 1939 asti lujalla ammattitaidolla ja intohimolla, ja onhan yritykselle myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu sekä Design From Finland -merkkikin. 


  Vallila asettaa painoarvoa myös hankintaketjun vastuullisuudelle ja läpinäkyvyydelle – yritys on esimerkiksi tehnyt yhteistyötä turkkilaisen tehtaan kanssa jo vuosikymmenten ajan. Tehtaalla valmistuvat Vallilan kankaat ja verhot, jotka käyvät läpi koko prosessin langan kehräyksestä värjäämiseen, painamiseen ja ompeluun samassa paikassa, jonka jälkeen ne lähetetään suoraan Vallilan varastolle Tuusulaan. Hyödynnä siis Vallila alennuskoodi, niin ostat kauniit tekstiilit ja muut sisustustuotteet edullisesti, ja tuet samalla suomalaista suunnittelua. 


  Verkkokaupasta löydät esimerkiksi seuraavat tuotekategoriat, joihin voit hyödyntää Vallila alekoodin: 

  • Kankaat
  • Lakanat
  • Vaatteet
  • Verhot
  • Tapetit
  • Astiat

Usein Kysytyt Kysymykset

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?