TIRENDO ALENNUSKOODI 2022

Voimassa olevat Tirendo alennuskoodit syyskuussa 2022

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Tirendo
Maanantaisin Tirendo julkaisee keskimäärin 35% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Tirendo
Maanantai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Tirendo -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

yksinomaan alennus
Paras vaihtoehto Tirendo vaihteluvälin perusteella.
yksinomaan alennus
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Tirendo

Sisällysluettelo

 • 01
  Tirendo alennuskoodi
 • 02
  Parhaat edut Tirendo alennuskoodilla
 • 03
  Renkaat edullisesti Tirendo alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Tirendo alennuskoodi

  Tirendo alennuskoodi mahdollistaa edulliset rengasostokset lähes kaikkiin kulkuneuvoihin. Tirendo on saksalainen renkaiden jälleenmyyjä, joka tarjoaa runsaasti rengasvaihtoehtoja useilta tunnetuilta merkeiltä, kuten Michelin, Continental ja Nokia. Tarvittaessa renkaat jopa asennetaan puolestasi Tirendon asennuskumppaniliikkeissä, joita löytyy Suomesta yli 500 kappaletta. Vuonna 2011 perustettu Tirendo siirtyi saksalaisen Delticomin omistukseen vuonna 2013, joten yrityksen takana on nykyisin yli 20 vuoden kokemus renkaiden jälleenmyynnistä.


 • Parhaat edut Tirendo alennuskoodilla

  Tirendo alennuskoodi on helppo tapa säästää renkaiden hankinnassa ja myös renkaiden valitseminen Tirendolta on helppoa. Voit etsiä renkaita joko suoraan niiden koon mukaan tai vaihtoehtoisesti ajoneuvosi mallin mukaan. Mikäli haluat saada tarjouksia Tirendolta säännöllisesti, kannattaa sinun liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, sillä saat liittymisen kautta myös alennusta seuraavasta ostoksestasi.

  Tirendon verkkokaupan etusivulta löytyy myös aina päivän tarjous, jonka lisäksi pääset selaamaan yrityksen tarjousrenkaita napin painalluksella. Mikäli et osaa heti tehdä päätöstä haluamistasi renkaista, voit helposti siirtää tuotteet myös vertailuun, jonka kautta voit kätevästi siirtää tuotteen ostoskoriisi. Ostaessasi renkaita Tirendolta on toimitus ilmaista kahta poikkeusta lukuun ottamatta, sillä rengas-vannepaketteihin lisätään toimituskulut ja sen lisäksi joudut maksamaan toimituskulut, mikäli renkaat tilataan saarelle. Muuten toimitus on täysin ilmaista riippumatta siitä, toimitetaanko renkaat sinulle vai Tirendon asennuskumppanille.


 • Renkaat edullisesti Tirendo alennuskoodilla

  Tirendo alennuskoodi ei ole tarkoitettu pelkästään renkaisiin, sillä Tirendolta saat tarvittaessa myös vanteet. Valikoima on äärimmäisen kattava, joten tulet käytännössä löytämään renkaat Tirendolta kaikkiin markkinoilla oleviin automalleihin. Myöskään työkoneita ei ole unohdettu, vaan renkaita on saatavilla kuorma-autoihin, peräkärryihin, traktoreihin ja muihin työkoneisiin. Löydät helposti renkaat myös esimerkiksi golfkärryihin Tirendon laajasta valikoimasta.

  Kun etsit renkaita, voit helposti etsiä niin kesä- kuin talvirenkaita. Mukana on myös valikoima erilaisia jokasään renkaita. Talvirenkaita voi helposti selailla sen mukaan, etsitkö kitka- vai nastarenkaita. Kaiken kaikkiaan Tirendo tarjoaa äärimmäisen kattavan rengasvalikoiman ja yhteistyö asennuskumppaneiden kanssa on piste i:n päälle, kruunaten kaiken kattavat palvelut.

  Tirendolta saat renkaat muun muassa seuraaviin menopeleihin:

  Henkilöautoihin

  • Pakettiautoihin
  • Moottoripyöriin
  • Traktoreihin
  • Kuorma-autoihin
  • Peräkärryihin


Usein Kysytyt Kysymykset

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Katso lisää kauppoja

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?