SLURP ALENNUSKOODI 2022

Voimassa olevat Slurp alennuskoodit elokuussa 2022

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Slurp
Maanantaisin Slurp julkaisee keskimäärin 21% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Slurp
Perjantai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Slurp -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

yksinomaan alennus
Paras vaihtoehto Slurp vaihteluvälin perusteella.
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Slurp

Sisällysluettelo

 • 01
  Slurp alennuskoodi
 • 02
  Huikeaa säästöä Slurp alennuskoodilla
 • 03
  Slurp alennuskoodilla herkullista kahvia
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Slurp alennuskoodi

  Slurp alennuskoodi antaa kahvista nauttiville mahdollisuuden säästää kuluissa. Saat parasta laatua, mutta sinun ei siitäkään huolimatta tarvitsee maksaa liikaa. Me päivitämme ajankohtaiset tarjoukset listallemme, ja ne voi napata käyttöön koska tahansa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Slurp koodit ovat voimassa ainoastaan rajoitetun ajan. Älä siis aikaile ja mieti, vaan toimi nyt, kun saat herkulliset kahvit edullisempaan hintaan!


 • Huikeaa säästöä Slurp alennuskoodilla

  Slurp alennuskoodin käyttäminen on todella helppoa ja näppärää. Tutustu vain listallamme oleviin etuihin ja valitse sieltä itsellesi sopivin. Lunastaminen onnistuu niin, että kopioit Slurp alekoodin talteen ja siirryt sitten verkkokauppaan tekemään ostoksia. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Liitä koodi sille tarkoitettuun kohtaan, niin alennus vähennetään automaattisesti tilauksen loppusummasta.


  Mitä enemmän kahvia Slurpilta tilaa kerralla, sitä edullisemmaksi tilaus tulee. Suuremmat pakkaukset tulevat nimittäin verraten edullisemmiksi kuin pienet pakkaukset. Toki enemmän tilaamalla voi säästää myös postikuluissa. Normaalisti toimituskulut lasketaan paketin suuruuden ja toimitustavan mukaan, mutta Slurp verkkokauppa lähettää kaikki yli 75 € suuruiset tilaukset ilman toimituskuluja.


 • Slurp alennuskoodilla herkullista kahvia

  Slurp alennuskoodilla voi ostaa edullisesti kaikenlaista kahvia. Perinteisen kahvin lisäksi tarjolla on monia erikoiskahveja, joita ei ihan joka kaupasta saa. Tilaaja voi myös itse niin halutessaan räätälöidä itselleen makuprofiilin, jolloin Slurp auttaa etsimään oikeanlaisia kahveja. Saatavana on normaalien ja tummapaahtoisten kahvipapujen lisäksi myös erikoisia lajikkeita. Toisaalta taas kofeiinittomasta kahvista pitävät voivat nauttia decaf-kahvista. Luomua suosivat voivat puolestaan ostaa luomukahvia, joka on tuotettu ympäristöystävällisesti ja lähituotantona. Tällaisia vaihtoehtoja ovat Suomessa tuotetut kahvit, joita niitäkin löytyy muutamia.


  Kahvin lisäksi Slurp verkkokaupasta voi tilata teetä ja laitteita. Teelaatuja on joka lähtöön ja myös erikoisuudet kuten keltainen tee ja maté ovat edustettuina valikoimassa. Slurpin verkkokaupasta voi ostaa muun muassa kahvikoneita ja kahvimyllyjä. Muista hyödyntää Slurp alennuskoodi jo tänään, niin saat tilauksesi edullisempaan hintaan.


  Slurpin verkkokaupasta voi ostaa muun muassa näitä tuotteita:


  • Kahvit
  • Teet
  • Kahvimyllyt


Usein Kysytyt Kysymykset

Emmi Illi
Sisältö ja markkinointi

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Katso lisää kauppoja

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?