SCANDINAVIAN OUTDOOR TARJOUSKOODIT

Voimassa olevat Scandinavian Outdoor alennuskoodit toukokuussa 2023

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Scandinavian Outdoor
Perjantaisin Scandinavian Outdoor julkaisee keskimäärin 57% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Scandinavian Outdoor
Lauantai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Scandinavian Outdoor -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

Paras vaihtoehto Scandinavian Outdoor vaihteluvälin perusteella.

Tietoja kaupasta Scandinavian Outdoor

Sisällysluettelo

 • 01
  Scandinavian Outdoor alennuskoodi
 • 02
  Parhaat edut Scandinavian Outdoor alennuskoodilla
 • 03
  Retkeilyvarusteet edullisesti Scandinavian Outdoor alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Scandinavian Outdoor alennuskoodi

  Scandinavian Outdoor alennuskoodi antaa sinulle erittäin hyvät alennukset kaikista retkeilyyn tarvittavista varusteista. Skandinavian Outdoor on suomalainen yritys, joka on toiminut retkeilyvarusteiden parissa jo vuodesta 1970. Silloin yritys avasi ensimmäisen liikkeensä, Partiovarusteen, Turkuun partiolaisille suunnattuna kauppana. Vuonna 1977 yritys avasi toimintaansa myös muille asiakkaille ja vuonna 1998 perustettu ulkoilukauppa.com oli ensimmäinen retkeilytarvikkeiden verkkokauppa Suomessa. Vuonna 2007 verkkokaupan toimintaa laajennettiin ulkomaille ja Scandinavian Outdoor sai nykyisen nimensä.


 • Parhaat edut Scandinavian Outdoor alennuskoodilla

  Scandinavian Outdoor on siis jo yli 50 vuotta vanha yritys, jonka omistus on ollut alusta asti täysin suomalainen jopa sen jälkeen, kun yritys siirtyi vuonna 2018 kokonaan yksityisomistukseen. Suomessa Scandinavian Outdoor työllistää yli sata ihmistä verkkokaupassa ja seitsemässä kivijalkamyymälässä. Scandinavian Outdoor ei ole unohtanut partiolaisjuuriaan, ja partiolaiset saavat edelleen alennusta myymälän tuotteista. Myös Suomen Ladun jäsenille annetaan jäsenalennus.

  Mikäli ostoskoriisi eksyy riittävästi tavaraa, ei Scandinavian Outdoor jää ainoaksi alennukseksi, jonka saat. Riittävällä summalla saat tavarat ilmaiseksi toimipaikkaan ja raottamalla lompakkoa aavistuksen verran enemmän saat tuotteet kotiisi pelkän palvelumaksun hinnalla ilman sen päälle normaalisti maksettavia postikuluja. Mikäli haluat löytää sivustolta tarjoustuotteita, kannattaa Outlet-osio käydä tarkistamassa säännöllisin väliajoin. Liittymällä maksuttomaan Elämää ulkona -klubiin pääset käsiksi klubilaisille tarjottaviin eksklusiivisiin alennuksiin.


 • Retkeilyvarusteet edullisesti Scandinavian Outdoor alennuskoodilla

  Retkeilyvarusteet voivat maksaa yllättävän paljon, joten Scandinavian Outdoor alennuskoodi voi tiputtaa ostosten hinnasta pois varsin sievoisen summan. Retkeilytuotteiden lisäksi saat ostettua myös kaikkea kivaa talviliikuntaan eräsuksista lumikenkiin. Myöskään kesäurheilua ei ole unohdettu, vaan saat varusteet esimerkiksi pyöräilyyn tai frisbeegolfiin kätevästi Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta.

  Scandinavian Outdoor luottaa tuotteittensa laatuun ja myyntikelpoisilla tuotteilla on ilmainen 100 päivän palautusoikeus, mikä on moninkertainen moniin muihin verkkokauppoihin verrattuna. Sivustolla annetaan myös selkeät ohjeet reklamaatioon, mikäli tuote ei kestä luvatulla tavalla. Scandinavian Outdoor on myös koonnut sivuilleen erinomaiset huolto-ohjeet erilaisille retkeilytuotteille, jotta tiedät, miten mitäkin tuotetta tulee hoitaa.

  Scandinavian Outdoor myy kaikenlaista retkeilyyn tarvittavaa ja sen valikoimiin kuuluvat:

  • Kengät
  • Vaatteet
  • Elektroniikka
  • Retkeilytarvikkeet
  • Varusteet kesäurheiluun
  • Talvilajien varusteet ja tarvikkeet


Usein Kysytyt Kysymykset

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?