LUMO ENERGIA ALENNUSKOODI 2022

Voimassa olevat Lumo Energia alennuskoodit lokakuussa 2022

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Lumo Energia
Keskiviikkosin Lumo Energia julkaisee keskimäärin 25% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Lumo Energia
Keskiviikko on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Lumo Energia -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

yksinomaan alennus
Paras vaihtoehto Lumo Energia vaihteluvälin perusteella.
yksinomaan alennus
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Lumo Energia

Sisällysluettelo

 • 01
  Lumo Energia kampanjakoodi
 • 02
  Parhaat edut Lumo Energia alennuskoodilla
 • 03
  Sähkösopimus edullisesti Lumo Energia alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Lumo Energia kampanjakoodi

  Lumo Energia alennuskoodi antaa sinulle mahdollisuuden hankkia itsellesi erilaisia sähköpalveluita entistä edullisempaan hintaan. Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu sähköalan yritys, joka ei poikkeuksellisesti tuota sähköä itse, vaan myy pohjoismaisen Nord Poolin kautta ostettua sähköä. Kun sähkö hankitaan suoraan sähköpörssistä, voi Lumo Energia puolestaan panostaa voimavaransa asiakaslähtöiseen palveluun.

 • Parhaat edut Lumo Energia alennuskoodilla

  Lumo Energia alennuskoodi antaa hyvät alennukset tavalliselle kuluttajalle, ja Lumo Energian kotisivut auttavat sinua juuri sinulle sopivan paketin etsimisessä. Sähkösopimuksia on tarjolla niin määräaikaisina kuin toistaiseksi voimassa olevina. Tasaraha on Lumo Energian pakettisähkösopimus, jossa sinulle annetaan kiinteä hinta. Kuukausihinta määräytyy sen mukaan, montako kilowattituntia käytät, joten tasarahasopimuksella sähkölaskusi on aina samankokoinen sähkön sen hetkisestä markkinahinnasta riippumatta.

  Mikäli haluat ottaa vastuuta omasta sähkönkulutuksestasi ja alkaa tuottaa sitä ympäristöystävällisemmin, tarjoaa Lumo Energia sinulle erinomaiset aurinkopaneeliratkaisut. Jos puolestasi olet vaihtanut autosi hybridimalliin tai harkitset sähköauton ostamista, voit tilata Lumo Energialta myös sähköauton latauspisteen kotiisi. Lumo Energia kampanjakoodi antaakin parhaat alennukset esimerkiksi aurinkopaneelien hankintaan, sillä järjestelmät ovat erittäin kalliita hankkia, vaikka ne pitkässä juoksussa maksavatkin usein itsensä takaisin.


 • Sähkösopimus edullisesti Lumo Energia alennuskoodilla

  Lumo Energia alennuskoodi voi siis olla juuri sinun tilaisuutesi tehdä sijoitus tulevaisuuteen ja hankkia vaikkapa sinulle sopiva aurinkopaneelijärjestelmä tai sähköauton latauspiste kotiisi valmiiksi asennettuna pakettina. Ympäristötietoiset voivat myös hyödyntää Lumon EKOenergiaa. EKOenergiassa sähkö tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuulivoimalla. Lisäksi sähköntuotannolle on asetettu muitakin ympäristökriteerejä, joten esimerkiksi tuulivoimalalaitokset on sijoitettu siten, että niistä ei aiheudu haittaa luonnolle.

  Lumo Energia auttaa sinua säästämään sekä lompakkoa että ympäristöä monin tavoin. Mikäli jokin aihe jää askarruttamaan, auttaa Lumo Energian asiakaspalvelu sinua erittäin mielellään. Asiakaslähtöisenä yrityksenä Lumo Energia pyrkii aina löytämään juuri sinulle sopivimman ja edullisimman ratkaisun tarjoamistaan palveluista. Yritys korostaa läpinäkyvyyttä, joten tiedät aina mistä sähkö tulee ja mikä sen markkina-arvo on.

  Lumo Energia tarjoaa sinulle seuraavat sähköpalvelut:

  • Sähkösopimukset
  • Ekosähkösopimus
  • Sähköautojen latauspisteet
  • Aurinkopaneelit


Usein Kysytyt Kysymykset

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Katso lisää kauppoja

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?