KAALIMATO ALENNUSKOODI 2022

Voimassa olevat Kaalimato alennuskoodit syyskuussa 2022

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Kaalimato
Keskiviikkosin Kaalimato julkaisee keskimäärin 26% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Kaalimato
Perjantai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Kaalimato -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

Paras vaihtoehto Kaalimato vaihteluvälin perusteella.
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Kaalimato

Sisällysluettelo

 • 01
  Kaalimato alennuskoodi
 • 02
  Parhaat edut Kaalimato alennuskoodilla
 • 03
  Seksilelut edullisesti Kaalimato alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Kaalimato alennuskoodi

  Kaalimato alennuskoodi antaa sinulle alennusta kaikenlaisista erotiikkatuotteista. Kaalimadon verkkokauppa perustettiin vuonna 2005. Yrityksen takana on Kentonec Oy, jonka historia ulottuu vuoteen 1962, jolloin yritys aloitti Tmi Kenton nimellä myyden kondomeja postimyynnillä ja yritys sai nykyisen nimensä vuonna 1998. Kaalimato palvelee asiakkaitaan vuosikymmenten rautaisella kokemuksella ja saat tilattua arkaluonteiset tuotteesi kätevästi verkosta, ja Kaalimato toimittaa ne sinulle aina huomaamattomasti pakattuina.


 • Parhaat edut Kaalimato alennuskoodilla

  Kaalimato alennuskoodi on erittäin kätevä, mutta luonnollisesti Kaalimato antaa sinulle monia muitakin tapoja säästää sivustolla. Verkkokaupassa on jatkuvasti erilaisia tarjouskampanjoita, joissa voit saada esimerkiksi tietyn tuoteryhmän tuotteita edulliseen hintaan. Jos haluat pitää itsesi mahdollisimman hyvin kärryillä kaupan tarjouksista, liity ihmeessä Kaalimadon uutiskirjeen tilaajaksi. Monista muista verkkokaupoista poiketen Kaalimato antaa sinun vapaasti valita, mistä tuotteista ja asioista haluat uutiskirjeitä vastaanottaa.

  Huomaamattoman toimituksen lisäksi Kaalimato tarjoaa asiakkailleen myös ilmaisen toimituksen ostoskorin loppusumman mennessä asetetun rajan yli, joten tuotteita voi olla usein kannattavampaa tilata useampi kerrallaan. Toki kalliimpi tuote menee helposti asetetun rajan yli, koska ilmaisen toimituksen saa alle satasella. Mikäli teet tilauksesi riittävän ajoissa, se pakataan ja postitetaan sinulle jo tilauspäivänä.


 • Seksilelut edullisesti Kaalimato alennuskoodilla

  Kaalimato alennuskoodi antaa sinulle siis erinomaisen tilaisuuden piristää seksielämää edulliseen hintaan. Harrastit seksiä sitten soolona tai muiden kanssa, tarjoavat erilaiset lelut uudenlaista lähestymistapaa seksin harjoittamiseen. Lisäksi esimerkiksi BDSM-lelut on huomattavasti turvallisempaa ostaa laadukkaasta kaupasta kuin ryhtyä improvisoimaan, sillä niin voi välttyä mahdollisilta noloilta tilanteilta tai vammoilta. Kaalimato on täysin suomalainen verkkokauppa ja sen asiakaspalvelu auttaa sinua aina tarvittaessa.

  Kaalimadolla on myös täysin oma testitiimi, joka testaa ja suosittelee yrityksen myymiä tuotteita. Yleensä verkkokaupat ovat puhtaasti asiakaspalautteen varassa, joten kaikki tuotteet eivät välttämättä koskaan saa arvosteluja. Arvostelut ovat puolestaan tärkeitä siksi, että muuten tekisit ostoksesi sokkona. Kaalimadon testiryhmä varmistaa sen, että saat ainakin jonkin verran ennakkotietoa kaupan valikoimasta löytyvistä tuotteista.

  Kaalimadon valikoimista löytyy runsas valikoima erilaisia erotiikkatuotteita ja löydät sieltä esimerkiksi:

  • Kengät
  • Vaatteet
  • Sisustus


Usein Kysytyt Kysymykset

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?