INTERFLORA ALENNUSKOODI 2022

Voimassa olevat Interflora alennuskoodit syyskuussa 2022

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Interflora
Keskiviikkosin Interflora julkaisee keskimäärin 40% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Interflora
Keskiviikko on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Interflora -tarjouksista.

Tietoja kaupasta Interflora

Sisällysluettelo

 • 01
  Interflora alennuskoodi
 • 02
  Mahtavat tarjoukset Interflora alennuskoodilla
 • 03
  Kukat halvalla Interflora alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Interflora alennuskoodi

  Kukat ilahduttavat monessa eri tilanteessa – hyödynnä Interflora alennuskoodi ja tuo iloa lähimmäisesi päivään. Rahanarvoinen Interflora alekoodi on oiva keino saada kauniita kukkia myös omaan kotiin edullisesti – käytä se niin kuin parhaaksi näet. Interfloran kukkavalikoimaan kuuluu monia kauniita kukkalajikkeita, jotka sopivat arkeen ja juhlaan aina häistä hautajaisiin. Tilaa siis kukkia ja hyödynnä samalla mahtava tarjous.


 • Mahtavat tarjoukset Interflora alennuskoodilla

  Interflora alennuskoodi on loistava keino säästää rahaa kukkalähetyksissä. Kukkalähetykset eivät ole koskaan menneet pois muodista, vaan ne ovat edelleen todella suosittuja. Kukkia ei myöskään lähetetä ainoastaan naisille, vaan niitä voi toimittaa yhtä hyvin miehillekin. Tarjouksen käyttäminen on helppoa, eikä se vie paljon aikaa. Kopioi vain itseäsi kiinnostava Interflora koodi ja liitä se verkkokaupan kassalla sille varattuun paikkaan.


  Voit tilata kerralla useampiakin kuin yhden kukkalähetyksen ja säästää enemmän. Jos tilaus tehdään arkipäivänä ennen kello 14, voidaan lähetys toimittaa vastaanottajalle jopa saman päivän aikana. Toimitusmaksujen osalta Interfloralla on yksi ja sama toimitusmaksu kaikille kukkalähetyksille. Jos lähetettävällä paikkakunnalla ei ole Interfloran kanssa yhteistyössä toimivaa kukkakauppaa, voidaan toimituksesta periä ylimääräinen maksu.


 • Kukat halvalla Interflora alennuskoodilla

  Kun tutustut Interfloran valikoimaan, voit huomata, kuinka monipuolinen se onkaan. Interfloran asiantuntevat floristit osaavat luoda tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan kimpun. Heille voi esittää toivomuksia tai antaa vapaat kädet, eli jos itsellä ei ole tarkkaa mielikuvaa siitä, millainen kimppu olisi tilanteeseen sopiva, voi floristin antaa päättää. Tällöin ei ainakaan joudu pettymään, sillä ammattilaiset osaavat asiansa. Kukat voi kuitenkin halutessaan valita aina väriä ja lajiketta myöten.


  Kukkalähetyksiin saa myös erilaisia lisätuotteita, jotka tuovat enemmän uniikkia otetta kukkakimppuun. Esimerkiksi sydämenmuotoiset suklaarasiat kertovat syvästä välittämisestä. Myös nallet ja erilaiset maljakot kukille ovat tilattavissa helposti Interfloran verkkokaupasta. Voit itse päättää, kuinka paljon haluat panostaa kukkalähetykseen. Ja kun hyödynnät listaltamme Interflora alennuskoodin, saat tilauksen erityisen halvalla.


  Voit ostaa muun muassa näitä tuotteita Interfloran verkkokaupasta:


  • Kukkalähetyksen joko itselle tai muille
  • Interfloran lahjakortit
  • Lisätuotteet kukkalähetyksiin


Usein Kysytyt Kysymykset

Emmi Illi
Sisältö ja markkinointi

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?