GLOSSYBOX ALENNUSKOODI 2021

Voimassa olevat Glossybox alennuskoodit marraskuussa 2021

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Glossybox
Perjantaisin Glossybox julkaisee keskimäärin 39% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Glossybox
Maanantai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Glossybox -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

yksinomaan alennus
Paras vaihtoehto Glossybox vaihteluvälin perusteella.
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Glossybox

Sisällysluettelo

 • 01
  Glossybox alennuskoodi
 • 02
  Parhaat edut sinulle Glossybox alennuskoodilla
 • 03
  Kauneustuotteet edullisesti Glossybox alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Glossybox alennuskoodi

  Jos haluat tilata kattavia kauneustuotepakkauksia suoraan kotiisi, käytä Glossybox alennuskoodi saadaksesi tuotteet edullisesti. Glossybox lähettää sinulle kerran kuukaudessa viisi erilaista kauneudenhoitoon liittyvää tuotetta – etkä koskaan tiedä etukäteen, mitä laatikosta oikein paljastuu. Toki jonkin verran vinkkejä laatikon sisältöön saa selailemalla vanhojen lähetysten sisältöjä. Tämän lisäksi voit hyödyntää Glossybox alekoodin ja ostaa joitakin tuotesarjan tuotteita erikseen ilman kuukausitilausta.


 • Parhaat edut sinulle Glossybox alennuskoodilla

  Glossybox alennuskoodi mahdollistaa sinulle laadukkaiden tuotteiden ostamisen edullisesti. Mikäli olet Glossybox-tilaaja, saat tämän lisäksi myös kaupasta ostamasi yksittäiset tuotteet alennettuun hintaan. Sinun ei ole myöskään pakko tehdä kestotilausta, vaan Glossybox tarjoaa myös eri mittaisia määräaikaisia tilauksia. Laatikot toimitetaan sinulle täysin ilmaiseksi, eli maksat vain niiden sisällöstä.

  Kun liityt Glossyboxin jäseneksi, glossieksi, saat myös eksklusiivisia etuja. Voit kerätä sivuston omaa Glossy Credit -valuuttaa, jota voit käyttää erilaisiin Glossyboxin tuotteisiin tai ostaa niillä itsellesi esimerkiksi rajoitettuina erinä julkaistavia Glossybox Limited Edition -tuotepaketteja. Tilaajille on tarjolla erilaisten etujen ja tarjousten lisäksi myös huikeita kilpailuja. Kutsumalla ystävän Glossybox-tilaajaksi tienaat Glossy Credit -valuuttaa itsellesi, minkä lisäksi ystäväsi saa alennuksen ensimmäisestä tekemästään tilauksesta – molemmat hyötyvät kutsusta.


 • Kauneustuotteet edullisesti Glossybox alennuskoodilla

  Glossybox alennuskoodi antaa sinulle mahdollisuuden ostaa itsellesi yhden aiemmista Glossybox-tuotepaketeista edullisesti. Sinun ei siis tarvitse olla glossie saadaksesi nauttia näistä paketeista, sillä niin pitkään, kun laatikoita riittää, saat ostettua ne myös suoraan Glossyboxin sivuilta. Ota kuitenkin huomioon, että erityisen suositut paketit myydään helposti loppuun.

  Glossybox-tuotepaketit ovat edullinen tapa kauneustuotteiden hankkimiseen ja Glossybox koodin avulla saat nämä paketit entistäkin huokeampaan hintaan. Kannattaa kuitenkin ottaa myös huomioon se, että osa tuotteista ovat saatavilla pääosin vain Glossyboxin tilaajille. Tällaisiin tuotteisiin kuuluvat muun muassa Limited Edition -laatikot, joihin jäsenet ovat etuoikeutettua alennettuun ennakkomyyntihintaan. Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi pääset kuitenkin osallistumaan erikoislaatikon arvontaan ja samalla saat aina tiedon sivustolla julkaistavista uutuuksista, kuten uusista Limited Edition -tuotteista.

  Glossyboxin kautta saat hankittua kauneustuotteita erittäin monipuolisesti, ja sen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa seuraavat tuotteet:

  • Suihkugeeli
  • Puuteri
  • Ripsiväri
  • Luomiväri
  • Ihonhoitotuotteet


Usein Kysytyt Kysymykset

Emmi Illi
Sisältö ja markkinointi

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Katso lisää kauppoja

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?