DNA ALENNUSKOODI 2022

Voimassa olevat DNA alennuskoodit syyskuussa 2022

Arvosana 5
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta DNA
Perjantaisin DNA julkaisee keskimäärin 50% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta DNA
Torstai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen DNA -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

Paras vaihtoehto DNA vaihteluvälin perusteella.
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta DNA

Sisällysluettelo

 • 01
  DNA alennuskoodi
 • 02
  Voit säästää hyödyntämällä DNA alennuskoodin
 • 03
  Mihin DNA alennuskoodeja voi käyttää?
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • DNA alennuskoodi

  DNA alennuskoodi

  Olemme keränneet tälle sivulle kaikki parhaat DNA alennuskoodit, joita sinä voit käyttää vapaasti. Alennuskoodien listaa päivitetään jatkuvasti, joten tältä sivustolta voit löytää aina kaikki ajankohtaiset tarjoukset. Ota nyt käyttöösi rahanarvoinen DNA alennuskoodi, jonka avulla voit säästää puheluissa, netissä surffaamisessa ja laiteostoksilla.


 • Voit säästää hyödyntämällä DNA alennuskoodin

  Voit säästää hyödyntämällä DNA alennuskoodin

  DNA alennuskoodi tarjoaa arvokkaita etuja, joita ei muualta saa. Näiden koodien avulla voi saada puhelinliittymät ja nettipaketit edulliseen hintaan. Joskus DNA saattaa tarjota asiakkailleen myös muita etuja, vaikkapa ilmaisen kokeilujakson Deezerin musiikkipalveluun. Eli jos suunnitelmissa on vaihtaa tai päivittää puhelinliittymä tai netti, kannattaa alennuskoodit vilkaista ensin.


  DNA alennuskoodit voi hyödyntää suoraan DNA:n verkkokaupassa. Tilauksen tekeminen onnistuu kirjautumalla sisään omille sivuille. Jos sinulla ei vielä ole DNA:n liittymää, luodaan omat sivut tilauksen tekemisen yhteydessä. Samaan aikaan kannattaa päivittää kaikki perheen puhelinliittymät ja nettiyhteydet.


  Joskus DNA alennuskoodi voi tarjota vaikkapa ensimmäisen vuoden liittymien kuukausimaksut normaalia edullisempaan hintaan. Tällöin kannattaa huomioida, että liittymä on hyvä päivittää ennen tarjouksen loppumista, sillä muuten liittymän kuukausimaksu kohoaa normaaliin hintaan alennuskauden jälkeen.


  Mikäli haluat vertailla DNA puhelinliittymiä, suosittelemme vierailemaan Puhelinliittymä tarjoukset -sivustollamme! Liittymävertailu tällä sivustolla on tehty äärimmäisen helpoksi. Selkeästä valikosta näet, mitä liittymiä on tarjolla, sekä pystyt hakemaan juuri sinun tarkoitusta vastaavat hakuehdot liittymälle. Vertailun teet nopeasti, jonka jälkeen klikkaamalla liittymää pääset suoraan operaattorin sivulle.

 • Mihin DNA alennuskoodeja voi käyttää?

  Mihin DNA alennuskoodeja voi käyttää?

  DNA:lla on monipuolinen ja kattava verkkokauppa, josta löytyy paljon liittymiä niin kotiin, mökille kuin työpaikallekin. Alennuskoodeja voi käyttää kaikkiin palveluihin, joihin ne oikeuttavat. Sinun tulee siis tarkistaa alennuskoodin tiedoista, mihin kaikkeen sen voi käyttää. Jos kyseessä on esimerkiksi yleisluontoinen alennuskoodi, jossa alennus annetaan suoraan rahana, voi edun käyttää mihin tahansa palveluun tai liittymään.


  Voit hankkia DNA:lta esimerkiksi liittymän uuden puhelimen kanssa, jolloin puhelinta maksetaan kuukausimaksun yhteydessä. Valikoimaan kuuluu tietysti myös kiinteä laajakaista ja liikkuva laajakaista. Nettiyhteyksiä saa niin kotiin tai vapaa-ajan asunnolle kuin liikkuvaan laitteeseen. Lisäksi DNA alekoodilla voi hankkia vaikkapa DNA TV:n samassa paketissa puhelinliittymän kanssa, jolloin kaikki laskutetaan samalla kuukausilaskulla.


  DNA:lta saa ainakin seuraavia laitteita ja palveluita: 


  • Puhelinliittymät ilman datakattoa
  • Nettiliittymät 
  • DNA TV
  • Älypuhelimet ja tabletit
  • Laitteet älykotiin


Usein Kysytyt Kysymykset

Emmi Illi
Sisältö ja markkinointi

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?