ALVAR PET ALENNUSKOODI 2022

Voimassa olevat Alvar Pet alennuskoodit syyskuussa 2022

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Alvar Pet
Tiistaisin Alvar Pet julkaisee keskimäärin 35% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Alvar Pet
Keskiviikko on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Alvar Pet -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

yksinomaan alennus
Paras vaihtoehto Alvar Pet vaihteluvälin perusteella.
yksinomaan alennus
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Alvar Pet

Sisällysluettelo

 • 01
  Alvar Pet alennuskoodi
 • 02
  Parhaat edut lemmikillesi Alvar Pet alennuskoodilla
 • 03
  Koiranruokaa edullisesti Alvar Pet alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Alvar Pet alennuskoodi

  Alvar Pet alennuskoodi antaa sinulle mahdollisuuden ostaa ilmastoneutraalia koiranruokaa edulliseen hintaan. Lemmikkikoirilla on varsin iso hiilitassunjälki ja Alvar startup perustettiin vähentämään koirien ilmastokuormitusta, josta noin puolet muodostuu koirille syötettävästä ruuasta. Luonnollisesti tämä tehdään ruuan laadusta tinkimättä. Alvar on vuonna 2019 perustettu koiranruokaa ympäristöystävällisesti kuluttajille ja kasvattajille toimittava kotimainen yritys, jonka kotipaikka sijaitsee Helsingissä.


 • Parhaat edut lemmikillesi Alvar Pet alennuskoodilla

  Alvar Pet alennuskoodi antaa sinulle hyvän alennuksen Alvar Petin valmistamista koiranruuista, mutta mistä tiedät, sopiiko ruoka koirallesi? Tähän tarkoitukseen Alvar Pet on räätälöinyt asiakkailleen oman helpon kokeilupakkauksen, jolla jokainen tilaus aloitetaan. Mikäli nappulat maistuvat, jatkuu tilaus automaattisesti. Pääset kuitenkin aina helposti hallinnoimaan tilausta oman tilisi kautta. Alvar on koiranruuan kestotilauspalvelu ja mikäli olet epävarma siitä, millainen tilaus sopii koirallesi, tarjoaa sivusto sinulle erilaisia suosituksia antamiesi tietojen perusteella.

  Kasvattajille Alvar Pet antaa erittäin hyvät alennukset, sillä rekisteröityneet kasvattajat pääsevät liittymään Alvar kasvattajakerhoon. Kasvattajat saavat kuivaruuat pysyvällä alennuksella ja sen lisäksi kasvattajat pääsevät nauttimaan myös ilmaisista pentupakkauksista. Luonnollisesti pentupakkauksia myydään yksittäin myös muille kuluttajille.


 • Koiranruokaa edullisesti Alvar Pet alennuskoodilla

  Alvar Petin tavoitteena on valmistaa koiranruokaa mahdollisimman edullisesti ja siitä syystä tuotteet toimitetaan tilauksella suoraan kotiisi. Koiranruuat on valmistettu pohjoismaisista raaka-aineista ja kaikki yrityksen käyttämät materiaalit ovat kierrätettyjä. Luonnollisesti aivan kaikkea ei pystytä tuotantoketjussa hoitamaan täysin hiilineutraalisti, mutta tämän Alvar korvaa sillä, että tuotanto- ja kuljetusprosessin jäljiltä jäävä hiilitassunjälki kompensoidaan.


  Saat siis ostettua laadukkaat nollapäästönappulat riippumatta siitä, tarvitseeko koirasi runsaasti energiaa tai onko kyseessä jo ikääntyvä, vähemmän energiaa kuluttava koira. Pennuille on myös omat ravintosuosituksensa. Nappuloiden lisäksi saat Alvarilta myös koirien herkkupaloja ja märkäruokaa nappuloiden kyytipojaksi. Alvarin herkkupalat tukevat myös ilmastoystävällistä ostamista, sillä ne on tehty raaka-aineista, jotka olisivat muuten menossa hukkaan ja siksi ne myydäänkin Hukkaherkut-tuotenimellä.


  Alvar tarjoaa monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja ja löydät sieltä seuraavat ruuat suosituksineen:

  • Kuivanappulat
  • Märkäruoka
  • Makupalat
  • Puruluut


Usein Kysytyt Kysymykset

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Katso lisää kauppoja

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?