ADIDAS ALENNUSKOODI 2022

Voimassa olevat Adidas alennuskoodit syyskuussa 2022

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Adidas
Maanantaisin Adidas julkaisee keskimäärin 46% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Adidas
Perjantai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Adidas -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

yksinomaan alennus
Paras vaihtoehto Adidas vaihteluvälin perusteella.
yksinomaan alennus
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Adidas

Sisällysluettelo

 • 01
  Adidas alennuskoodi
 • 02
  Parhaat edut Adidas alennuskoodilla
 • 03
  Urheiluvaatteet edullisesti Adidas alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • Adidas alennuskoodi

  Adidas alennuskoodi antaa sinulle erinomaisen tilaisuuden ostaa erilaisiin urheilulajeihin suunniteltuja vaatteita ja varusteita. Adidas on perustettu vuonna 1949 ja sen urheilukengissä on ollut alusta asti kolme raitaa, joista Adidaksen tuotteet tunnistaa vielä tänäkin päivänä. Adidaksen perusti saksalainen suutari Adi Dassler ja yhtiö nousi tunnetuksi kautta maailman vuonna 1954, kun Saksan jalkapallomaajoukkue käytti Adidaksen kenkiä finaaliottelussa Unkaria vastaan. 1960-luvulta alkaen Adidas on laajentanut mallistoaan kenkien lisäksi myös urheiluvaatteisiin.


 • Parhaat edut Adidas alennuskoodilla

  Adidas alennuskoodi on yksi tapa säästää ostoksissa, mutta saat etuja jo tilaamalla Adidaksen uutiskirjeen. Lisäksi sivustolla on säännöllisesti erilaisia kampanjoita, joissa saat tietyn tuoteryhmän tuotteet, kuten juoksukengät, alennettuun hintaan. Uutiskirjeen tilaamalla pysyt kärryillä näistä vaihtuvista kampanjoista ja saat myös erilaisia jäsenille tarkoitettuja ennakkotarjouksia ja Adidas alekoodeja. Asentamalla ilmaisen sovelluksen saat puhelimesi suosituksia tuotteista, jotka sopivat ostotottumuksiisi.

  Alennuksia metsästävien kannattaa käydä säännöllisesti tarkistamassa myös kaupan outlet-valikoima, johon on laitettu alennuksessa olevia tuotteita kaikista tuotekategorioista. Mikäli löydät sinua miellyttävän tuotteen outlet-valikoimasta, kannattaa tilaisuuteen tarttua, sillä outletissa myytävät tuotteet eivät välttämättä palaa koskaan takaisin Adidaksen tuotevalikoimaan. Kun ostat tuotteita riittävän suurella summalla saat kaupan päälle ilmaisen toimituksen.


 • Urheiluvaatteet edullisesti Adidas alennuskoodilla

  Hyödynnä siis Adidas alennuskoodi ja täytä vaatekaappisi laadukkailla tuotteilla. Adidaksen tuotteilla on kahden vuoden takuu, sillä yritys luottaa valmistusprosessinsa laatuun. Adidas on myös pyrkinyt vähentämään haitallisten materiaalien, kuten PVC:n ja PFC:n käyttöä tuotteissaan ja tarkoitus on luopua näistä lopulta täysin. Vuonna 2017 yritys pääsi jo melkein tavoitteeseensa ja jo yli 99 % sen tuotteista on täysin PFC-vapaita.

  Adidaksen vaatteissa käytetään runsaasti vastuullisesti tuotettua puuvillaa, kierrätettyä nylonia sekä polyesteriä ja kumia. Yritys pyrkii tekemään tuotantoprosessistaan koko ajan ekologisempaa ja kaikin puolin ympäristöystävällisempää. Esimerkiksi nahkatuotteet valmistetaan siten, että niissä ei käytetä uhanalaisten tai vaarantuneiden eläinten nahkaa eikä nahkaa oteta vastaan sellaisilta tiloilta, joissa eläimiä kasvatetaan epäinhimillisesti. Adidaksen tuotteiden hankkiminen on siis päivä päivältä isompi ekoteko.

  Adidas koodilla saat erittäin monipuoliset varusteet eri liikuntaharrastuksiin, esimerkiksi:

  • Urheilukengät
  • Päällysvaatteet
  • Alusvaatteet
  • Uimapuvut
  • Treenikassit
  • Urheiluasusteet


Usein Kysytyt Kysymykset

Emmi Illi
Sisältö ja markkinointi

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Katso lisää kauppoja

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan
Toimiko koodi?