Verneri

Viihde

IS seurasi hetki hetkeltä: Saara Aalto onnistui täydellisesti! Tuomarit taputtivat seisaaltaan: ”Onko mitään, mitä et osaa?”

Julkaistu:

X Factor
Saara Aalto esitti lauantai-iltana nähtävässä X Factorissa Celine Dionin My Heart Will Go On -klassikkokappaleen. IS seurasi lähetyksen suorana.
Saara Aalto taistelee jälleen paikastaan Britannian X Factor -laulukilpailussa. Aalto on kisassa tällä hetkellä kuuden parhaan joukossa, mutta tänään lauantaina nähtävät esitykset määrittävät sen, kuka putoaa pois sunnuntain tuloslähetyksessä.

X Factorin suorat lähetykset kuvataan Lontoossa Wembley-areenalla studioyleisön edessä. Kilpailijoille valitaan joka viikko jokin teema, ja se on tällä kertaa elokuvamusiikki.

Saara Aalto oli saanut tulkittavakseen Titanic-elokuvan soundtrackin, Celine Dionin hittikappaleen My Heart Will Go On. IS seurasi hetki hetkeltä suoran lähetyksen etenemistä.

23.22: Saaran kohtalo ratkeaa siis huomenna sunnuntaina kello 22. IS seuraa myös tuloslähetyksen suorana, ja raportoi siitä hetki hetkeltä. Tämä seuranta päättyy nyt, hyvää yötä!

23.20: Kaikki esitykset on nyt nähty, ja juontaja Dermot O’Leary juonsi loppujuonnon kaikki kuusi esiintyjää rinnallaan. Suora lähetys päättyy.

23.18: ”Tuolla äänellä tullaan myymään paljon levyjä, mutta uskon, että sisälläsi on vielä enemmän tulta”, Nicole sanoi. ”Kaikki tulee Emilyltä. Yritämme antaa ihmisille itsevarmuutta. Olit aivan uskomattoman upea”, Simon itse kehui suojattiaan.

23.16: ”Tuo oli upeaa Emily! Tuosta voisi tulla hitti, mutta haluaisin nähdä sinun liikkuvan. Osaatko liikkua, tanssia?” Louis kyseli. Sharon Osbourne sanoi Simon Cowellin luoneen koko Emily Middlemasin tyylin. ”Se toimii joka viikko ja olen varma, että kaikki äänestävät sinua. Tämä on hypnoottista. Et näytä etkä kuulosta samalta kuin kukaan muu”, Osbourne sanoi.

23.13: Tänään on selvästi herkkien ja mahtipontisten balladien ilta. Middlemas aloittaa kappaleensa Saaran tapaan istumalla keskellä lavaa olevalla korokkeella punaisessa mekossaan savun keskellä. Esitys pysyi samanlaisena koko kappaleen ajan. Kaikki tuomarit nousivat seisomaan ja taputtamaan.

23.11: Pitkän mainoskatkon jälkeen vuoroon pääsee Emily Middlemas. Middlemas on yksi kisan ennakkosuosikeista, ja hän esittää tällä kertaa Roxetten It Must Have Been Love -kappaleen Pretty Woman -elokuvasta. Middlemas on Simon Cowellin suojatti.

23.05: ”Olen niin iloinen puolestasi. Olet täällä yleisön ansiosta, he haluavat nähdä sinut uudestaan”, Honey G:n mentori Sharon hehkutti ja pyysi ihmisiä äänestämään häntä.

23.04: ”Monet ihmiset ovat soittaneet minulle tällä viikolla ja kysyneet, arvioitko häntä oikeasti kykyjen perusteella. Ja nyt on aika: rakastan sinua”, Simon totesi.

23.03: ”Harjoittelet enemmän kuin kukaan täällä, ja ansaitset olla mukana kilpailussa”, Louis kehui. Yleisö yhtyi rytmikkääseen Honey-huutoon kesken tuomarikommenttien. Nicole antoi myös kritiikkiä, mutta kehui räppärin omistautumista.

22.59: Honey G esittää tänään yhdistelmän kahdesta kappaleesta: Jason Nevinsin It’s Like Thatista (elokuvasta Keith Lemon The Movie) sekä Will Smithin kappaleesta Getting Jiggy With It (elokuvasta Last Days of Disco). Esitys on hyvin perinteistä Honey G:tä. Hän räppää itsevarmasti sinisessä verryttelyasussa ja saa yleisöltä raikuvast aplodit.

22.57: Sharon Osbourne esitteli räppärin ennen insertin näyttämistä. Insertissä nähtiin myös Saara Aalto. ”En voi uskoa, että olen täällä”, Honey G kummasteli insertissä. Hän sanoi haluavansa nyt näyttää olevansa ihkaoikea räppäri.

22.53: Terry selvästi vei potin esityksellään ja sai sillä sekä tuomarit että yleisön puolelleen. Tämä asettaa tietysti paineita Saaralle. Seuraavaksi esiintyy kiistelty räppäri Honey G. Nyt mainoskatko.

22.52: ”En halua itkeä! Tämän takia olemme kaikki täällä, liikuttuaksemme ja tunteaksemme jotakin. Olet niin tyylikäs ja jumaloin sinua. Tiedän, mitä tämä kappale merkitsee sinulle”, Nicole sai soperrettua liikuttuneena.

22.51: ”Tämä on se, mitä olemme odottaneet. Viimeinkin”, Simon Cowell aloitti. Yleisö ei vieläkään lopettanut huutomyrskyään. ”Tämä oli todella vaikea kappale, mutta teit siitä omasi. Lauloit upeasti.”

22.50: ”Tuo oli täydellinen laulu! Sinun on pakko päästä finaaliin. Tuo oli uskomatonta”, Louis ylisti Matt Terryä. Sharon ei ollut saada sanaa suustaan. ”Wau! Tiedät, mikä sinulle sopii. Uskomatonta. Otit juuri ensimmäisen sijan tässä kilpailussa”, Sharon hehkutti.

22.47: Matt Terry aloitti mahtipontisen kappaleensa herkästi. Hän esitti koko kappaleen vähäeleisesti keskellä lavaa seisoen ja pukuun sonnustautuneena. Writings On the Wall -kappale voitti sekä Oscarin että Golden Globen.

22.45: Mainoskatko päättyi. Nicole Scherzinger esitteli seuraavan esiintyjän, suojattinsa Matt Terryn. Terry esittää Sam Smithin Writing’s on The Wall -kappaleen Bond-elokuvasta 007 Spectre. Nicole esitteli Terryn ja Louis ja Simon kaatoivat samanaikaisesti popcorn-rasialliset Nicolen päähän.

22.39: ”Olin todella peloissani, oli paljon paineita! Mutta siitä piti vain tehdä oma versioni”, Saara sanoi esityksensä jälkeen.

22.38: Simon Cowell kertoi pitäneensä esityksestä, mutta ei puvusta! Simon sai yleisön buuaamaan kommentillaan. Sharon Osbourne sanoi rakastavansa sitä, että näkee Saarasta useita puolia. ”Ihoni meni kananlihalle kun lauloit”

22.37: ”Näytät kauniilta, suomalaiselta keijuprinsessalta. Se, että pystyit esittämään Celinen kappaleen näin, osoittaa, kuinka upea laulaja olet”, Nicole hehkutti.

22.37: Saara näyttää todella nauttivan esiintymisestään! Esityksen loppu saa yleisöltä huikeat aplodit. Louis, Nicole ja Sharon nousivat seisomaan taputtaen. ”Onko mitään, mitä et osaa laulaa? Suoriudut aina”, Louis aloitti tuomariston kommentit.

22.36: Saara aloittaa kappaleensa savun keskellä istuen. Hänen hiuksensa ovat kiharretut, ja hänellä on yllään valkoinen iltapuku. Esitys on tyystin toisenlainen kuin mitä Saaralta on nähty viime viikkoina: se on huomattavasti riisutumpi ja yksinkertainen. Nyt luotetaan selvästi Saaran huikean vahvaan ääneen.

22.35: ”Minun täytyy tehdä tästä täydellinen”, Saara totesi insertissä juuri ennen esityksen alkua. Sharon sanoi laulun näyttävän Saarasta uuden puolen. Nyt jännitetään!

22.34: ”Rakastan X Factorissa olemista, mutta en ole nähnyt perhettäni kuukausiin. Tunnen oloni hieman yksinäiseksi, enkä saa samanlaista tukea. Tuntuu ihanalta saada viestejä läheisiltäni. Minulle tulee hyvä olo kun näen, kuinka ylpeitä vanhempani ovat. Isoisäni on suurin fanini. Hän aina sanoi, että jos teet paljon töitä, pääset sinne, minne haluat. Tämä on ollut pitkä matka ja tuntuu, että kaikki kova työ alkaa nyt maksaa itseään takaisin”, Saara kertoi insertissä. Insertissä näytettiin hänen perheenjäseniään.

22.33: Sharon aloitti vitsailemalla juontajan kanssa ennen kuin esitteli Saaran. Hän totesi seuraavaksi kuultavan yhden suurimmista elokuvaklassikoista.

22.32: Saaran vuoro on seuraavaksi!

22.31: ”Minä todella pidän teistä, mutta alkuosa ei toiminut”, Simon Cowell antoi kritiikkiä. ”Teillä on paljon lahjakkuutta, mutta teidän täytyy käyttää enemmän aikaa lauluosuuksien harjoitteluun”, Cowell totesi. Louis Walsh sen sijaan oli varma siitä, että hänen ryhmänsä pääsee kolmen parhaan joukkoon.

22.28: Yleisö hurraa äänekkäästi pojille niin, että tuomarit eivät ole päästä lainkaan ääneen. ”Voisitteko olla vähemmän hyviä”, Nicole aloitti kommentoinnin. Hän kertoi rakastaneensa show’ta. Sharon Osbourne uskoo bändin pääsevän finaaliin eli kolmen parhaan joukkoon. ”Kun näen teidän esiintyvän, olette niin vakuuttavia ja oikeita esiintyjiä”, hän hehkutti.

22.26: 5 After Midnight aloittaa esityksensä. Poikien mentori on Louis Walsh, ja Walsh tunnelmoikin herkästi alkaneessa kappaleessa mukana innokkaan näköisenä. Kolmikko on saanut kehuja energisistä esityksistään, eikä tämänkertainen tee poikkeusta.

22.23: Mainoskatko päättyi 5 After Midnightin kannattajajoukkojen haastatteluun. Tästä siirryttiin inserttiin, jossa nähtiin poikien illallistavan ryhmän jäsenen Jordanin perheen luona rennoissa tunnelmissa.

22.20: Lähetyksessä on käynnissä mainoskatko. Saara esiintyy tänään kolmantena, eli häntä ennen nähdään vielä yksi esitys. Siitä vastaa ainoa jäljellä oleva ryhmä, 5 After Midnight. Poikabändi esittää Otis Reddingin kappaleen Try a Little Tenderness. Kappale on The Commitments -elokuvasta.

22.16: ”Todella annoit kaikkesi”, Sharon Osbourne hehkutti Lawrieta. Simon Cowell kutsui esitystä hieman korniksi”. ”Tämä oli sinun paras esityksesi ohjelmassa”, Cowell kuitenkin kehui. Nicole Scherzinger luonnollisesti kehui omaa suojattiaan.

22.14: Lawrie päättää esityksensä äänekkäisiin aplodeihin. ”Ryan, tuo oli todella viihdyttävää”, Louis Walsh aloitti tuomaristosta kehumalla Lawrieta. Hän kuitenkin antoi myös kritiikkiä, mikä sai yleisön buuaamaan. Walsh totesi Matt Terryn olevan kaksikosta lahjakkaampi.

22.12: Lawrie päästetään esiintymään insertin jälkeen. Hän aloittaa show’nsa vankilaa muistuttavasta häkistä. Esitys saa tuomari Nicolen heti jammailemaan. Taustatanssijat ja bändi ovat pukeutuneet oransseihin vankilahaalareihin. Yleisö kannustaa Lawrieta äänekkäästi.

22.10: Lähetyksen aloittaa Ryan Lawrie. Hän esittää Elvis Presleyn Jailhouse Rock -kappaleen samannimisestä elokuvasta. Lawrie on ollut monesti pohjakaksikossa, joten hänen jatkonsa kisassa ei ole tänäänkään varmaa.

22.09: Äänestys on alkanut. Se päättyy sunnuntaina. Äänestää voi vain Britanniassa, eli Suomesta ei Saaralle voi ääniä valitettavasti antaa.

22.07: Juontaja Dermot O’Leary saapui lavalle Bond-tunnarin soidessa. Juontaja kuulutti lavalle tuomariston, eli Simon Cowellin, Sharon Osbournen, Nicole Scherzingerin sekä Louis Walshin.

22.06: Lähetyksen aluksi näytettiin viime viikonlopun tapahtumia. Kisasta putosi tuolloin Sam Lavery. Tämän jälkeen esiteltiin elokuvajulistetyyliin neljän tuomarin suojatit. Saara Aallon mentori on Sharon Osbourne.

22.05: Suora lähetys käynnistyi! Saaran kanssa tänään esiintyvät Matt Terry kappaleella Writing’s on The Wall (007 Spectre), Ryan Lawrie kappaleella Jailhouse Rock (Jailhouse Rock), Emily Middlemas laululla It Must Have Been Love (Pretty Woman), Honey G kappaleella It’s Like That / Getting Jiggy With It (Keith Lemon The Movie / Last Days of Disco) sekä viimeinen mukana oleva yhtye 5 After Midnight laululla Try a Little Tenderness (The Commitments).

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Huijareiden uusi kikka on härski tuplapuhelu – pahimmillaan tyhjenee koko tili

  2. 2

   Paljaiden rintojen suutelu tv-lähetyksessä aiheutti Suomessa kohun vuonna 2003 – epämiellyttävään hetkeen joutunut Hanna Kinnunen puhuu nyt tapahtuneesta

  3. 3

   Yksi kuva Verkkokauppa.comin kasvusta kertoo Stockmannin ahdingosta – ”En tiedä miten täysjärkisenä olisi pidetty...”

  4. 4

   Turkulainen Jussi kohtasi karmean näyn Ruissalossa – tien laidalla makasi kaksi vainajaa

  5. 5

   Näyttelijä aloitti Salkkareissa – katsojat raivostuivat ulkonäöstä: ”Mitä syöttöporsas tekee televisiossa?”

  6. 6

   Venezuelassa on täysi helvetti irti: 37 kuollut vankilamellakassa, eläintarhan eläimiä varastettu syötäväksi...

  7. 7

   Rikolliset kehittivät pirullisen tavan viedä maksukortin tiedot kylmäasemalla

  8. 8

   Poliisilla takaa-ajo Helsingin Kalliossa torstaiaamuna – vauhtia pahimmillaan 100 km/h

  9. 9

   Kalle Rovanperä siirtyy Fordin rattiin

  10. 10

   IS vertaili sääennusteet – Kumpi tietää tarkemmin, Foreca vai Ilmatieteen laitos?

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Rikolliset kehittivät pirullisen tavan viedä maksukortin tiedot kylmäasemalla

  2. 2

   Isisin 7 brutaalia kidutuskeinoa paljastuivat – ”Hän kysyi minulta, olenko kuullut purijasta”

  3. 3

   Duunari, pääsetkö näille tuntiansioille? Katso, miten 99 ammatissa tienataan

  4. 4

   Jessi, 33, ahdistui suomalaistyttöjen nettivideoista: ”Miten on mahdollista, että tuollaista saa tapahtua”

  5. 5

   Järjestyksenvalvojien väitettiin pahoinpidelleen artistin Flow-festivaaleilla – video tilanteesta julki

  6. 6

   Lidlin valikoimaan saapuu syksyllä halpa nahkatakki – testasimme ja arvioimme kohuvaatteen

  7. 7

   Jari Sillanpää sai jättimäisen synttäriyllätyksen – häkeltynyt laulaja liikuttui kyyneliin

  8. 8

   Tutkijat uskovat: Mysteerikone MH370:n putoamispaikka selvisi vihdoin – koordinaatit 35,6°S, 92,8°E julki

  9. 9

   Suomalainen erikoisuus nousi maailmanlaajuiseksi nettihitiksi – hissiin eivät mahdu edes muuttolaatikot

  10. 10

   Kuva: Ami löysi Lemmenjoelta suurimman kultahipun vuosikausiin – tämän verran sillä voisi rikastua

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Trombeja, tulvia, kuukauden sademäärä kerralla... Näille paikkakunnille lauantain rajuilma iskee pahiten!

  2. 2

   25 kuvaa: Rajuilman jäljet – tällaista tuhoa Suomessa riehunut ”Kiira” sai aikaan

  3. 3

   Ukkosmyrsky riehui ja katkoi sähköjä – IS seurasi Kiira-myrskyä hetki hetkeltä

  4. 4

   Sokeria 28 vuotta vältellyt ”maailman kaunein isoäiti” pelmahti aamu-tv:seen – katsojat eivät uskoneet silmiään: ”Ketä hän luulee huijaavansa?”

  5. 5

   Vain 10 prosenttia osaa vastata oikein tähän tarkkuustestiin – kokeile!

  6. 6

   Mies löytyi kuolleena illallispöydästä, kaveri lattialta – käsittämättömän kaksoiskuoleman syy Ranskassa selvisi viimein

  7. 7

   Viereinen matkustaja valitti Sara Forsbergin käytöksestä lentoemännälle – laulaja tilitti kohupäivityksessä: ”Hän haisee p**seeltä”

  8. 8

   ”Fiilikset menevät vuoristoratoja” – Sara Sieppi kyllästyi hänen ja Roope Salmisen suhteesta velloneisiin huhuihin: Uhkeana hellettä tihkuvissa bikinikuvissa

  9. 9

   Katso video Kiiran voimasta: Vesi tulvi supermarketin katosta Espoossa, lasiseinä rämähti 35 metrin korkeudesta kadulle Helsingissä

  10. 10

   Megatähti Justin Bieber ihastui vaaleaan kuntosalityöntekijään – kaunottaren tyly reaktio yllätti: kuittasi sivaltavasti takaisin

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Huijareiden uusi kikka on härski tuplapuhelu – pahimmillaan tyhjenee koko tili

  2. 2

   Paljaiden rintojen suutelu tv-lähetyksessä aiheutti Suomessa kohun vuonna 2003 – epämiellyttävään hetkeen joutunut Hanna Kinnunen puhuu nyt tapahtuneesta

  3. 3

   Yksi kuva Verkkokauppa.comin kasvusta kertoo Stockmannin ahdingosta – ”En tiedä miten täysjärkisenä olisi pidetty...”

  4. 4

   Turkulainen Jussi kohtasi karmean näyn Ruissalossa – tien laidalla makasi kaksi vainajaa

  5. 5

   Näyttelijä aloitti Salkkareissa – katsojat raivostuivat ulkonäöstä: ”Mitä syöttöporsas tekee televisiossa?”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Rikolliset kehittivät pirullisen tavan viedä maksukortin tiedot kylmäasemalla

  2. 2

   Isisin 7 brutaalia kidutuskeinoa paljastuivat – ”Hän kysyi minulta, olenko kuullut purijasta”

  3. 3

   Duunari, pääsetkö näille tuntiansioille? Katso, miten 99 ammatissa tienataan

  4. 4

   Jessi, 33, ahdistui suomalaistyttöjen nettivideoista: ”Miten on mahdollista, että tuollaista saa tapahtua”

  5. 5

   Järjestyksenvalvojien väitettiin pahoinpidelleen artistin Flow-festivaaleilla – video tilanteesta julki

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Trombeja, tulvia, kuukauden sademäärä kerralla... Näille paikkakunnille lauantain rajuilma iskee pahiten!

  2. 2

   25 kuvaa: Rajuilman jäljet – tällaista tuhoa Suomessa riehunut ”Kiira” sai aikaan

  3. 3

   Ukkosmyrsky riehui ja katkoi sähköjä – IS seurasi Kiira-myrskyä hetki hetkeltä

  4. 4

   Sokeria 28 vuotta vältellyt ”maailman kaunein isoäiti” pelmahti aamu-tv:seen – katsojat eivät uskoneet silmiään: ”Ketä hän luulee huijaavansa?”

  5. 5

   Vain 10 prosenttia osaa vastata oikein tähän tarkkuustestiin – kokeile!

  6. Näytä lisää