Pertti, Albert

Viihde

Valikko

Martina lupaa draamaa Hengenpelastajiin: ”Minäkin itken siellä”

Tänään tv:ssä
Martina Aitolehti on uudellakin kaudella tiukkana hengenpelastajakaunottarilleen. ”Olen edelleen se paha äiti, joka ojentaa tyttöjä.”
Martina ja hengenpelastajat, to 3.9. alkaen Jim klo 21.00

Tänään alkava toinen tuotantokausi Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasta tuo ruutuun Martina Aitolehden, Hunks-tanssijat Jucci Hellströmin ja Kimmo Kempin sekä tietysti kymmenen uutta naispuolista kilpailijaa.

Ohjelmaa vetävä Martina Aitolehti on sitä mieltä, että tällä kaudella kilpailijoiden kunto on selvästi parempi kuin ykköskaudella.

– Tiesin kyllä jo etukäteen, että mimmit ovat kovatasoisia. Esimerkiksi Rita Niemi, Amanda Harkimo ja Evelina Lorek ovat tosi kovassa kunnossa, Martina sanoo.

Tunteenpurkauksilta ei hengenpelastajien talossa vältytä tälläkään kaudella. Mitään tukastavetämistä ohjelmassa ei Martinan mukaan nähdä, mutta draamaa on silti luvassa kosolti.

– Minäkin itken siellä, Martina yllättää oheisessa ISTV:n videohaastattelussa.


Uudessa IS Tv-lehdessä Martina kertoo, että hänen roolinsa on uudella kaudella jonkin verran pienempi kuin ennen, mutta hän analysoi yhä tarkkaan kilpailijoiden edesottamuksia ja tiputtaa joka viikko heikoimman lenkin pois kisasta.

Monille pudotustilanne on kova pala, sillä joukossa on paljon kilpailuhenkisiä tyttöjä.

– Olen jämpti ja puhun tytöille pudotustilanteissa tosi suoraan sekä hyvistä että huonoista asioista.

– Kilpailijat selvästi pelkäävät sitä tilannetta. Olen edelleen se paha äiti, joka ojentaa tyttöjä.

Lue lisää Martina ja hengenpelastajat -sarjasta ja muista syksyn uutuuksista uudesta IS Tv-lehdestä (36/15)! Myynnissä 2.–8.9.2015 yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

  • TV-lehti

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt