Jaakko, Jimi

Viihde

Valikko

Näin keikka eteni: Cheekin paluu huipentui massiivisiin ilotulituksiin – yleisö palkittiin peräti kolmella encorella!

Julkaistu:

Chekkonen
Cheekin keikkatauko päättyi jättikeikkaan Blockfestissä. IS seurasi koko keikan livenä.
Vuoden keikkatauon pitänyt Cheek päättää keikkahiljaisuutensa lauantaina Tampereen Ratinan stadionilla.

Cheek esiintyi klo 22 Blockfestin pääesiintyjänä täpötäydelle Ratinan stadionille. Loppuunmyytyyn paluukonserttiin oli luvassa yli 20 000 ihmisen yleisömeri.

Vain kymmeniä minuutteja ennen keikan alkua tummana hohtavaa lavaa koristi niin sanottu lähtölaskentakello, joka laski aikaa vuoden mittaisen tauon päättymiseen.


Cheek asteli tuhatpäisen festariyleisön eteen lopulta kello 22.03 pitkitetyn alun jälkeen. Jo heti alussa koettiin todellinen yllätys, kun lavalla seisseen valkokaapuisen kuoron keskellä seissyt hahmo riisui kaapunsa ja alta paljastui – kukapa muukaan kuin Cheek itse. Ensimmäisenä kappaleena kuultiin tuore sinkku Sä huudat. Alun yllätys sai Ratinan yleisön kiljumaan.

Cheekillä on yllään nahkatakki, mustat housut ja punamusta paita alla. Lavaa koristavat upeat punaiset valot, ja lavakokonaisuudessa toistuu Cheekin päivitetyn logon punamusta teema.

Ensimmäiset sanansa Cheek lausui kappaleen jälkeen.

– Mitä Tampere? Ollaan Blockfesteillä. Lähetään pitää nää festarit. Pidetään ääntä tänään! Lets go! hän huudatti yleisöä.

Toisena kappaleena kuultiin Kuka muu muka. Ennen kolmatta kappaletta lavalle saatiin jo ensimmäinen vierailija, Elastinen. Räppärikaksikko esitti yhteiskappaleensa Profeetat. Vuosi sitten sama kappale kuultiin Olympiastadionilla. Tuolloin kaksikko oli pukeutunut päästä varpaisiin valkoisiin, nyt molemmilla oli yllään mustat nahkatakit ja muuten punamustat asut.


Elastinen ja Cheek halaavat biisin päätteksi.

– Hyvä Jare! huutaa Elastinen.

Kappaleen jälkeen Elastinen poistui ja Cheek aloitti Mitä tänne jää -biisin. Erin ei ole paikalla tällä kertaa, vaan hänen lauluosuutensa tulee nauhalta ja yleisö huutaa kertosäkeessä mukana.

– Kiitos. Onnellinen, kiitollinen fiilis. Sitä ei tiedä onko jengi enää messissä... Näköjään! Tuodaan jotain uutta tähän seuraavaan biisiin. Luodaan vähän tunnelmaa tähän seuraavaan, sitä hyvää oloo, sanoi Cheek kappaleen jälkeen.

Ratinan keikalla hyvin samantapainen tunnelma kuin viime vuonna Olympiastadionilla – yleisö laulaa hurmoksellisesti mukana, ja jokainen Cheekin sana kuunnellaan hartaudella.

Cheekin paluukeikan viidennessä biisissä Ratinan stadionin lavalle nousi lievä yllätysvieras. Kun Kyyneleet-kappale alkoi soida, lavalle nousi viime vuonna Esiintyneen Sami Saaren sijaan Kasmir, joka ei viime vuonna ollut mukana Olympiastadionin keikkakattauksissa.


Seuraavana biisinä kuultiin Sokka irti. Flunssainen Cheek pyysi Brädiltä ja TS:ltä apua kappaleen esittämiseen.

Lavan suuret ja näyttävät tulilieskat lämmittävät koko Ratinan stadionia, ilmeisesti myös Cheekiä, sillä hän riisuu nahkatakkinsa. Syypää sun hymyyn -kappale alkaa. Lavalle astelee Yasmine Yamajako joka viime vuonna säväytti Olympiastadionin lavalla rohkeassa punaisessa iltapuvussa.

Tällä kertaa Yasmine on valinnut ylleen valkoisen hihattoman topin sekä vihreänvalkoiset kuvioidut housut, ja vilautuksilta vältytään.

– Loistavaa! Cheek kehui yhteen ääneen mukana laulanutta yleisöä, joka osasi tämänkin kappaleen sanat helposti ulkoa yhteislauluhetkinä.
  Yleisö yhtyi jälleen äänekkääseen yhteislauluun. Kappaleen päätteeksi Yamajako ja Cheek halasivat.

  – Kiitos Yasmine! Cheek sanoi halauksen jälkeen.

   Seuraavana biisinä kuultiin Kaikki hyvin, Jare Henrik Tiihonen -levyltä. Levyllä Cheek esitti biisin Lord Estin kanssa, mutta nyt Lord Estiä ei lavalla näkynyt.

   – Kaikki on helvetin jees. Onks kaikki hyvin? Vieläks jengi jaksaa täällä? Vieläkö jengi jaksaa täällä! Hyvä. Mä aattelin että voisin kertoa kun pari kesää sitten kerroin tarinan sellaisesta tytöstä. Se ei ollu huippua ja aika parantaa, mä voin taas puhua siitä... Cheek sanoi ja aloitti seuraavan biisin, Jossun.

   Kappaleella on mukana Jukka Poika, mutta häntä ei nähty Ratinan lavalla.

   Kesäkumibiisin jälkeen Cheek yllätti yleisönsä jälleen – tällä kertaa harvinaisemmilla kappalevalinnoilla.

   Potpuri vanhoista kappaleista

   – Mä kyselin tossa somessa vähän että mitä jengi haluaisi kuulla festareilla. Mietimme millainen setti vedetään. Moni toivoi vanhempia biisejä. Kokosin tällaisen pienen potpurin. Katotaan olinko yhtään oikeassa! Cheek alusti vanhempaa tuotantoaan esittelevän biisipotpurin.

   Ensin kuultiin Täältä sinne -kappale Käännä sivuu -levyltä, ja sen jälkeen Kurkipotku-kappale. Avaimet mun kiesiin – Cheekin ensimmäinen hitti – viimeisteli kolmen kappaleen potpurin.
    Seuraavaksi Diandra nousi lavalle upeassa kireässä mustassa minimekossa. Fiiliksissä-kappaleen myötä stadionin yllä nähdään ensimmäiset, kullanväriset ilotulitukset. Yleisö innostuu täysin.

    – Annetaan aplodit vielä Diandralle! Cheek kiitti Diandraa.

    – Mä en kunnolla nää sinne taakse? Saisko valoa että näkis vähän sinne taakse? Onko kaikilla kädet ylhäällä? Cheek kyseli, kun valoa näytettiin Ratinan stadionin takaosaan asti.

    Anna mä meen -kappale kuultiin ilman Jonne Aaronia. Sen jälkeen vuorossa oli Cheekin tulevan Chekkonen-singlen ensiesitys. Cheek pysähtyi ennen sitä kuuntelemaan yleisöään.


    – Tulee kahta eri käskyä, en oikein tiedä kummasta otan kiinni. Tehdään sillä lailla, että katsotaan miten tää homma menee. Kun mä ammun, nostatte kädet ilmaan, Cheek sanoi ja leikki tulittavansa yleisöä.

    – Pyysin jengiä opettelemaan yhden jutun ennen tänne tuloa, Cheek sanoi ja pyysi deejiitä soittamaan "Chekkonen, Chekkonen, Chekkonen" -säkeen.

    –  Osaatteko biisin nyt? Cheek kyseli, kun säe oli soitettu jo useampaan otteeseen ja uusi biisi Chekkonen lähti käyntiin.
     Yleisö osallistui Chekkonen-huudatukseen varsin kelvollisesti, mutta läheskään illan isoimpia aplodeita kappale ei saavuttanut.

     – Kiitos, ihan loistavaa osallistumista, kiitos Blockefst! Aivan mahtavaa, Cheek kehui yleisöään.

     Seuraavaksi Cheek esitteli bändinsä ja pyysi yleisöä hurraamaan heille.

     – Meillä on sama jengi täällä, Cheek kertoi kokoonpanostaan.

     Tämän jälkeen hän marssitti lavalle jälleen uuden vierailijan.

     – Toivotetaan tervetulleeksi Sanni! Cheek huusi kun Flexaa alkoi.


     Biisissä niin ikään laulavaa JVG:n VilleGallea ei lavalla nähty, vaikka Cheek oli pyytänyt tätä mukaan keikalle. VilleGalle kertoi Ilta-Sanomille perjantaina Blockfesteillä viettävänsä lauantai-iltaa JVG:n oman deejiin häissä.

     Sinitukkaisella Sannilla yllään avoin valkoinen verkkatakki jonka alla valkoinen minitoppi sekä valkoinen minihame.Yleisö nosti sytkärit ja kännykät ylös Flexaa-biisin kehotuksen mukaisesti. Taustalla nähtiin myös huimat ilotulitukset.

     – Sanni tuli pelkästään tätä varten, annetaan isot aplodit, Cheek kiitti.

     – Ollut kyllä ihan mahtava ilta. Kiitos, että ootte ollut loistavasti mukana, Cheek kiitti.

     Cheek hävisi lavalta hetkeksi ja lavalle laskeutui hiljaisuus ja yleisö alkoi taputtaa ja hurrata odottavasti.

     Lopulta illan isäntä saapui lavalle ja palkitsi loppuunmyydyn stadionin peräti kolmella encorella.

     – Haluuttekste jotain lisää vai? Cheek huuteli. Sitten Timantit on ikuisia alkoi huutomyrskyn saattelemana ja Cheek palasi lavalle uusi Alpha/Omega-paita päällään. Cheekin paidan selässä komeili pelipaitamainen, punainen merkintä TIIHONEN ja iso numero 81, Cheekin syntymävuoden mukaisesti.


     Seuraavana kuultiin Kaija Koolta lainattu Tinakenkätyttö-kappale. Cheek lähti yleisön joukkoon tervehtimään kirkuvia fanejaan kesken Tinakengät-kappaleen, ja sen päätteeksi kuultiin valtaisa yhteislauluosuus.

     – Kiitos! Cheek kiitti jälleen.

     Keikka huipentui ilotulitukseen

     – Vielä tekee mieli vetää! Tää on meidän vika keikka tänä vuonna, tietyllä tapaa haikee fiilis. Mutta juhlitaan tänään senkin edestä, Cheek sanoi ja kyseli tunnelmia myös tuplaajiltaan ja bändiltään.

     – Jaksaako jengi vielä? Cheek huudatti yleisöä.

     – Eiköhän mennä, räppäri lopulta sanoi ja Äärirajoille alkoi.
      Lopuksi screeneille ilmestyivät cheekin ensi vuoden AlphaOmega-jäähallikiertuetta mainostavat logot. Yleisö oli täysillä mukana Äärirajoille-biisissä, ja nähtiin toiset ilotulitukset. Cheek kiittää yleisöä. Lava pimenee.

      – Kiitos kaikille tästä illasta. Tuntuu hyvältä, että olitte mukana juhlimassa täällä. Kiitos! Pidetään hauskaa vielä, Cheek hehkutti ja iso ilotulitus alkoi.

      Show päättyi massiiviseen, puolentoista minuutin mittaiseen ilotulitukseen.

      Keikka päättyi kello 23.25, eikä Cheek enää palannut toista kertaa lavalle.
       Otsikkoa ja juttua muokattu klo 14:18: Toisin kuin aluksi virheellisesti mainittiin, Cheek palasi lavalle peräti kolmen encoren voimin.

       Kommentit

        Näytä lisää
        Kommentointi on päättynyt
        Näitä luetaan!
        1. 1

         Naiskaksikko tunkeutui kouluun Turussa: opettajaa lyötiin, alakouluikäistä poikaa pahoinpideltiin ja uhattiin sormien katkomisella

        2. 2

         Muistatko 50 Centin häkellyttävän povekkaan ex-tyttöystävän? Bikinit olivat ratketa liitoksistaan – ”Luomukauneutta”

        3. 3

         Suomalaisen radiojuontajan luksusloma sai dramaattisen käänteen – käsittämätön moka aiheutti karvaan pettymyksen

        4. 4

         Suomalainen suosikkibloggaaja avautuu alastomuuden hyödyistä – sensuelli kuva sykähdyttää: joogaa ilkosillaan ällistyttävässä asennossa

        5. 5

         Instagram-videota kuvannut teini ajoi kolarin Kaliforniassa – kyydissä ollut 14-vuotias pikkusisko kuoli

        6. 6

         Isä onnitteli viehättävää tytärtään Facebookissa – viattomasta viestistä tuli yllättäen megahitti: Otos peräisin perhelomalta

        7. 7

         Mökkinaapurin tontilta kantautui helteellä karmiva löyhkä – juristi kertoo uskomattomasta tapauksesta

        8. 8

         Valtiovierailu ylihuomenna: Lörtsykauppias Sirkalla on jo valmiina tiukat terveiset Putinille

        9. 9

         Mike Tysonilta suorat sanat nyrkkeilyn megaottelusta – ”McGregor kuolee kehässä”

        10. 10

         Kommentti: Tulot nousivat tukien varassa – siivooja-Marian tarinan pitäisi herättää koko Suomi

        11. Näytä lisää
        1. 1

         Perheenäiti Laura, 31, joutui häipymään joogatunnilta kesken touhun – julkaisi rehellisen tilityksen: Nolo tarina leviää

        2. 2

         Latinotähti Jennifer Lopez täytti 48 – alusvaatteet jäivät kotiin: Sensaatiomainen ”nakumekko” paljasti rinnat lähes kokonaan

        3. 3

         Jumalaiset muodot! Salkkari-kaunotar julkaisi povekkaan bikinikuvan – vain ohuet narut pitelevät aloillaan

        4. 4

         Näyttelijätär julkaisi hätkähdyttävän kuvaparin – laihtui 20 kiloa: Paljastiko heijastus lasin pinnasta jotain karua?

        5. 5

         Nainen irrotti miehensä kajakista tulpan ja jätti tämän hukkumaan – käytös karaokebaarissa herätti poliisin epäilykset

        6. 6

         Mökkinaapurin tontilta kantautui helteellä karmiva löyhkä – juristi kertoo uskomattomasta tapauksesta

        7. 7

         Duudsonit-Jukka esittelee tyrmäävän vaimonsa Instagramissa – tältä näyttää julkisuudesta pois pysytellyt kaunotar

        8. 8

         Mökkinaapuri järjesti harvinaisen viheliäisen koston auton lämmitysajastimen avulla

        9. 9

         Risto Laitilan vastaanotolla: Nämä oireet voivat olla merkkejä syövästä

        10. 10

         Kehonrakentaja julkaisi häkellyttävän kuvan – ”Näyttää todella vastenmieliseltä”

        11. Näytä lisää
        1. 1

         Marjanpoimijoiden touhut hillasuolla herättivät epäilyt – Matti kurkisti ämpäriin ja tyrmistyi

        2. 2

         Perheenäiti Laura, 31, joutui häipymään joogatunnilta kesken touhun – julkaisi rehellisen tilityksen: Nolo tarina leviää

        3. 3

         Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

        4. 4

         Teinityttö julkaisi tavalliselta näyttävän kuvan itsestään ja poikaystävästään – synnytti yllättäen silmittömän nettiraivon

        5. 5

         Harrastatko sinäkin ”Pirkka-seksiä”? 7 syytä, miksi se on tajuttoman upeaa

        6. 6

         Duudsonit-Jukka esittelee tyrmäävän vaimonsa Instagramissa – tältä näyttää julkisuudesta pois pysytellyt kaunotar

        7. 7

         ”Palopuron puuma” Laura, 40, vaihtoi nuupahtaneen liiton 15 vuotta nuorempaan mieheen: ”Seksi on hyvää”

        8. 8

         Mökkinaapuri järjesti harvinaisen viheliäisen koston auton lämmitysajastimen avulla

        9. 9

         ”Kalju lihava äijä” haki nuoria kesätöihin konepajalle riemastuttavalla ilmoituksella – näin kävi

        10. 10

         Katso: Tulipunainen hellemassa jysähtää pian jopa koko Suomeen – Ilmatieteen laitoksen video näyttää, millainen helle voi alkaa!

        11. Näytä lisää
        Näitä luetaan!
        1. 1

         Naiskaksikko tunkeutui kouluun Turussa: opettajaa lyötiin, alakouluikäistä poikaa pahoinpideltiin ja uhattiin sormien katkomisella

        2. 2

         Muistatko 50 Centin häkellyttävän povekkaan ex-tyttöystävän? Bikinit olivat ratketa liitoksistaan – ”Luomukauneutta”

        3. 3

         Suomalaisen radiojuontajan luksusloma sai dramaattisen käänteen – käsittämätön moka aiheutti karvaan pettymyksen

        4. 4

         Suomalainen suosikkibloggaaja avautuu alastomuuden hyödyistä – sensuelli kuva sykähdyttää: joogaa ilkosillaan ällistyttävässä asennossa

        5. 5

         Instagram-videota kuvannut teini ajoi kolarin Kaliforniassa – kyydissä ollut 14-vuotias pikkusisko kuoli

        6. Näytä lisää
        1. 1

         Perheenäiti Laura, 31, joutui häipymään joogatunnilta kesken touhun – julkaisi rehellisen tilityksen: Nolo tarina leviää

        2. 2

         Latinotähti Jennifer Lopez täytti 48 – alusvaatteet jäivät kotiin: Sensaatiomainen ”nakumekko” paljasti rinnat lähes kokonaan

        3. 3

         Jumalaiset muodot! Salkkari-kaunotar julkaisi povekkaan bikinikuvan – vain ohuet narut pitelevät aloillaan

        4. 4

         Näyttelijätär julkaisi hätkähdyttävän kuvaparin – laihtui 20 kiloa: Paljastiko heijastus lasin pinnasta jotain karua?

        5. 5

         Nainen irrotti miehensä kajakista tulpan ja jätti tämän hukkumaan – käytös karaokebaarissa herätti poliisin epäilykset

        6. Näytä lisää
        1. 1

         Marjanpoimijoiden touhut hillasuolla herättivät epäilyt – Matti kurkisti ämpäriin ja tyrmistyi

        2. 2

         Perheenäiti Laura, 31, joutui häipymään joogatunnilta kesken touhun – julkaisi rehellisen tilityksen: Nolo tarina leviää

        3. 3

         Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

        4. 4

         Teinityttö julkaisi tavalliselta näyttävän kuvan itsestään ja poikaystävästään – synnytti yllättäen silmittömän nettiraivon

        5. 5

         Harrastatko sinäkin ”Pirkka-seksiä”? 7 syytä, miksi se on tajuttoman upeaa

        6. Näytä lisää