Elviira, Elvi

Viihde

Valikko

Ihanimmat tv-parit 5/5: Kahdeksat häät, mutta vain yksi avioero – lue Brooken & Ridgen koko 23 vuoden saaga!

Julkaistu:

Rakkausviikko
Kauniiden ja rohkeiden superparin suhde on kestänyt muun muassa kaksi väärää isyystestiä, kahdesti kuolleista nousseen Taylorin, pari muistinmenetystä, useita ampumatapauksia, raiskauksen ja vahinkoraiskauksen, pudotukset Eiffel-tornista ja helikopterista sekä sulatuskattilan. Niin, ja Stephanien.
Brooke Loganin (Katherine Kelly Lang) ja Ridge Forresterin (Ronn Moss / Thorsten Kaye) päättymätön rakkaustarina on MTV3:n Kauniit ja rohkeat -sarjan kivijalka. Se on myös tuhkimotarina keskiluokkaisen tytön noususta rikkaaksi seurapiirirouvaksi.

Tässä seuraa, noh, jonkin verran tiivistetty versio parin saagasta, jota on seurattu Suomen tv-ruuduissa 1992–2015. Lisäkäänteitä voit lukea esimerkiksi Soapcentral.com-saippuatietopankista.


Tästä kaikki alkoi

Rakkaustarina sai alkunsa jo sarjan ensimetreillä vuonna 1987 (Suomessa 1992). Yksinhuoltajaäidin tytär Brooke Logan oli mukana perheensä pitopalvelufirmassa, mutta haaveili makeammasta elämästä.

Kalifornialaisen muoti-imperiumin perijä Ridge Forrester esiintyi tiiviisti seurapiiripalstoilla, ja Brooke näki tilaisuutensa. Hän värväytyi tarjoilijaksi äitinsä järjestämille seurapiirikutsuille. Katseet Ridgen kanssa kohtasivat, ja vuosisadan rakkaustarina saattoi alkaa.

Brooke ystävystyi Ridgen kihlatun, Caroline Spencerin kanssa toivoen pääsevänsä näin Ridgen kanssa lähikontaktiin. Carolinen ja Ridgen häät keskeytyivät, kun morsian sai selville, että sulhanen oli juuri salasuuteloinut toisen naisen kanssa (ei kuitenkaan Brooken). Caroline pyörtyi alttarilla.

Ridge katui syvästi hairahdustaan ja kirjoitti Carolinelle kirjeen, mutta Brooke varmisti, että se ei koskaan päätynyt perille. Ridge ja Brooke alkoivat seurustella, Caroline taas kallistui exänsä Thorne-veljen puoleen. Ridge jopa kosi Brookea, mutta häät lykkäytyivät, kun Brooke sai keskenmenon.

Sillä välin Caroline oli eronnut Thornesta, ja Ridgen sydän kääntyi taas tämän puoleen. Pari meni naimisiin.


Brookesta tulee Ridgen äitipuoli

Ridgen avioliitosta järkyttynyt Brooke näki toisen tilaisuuden päästä Forresteriksi: isäpappa Eric, joka oli juuri eronnut Stephanie-vaimostaan. Brooke ja Eric avioituivat, ja Brooke synnytti heille pojan, Eric Juniorin eli Rickin. Brookesta tuli näin ex-rakkaansa äitipuoli, joka salaa kyllä haaveili Ridgestä edelleen.

Caroline taas sairastui leukemiaan. Kuolinvuoteellaan hän toivoi, että Brooke ja Ridge päätyisivät yhteen.


Kaikkien kolmiodraamojen äiti alkaa

Ridgen toinen elämän nainen, onkologi-psykiatri Taylor Hamilton Hayes (Hunter Tylo) astui kuvioihin sarjan kolmannella kaudella Carolinen syöpälääkärinä. Carolinen kuoleman jälkeen Ridge rakastui Tayloriin.

Brooke ja Ridge lähentyivät uudestaan, kun he kehittivät yhdessä kemikaalia, joka estäisi kankaiden rypistymisen. BeLieF-liuoksesta tulikin Forresterin menestyksen tae. Brooke ja Ridge juhlistivat onnistumistaan rakastelemalla laboratorion lattialla.

Taylorin ja Ridgen hääpäivänä Brooke huomasi olevansa taas raskaana – mutta kuka olikaan isä, Ridge vai Eric?

Raskautensa viime metreillä Brooke kertoi Ridgelle rakastavansa tätä yhä. Hän suuntasi Big Bear -mökille vuoristoon, minne Ridge seurasi häntä. Ridgen (ja puhelimen päässä olleen Taylorin) avustamana Brooke synnytti pienen tyttären, joka sai nimen Bridget.

Tytön isyysasia oli kuitenkin yhä epäselvä.

Sheila Carter, joka halusi Ericin itselleen, sabotoi isyystestiä. Näin Ridge jäi siihen uskoon, että Bridget on hänen lapsensa, vaikka oikea isä oli Eric. Brooke erosi Ericistä, mutta Ridge ei kuitenkaan halunnut jättää Tayloria.

Pian Taylorin uskottiin kuolleen lento-onnettomuudessa, ja leskimiestä alkoi vanha suola janottaa. Brooke oli kuitenkin jo ehtinyt kihloihin Taylorin kollegan James Warwickin kanssa. Ridge keskeytti Brooken ja Warwickin häät kertomalla kesken aviovalojen rakastavansa Brookea.


Ensimmäiset häät – Taylor palaa kuolleista

Viimein Ridge pääsi naimisiin Brookensa kanssa upeissa rantahäissä – usko tai älä, vasta ensimmäisen kerran! Tässä vaiheessa sarja oli pyörinyt Yhdysvalloissa jo seitsemän vuotta.

Häämatkallaan Brooke ja Ridge tapasivat ruhtinas Omar Rashidin, josta tulisi heidän elämässään hyvin merkittävä hahmo. Ridge sokeutui laboratorio-onnettomuudessa, ja häntä hoitanut vapaaehtoistyöläinen paljastuikin Tayloriksi, joka ei siis ollutkaan kuollut, vaan oli elellyt hänet pelastaneen Omarin hoivissa arabiprinsessana.

Koska Taylor olikin hengissä, oli Ridgen ja Brooken avioliitto luonnollisesti pätemätön.


Kostohäät ja syytön ampuja

Samoihin aikoihin selvisi, ettei Ridge ollutkaan Bridgetin isä. Brooke-rukka katosi ja joutui psykoosiin, ja Ridge löysi hänet sekoilemasta Barbadoksella.

Kaikesta huolimatta Ridge palasi Taylorin luo.

Brooke kosti Ridgelle naimalla Grant Chambersin, vaikka Ridge yritti keskeyttää häät moottoripyöräkruisailulla. Kaikeksi onneksi Brooken tuore avioliitto Grantin kanssa ei ollut lainvoimainen, koska parin vihkinyt merikapteeni ei ollutkaan merikapteeni.

Brooken ja Ericin teini-ikäinen Rick-poika oli mennyt sekaisin videopeleistä ja ampui tuoretta isäpuoltaan Grantia. Ridge-setä otti syyt niskoilleen ja joutui vankilaan.

Toiset häät, mitätöinti ja suhde lankomieheen

Kun Ridgen syyttömyys kävi ilmi ja hänet vapautettiin vankilasta, Taylor oli raskaana. Tayloriin ihastunut Thorne vakuutti, että kannattaisi valehdella lapsen olevan Thornen. Brookellakin oli sormensa pelissä juonessa, koska hän tahtoi taas naimisiin Ridgen kanssa. Pari meni naimisiin toisen kerran.

Kun totuus Taylorin lapsen isyydestä selvisi, Ridge sai avioliittonsa taas mitätöityä ja palasi Taylorin luo. Taylor synnytti Thomas-pojan ja myöhemmin myös kaksostytöt.

Musertunut Brooke taas löysi itsensä Thornen sylistä.


Brooke putoaa Eiffel-tornista

Brooke meni naimisiin Thornen kanssa, mutta häiden jälkeen Ridge houkutteli Brooken tunnustamaan, kuka hänen elämänsä rakkaus oikeasti on: tietysti Ridge. Ikävä kyllä Thorne oli kuuloetäisyydellä ja mitätöi tuoreen avioliittonsa. Brooke jatkoi Ridge-jahtiaan.

Brooke matkusti Pariisiin ollakseen kuolevan isänsä rinnalla – ja putosi Eiffel-tornista. Ridge kiiruhti hänen rinnalleen, mutta ei vieläkään halunnut jättää Tayloria.

Brooke ihastui Bridget-tyttärensä aviomieheen Deaconiin ja synnytti tälle Hope-tyttären.


Taylor kuolee taas – kolmannet häät

Ericin sekopäinen Sheila-vaimo ampui Brookea ja Tayloria. Jälkimmäinen kuoli Ridgen syliin sairaalassa – tai niinhän sitä luulisi.

Ridge oli siis jälleen leski, mutta ei pitänyt ajatuksesta, että Brooke oli saanut lapsen oman tyttärensä miehelle. Vaati aika lailla lämmittelyä ennen kuin Ridge jälleen taipui kosimaan.

Ridge ja Brooke avioituivat kolmannen kerran Etelä-Amerikan viidakossa, mutta Sheila kidnappasi Ridgen, joka putosi sulatusuuniin. Brooke, joka uskoi jääneensä leskeksi, lohduttautui Ridgen juuri löytyneen velipuolen Nick Maronen sylissä ja tuli raskaaksi.

Vaan Ridgepä ei ollutkaan kuollut! Brooke oli onnellinen, mutta samalla hämmentynyt, koska jälleen hänen kantamallaan lapsella oli kaksi isäehdokasta: Nick ja Ridge.


Yhteinen poika ja neljännet häät

Isyystesti väitti isäksi Nickiä. Brooke sai avioliittonsa mitätöityä – mutta kuinka ollakaan, toinen isyystesti paljasti totuuden: Brooken synnyttämä poika olikin Ridgen ja sai nimekseen Ridge Junior eli RJ.

Brooke ja Ridge menivät neljännen kerran naimisiin.

Pakkaa saapui sekoittamaan Ridgen muinainen heila Morgan DeWitt, joka halusi Ridgen itselleen. Kun Ridge putosi baarijakkaralta ja löi päänsä, Morgan näki tilaisuutensa. Hän kuljetti muistinsa menettäneen Ridgen Venetsiaan ja uskotteli heidän olevan pari.

Brooke, olet unohtumaton!

Morgan vietteli Ridgeä, mutta Unforgettable-kappaleen soidessa Ridge alkoi saada muistikuvia Brookesta.

Forrestereiden hylkäämä Amber saapui myös Venetsiaan ja löysi Ridgen. Hän soitti Ridgelle taas Unforgettable-kappaleen. Ridge muistaa menneisyydestään kauniita kuvia Brooken kanssa ja tulee järkiinsä: mennään kotiin. Katso videopätkä täältä!


Taylor palaa kuolleista – taas

Kotiin palattuaan Ridge alkoi epäillä nähneensä Taylorin hengissä ja avasi tämän haudan, josta löytyi vain vahanukke. Kävi ilmi, että Omar oli jälleen pelastanut kuolleeksi uskotun Taylorin sairaalasta ja hoivannut terveeksi.

Tietysti tämä tarkoitti, että Ridgen ja Brooken avioliitto julistettiin jälleen mitättömäksi, mutta Ridge pysyi silti Brooken rinnalla.

Stephanie kuitenkin halusi Ridgen palaavan Taylorin luo ja teeskenteli sydänkohtausta. ”Kuolintoiveenaan” hän toivoi Ridgen uudistavan aviovalansa Taylorin kanssa, ja näin tapahtui.

Tässä välissä Brooke ja Eric käväisivät lyhyesti naimisissa.

 

Ridge järkyttyi, kun tajusi vahingossa raiskanneensa Brooken.

Ridge ja Taylor erosivat Taylorin suudeltua toista miestä. Ridge halusi taas Brooken, mutta tämä halusikin Nickin. Ridge oli paikalla, kun Brooke otti muutaman rauhoittavan liikaa, ja pari päätyi rakastelemaan, vaikka Brooke oli tiedottomassa tilassa. Ridge järkyttyi, kun tajusi vahingossa raiskanneensa Brooken.

Nick ja Brooke käväisivät lyhyesti naimisissa, ja Ridge sai sydänkohtauksen. Syyksi nimettiin stressi.

Brookelle ja Nickille tuli ero, kun Nick petti Brookea tämän Bridget-tyttären kanssa.


Raiskaus, vankila, munasolusotku ja viidennet häät

Ridge näki taas tilaisuutensa ja kosi Brookea muotinäytöksessä. Ennen häitä Stephanie ehti vielä juonitella Brooken raiskauksen, Ridge joutui vankilaan, kun häntä syytettiin taas virheellisesti ampumavälikohtauksesta, ja Taylor tuli raskaaksi Brooken munasolulla.

Kaikki päättyi kuitenkin onnellisesti, ja ikipari avioitui viidennen kerran samalla rannalla, jolla heidän ensimmäiset häänsä oli pidetty. Mutta hitsi vieköön, avioliittopapereissa oli tekninen virhe, eikä liitto ollutkaan pätevä!

Stressaantunut Ridge sai Taylorilta rauhoittavia, mutta niitä tuli ilmeisesti otettua muutama liikaa: Ridge ja Taylor päätyivät sänkyyn, ja tunteet heräsivät jälleen. Pari oli jo vähällä mennä naimisiin, mutta Brooke keskeytti häät karauttamalla hevosella keskelle seremoniaa.


Ridge tekee valintansa (taas): Kuudennet häät

Ridge myönsi rakastavansa molempia naisia, mutta halusi näiden selvittävän keskinäiset välinsä ennen kuin tekee valintansa. Taylor ja Brooke menivät eräänlaiseen pariterapiaan, joka sisälsi muun muassa hierontaa ja mutakylpyjä. Lopulta he tekivät sovinnon ja Ridge valintansa: hän nai Brooken kuudennen kerran.

Tämä kuudes avioliitto oli pitkään onnellinen, mitä nyt Brooke harrasti vahingossa seksiä Hope-tyttärensä poikaystävän Oliverin kanssa luullen tätä Ridgeksi. Ridge antoi anteeksi.


Hallusinaatiomarjoja ja ainoa avioero

Taylorin ja Ridgen Thomas-poika ihastui äitipuoleensa Brookeen. Työmatkalla Thomas ja Brooke haaksirikkoutuivat autiolle saarelle ja pysyivät hengissä syömällä hallusinaatioita tuottaneita myrkkymarjoja. Thomas ja Stephanie uskottelivat Brookelle, että tämä ja Thomas olivat harrastaneet seksiä.

Syylisyydestä musertunut Brooke tunnusti luulotellun petoksensa Ridgelle ja antoi tälle avioeron – pariskunnan ensimmäisen ja ainoan. Kaikki aiemmat avioliitothan olivat rauenneet joko muotoseikkojen vuoksi tai siksi, että Taylor oli palannut kahdesti kuolleista.


Seitsemännet häät – hyvästi, Ronn Moss!

Avioeron jälkeen Ridge löysi jälleen Taylorin ja oli juuri menossa tämän kanssa naimisiin, kun Stephanien omatunto alkoi kolkuttaa. Juuri ennen häitä hän tunnusti Ridgelle, ettei Brooke ollutkaan pettänyt tätä. Ridge jätti Taylorin alttarille, ja Brooke kosti Stephanielle pakottamalla tämän laulamaan julkisesti.

Ridge kosi Brookea jälleen, ja pari avioitui seitsemännen kerran. Häitä isännöivät Stephanie ja Eric. Tämä kohtaus oli viimeinen, jossa Ridgenä nähtiin legendaarinen leukaperämies Ronn Moss.

Häämatkalla Euroopassa Brooke ja Ridge riitautuivat, koska Brooke ei ollut kertonut tekstailleensa muinaisen heilansa Deaconin kanssa. Ridge jätti avioliiton rekisteröimättä, ja Brooke palasi häämatkaltaan yksin.


Kahdeksannet häät jäivät kesken

Los Angelesiin palattuaan Brooke ihastui Katie-siskonsa mieheen, Bill Spencer nuorempaan. Pari oli jo muuttanut yhteen, kun Ridge palasi Euroopasta uusin kasvoin: näyttelijäksi oli vaihtunut Thorsten Kaye.

Bill, joka halusi pitää Brookesta kiinni, uskotteli epäilyttävin valokuvin, että Ridge oli Euroopassa löytänyt gay-puolensa. Brooke ei uskonut, ja Ridge kosi Brookea jälleen, vaikka oli huomannut itsellään tunteita myös tämän Katie-siskoa kohtaan.

Brooken ja Ridgen kahdeksannet häät keskeytyivät, kun Ridgeen rakastunut Katie pyörtyi tahallaan keskeyttääkseen seremonian. Ridge tajusi haluavansa sittenkin Katien, Brooke taas lämpeni uudestaan kierolle Billille.


Morsiamenryöstö ja pulahdus Persianlahteen

Bill ja Brooke olivat aikeissa mennä naimisiin Abu Dhabissa, mutta Ridge oli saanut haltuunsa valokuvan, jossa Bill petti Brookea yhden illan hoidon kanssa. Ridge ryntäsi rantahäihin, keskeytti seremonian, näytti Brookelle raskauttavan valokuvan ja karkasi morsiamen kanssa.

Hetken kaikki näytti taas hyvältä, mutta Ridge ehti nauttia onnestaan vain hetken ennen kuin putosi yllättäen pakohelikopterista Persianlahteen Billin juonen vuoksi. Brooke jäi kauhuissaan joikumaan perään. Lue lisää täältä!

Tässä mennään nyt:

Pitkällisten etsintöjen jälkeen Brooke näkee rantaviivaa pitkin kävelevän valkoasuisen miehen. Ridge on hengissä! Mies on kuitenkin poissaoleva, ja paikalle kutsutaan lääkäri, joka toteaa miehen kärsivän muistinmenetyksestä.

Vähitellen Ridgen muisti alkaa palata. Hän lausuu loppuun Katien aloittaman tärkeän runon. Ridge muistaa olevansa rakastunut Katieen.

Brooke näkee, kuinka paljon Katie miestä rakastaa, ja antaa periksi – toistaiseksi.

Lähteet: Soapcentral.com, MTV.fi, Radionova.fi ja IS:n arkisto.

Kauniit ja rohkeat arkisin MTV3:lla. Ihanimmat tv-parit -sarja päättyy – lue aiemmat osat alta!

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Lähtisitkö tässä mekossa juhlimaan? Susanna Penttilän todella rohkea asuvalinta hämmentää: ”Eikö tuohon kuulu pikkupöksyjä lainkaan?”

  2. 2

   PS-ryhmän jättäneeltä Veera Ruoholta suorat sanat Juvosen paluusta perussuomalaisiin: ”Niin kova houkutus ihmisille, että he eivät välitä edes puolueen huonosta maineesta”

  3. 3

   Salkkarit-tähti jätti suosikkisarjan vain hetki sitten – pääsi nyt opiskelemaan arvostettuun kouluun ulkomaille: ”Onko tämä unta?”

  4. 4

   Poliisi epäilee: Kaksi nuorta pahoinpiteli ja ryösti 70-vuotiaan ambulanssikuntoon kauppakeskuksen hississä Espoossa

  5. 5

   Hankintapaperit paljastavat: Peltipoliisien tekniikkaa muutetaan – satsaus miljoonia euroja

  6. 6

   Hausjärveltä löytyi neljän vainajan metsähauta – KRP kaipaa tietoa kummulla vierailleista

  7. 7

   Joka neljäs suomalainen on nautiskellut maksansa sairaaksi – kuulutko sinä tietämättäsi heihin?

  8. 8

   Mika Salolla selvä mielipide Räikkösen ja Bottaksen kolarista – ”Oli vähän väärässä paikassa”

  9. 9

   Paul Kariyalta ilkikurinen kuitti yhteydestään Teemu Selänteeseen: ”Hänen ajatuksiaan ei ollut vaikea lukea”

  10. 10

   Poliisi valvoo Rautatientoria: ”Missään tapauksessa vastaavanlainen mielenosoitus ei tule jatkumaan”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Povipommi esitteli astetta härskimpää alastonkuvaansa 2-vuotiaalle tyttärelleen – raju raivo syttyi

  2. 2

   Espoolainen Mia käveli aamulla bussipysäkille, kun huomion kiinnitti hautausmaalle kuuluva näky

  3. 3

   Video: käsittämätön raekuuro pakotti autoilijat tien sivuun valtatiellä – ”En ole eläessäni nähnyt yhtä rankkaa”

  4. 4

   Poliisi yritti ampua kimppuun käyneen koiran – laukaukset päättyivät murhenäytelmään

  5. 5

   Tiesitkö ”salanappulasta”, jolla saat heti lisää tilaa lentokoneessa?

  6. 6

   Siru, 47, työskenteli Prisman kassalla juhannusyön suorassa lähetyksessä – paljastaa nyt ikimuistoisimman ostohetken

  7. 7

   Hausjärveltä löytyi neljän vainajan metsähauta – KRP kaipaa tietoa kummulla vierailleista

  8. 8

   Vaikea synnytys päättyi vauvan kuolemaan Hyksin alueella – Valvira: Hoito ei kaikilta osin asianmukaista

  9. 9

   Tätä et nähnyt tv-lähetyksessä: Räikkönen raivosi ennenkuulumattomalla tavalla tiimilleen

  10. 10

   Festarikansa jätti jälkeensä täystuhon – sikailukuvat Glastonburyn festivaaleilta kertovat kaiken: siivouskulut yli 800 000 euroa

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Naisen alastoman ruumiin vierestä löytyi kastikekauha, jonka hirvittävä tarkoitus selvisi pian poliisille – missä ovat heidän murhaajansa?

  2. 2

   Kesäyö innosti pariskunnan niin villiin seksiin, ettei tuhoilta vältytty – leirintäalueen johtaja kertoo näkymästä, joka ei unohdu

  3. 3

   Yksi tehtävä juhannusaatolta herätti kysymyksiä Hämeen poliisissa: ”Mitä ihmettä ihmisten mielessä liikkuu”

  4. 4

   Suomalaisseurueen kotimatka Kroatiasta tyssäsi, kun kännykkään kilahti viesti – ”Loput 120 seisoivat kentällä tumput suorina ja ihmettelivät”

  5. 5

   Martina Aitolehden kipujen syy selvisi: Lääkäriltä tyly tuomio – ”Kyyneleethän siinä pääsi”

  6. 6

   Pirullisen vaikea tarkkuustesti testaa hoksottimesi

  7. 7

   Entinen miljonääri luopui kaikesta ja muutti hökkeliin autiolle saarelle – 20 vuotta eikä ole katunut päivääkään

  8. 8

   Kris Jennerin paljastavasta salikuvasta löytyi nolo moka: kuvanmuokkaus meni pahasti pieleen – jopa fanit kritisoivat: ”Surullista!”

  9. 9

   Kotihälytyskeikalla odotti näky, joka riipaisi jopa vanhan sosiaalityöntekijän sydäntä – viranomaiset vetoavat juhannusjuhlijoihin

  10. 10

   Livelähetys Prisman kassahihnasta nousi megahitiksi – erityisesti eräs ostohetki synnytti villejäkin teorioita

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Lähtisitkö tässä mekossa juhlimaan? Susanna Penttilän todella rohkea asuvalinta hämmentää: ”Eikö tuohon kuulu pikkupöksyjä lainkaan?”

  2. 2

   PS-ryhmän jättäneeltä Veera Ruoholta suorat sanat Juvosen paluusta perussuomalaisiin: ”Niin kova houkutus ihmisille, että he eivät välitä edes puolueen huonosta maineesta”

  3. 3

   Salkkarit-tähti jätti suosikkisarjan vain hetki sitten – pääsi nyt opiskelemaan arvostettuun kouluun ulkomaille: ”Onko tämä unta?”

  4. 4

   Poliisi epäilee: Kaksi nuorta pahoinpiteli ja ryösti 70-vuotiaan ambulanssikuntoon kauppakeskuksen hississä Espoossa

  5. 5

   Hankintapaperit paljastavat: Peltipoliisien tekniikkaa muutetaan – satsaus miljoonia euroja

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Povipommi esitteli astetta härskimpää alastonkuvaansa 2-vuotiaalle tyttärelleen – raju raivo syttyi

  2. 2

   Espoolainen Mia käveli aamulla bussipysäkille, kun huomion kiinnitti hautausmaalle kuuluva näky

  3. 3

   Video: käsittämätön raekuuro pakotti autoilijat tien sivuun valtatiellä – ”En ole eläessäni nähnyt yhtä rankkaa”

  4. 4

   Poliisi yritti ampua kimppuun käyneen koiran – laukaukset päättyivät murhenäytelmään

  5. 5

   Tiesitkö ”salanappulasta”, jolla saat heti lisää tilaa lentokoneessa?

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Naisen alastoman ruumiin vierestä löytyi kastikekauha, jonka hirvittävä tarkoitus selvisi pian poliisille – missä ovat heidän murhaajansa?

  2. 2

   Kesäyö innosti pariskunnan niin villiin seksiin, ettei tuhoilta vältytty – leirintäalueen johtaja kertoo näkymästä, joka ei unohdu

  3. 3

   Yksi tehtävä juhannusaatolta herätti kysymyksiä Hämeen poliisissa: ”Mitä ihmettä ihmisten mielessä liikkuu”

  4. 4

   Suomalaisseurueen kotimatka Kroatiasta tyssäsi, kun kännykkään kilahti viesti – ”Loput 120 seisoivat kentällä tumput suorina ja ihmettelivät”

  5. 5

   Martina Aitolehden kipujen syy selvisi: Lääkäriltä tyly tuomio – ”Kyyneleethän siinä pääsi”

  6. Näytä lisää