Leena, Matleena

Viihde

Valikko

Tapio Suominen myöntää: "Mietin jopa itsemurhaa" - lue koskettava haastattelu

Julkaistu:

Haastattelu
Urheiluselostaja Tapio Suomisen elämässä moni asia on mennyt uusiksi parin vuoden aikana. Hän erosi ensin vaimostaan, sitten kihlatustaan ja sai lopulta diagnoosikseen kaksisuuntaisen mielialahäiriön. - Sairastumiseni on ollut vaikea hyväksyä. En kuvitellut, että minulle voisi käydä niin.
Urheilulle ja sen seuraamiseen ikänsä omistautunut mies lyö golfpalloa Katumajärven rannalla uudessa kotikaupungissaan Hämeenlinnassa. Ylen Urheiluruudusta tuttu viisikymppinen suosikkiselostaja juo kahvinsa mustana Tawast Golfin klubirakennuksen katoksen alla.

- Kesällä minulla on kaksi harrastusta ylitse muiden: golf ja moottoripyöräily. Golfissa paras puoli on se, että ei voi ajatella muuta – se on hyvä tapa nollata pää, kertoo Tapio "Tapsa" Suominen.

Viime vuodet ovat olleet Suomisen elämälle käänteentekeviä. Hän erosi vaimostaan, löysi uuden elämänkumppanin ja päätyi Lohjalle Paloniemen sairaalaan psykiatriselle osastolle seitsemäksi viikoksi. Diagnoosiksi tuli psykoottinen masennus. Suominen sai sähköhoitoa sekä jatkuvan lääkityksen ja terapiaa. Hän palasi töihinsä viime syksynä.

Joulukuussa kihlattu Ann Wikström kuitenkin ilmoitti, että pari lähtee eri teille. Samaan aikaan Suomisella meni lujaa: hän loi itselleen stand up -uraa sekä twiittasi Twitterissä ahkerasti niin, että sai yleisön suivaantumaan.

Helmikuussa Suomisen oli määrä isännöidä Ylen Sotshi-studiota, mutta hän sairastui uudestaan. Ensimmäisellä kerralla lähipiiri oli vienyt Suomisen osastolle, toisella kerralla hän hakeutui itse Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatrialle. Siellä meni viisi viikkoa.

-  Keväällä minulla diagnosoitiin kaksisuuntainen mielialahäiriö. Jos sairautta ei hoida, tulee sellaisia jaksoja elämässä, että uskoo olevansa maailman omistaja. Vauhtini kiihtyi liikaa, ja kääntöpuolena oli se, että tuli taas aallonpohja.

Rauhallisella äänellä puhuva Suominen katsoo hetken alaspäin. Terapialla ja lääkehoidolla haetaan tasaisuutta elämään.

- Viime syksynä minulla oli maaninen vaihe. Sairauttani hoidettiin alun perin masennuksena, ja sain mielialaa kohottavia lääkkeitä. Siksi minulle osittain ehkä tuli maaninen vaihe, koska ei oltu jäljillä siitä, mistä on kysymys.

Moni on kysynyt, miksi Suominen on halunnut kertoa mielenterveysongelmistaan julkisuudessa.

- En halua itselleni mitään sädekehää – kerron vain oman tarinani, joka on yksi monista. Olen miettinyt asioita paljon, ja olen huomannut sairastuessani, että se voi osua ihan kenen tahansa kohdalle. Joku sairastuu syöpään, toinen masennukseen – ei se ole sen ihmeellisempi juttu.

Miten Suomisen itsetunto on elämänkolhujen myötä muovautunut?

Lapsuus


- Vuonna 1972 kotiin tuli ensimmäinen telkkari. Muistan, kun Lasse Viréniä seurattiin televisiosta, ja pihapiirin lasten kanssa järjestettiin juoksukilpailuja. Oli kova kädenvääntö, kuka sai olla Lasse ja kuka joutui olemaan Emiel Puttemans. Etukäteen jaettiin, kenen vuoro oli sinä päivänä olla Lasse.

- Minulle on kerrottu, että minulla oli tapana selostaa, miten kisamme edistyi. Minulla kävi siis paitsi jalat myös suu. Kipinä selostamiseen varmaan syttyi jo silloin, ja olen tykännyt pikkupojasta asti olla esillä.

- Meillä on ollut kannustava ja tukeva ilmapiiri kotona, olimme keskiluokkainen perhe. Meitä on  kolme poikaa, minulla on kaksi nuorempaa veljeä. Olemme syntyneet kahden vuoden välein. Mitä ikinä olemmekaan keksineet harrastaa tai tehdä, siihen on luotu mahdollisuudet. Kun olin nuori urheilijapoika ja pelasin koripalloa sekä jalkapalloa, faija kävi katsomassa kaikki pelit. Päiväni täyttyivät liikunnasta.

- Isäni on samanlainen luonteeltaan kuin minä: rauhallinen ja vielä enemmän pohdiskelija. Hän on aina ollut kiinnostunut koko veljessarjan tekemisistä ja osallistunut kaikkeen. Äiti taas on heimopäällikkö, ja hän on pitänyt pojat nuhteessa ja kurissa – edelleenkin tekee niin mielellään. Hän on vahva nainen. Vanhempani ovat nyt 78-vuotiaita.

- Olin hyvä koulussa - en hikke, vaan vain fiksu. Kielet olivat lähellä sydäntäni, ja siihen aikaan ne todella opittiin koulun penkillä. Niiden osaamisesta on ollut työssäni paljon apua.

- Urheilijana minusta ei koskaan tullut niin hyvä kuin olisin halunnut – ei huippu-urheilijaa. Täytyy tunnustaa, että unelmani ovat aina liittyneet liikuntaan.

- Olen kuitenkin saanut elää sitä elämää seuraamalla vierestä. Ehkä se on yksi syy siihen, että olen nauttinut työstäni niin paljon. On ollut mahdollisuus elää sitä pikkupojan unelmaa vähän isompana poikana.

Työelämä


- Olen syntynyt siinä mielessä onnellisten tähtien alla, että kun hain Jyväskylän yliopistoon liikuntatieteelliseen, satuin pääsemään sinne. Liikunta oli intohimoni, enkä osannut silloin ajatella toimittajan töitä ollenkaan.

- Jyväskylään perustettiin journalistiikan oppiaine. Liikunnan ilmoitustaululla oli ilmoitus, että radio Yle Keski-Suomi hakee urheilusta kiinnostunutta avustajaa. Ajattelin, että voisihan tuota kokeilla. Pääsin sinne, ja seuraavaksi hain kesätöihin Urheiluruutuun. Satuin pääsemään sinnekin, ja sille tielle jäin. Olen tehnyt Urheiluruutua vuodesta 1988, ja jatkossakin teen.

- Olen ollut työnarkomaani, ja pätenyt työn kautta. Se on ollut itsetunnon pönkittäjä – varsinkin silloin, kun työssä on ollut onnistumisia. Aiemmin oli jännää ja nuoren miehen itsetuntoa hivelevää, kun ihmiset tunnistivat ja kyselivät urheilutoimittajan työstä. Sain valheellista itsetunnon kohotusta.

- En ole enää pätenyt sitä kautta, että olen telkkarissa duunissa. Se on kiva työ – mutta ei sen enempää. Olen julkisuudessa työn kautta; en niin kuin hyvä taiteilija, muusikko tai urheilija. Nykyään palaute itse työstä tuntuu hyvältä ja se palkitsee, kun kuulee olevansa hyvä selostaja. En kuitenkaan elä siitä.

- Koen olevani siinä mielessä aika etuoikeutettu, että saan tehdä sellaista työtä, mistä tykkään. Suorassa lähetyksessä ei voi olla täysin varma, mitä tulee eteen. Joutuu laittamaan itseään likoon. En ole pelännyt epäonnistumista – parempi yrittää ja tehdä kuin jättää kokonaan tekemättä. Olen kunnianhimoinen.

- Aikaisemmin olen sietänyt toimittajan työn stressiä ja painetta hyvin. Ylen ohjelmilla on paljon katsojia, ja ihmiset suhtautuvat välillä kriittisestikin tekemiseemme.

Nykyään olen itselleni siinä suhteessa armeliaampi, että jos asiat eivät mene niin kuin pitäisi, en ole heti itse tuomitsemassa: "en osannut enkä onnistunut". Koetan suhtautua lunkimmin työntekoon ja elämään kaiken kaikkiaan. Toipumisessani oleellinen asia on ollut palata fiksusti työelämään, yhteistyössä työnantajan kanssa.

Ulkonäkö


- Hiustyylini ei ole juuri muuttunut, olen ollut kalju opiskeluajoista lähtien. Silloin oli ihmetys, kun joku leikkasi hiukset lyhyiksi. Minua jaksaa hämmästyttää, että monen miehen itsetunnolle on kova juttu, jos hiukset eivät kasva. Kaljuksi ajaminen johtui ihan arkisesta asiasta. Harrastin useamman kerran päivässä liikuntaa, sitten menin suihkuun ja liikuin välimatkat fillarilla. Ajattelin, että ilman tukkaa on kätevämpää.

- Ajattelen ulkonäköäni jonkun verran – rimpuillen yritän pysyä nuorekkaana. Pukeutumistyylini on nykyään rento. Nuorena toimittajana pukeuduin pikkutakkiin, ja minulla oli aika usein solmiokin kaulassa. Nykyään laitan solmion vain, jos on aivan pakko. Mikä tahansa vaatteiden väri käy, kunhan se on musta. Sehän hoikistaa. Vaikka olen tehnyt töitä enemmän kasvoillani kuin äänelläni, ääni on kuitenkin se, johon ihmiset jostain syystä kiinnittävät huomiota.

Rakkauselämä


- Kuulostaa kliseiseltä, mutta oikeasti äly, huumorintaju ja tietynlainen haastavuus naisessa kiehtovat minua. Sellainen haastavuus, että minun täytyy laittaa itseni likoon. Olemme kavereita Annin kanssa, ja katsomme, mitä elämä tuo tullessaan. Meillä oli tauko – nyt tapailemme. Mikä oikea termi suhteellemme nyt voisi olla, jotain tapailun ja seurustelun väliltä. Mutta asun yksin. Minulla ei ole ollut uutta suhdetta Annin jälkeen.

- Nuorena poikana olin kovin kiinnostunut tytöistä. Myöhemmin oivalsin, että en ollut ymmärtänyt naisia alkuunkaan. Vuodet ovat opettaneet, että nainen on monimutkainen olento. Tapasin ex-vaimoni 17-vuotiaana, joten aikuistuimme yhdessä. Olimme 30 vuotta yhdessä, muokkaannuimme puolin ja toisin.

- Olen parisuhteessa kiltti ja kuunteleva. Ei minulle ole valitettu kovin paljon mistään.

- Suhteessa ei voi oikein saada enempää kuin on itse valmis antamaan. En ole aina osannut kohdella toisia ihmisiä tarpeeksi hyvin. Ehkä en ole huomioinut riittävästi ihmisiä ympärilläni.

- Olen välillä ollut liikaa kiinni omissa harrastuksissani ja työssäni. Haluan tehdä tärkeiksi kokemiani omia asioita. En tiedä, onko se välttämättä negatiivista. Parisuhteessa molemmilla osapuolilla kuuluu olla mahdollisuus tehdä omia juttujaan – kaikkea ei tarvitse tehdä yhdessä.

Tärkeät ihmiset


- Ystäväpiiristäni löytyy kaikenlaisia ihmisiä, hyvinkin erilaisia. Kun pelaa esimerkiksi golfia, tutustuu helposti uusiin ihmisiin. En kuitenkaan päästä heitä kovin helposti lähelleni. En tiedä, miksi. Haluan antaa itsestäni aidon kuvan. Olla oikea Tapsa, joka on kiltti, mukava, huumorintajuinen ja sosiaalinen. Osaan olla oma itseni, ja väitän jopa, että en halua olla urheilun setä, vaan pelkkä Tapsa. 25 vuoden jälkeen tosin työminä kulkee mukana, ei sitä voi irrottaa.

- Oma perheeni, sekä lapsuuden että aikuisuuden, ja tietenkin Ann ovat minulle tärkeitä. Minulla on melko paljon miespuolisia kavereita. Kaksi velipoikaani on myös ystäviäni. Ex-vaimoni on edelleen hyvä ystäväni ja tärkeä ihminen minulle.

- Olen onnekas siinä mielessä, että ympärilläni on ollut paljon ihmisiä, jotka ovat auttaneet. He ovat osanneet reagoida siihen, että nyt ei ole kaikki kunnossa. Kannattaakin puuttua asiaan, jos epäilee jonkun lähipiiristään sairastavan masennusta. Ihmisen omat voimat ja ymmärrys eivät aina riitä.

Isyys


- Isyys on vaikuttanut itsetuntooni paljon. Koen onnistuneeni isänä, jos siinä voi ajatella onnistuvansa tai epäonnistuvansa. Meillä on tyttäreni Siirin kanssa erittäin hyvät välit. Olen ylpeä siitä, millainen nuori aikuinen hänestä on kasvanut.

- Omasta kodistani sain niin hyvät eväät, että olen osannut hoitaa vanhemman roolia. Olen koettanut olla isinä sellainen, että olisin osannut samalla tavalla kannustaa kuin oma isäni. Olenkin auttanut, kuunnellut ja viettänyt aikaa perheen kanssa. Tiedostan, että työni luonteesta johtuen olin aika paljon poissa kotoa, kun tytär oli pieni. Koetin käyttää ne hetket, jotka olin kotona, siihen, että tein tyttäreni kanssa paljon asioita yhdessä.

- Uskon, että vanhemmuudessa oleellisin juttu on se, että olisi aikaa lapsille. Yhdessäolo ja se, että on saatavilla ja tavoitettavissa, on tärkeintä.

- Halusin näyttää tyttärelleni maailmaa, kun hän oli pieni. Reissasimme paljon. Jos on mahdollisuus matkata, se tuo tullessaan paljon: näkee, miten asiat ovat muualla kuin kotinurkilla. Olen työni puolesta ollut reissumies, ja olen tyytyväinen, että se ominaisuus näyttää siirtyneen seuraavaan sukupolveen.


Terveys


- Ymmärrän, että mielenterveysongelmista puhuminen voi tuoda leiman - kukapa sitä nyt "hullun leimaa" itselleen haluaisi. Ehkä minulla on siinä kohtaa vahva itsetunto, että en piittaa siitä. Minua ei häiritse ollenkaan, jos ihmiset ajattelevat, että "tuo on se, joka masentui". Kun minulla on siihen mahdollisuus, haluan kertoa ihmisille, mitä masentuminen oikeasti tarkoittaa. On helpotus, kun asioista voi puhua.

- Sairastuin reilu vuosi sitten keväällä. Ensimmäinen masennusvaihe tuli täysin yllätyksenä. Oli järisyttävä kokemus tajuta, että yhtäkkiä en tulekaan yksin toimeen, en pärjää ilman ammattilaisten apua. Kyllä se itsetuntoakin kosketti.

- Minun piti olla juontamassa Sotshin olympialaisia. Noin viikkoa ennen kuin kisat alkoivat, oli pakko nostaa kädet pystyyn ja sanoa, että tähän en nyt kykene. Ei se siihen työhön liittynyt. En osaa vielä vastata, mistä se tuli. Taudin kuvaan kai kuuluu, että jos sitä ei hoideta oikein, maanista vaihetta seuraa masennusjakso.

- Nyt pitää yrittää opetella tasaista ja rauhallista elämää. Olen jo oppinut tuntemaan itseäni hieman paremmin, ajan kanssa. Jos sattuu hieman huonompi päivä, en reagoi siihen liian voimakkaasti. En ajattele heti, että "mikä minua nyt vaivaa ja että olenko sairastumassa uudelleen". En odota enää, että olisin aina tehokas ja että jaksaisin tehdä kaikkea.

- Alavireisyys on nyt enemmän pinnalla kuin vauhti. Koen, että olen ottanut isoja askelia viimeisen muutaman kuukauden aikana. Tiedostan, että se on lyhyt aika. Ehkä olen ollut toipumisen suhteen malttamaton. Olen tottunut siihen, että asiat hoituvat. Kun se ei menekään niin, se vaatii pysähtymistä. Käyn kerran viikossa terapiassa. Toipumisprosessi on hyvin paljon kesken – ehkä se kulkee koko loppuelämän mukana. Sairauden kanssa täytyy tulla juttuun.

Kriisit


- Avioero on ollut elämässäni vaikein asia. Joskus kai elämässä käy niin, ja asiat menevät siihen pisteeseen. En tiedä, voiko sitä sanoa epäonnistumiseksi – ehkä kriisi on parempi sana. Olen yrittänyt oppia virheistäni ja vastoinkäymisistäni. Yritän olla tekemättä enää samoja virheitä uudestaan. Se on helposti sanottu, mutta välillä vaikea toteuttaa.

- Sairastumiseni on ollut vaikea hyväksyä. En kuvitellut, että minulle voisi käydä niin. Asiat ovat elämässäni menneet aina niin hyvin. En tiedä, löydänkö ikinä lopullista vastausta siihen, miksi sairastuin. Terapiani painottuu siihen, mitä voisin tehdä, jotta en enää joutuisi uudestaan siihen tilanteeseen. Pitää ainakin kuunnella itseään entistä tarkemmalla korvalla. Lääkehoitoni vuoksi en nyt voi juoda ollenkaan alkoholia. Menee liian sekaisin. Jostakin pitää joskus luopua, kun pitää jatkaa matkaa.

- Maanisessa vaiheessani en kauheasti kuunnellut muiden näkemyksiä, ja tunsin hallitsevani kaiken.

- Kun hakeuduin toisella kerralla itse poliklinikalle, tiesin, että en tule toimeen omillani. Minulla oli paha, ahdistunut olo. Kun paha olo vyöryy ylitse, ei pysty olemaan. Tulee sellainen olo, että tavalla tai toisella tästä on päästävä irti – ei ole enää mitään mahdollisuutta selvitä. Ainoa mahdollisuus on, että hyppää junan alle tai jotain vastaavaa. En kuitenkaan yrittänyt itsemurhaa, mutta mietin sitä.

- Ennen en ole hirveästi pelännyt mitään. Viimeisen kahden vuoden aikana olen pelännyt sitä, että olisin toteuttanut itsemurhasuunnitelmani. Olen nyt ollut kaksi kertaa masentunut – joskus tulee sellaisia ajatuksia, että mitä jos vielä käy niin. Miten selviydyn? Pelko ei kuitenkaan ole pinnalla.

Itsetuntoni nyt


- Minulla on ollut hyvä itsetunto. Sairastumisen myötä olen joutunut hakemaan sitä uudestaan. Se retki on kyllä vielä aika lailla kesken. Olen asettanut rimani kovin korkealle: olen halunnut olla hyvä duunissa ja isänä. Olen nyt oppinut sen, että hyvään kannattaa pyrkiä, mutta jos aina lähtee siitä, että pitää olla täydellinen, polttaa itsensä loppuun.

- Siinä mielessä olen mennyt parempaan suuntaan: en ole enää liian ankara itselleni, jos kaikki asiat eivät mene niin kuin haluaisin niiden menevän. Olen opetellut armollisuutta itseäni kohtaan, antanut luvan epäonnistua. Totta kai se tuntuu hyvältä, jos tulee kehuja vaikkapa työstä. Jos itsetunto perustuu siihen, että hakee vahvistusta siihen jostain muualta kuin itsestään, silloin on hakoteillä. Hyvä itsetunto on sitä, että on sinut itsensä kanssa.

- Haluan palata ajan kanssa normaaliin työrytmiin. Talvella ryhdyn selostamaan hiihtoa 15 vuoden tauon jälkeen, mikä on mukava haaste. Minulla ei ole mitään suuria haaveita.

- Terapeuttini väittää, että minulla voi olla ikäkriisi ja että se olisi yksi osa tätä juttua. Voi olla. Kai 50 vuotta on jonkinlainen rajapyykki, mutta en kyllä koe niin. Olen ihan hyvän ikäinen, enkä haluaisi olla nuorempi.

- Tunsin olevani oman elämäni isäntä, mutta olen nyt joutunut tarkistamaan ajatusta. Olen oppinut ottamaan apua vastaan.

- Unelmoin terveeksi tulemisesta. En tule kuntoon haaveilemalla - tiedän nyt, että minun on tehtävä paljon töitä itseni kanssa. Olen vielä toipilas. Minulla on vain lyhyen tähtäimen suunnitelmia, etenen päivä kerrallaan.

Suhtauduin luottavaisesti tulevaisuuteen. Opettelen tulemaan toimeen tämän sairauden kanssa.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Naisen lentomatka muuttui ”painajaiseksi” – kuva erikoisesta tapahtumasarjasta villitsee somessa

  2. 2

   Putin vastaili venäläisnuorten kysymyksiin Sotshissa: Näihin arvoituksiin hän haluaisi vastauksia – nosti yllättäen esille suomalais-ugrilaiset

  3. 3

   Pasasen perhe kuvasi hätkähdyttävän videon venematkalla – karhu ui vastaan: ”Uskomaton, ainutlaatuinen ja jännittävä tilanne”

  4. 4

   ”Turha yrittää kesyttää” – julkkisnaiset kertovat, miksi eivät aja häpykarvojaan

  5. 5

   Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

  6. 6

   Kuvat Suomen kesästä: Festarivieraat kahlasivat tulvivalla kadulla, tennarit upposivat rakeisiin ja salama halkaisi koivun – ”Aika tälli tuli”

  7. 7

   Miksi lastenohjelmien hahmot kiihottavat perheenisiä? Seksuaaliterapeutti: Fetissit voivat olla monenlaisia

  8. 8

   Jätskikassalla saatetaan tarvita henkkareita! Mojito-mehujää hämmentää: ”Siinä tuli mukava nousuhumala”

  9. 9

   Pete Parkkosen keikka Tikkurilassa sai huvittavia piirteitä: ”Ei tässä ole mitään järkeä enää!”

  10. 10

   Mies hukkui lampeen, teinit kuvasivat videolle ja nauroivat – Floridan lainsäädännön mukaan pojat eivät välttämättä rikkoneet lakia

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

  2. 2

   Elina Tervo tahtoi hemmotella miehiä Instagramissa – kuvakulma korostaa kurveja: ”Koska 83 prosenttia seuraajistani on miehiä”

  3. 3

   Kohta rytisee! Ilmatieteen laitos varoittaa rankkasateista ja ukkosesta: ”Voi tulla vähän reippaammin”

  4. 4

   Kuva: Voiko tämän suomalaisempaa näkyä enää olla – taivas piiskasi rakeita, mutta tuoppi oli saatava

  5. 5

   Cheek menetti etuhampaansa – edes hammaslääkäri ei kyennyt paikkaamaan ennen keikkaa: Elastinen julkaisi kuvan seuraamuksista

  6. 6

   Kiukkukohtaus sai prinsessa Charlotten, 2, valtaansa: polki jalkaa ja heittäytyi maahan kesken valtiovierailun – Catherine-äidillä varmat keinot käytössä

  7. 7

   Outo haju kellarissa paljasti – rakennusmestarin virityksistä 120 000 euron jättilasku

  8. 8

   Astrid Swanin, 35, rintasyöpä uusiutui ja levisi – sairaus on parantumaton: ”Jätän lapseni taakseni, kun hän vielä tarvitsee minua”

  9. 9

   Yksinhuoltajaäiti Maria arvasi, että juttu hänen tuloistaan herättää kritiikkiä – avaa nyt, mistä summat koostuvat

  10. 10

   Oletko vanhus nuoressa ruumiissa? 24 paljastavaa merkkiä

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Hanna menetti miehensä äkillisesti – Kimmosta jäi jälkeen vain hoitajan ojentama muovipussi

  2. 2

   Saara ja Esa panivat seksielämänsä kuntoon kahdessa viikossa: ”Miksi emme kokeilleet tätä aiemmin?”

  3. 3

   Harrastatko sinäkin ”Pirkka-seksiä”? 7 syytä, miksi se on tajuttoman upeaa

  4. 4

   Äiti ja isä löytyivät surmattuina – alkoi selvitä, että tytöille oli ehkä tapahtunut jotain vielä karmivampaa

  5. 5

   Teemu Selänteen pojat katsoivat ilmaiseksi keikkaa isänsä luksusjahdilta – lavalla esiintyneeltä Reino Nordinilta osuva kuitti aiheesta

  6. 6

   Venäläisturisteja virtaa Suomeen yllättävästä syystä – näitä hamstrataan nyt kaupoista

  7. 7

   Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

  8. 8

   Katso: Tulipunainen hellemassa jysähtää pian jopa koko Suomeen – Ilmatieteen laitoksen video näyttää, millainen helle voi alkaa!

  9. 9

   Synkkä juhlailta Salossa – morsian joutui soittamaan poliisin omiin häihinsä

  10. 10

   TMZ: Linkin Parkin solisti Chester Bennington, 41, on kuollut

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Naisen lentomatka muuttui ”painajaiseksi” – kuva erikoisesta tapahtumasarjasta villitsee somessa

  2. 2

   Putin vastaili venäläisnuorten kysymyksiin Sotshissa: Näihin arvoituksiin hän haluaisi vastauksia – nosti yllättäen esille suomalais-ugrilaiset

  3. 3

   Pasasen perhe kuvasi hätkähdyttävän videon venematkalla – karhu ui vastaan: ”Uskomaton, ainutlaatuinen ja jännittävä tilanne”

  4. 4

   ”Turha yrittää kesyttää” – julkkisnaiset kertovat, miksi eivät aja häpykarvojaan

  5. 5

   Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

  2. 2

   Elina Tervo tahtoi hemmotella miehiä Instagramissa – kuvakulma korostaa kurveja: ”Koska 83 prosenttia seuraajistani on miehiä”

  3. 3

   Kohta rytisee! Ilmatieteen laitos varoittaa rankkasateista ja ukkosesta: ”Voi tulla vähän reippaammin”

  4. 4

   Kuva: Voiko tämän suomalaisempaa näkyä enää olla – taivas piiskasi rakeita, mutta tuoppi oli saatava

  5. 5

   Cheek menetti etuhampaansa – edes hammaslääkäri ei kyennyt paikkaamaan ennen keikkaa: Elastinen julkaisi kuvan seuraamuksista

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Hanna menetti miehensä äkillisesti – Kimmosta jäi jälkeen vain hoitajan ojentama muovipussi

  2. 2

   Saara ja Esa panivat seksielämänsä kuntoon kahdessa viikossa: ”Miksi emme kokeilleet tätä aiemmin?”

  3. 3

   Harrastatko sinäkin ”Pirkka-seksiä”? 7 syytä, miksi se on tajuttoman upeaa

  4. 4

   Äiti ja isä löytyivät surmattuina – alkoi selvitä, että tytöille oli ehkä tapahtunut jotain vielä karmivampaa

  5. 5

   Teemu Selänteen pojat katsoivat ilmaiseksi keikkaa isänsä luksusjahdilta – lavalla esiintyneeltä Reino Nordinilta osuva kuitti aiheesta

  6. Näytä lisää