Mervi

Veikkausliiga

Ratkeaako mestari jo tänään? – lue täyden veikkausliigakierroksen otteluennakot

Julkaistu:

Veikkausliiga
Kotimaisessa jalkapallon pääsarjassa pelataan pyhänä kauden toiseksi viimeinen kierros. Kaikki kuusi ottelua alkavat jo klo 14.

FC Inter–SJK – joko on mestaruusjuhlien aika?

Sunnuntain mielenkiintoisimmassa ottelussa SJK saattaa varmistaa mestaruutensa.

ASETELMA: SJK lähtee kauden toiseksi viimeiselle kierrokselle pisteen sarjajohdossa. Seinäjokelaiset hävisivät toissa kierroksella HIFK:lle, jonka jälkeen keskikentän uurastaja Mehmet Hetemaj ehti jo harmituksissaan julistaa RoPS:n mestariksi. Rovaniemeläiset kärsivät niin ikään tappion kolmanneksi viimeisessä pelissään, joten ottelupallo on siirtynyt SJK:lle.

Simo Valakarin suojatit saattavat varmistaa historiallisen mestaruuden jo sunnuntaina. Mikäli SJK voittaa ja RoPS häviää, venyy ero ennen viimeistä kierrosta tavoittamattomaksi. SJK:n maaliero on myös huimasti parempi kuin pahimpien kilpailijoiden.


SJK:n saldo viimeisestä viidestä ottelusta on kolme voittoa, tappio ja tasapeli. Sunnuntaina joukkue raapi pisteet Ilvekseltä 2–1-lukemin.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Inter raapi torstaina putoamista vastaan taistelevasta Jarosta 1–0-voiton kapteeni Henri Lehtosen maalilla. Pisteet pitävät turkulaiset mitalikilvassa, sillä eroa kolmantena etenevään HJK:hon on kolme pistettä.

Interin kauden kompastuskivi on ollut epätasaisuus. Joukkue taistelee paikasta kolmen kärjessä, muttei ole voittanut koko kautena yli kahta ottelua peräkkäin. Viimeisestä viidestä pelistä turkulaisten saldo on kolme voittoa, tappio ja tasapeli.

Turkulaiset haluavat varmasti taata ikimuistoiset jäähyväiset maalivahdilleen Magnus Bahnelle, joka ilmoitti perjantaina päättävänsä hohdokkaan uransa tähän kauteen.

POISSAOLIJAT: FC Interiltä sivussa Vincent Onovo (jalkapöytä), Oskari Qvick (polvi), Petros Kanakoudis (pelikielto) ja Jukka Lehtovaara (reisi). SJK:lta sivussa Richard Dorman (pohje).

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

FC Inter (4-2-3-1): Bahne – Aho, Hämäläinen, Matoukou, Belica – Nyman, Kairinen – Mannström, N'Gal, Lehtonen – Gnabouyou.

SJK (4-2-3-1): Aksalu – Tahvanainen, Gogoua, Savic, Aalto – Allan, Hetemaj – Pelvas, Lehtinen, Tuco – Riski.

KOMMENTTI: ”SJK on parantanut viime aikoina. Seinäjoella lähdimme peliin vastahyökkäystaktiikalla ja siellä se toimi hyvin. Saa nähdä millainen suunnitelma sunnuntaiksi laaditaan. Peli pitää pelata ehdottomasti järkevästi. Toivottavasti ei tule tilastotappiota.” Henri Lehtonen, FC Inter.

SEURAA HÄNTÄ: Yli 300 liigaottelua urakoinut Magnus Bahne pelaa sunnuntaina viimeisen kotiottelunsa turkulaisseuran riveissä. Maalivahti kuuluu Veikkausliigan legendoihin, mutta ennen kaikkea Interin tähtikaartiin. ”Mankku” on pelannut Interin riveissä pääsarjaa peräti 14 kautta.

TÄTÄ ENNEN: Inter vei joukkueiden edellisen kohtaamisen Seinäjoella 1–0. Kolme aiempaa taistoa päättyivät tasapeleihin.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 18.10. klo 14. Veritas-stadion, Turku.

Jaro–Lahti – pietarsaarelaisten kohtalonhetki

Veikkausliigan jumbojoukkue Jarolla on edelleen mahdollisuus säilyä liigassa.

ASETELMA: Jaro on valunut pikku hiljaa sarjan hännille. Eroa toiseksi viimeiseen eli KTP:hen on ennen sunnuntaita kolme pistettä. Maaliero on sen sijaan kahden osuman verran pietarsaarelaisten puolella.

Jaron syksyn saldo on synkkä. Joukkue on voittanut viimeksi elokuun alussa. Tappio- ja tasapeliputki on venynyt jo kymmeneen otteluun. Torstaina Alexei Eremenkon joukkue joutui nöyrtymään 0-1-tappioon Interiä vastaan Turussa. Peli oli käytännössä puolustustaistelu, sillä hyökkäyksiin ryhmällä eivät riittäneet rahkeet.

Maalinteko on ollut Jaron suurin ongelma. Omissa ei ole soinut pahasti, mutta onnistumisia toiseen päähän on tullut viimeisessä kymmenessä pelissä vain kolme.

Alexei Eremenko jr. ja Adam Widjeskog palaavat pelikieltojen jälkeen pietarsaarelaisten kokoonpanoon sunnuntaina.

FC Lahden mitalisaumat katosivat käytännössä torstaina Helsingissä. ”Kuhnurit” oli jo lähellä tappiota HIFK:ta vastaan, mutta iski lyhyessä ajassa kaksi maalia ja nappasi 3–3-tasapelin. Hieno taistelu jäi kuitenkin pettymyksen alle, sillä lahtelaiset olisivat tarvinneet pelistä voiton. Nyt eroa mitaliin on viisi pistettä ja neljänteen sijaan kaksi. Mitaleilta ulos jäävä IFK Mariehamn voitti Suomen cupin, joten europeleihin etenevät saarelaisten lisäksi vain mitalistit.


Uransa tähän kauteen päättävä Petri Pasanen ei pelannut torstaina Helsingissä. Lukuisista loukkaantumisista tälläkin kaudella kärsinyt Pekka Lagerblom oli avauksessa ja väläytteli osaamistaan. Tältä kaksikolta päävalmentaja Toni Korkeakunnas kuitenkin varmasti odotti suurempaa panosta.

POISSAOLIJAT: Jarolta sivussa Reginaldo (pelikielto). FC Lahdelta sivussa Henri Toivomäki (nilkka), Jussi Länsitalo (polvi), Markus Joenmäki, Petri Pasanen ja Henrik Moisander.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

Jaro (4-4-2): Öst – Sara, Vaganov, Kullström, Moore – Silva, Rivera, Kadio, Eremenko jr. – Denis, Aliev.

FC Lahti (4-2-3-1): Mujunen – Hauhia, Tanska, Voutilainen, Sesay – Gela, Lagerblom – Shala, Paananen, Ääritalo – Alves.

KOMMENTTI: ”Vaikea peli tästäkin tulee. Lahti on hyvä joukkue ja heitä vastaan on aina vaikea pelata. Tiukkaa tulee ja selkä seinää vasten meidän on pakko onnistua. Meillä on pieni kotikenttäetu. Olemme pelanneet kahdesti tasan heidän kanssaan tällä kaudella, mutta niillä ei päästä mihinkään. Tarvitsemme kolme pistettä.” Jari Sara, Jaro.

SEURAA HÄNTÄ: Alexei Eremenko jr. pystyy Suomen tasolla ihmetekoihin ja nyt niitä kaivattaisiin. Jaron puolustus on toiminut, joten yksi erikoistilannemaali sunnuntaina voisi nostaa joukkueen taistelemaan vielä tosissaan veikkausliigapaikasta.

TÄTÄ ENNEN: Jaro ja Lahti ovat pelanneet tällä kaudella kaksi 1–1-tasapeliä. Reilu vuosi sitten Lahti haki Pietarsaaresta pisteet 4-0-lukemin.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 18.10. klo 14. Keskuskenttä, Pietarsaari.

HJK–IFK Mariehamn – Klubilla pakkovoiton paikka

HJK käänsi heikon putkensa juuri oikeaan aikaan. Mestaruus ei kuitenkaan ole enää helsinkiläisten omissa käsissä.

ASETELMA: HJK on voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Nuo kuusi pistettä nostivat joukkueen takaisin mestaruustaistoon. Peräti kymmenen kamppailun voitoton putki muutti asetelmat kuitenkin niin, että kultamitalit eivät ole enää helsinkiläisten omissa käsissä. Eroa kärkeen on nyt kaksi pistettä ja toiseen sijaan yksi.

HJK:n ”virkoaminen” enteilee seuran kannattajille hyvää. Esitykset kahdessa viimeisessä pelissä eivät ole olleet suvereeneja, mutta tässä kohtaa kautta vain tulokset merkitsevät. HJK kohtaa sunnuntaina IFK Mariehamnin ja päätöskierroksella KuPS:lta, joista kummallakaan ei ole enää mitään pelattavaa. Olisi ihme, ellei Klubi ottaisi näistä täyttä kuutta pistettä. Lisäksi on mainittava, ettei IFK ole voittanut HJK:ta koskaan Helsingissä.

IFK Mariehamnin kausi ja seurahistoria saivat huipennuksensa syyskuun lopussa, kun Pekka Lyyskin joukot voittivat Suomen cupin. Saarelaiset ovat sen koommin ”sotkeneet” mestaruustaistoa. Ensin HJK katkaisi voitottoman putkensa Wiklöf Holding Arenalla ja palasi mestaruustaistoon. Seuraavassa pelissä Aleksei Kangaskolkka maalasi RoPS:aa vastaan ja takasi omilleen 1–0-voiton.


IFK on tällä hetkellä sarjassa kuudentena ja sen sijan säilyttäminen lienee joukkueen tavoite. Historiallisen pitkään saarelaisia valmentanut Pekka Lyyski on ilmoittanut jättävänsä seuran tämän kauden jälkeen. Hänen kunniakseen joukkue varmasti haluaa taistella syksyn kunnialla loppuun.

POISSAOLIJAT: HJK:lta sivussa Veli Lampi ja Roni Peiponen (pelikielto). IFK Mariehamnilla kaikki miehet käytettävissä.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

HJK (4-2-3-1): Örlund – Heikkilä, Heikkinen, Baah, Taiwo – Schüller, Moussi – Savage, Tanaka, Zeneli – Jallow.

IFK Mariehamn (4–2–3–1): Virtanen – Wirtanen, Kojola, Lyyski, Granlund – Dafaa, Tammilehto - Span, Assis, Forsell – Orgill.

KOMMENTTI: ”Meillä on niskalenkki IFK:sta ja yritämme jatkaa siitä. Pelasimme Maarianhamissa viimeksi hyvän pelin. Sunnuntain kamppailu on tietysti erittäin tärkeä vallitsevia asetelmia ajatellen. Olemme pari pistettä kärkeä perässä, joten meidän pitää voittaa loput pelit.” Rasmus Schüller, HJK.

SEURAA HÄNTÄ: Rasmus Schüllerin Suomesta lähtemisestä ehdittiin huhuta jo pidemmän aikaa. Nyt se on virallista, sillä ”Raden” siirto ruotsalaisen BK Häckenin riveihin on julkistettu. HJK:n keskikentän moottori haluaa varmasti lähteä kotimaastaan mestarina.

TÄTÄ ENNEN: HJK haki viimeksi pisteet Ahvenanmaalta 2–0-lukemin. Kauden toinen liigakohtaaminen päättyi Klubin 1–0-voittoon. Suomen cupin välierässä IFK murskasi hallitsevan mestarin 5–1.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 18.10. klo 14. Sonera-stadion, Helsinki.

Ilves–HIFK – riittääkö into?

Sarjapaikkansa torstain kierroksella varmistaneet joukkueet kohtaavat sunnuntaina Tampereella.

ASETELMA: Sekä HIFK että Ilves varmistivat pelaavansa liigassa myös ensi kaudella. HIFK pelasi FC Lahden kanssa 3–3-tasapelin, Ilves koki puolestaan 1–3-tappion VPS:lle.

HIFK olisi voinut varmistaa sarjapaikkansa tyylikkäämminkin, sillä Lahti kiri reilussa minuutissa tähtirintojen kahden maalin johdon kiinni Sonera-stadionille. Ensin Matheus Alves osui 90. minuutilla, ja vain hetki myöhemmin Mika Ääritalo tasoitti pelin lisäajalla.


Myös Ilveksen sarjapaikka varmistui torstaina tappiosta huolimatta. Sen ero kolmanneksi viimeisenä olevaan VPS:ään on HIFK:n tavoin viisi pistettä ennen kahta viimeistä kierrosta. Toiseksi viimeisenä majailevaan KTP:hen eroa on kuusi pistettä, sarjajumbo Jaroon yhdeksän. Koska KTP ja VPS kohtaavat sunnuntaina, vain toisella on teoreettinen mahdollisuus saada Ilves tai HIFK kiinni.

Päällimmäisin kysymys täksi kaudeksi liigaan nousseiden joukkueiden kohtaamisesta on, riittääkö pelaajilla nälkää nyt, kun sarjapaikka on varma. Molemmat pääsevät pelaamaan vapautuneesti, mutta epävarmaa on, jaksavatko molempien seurojen pelaajat paiskia töitä yhtä määrätietoisesti kuin tähänkin asti. Kummallakin on vielä mahdollisuudet selviytyä sijoille 6-7, mutta hyvien tulosten lisäksi se vaatii myös KuPSin ja IFK Mariehamnin kompurointia.

Kummallakaan joukkueella ei ole liiaksi tehtyjä pelaajasopimuksia ensi kaudeksi, minkä takia pelaajien olisi tärkeää esittää parastaan kahdessa viimeisessä ottelussa. Nyt taistellaan ensi kauden työpaikoista, joten näytöillä on väliä.

POISSAOLIJAT: Ilvekseltä sivussa Samu Nieminen (nivunen). Eero Korten ja Heikki Ahon pelaaminen epävarmaa. HIFK:lta sivussa Tuomas Mustonen (reisi) ja Jani Bäckman.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

Ilves (4-2-3-1): Hilander – Hynynen, Miettunen, Juuti, Ojanperä – Kujala, Korte – Hjelm, Petrescu, Ugwunna – Lahtinen.

HIFK (4-4-2): Johansson – Sinisalo, Aho, Kuusijärvi, Vesala – Korhonen, Halme, Peltonen, Jurvainen – Terävä, Sihvola.

KOMMENTTI: ”Luulen siitä tulevan hyvä ja kiivas peli. Olemme molemmat varmistaneet sarjapaikan, mutta kummatkin haluavat näyttää. Tammela on hieno paikka pelata, se sytyttää varmasti molemmat joukkueet.” Otto-Pekka Jurvainen, HIFK.

SEURAA HÄNTÄ: HIFK:n laitapuolustaja Otto-Pekka Jurvainen pelasi torstaina poikkeuksellisesti vasempana laiturina. ”OP” esiintyi uudella pelipaikallaan loistavasti ja teki kaksi maalia FC Lahtea vastaan 3–3-tasapelissä. Maalien myötä 30-vuotias pakki tuplasi kauden maalisaldonsa.

TÄTÄ ENNEN: Kuluvan kauden molemmat kohtaamiset ovat päättyneet tasapeliin. Viime kaudella joukkueet kohtasivat Ykkösessä kolmesti. Tampereella pelattiin maaliton tasapeli, Helsingissä molemmat joukkueet voittivat kerran.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 18.10. klo 14. Tammelan stadion, Tampere.

RoPS-KuPS – isännillä pakkovoitto

Jos RoPS haluaa taistella mestaruudesta päätöskierroksella, se tarvitsee käytännössä ensin voiton KuPSista.

ASETELMA: Rovaniemen Palloseura on ennen sunnuntaita tiiviisti mukana Veikkausliigan mestaruustaistossa. Napapiiriläiset ovat sarjassa toisena, vain pisteen erolla sarjakärki SJK:hon.

SJK kohtaa omassa ottelussaan Interin sunnuntain kierroksella. Kävi tuossa ottelussa miten tahansa, RoPSin käytännössä pakko ottaa täysi pistepotti KuPSia vastaan. Tasapisteillä se häviää SJK:lle, sillä seinäjokelaisten maaliero on huomattavasti parempi.

Rovaniemeläisille käytännössä tarjottiin sarjajohtajan paikkaa ennen maajoukkuetaukoa, kun se kohtasi IFK Mariehamnin. Voitolla Juha Malisen joukkue olisi siirtynyt kahden pisteen johtoon liigassa. RoPS kuitenkin hävisi saarelaisille niukasti 0-1, kun Aleksei Kangaskolkka rankaisi vierailijoita kauden avausosumallaan vajaat viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä.

RoPSin kulmakivi viime peleissä on ollut sen puolustus. Kymmenessä viime pelissä se on päästänyt seitsemän maalia.

Pohjalaisten tiukka puolustuspaketti ei ainakaan alenna KuPSin voittokertoimia sunnuntaille. Keltapaidat ovat kärsineet läpi kauden suurista maalintekovaikeuksista, mikä on ollut päällimmäinen syy odotuksiin nähden kehnoon sesonkiin. Joukkue katkaisi kaksi viikkoa sitten neljän pelin voitottoman putkensa kaatamalla sarjajumbo Jaron 2–0.

Isäntäjoukkueella on huomattavasti suuremmat paineet kuin vierailija KuPSilla, sillä toiveet mestaruudesta elävät yhä. Voitolla sinipaidat siirtäisivät ratkaisun viikon päästä sunnuntaina pelattavalle päätöskierrokselle, mikä toisi upean lopun jännittävälle kaudelle.

POISSAOLIJAT: RoPSilta Ricardon pelaaminen epävarmaa. KuPSilta sivussa Petteri Pennanen (polvi) ja Stephen McCarthy. Tuomas Rannankarin (jalka), Dani Hatakan ja Tristan Bowenin pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

RoPS (4-2-3-1): Chencinski – Saksela, Obilor, Jammeh, Saxman – Okkonen, Yaghoubi – Pirinen, Mäkitalo, Oluremi – Kokko.

KuPS (4-2-3-1): Maanoja – Hatakka, Markic, Diallo, Coulibaly – Sohna, Poutiainen – Hakola, Savolainen, Nissilä – Sirbiladze.

KOMMENTTI: ”Ajattelin jatkaa maaliputkeani. Toivottavasti pelimme vapautuu nyt kun ei ole enää pelkoa tippumisesta. Toivotaan, että olemme pelillisesti parempia kuin RoPS.” Juha Hakola, KuPS.SEURAA HÄNTÄ: Moshtagh Yaghoubi on noussut ongelmapelaajasta avaintekijäksi Rovaniemellä. Vielä alkukaudesta Afganistanissa syntynyt keskikenttäpelaaja kiukutteli edellisvuosien tapaan, mutta näyttää nyt kypsyneen kauden mittaan. 21-vuotias ”Mosa” on pelannut rovaniemeläisten kaikissa kuluvan kauden kamppailuissa lukuun ottamatta kolmea ottelua. Kahdesti pelaamattomuuden syynä on ollut pelikielto.

TÄTÄ ENNEN: RoPS on voittanut kolme sen viidestä edellisestä kotipelistä KuPSia vastaan. Kahdesti on pelattu tasan. KuPS on voittanut Rovaniemellä vain kertaalleen liigatasolla, kesäkuussa 2005.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 18.10. klo 14. Keskuskenttä, Rovaniemi.

VPS-KTP – kotijoukkueella mahdollisuus varmistaa sarjapaikka

Jos VPS onnistuu voittamaan KTP:n sunnuntaina kotikentällään, se varmistaa pelaavansa liigatasolla myös ensi kaudella.

ASETELMA: Lähes koko alkukauden sarjan viimeisenä rämpineellä VPS:llä on sunnuntaina vihdoinkin mahdollisuus irtautua putoamistaistelusta. Jos ”Vepsu” voittaa KTP:n kotonaan, sarjapaikka ensi kaudeksi varmistuu. Silloin sen ero kotkalaisiin olisi ennen viimeistä kierrosta neljä pistettä, Jaroon puolestaan 4-7 pistettä riippuen pietarsaarelaisten sunnuntain tuloksesta FC Lahtea vastaan.

VPS:stä on epäonnistuneesta kaudesta huolimatta noussut esille hyviä otteita esittäneitä pelaajia. Uransa tähän kauteen päättävä maalivahti Henri Sillanpää on ollut puiden välissä totutun varma, nuori Pyry Soiri on esittänyt oikealla laidalla erittäin hyviä otteita ja hyökkääjä Juho Mäkelä johtaa liigan maalitilastoa 15 osumalla. Myös VPS:n runkopelaajat ovat alkukauden jälkeen esiintyneet edukseen.


KTP:n on käytännössä pakko voittaa sunnuntaina, jos se haluaa pitää toiveet karsimisen tai suoran putoamisen välttämisestä elossa. Tasapelillä ratkaisu ei olisi omissa käsissä päätöskierroksella, mutta voitolla olisi. Silloin VPS ja Jaro olisivat kotkalaisten takana.

POISSAOLIJAT: VPS:ltä sivussa Mikko Viitikko (nilkka) ja Denis Abdulahi (polvi). Jerry Voutilaisen (nilkka) pelaaminen epävarmaa. KTP:ltä Sasha Anttilaisen pelaaminen epävarmaa.

OLETETUT AVAUSKOKOONPANOT:

VPS (4-2-3-1): Sillanpää – Engström, Lahti, Koskimaa, Honkaniemi – Kula, Boxall – Soiri, Lähde, Clennon – Mäkelä.

KTP (4-4-2): Hill – Aspegren, Van Gelderen, A Lody, Salonen – Järviniemi, McFaul, Gruborovics, Äijälä – Ikävalko, Kaivonurmi.

KOMMENTTI: ”Odotan sellaista peliä, jossa on tunnetta ja kiihkeyttä ja jokainen laittaa kaiken likoon. Lopputulos riippuu siitä, kumpi pystyy niiden asioiden lisäksi säilyttämään pelirutiininsa ja uskoo omaan tekemiseen. Uskon molempien joukkueiden jättävän kaiken kentälle ja siitä tulee varmasti uskomattoman hieno ottelu. Mitään ei anneta ilmaiseksi.” Juho Mäkelä, VPS.

SEURAA HÄNTÄ: Juho Mäkelä siirtyi torstaina yksin liigan maalipörssin kärkeen iskemällä kaksi osumaa Ilveksen verkkoihin. Nyt ”Kirurgilla” on koossa jo 15 maalia.

TÄTÄ ENNEN: Kuluvan kauden kahdesta aiemmasta kohtaamisesta KTP voitti ensimmäisen, toisessa päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Ennen niitä pelejä joukkueet pelasivat vastakkain vuonna 2000. Tuolloin VPS voitti kerran ja kahdesti pelattiin tasan.

AIKA JA PAIKKA: Sunnuntai 18.10. klo 14. Kaarlen kenttä, Vaasa.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Venäjän media: pommikoneet tekivät harjoituslennon Itämerellä – Suomen ja kolmen muun maan hävittäjät lensivät perään

  2. 2

   Antti koki ”karmaisevan” nakkipettymyksen: ”Eikö mikään tässä maailmassa ole enää pyhää?”

  3. 3

   5 tosieksperttien siivouskikkaa – puhdista rumat laattojen saumat ja pinttyneet kattilat hetkessä

  4. 4

   Perheenäidin hengen vaatinut tulipalo jätti jälkeensä lohduttoman näyn – ”Ajattelin, ettei perhe ollut talossa”

  5. 5

   Nooralotta Nezirin uusi valmentaja hämmästyi, kun testitulokset paljastuivat: ”Oli vaikeampi tilanne kuin oletin”

  6. 6

   Pirkko-ilves ei suostunut lopetettavaksi – vältti ensimmäisen kuolinpiikin, toisella kerralla tuli lähtö

  7. 7

   Lauantaina löytyi 25-vuotiaan naisen ruumis, tiistaina 65-vuotiaan: poliisi tutkii surmien yhteyttä

  8. 8

   Saako lentokoneen laskeuduttua taputtaa? Asiantuntijat kertovat

  9. 9

   Kirjailija Laura Gustafsson avoimena Me Naisille: 25-vuotiaana jo 50 eri miestä – ”Aina, kun joku kysyi, lähdetkö mukaan, lähdin”

  10. 10

   Mopopoikien hurjastelulle järkyttävä loppu – kaksi teiniä lensi ilmassa maahan, toiselle vakava aivovamma

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Kemiläisen omakotitalon myynti-ilmoitus leviää internetissä – välittäjä: ”Kyllä siitä laittamalla talon saa”

  2. 2

   Arkeologit avasivat keskiaikaisen haudan syrjäisellä saarella Englannissa – sisältö oli kaukana ihmisestä

  3. 3

   Anu jätti Suomen 5 vuotta sitten, kun matkalla töistä kotiin teki vain mieli itkeä – näin koko elämä muuttui

  4. 4

   Playboy-mallin luomurinnat tuottavat hänelle suunnatonta tuskaa – avautui kivuistaan tv-ruudussa: Lääkäriltä simppeli neuvo

  5. 5

   Mopopoikien hurjastelulle järkyttävä loppu – kaksi teiniä lensi ilmassa maahan, toiselle vakava aivovamma

  6. 6

   IL: Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen sairastui syöpään – sai tietää kamalan uutisen kirjeen välityksellä

  7. 7

   Brasilialainen Ihmis-Ken avautui seksuaalisuudestaan – suunnitteilla äärimmäinen operaatio: Perustelu vetää mykäksi

  8. 8

   Palkka 4100 e/kk, mutta töihin ei löydy osaajia – liitto: syynä kaksi ongelmaa

  9. 9

   HS: Vuokralainen kaatoi pastakattilan vedet keittiön lattialle – taloyhtiö vaatii oikeudessa 30 000 euroa

  10. 10

   Kirsty, 21, joogaa alasti kohottaakseen itsetuntoaan – ”Miksi ihmiset ovat niin vihaisia tytöille, jotka ovat tyytyväisiä vartaloonsa?”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tv-juontajalle kävi äärimmäisen kiusallinen moka minihameessa – suora lähetys yllätti katsojat: Kuvat leviävät

  2. 2

   Ruotsalainen Natasha, 24, hämmästyttää äärimmäisellä muodonmuutoksellaan – vanhemmat eivät hyväksy tyttärensä kauneusleikkauksia

  3. 3

   Emma otti loukkaantuneen eläimen kiinni – ymmärsi vasta sitten: ”Herranjumala, eihän se olekaan mikään koira”

  4. 4

   Kaksi tavallista naista testasi kohutun Lidl-malliston kiinnostavimmat vaatteet – tältä ne oikeasti näyttävät

  5. 5

   Mervi Tapola sairastui syöpään – ei voida parantaa: ”Järkytys oli hirvittävä”

  6. 6

   Jari Sillanpää kertoo nyt IS:lle tiistain tapahtumista – ”Olen todella pahoillani”

  7. 7

   Trafi aloittaa kampanjoinnin ylihuomenna: Kärkenä dieselautoilijalle luvassa oleva 17000 euron verolasku

  8. 8

   Huutokauppakeisari myi 90-luvun muumimukin suurella summalla – löytyykö sinulta tämä harvinaisuus?

  9. 9

   Lähipiiri kertoo Sillanpään huumeidenkäytöstä: ”Jarille arki voi tuntua putoamiselta rotkoon”

  10. 10

   Entisen teinitähden tv-esiintyminen järkytti katsojia – luurangonlaiha laulaja kuin varjo entisestä: huumetesti paljasti karmivan totuuden

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Venäjän media: pommikoneet tekivät harjoituslennon Itämerellä – Suomen ja kolmen muun maan hävittäjät lensivät perään

  2. 2

   Antti koki ”karmaisevan” nakkipettymyksen: ”Eikö mikään tässä maailmassa ole enää pyhää?”

  3. 3

   5 tosieksperttien siivouskikkaa – puhdista rumat laattojen saumat ja pinttyneet kattilat hetkessä

  4. 4

   Perheenäidin hengen vaatinut tulipalo jätti jälkeensä lohduttoman näyn – ”Ajattelin, ettei perhe ollut talossa”

  5. 5

   Nooralotta Nezirin uusi valmentaja hämmästyi, kun testitulokset paljastuivat: ”Oli vaikeampi tilanne kuin oletin”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Kemiläisen omakotitalon myynti-ilmoitus leviää internetissä – välittäjä: ”Kyllä siitä laittamalla talon saa”

  2. 2

   Arkeologit avasivat keskiaikaisen haudan syrjäisellä saarella Englannissa – sisältö oli kaukana ihmisestä

  3. 3

   Anu jätti Suomen 5 vuotta sitten, kun matkalla töistä kotiin teki vain mieli itkeä – näin koko elämä muuttui

  4. 4

   Playboy-mallin luomurinnat tuottavat hänelle suunnatonta tuskaa – avautui kivuistaan tv-ruudussa: Lääkäriltä simppeli neuvo

  5. 5

   Mopopoikien hurjastelulle järkyttävä loppu – kaksi teiniä lensi ilmassa maahan, toiselle vakava aivovamma

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Tv-juontajalle kävi äärimmäisen kiusallinen moka minihameessa – suora lähetys yllätti katsojat: Kuvat leviävät

  2. 2

   Ruotsalainen Natasha, 24, hämmästyttää äärimmäisellä muodonmuutoksellaan – vanhemmat eivät hyväksy tyttärensä kauneusleikkauksia

  3. 3

   Emma otti loukkaantuneen eläimen kiinni – ymmärsi vasta sitten: ”Herranjumala, eihän se olekaan mikään koira”

  4. 4

   Kaksi tavallista naista testasi kohutun Lidl-malliston kiinnostavimmat vaatteet – tältä ne oikeasti näyttävät

  5. 5

   Mervi Tapola sairastui syöpään – ei voida parantaa: ”Järkytys oli hirvittävä”

  6. Näytä lisää