Soini, Veini

Veikkausliiga

Katso suorana IS Extrassa:
Eilen

Perjantaina täysi Veikkausliigakierros – lue tuhti ennakkopaketti!

Julkaistu:

VEIKKAUSLIIGA
Kaikki liigajoukkueet ovat tulessa perjantaina.

Otteluennakko: IFK Mariehamn-FC KTP – Ottavatko maarianhaminalaiset ensimmäisen kotivoiton?


Mitali mielessä kauteen lähtenyt IFK Mariehamn yrittää pysyä kärjen tuntumassa. Se vaatii voittotilin avaamista kotona.

Asetelma: IFK Mariehamnin kokenut päävalmentaja Pekka Lyyski ansaitsee ison hatunnoston siitä, että hän on alkukauden perusteella pystynyt vielä vanhoilla päivilläänkin omaksumaan uusia asioita. Vuosikausien ajan yksinomaan vahvoihin yksilöihin nojanneen kaaosjalkapallon tilalle on tullut pyrkimys pallokontrolliin, organisoituun puolustus- ja prässipeliin sekä huomattavasti parantunut kenttätasapaino. Tästä kaikesta konkreettisena osoituksena on kolme päästettyä maalia viidessä ottelussa, kun kahdella edelliskaudella keskiarvo oli lähes kaksi maalia ottelua kohti. IFK kuuluu tämän takia sarjan mielenkiintoisimpiin joukkueisiin, ja jatkaessaan samaa rataa, sillä on aidosti mahdollisuus ottaa mitali.

Sarjanousija FC KTP on kunnianhimoinen joukkue. Se haluaa heikohkosta materiaalistaan huolimatta pelata linja kerrallaan maata pitkin edeten, vaikka sortuukin liian usein tiukemmassa paikassa roiskimaan pitkiä palloja. Kauden avausvoitossa Vaasaa vastaan KTP osoitti myös pystyvänsä pallonriistojen jälkeen vaarallisiin vastaiskuihin. Jää nähtäväksi, miten ryhmän peli toimii ja uskaltaako se pitää kiinni pelitavastaan IFK:n prässätessä Wiklöf Holding Arenan pienellä nurmella.

Poissaolijat: IFK:lta sivussa pitkäaikaispotilaat Aleksei Kangaskolkka (polvi) ja Petteri Forsell (polvi). FC KTP:ltä puuttuvat Joel Mero (alaraajavamma), Aleksi Tarvonen (mykoplasma) ja Niko Ikävalko (polvi). Tamas Gruborovicsin (päävamma), Juuso Salosen ja Sasha Anttilaisen pelaaminen epävarmaa.

Oletetut avauskokoonpanot:

IFK Mariehamn (4-4-1-1): Virtanen – Friberg da Cruz, Kojola, Lyyski, Granlund – Ekhalie, Tammilehto, Matilla, Span – Assis – Orgill.

FC KTP (4-2-3-1): Pyhäranta - Aspegren, Van Gelderen, A Lody, Oksanen - McFaul, Minkenen – Mulvany, Lehtonen, Äijälä – Kaivonurmi.

Kommentti: ”Viime pelissä KuPS prässäsi tappioasemassa ylhäältä, emmekä me olleet kollektiivisesti valmiita siihen. Alakerrasta pelattiin pitkiä palloja kohti kärkimiehiä, ja me keskikenttäpelaajat olimme liian levällään, jolloin KuPS sai kakkospallot ja sitä kautta otteen pelistä. Tämän pitää toimia paremmin perjantaina, jotta saamme kolme pistettä.” Duarte Tammilehto, IFK Mariehamn.

Seuraa häntä: Kaksi maalia alkukaudella viimeistellyt tuulennopea ja räjähtävän kimmoisa jamaikalaishyökkääjä Dever Orgill on erinomaisessa vireessä ja tulee olemaan jatkuva uhka myös kotkalaisten puolustukselle.

Tätä ennen: Joukkueet kohtasivat Veikkausliigassa viimeksi kaudella 2008, jolloin molemmat joukkueet voittivat oman kotiottelunsa. Vuotta aiemmin IFK Mariehamn oli puolestaan vahvempi molemmissa kohtaamisissa.

Aika ja paikka: Perjantai 8.5 klo 18.30. Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina.

Tuomas Peltonen

Otteluennakko: KuPS-HJK – Kuopiolaiset hakevat sarjakärjen päänahkaa


Molempien joukkueiden tappiosarake näyttää nollaa. Onko näin myös ottelun jälkeen?

Ottelun asetelma: Kuopion Palloseura on aloittanut kautensa erinomaisesti. Kolmesta ottelusta se on voittanut kaksi ja pelannut kerran tasan. Pelit ovat olleet vähämaalisia, sillä joukkueen maaliero on ennen HJK-kamppailua 3–1. KuPS:n pallollinen pelaaminen ei ole ollut kuin hetkittäin hyvällä tasolla, ja joukkue onkin nojannut tiiviiseen ja hyvin organisoituun puolustuspelaamiseen. HJK:ta vastaan kuopiolaisten on pakko kyetä ainakin ajoittain pitämään myös palloa hallussaan. Muuten ottelusta toiseen vastustajaansa selvästi enemmän syöttävän Klubin mylly jauhaa joukkueen puhki kuten kävi HJK:n kahdessa edellisessä ottelussa Jarolle ja FC KTP:lle.

Kankean alkukauden pelannut hallitseva Suomen mestari HJK on osoittanut piristymisen merkkejä. Joukkue on ensimmäisten pelien päättömän puskemisen sijaan viime otteluissa tunnistanut jo useammin milloin palloa tulee pelata poikittain ja milloin eteenpäin, vaikka parannettavaa on yhä. Suorastaan surkeasti toiminut laitapelaaminenkin oli viime kierroksen 3–0-voitossa Jaroa vastaan parempaa. Laitapelaajat eivät seisseet enää samalla kaistalla, mikä antoi mahdollisuuden laitamurtautumisiin. Erfan Zenelin tekemä 1–0-maali oli tästä oivallinen esimerkki.

Poissaolijat: KuPS:lta sivussa Juha Hakola (jalkavamma), Miikka Ilo (alaraajavamma), Toni Markic (kasvovamma), Nnah Chibuike, Ilmari Niskanen ja Joonas Pöntinen (jännevaiva). HJK:lta puuttuvat Ousman Jallow ja Gideon Baah. Nikolai Alhon (polvi) pelaaminen epävarmaa.

Oletetut avauskokoonpanot:

KuPS (4-2-3-1): Maanoja – Hatakka, Diallo, McCarthy, Rannankari – Trafford, Sohna, Poutiainen, Pennanen, Adu – Sirbiladze.

HJK(4-2-3-1): Örlund – Sorsa, Heikkilä, Moren, Lampi – Lod, Schuller – Savage, Tanaka, Zeneli – Havenaar.

Kommentti: ”Kollektiivinen puolustuspelimme on ollut hyvää koko ajan, ja siitä pitää edelleen pitää kiinni. HJK prässää kovaa heti menetettyään pallon. Meidän pitää olla siihen valmiita ja kyetä pelaamaan heidän prässinsä ohi.” Dani Hatakka, KuPS.

Seuraa häntä: Kovalla CV:llä ja palkalla seuraan saapuneen isokokoisen sentterin Mike Havenaarin pelillinen panos on toistaiseksi ollut vaatimaton. Saapuessaan pitkän pelitauon jälkeen heikossa fyysisessä kunnossa ollut Havenaar esitti Jaro-ottelussa jo väläyksiä potentiaalistaan. Jatkuuko nousujohteinen suunta?

Tätä ennen: Veikkausliigakauden 2014 kohtaamisista HJK voitti ensimmäisen maalein 3–1, ja sen jälkeen päädyttiin kahdesti 2–2-tasapeliin. Kaudella 2013 molemmat voittivat yhden pelin ja kerran pelattiin tasan.

Aika ja paikka: Perjantai 8.5. klo 18.30. Savon Sanomat Areena, Kuopio.

Tuomas Peltonen

Otteluennakko: HIFK–FC Inter – HIFK:lla revanssi mielessä


Kaksi edellistä sarjaotteluaan hävinnyt HIFK isännöi perjantaina hyvää alkukautta pelaavaa FC Interiä.

Asetelma: HIFK:n alku Veikkausliigassa vaikutti hyvältä, kun se pelasi 1–1-tasapelit ensin Ahvenanmaalla IFK Mariehamnia vastaan ja sitten derbyssä HJK:n kanssa. Punapaitojen puhti on kuitenkin kadonnut viime aikoina. Se on hävinnyt kaksi ottelua putkeen lukemin 2–0. Seuran pelaajistokin on sitä mieltä, että erityisesti tähtirintojen hyökkäyspelaaminen on ollut halutonta ja mautonta. Esityksistä puuttuu rentous.

Edellisessä kohtaamisessa Inter haki Sonera-stadionilta 2–0-vierasvoiton huhtikuun pelaajaksi valitun Vahid Hambon maaleilla, kun joukkueet kohtasivat huhtikuun lopulla Suomen cupin puolivälierässä. Inter olisi tuolloin voinut paremmalla viimeistelyllä saada aikaan rumemmatkin lukemat.

Poissaolijat: HIFK:lla kaikki pelaajat käytettävissä. Interiltä sivussa Jukka Lehtovaara, Kalle Kauppi, Joni Aho, Diogo Da Costa ja Petros Kanakoudis. Eric Matoukoun pelaaminen epävarmaa.

Oletetut avauskokoonpanot:

HIFK (4-2-3-1): Johansson – Hänninen, Sinisalo, Kuusijärvi, Anyamele – Halme, Lassas – Korhonen, Rahimi, Vesala – Salmikivi.

FC Inter (4-2-3-1): Bahne – Qvick, Belica, Hämäläinen, Nyman – Onovo, Njoku – Ojala, Gnabouyou, Lehtonen – Hambo.

Kommentti: "Uskon kyllä, että pystymme parantamaan paljon (viime pelistä). Olemme käyneet läpi mikä näissä kolmessa viime pelissä on epäonnistunut. Olemme keskittyneet siihen ja pyrkineet sitä kautta saamaan parempaa fiilistä perjantain peliin. Näimme Suomen cupissa, että Inter on hyvä, mutta täysin voitettavissa oleva joukkue. Jos pelaamme omaa peliä, uskon, että pystymme kääntämään tuloksen toisin päin kuin mitä se viimeksi oli." Carljohan Eriksson, HIFK.

Seuraa häntä: HIFK:n laitahyökkääjä Joni Korhonen on ollut pirteällä pelipäällä alkukaudesta. "Korkki" käyttää nopeuttaan hyväksi laidalla ja hyödyntää usein kovaa laukaustaan saadessaan siihen tilaisuuden.

Tätä ennen: Joukkueet kohtasivat kahdesti liigacupissa talvella. Avauskohtaamisen Inter voitti 3–2, mutta toisessa HIFK nöyryytti turkulaisia Talin jalkapallohallissa lukemin 6–0. Huhtikuun loppupuolella pelattu Suomen cupin puolivälieräottelu päättyi Interin 2–0-vierasvoittoon.

Aika ja paikka: Perjantai 8.5. klo 18:30. Sonera-stadion, Helsinki.

Christos Zavros

VPS–Ilves – Sarjan jumbojoukkueet metsästävät avausvoittoaan


Alkukauden epäonnistujat kohtaavat perjantaina Vaasassa.

Asetelma: Sekä VPS:n että Ilveksen alkukausi on ollut tuloksellisesti huono. VPS majailee sarjataulukon viimeisenä vailla ainuttakaan pistettä kolmesta ottelusta, Ilves on pykälää ylempänä yhdellä pisteellä, yhden ottelun enemmän pelanneena.

VPS:llä on ollut runsaasti ongelmia erikoistilanteiden puolustamisessa. Miesvartioinnin idea ei tunnu olevan selkeä kaikille pelaajille varsinkaan kulmapotkuissa. Liian usein vastustajan pelaaja pääsee puskemaan lähietäisyydeltä kohti vaasalaisten maalia.

Ilves väläytteli edellisessä 0–1-tappioon päättyneessä sarjapelissään RoPSia vastaan. Varsinkin hiljattain tamperelaisten riveihin liittynyt Antti Mäkijärvi toi erikoistilanneosaamisellaan uutta puhtia kissapaitojen peliin, kuten myös Emenike Mbachu.

Poissaolijat: VPS:ltä Bantangan (pelilupa) pelaaminen epävarmaa. Ilvekseltä sivussa Vakkala (kylkivamma). Ojanperän (sairas), Malundaman (sairas), Kujalan, Hjelmin ja Ahon pelaaminen epävarmaa.

Oletetut avauskokoonpanot:

VPS (4-2-3-1): Sillanpää – Honkaniemi, Viitikko, Koskimaa, Engström – Abdulahi, Kula – Soiri, Björk, Miheso – Mäkelä.

Ilves (4-2-3-1): Hilander – Hynynen, Nieminen, Koskinen, Miettunen – Kujala, Korte – Emenike, Hjelm, Mäkijärvi – Lahtinen.

Kommentti: "Toivon, että lähdettäisiin prässäämään aktiivisemmin ja haluttaisiin pitää enemmän palloa. Turha puristaminen pois ja rennosti vaan. Jokainen jätkä tietää, että pystyy parantamaan." Teemu Honkaniemi, VPS.

Seuraa häntä: Emenike Mbachu pelasi pirteästi Ilveksen hyökkäyspäässä viime kierroksen ottelussa RoPSia vastaan. Nigerialainen laukoo tulisesti vasemmalla jalallaan ja tekee usein yllättäviä ratkaisuja.

Tätä ennen: Joukkueet kohtasivat kertaalleen harjoitusottelussa huhtikuussa. Silloin VPS vei voiton lukemin 2–1. Joukkueet kohtasivat Veikkausliigassa edellisen kerran kaudella 1996. Silloin Vepsu voitti kaikki kauden kolme kohtaamista, kaksi jälkimmäistä kotonaan maalein 5–0 ja 3–0.

Aika ja paikka: Perjantai 8.5. klo 18:30. Hietalahden stadion, Vaasa.

Christos Zavros

Otteluennakko: FF Jaro-RoPS – Onnistuuko RoPS venyttämään voittoputkeaan?


Jarolla on kasassa neljästä ottelusta neljä pistettä, RoPS:lla viidestä kuusi.

Asetelma: Alexei Eremenko senior panostaa pallolliseen pelaamiseen ja se onkin Jarossa hyvin organinisoitua. Jaro ja RoPS tunnetaan molemmat aktiivisesta prässipelaamisestaan. Vauhdikas tyyli tuottaa usein tulosta mutta myös riskialttiita tilanteita omaan päähän. Näiden kahden joukkueen kohtaaminen on tässä mielessä taatusti mielenkiintoista seurattavaa.

Jaro onnistui halvaannuttamaan HJK:n pelin puoliajaksi, mutta tauolla Mika Lehkosuo ohjeisti omansa paremmin. Toisella 45-minuuttisella mestarit murskasivat Jaron. Ilvestä vastaan pietarsaarelaisten peli kantoi ja tuloksena oli 3–1-voitto.

RoPS kärsi alkukaudesta kaksi rökäletappiota ja viime peleissä Juha Malisen joukkojen tekeminen on ollut maltillisempaa. Oman lisänsä perjantain otteluun tuo heikkokuntoinen luonnonnurmi. Jaro ei kuitenkaan ole tavannut muokata pelitapaansa kentän mukaan, joten pelkkää pitkää palloa nähdään tuskin tälläkään kertaa.

RoPS:n maalilla esiintyy tuore brassihankinta, kun Ricardo jatkaa kauden alussa loukkaantuneen Tomer Chencinskin korvaajana.

Poissaolijat: RoPS:lta varmuudella sivussa Jean Fridolin Ngambe Ngambe (polvi) ja Tomer Chencinski (olkapää). Jarolta sivussa David Carlsson. Mathias Kullströmin, Kevin Larssonin ja Denisin pelaaminen epävarmaa.

Oletetut avauskokoonpanot:

FF Jaro (4-2-3-1): Öst – Reginaldo, Vaganov, Brunell, Sara – Opioy, Kadio – Emet, Rivera, Moore – Denis.

RoPS (4-2-3-1): Ricardo - Okkonen, Obilor, Jammeh, Saxman - Hradecky, Yaghoubi - Saksela, Mäkitalo, Pirinen – Kokko.

Kommentti: ”Pietarsaari on yksi vaikeimmista vieraspaikoista. Olen puhunut tästä monien kanssa. En tiedä miksi, Jaro vain on kova kotona. En ymmärrä miksi heitä veikattiin tippujiksi. Jarolla on aina lopulta kova ja valmentajansa näköinen jengi. Nyt siellä on yksi ex-ropsilainenkin. Manu Rivera on kuulemma ollut hyvä sielläkin.” Aleksandr Kokko, RoPS.

Seuraa häntä: Kolme viikkoa sitten Jaron miehistöön liittynyt Jose Manuel Rivera jäi Veikkausliigaa ja Ykköstä seuraavien mieleen pelatessaan RoPS:ssa kaudet 2011–2012. Meksikolainen on taitava ja älykäs kymppipaikan pelaaja, jonka syötöt, keskitykset ja erikoistilanteet ovat parhaimmillaan huikeita.

Tätä ennen: Viime vuonna molemmat voittivat kerran ja kerran pelattiin tasan. Yhtä maalia suurempaa eroa ei saatu aikaan. 2013 Jaro oli parempi kahdesti, kerran pelattiin tasan.

Aika ja paikka: Perjantai 8.5. klo 18.30. Keskuskenttä, Pietarsaari.

Maarit Korhonen

Otteluennakko: FC Lahti-SJK - Rokottaako ”Tuco” entistä seuraansa?


FC Lahdella on kilven kiillottamisen paikka, kun viime kauden mitalistit kohtaavat Kisapuistossa.

Asetelma: FC Lahti on pelannut neljä liigaottelua voitotta. Sunnuntaina joukkue tahkosi 1–1-tasapelin Interin kanssa ja otsikot täyttyivät lahtelaiskannattajan ja Vahid Hambon välienselvittelystä.

Mikä mättää Kuhnureiden pelissä? Puolustus menetti juuri kauden kynnyksellä Jani Tanskan Ruotsiin, Pekka Lagerblom on pelannut korkeintaan puolen tunnin jaksoja eikä Petri Pasanenkaan ole vielä pystynyt esittämään parastaan. Rafael olisi voinut paremmalla tuurilla avata maalitilinsä, mutta muuten lahtelaisten ratkaisijoiden kirjo vaikuttaa kapealta.

SJK ei ole loistanut, muttei myöskään kompastellut. Kolme voittoa ja tasapeli neljästä ottelusta on kiitettävä avaus. Esimerkiksi RoPS:aa vastaan joukkue näytti hakkaavan päätä puolustusmuuriin, mutta teki tarvittavan maalin kymmenen minuuttia ennen päätöstä. Joukkue osoitti vahvuutensa säilyttämällä kurinalaisuutensa.

Poissaolijat: FC Lahdelta sivussa Pyry Kärkkäinen. SJK:lta Bahrudin Atajic, Marco Matrone ja Jesse Sarajärvi.

Oletetut avauskokoonpanot:

FC Lahti (4-2-3-1): Moisander – Sesay, Joenmäki, Pasanen, Hauhia – Toivomäki, Gela – Ääritalo, Paananen, Länsitalo – Rafael.

SJK (4-2-3-1): Aksalu – Dorman, Gogoua, Milosavljevic, Aalto – Laaksonen, Hetemaj – Pelvas, Brown, Vasara – Tuco.

Kommentti: “SJK on pitkälti samanlainen joukkue kuin viime vuonna. He pelaavat kurinalaisesti ja pelaajat ovat taitavia. Meidän ei tarvitse stressata vastustajasta kunhan saamme oman pelin kuntoon. Tuco on kova vääntämään, tiedän kyllä mitä on odottavissa.” Markus Joenmäki, FC Lahti.

Seuraa häntä: Ariel Ngueukam pelasi kolme kautta Lahdessa ennen siirtymistään Seinäjoelle viime talvena. Liukas hyökkääjä osaa tehdä maaleja. ”Tuco” oli pidetty pelaaja Lahdessa ja paluu Kisapuistoon on hänelle varmasti tunteikas.

Aika ja paikka: Perjantai 8.5. klo 18.30. Kisapuisto, Lahti.

Maarit KorhonenIS Extra -palvelu näyttää kauden 2015 kaikki 198 ottelua suorana lähetyksenä. Tutustu ja tilaa tästä linkistä.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Kokenut poliisikaksikko taltutti Turun puukottajan – ”Ensimmäinen laukaus pysäytti”

  2. 2

   Pukisitko tämän mekon häihin? Missikaunotar Sabina Särkkä juhli rakkaansa kainalossa – kiusallinen etikettivirhe varasti huomion

  3. 3

   4-vuotias kertoi äidilleen nähneensä lenkillä ”isin vaimon” – ”Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen”

  4. 4

   Mies heilui puukon kanssa Joensuussa – rekka töytäisi pahasti

  5. 5

   Arvoautojen kauppa se vaan käy: Suomeen tuotu heinäkuussa mm. yli 415 000 euroon arvotettu umpiauto!

  6. 6

   Poliisi tiedottaa Turun puukotuksista kello 12 – ainakin yhteen kysymykseen saadaan varmuudella vastaus

  7. 7

   Naapurusto huomasi outoja merkkejä Turun epäillyn puukottajan käytöksessä

  8. 8

   Rillit huurussa -tähti ottaa kantaa Turun puukotuksiin – pitää Suomea yhtenä onnellisimmista maista: ”Taas yksi tragedia”

  9. 9

   Olympiavoittaja puhui avoimesti Yhdysvaltoja ravistelleesta hyväksikäyttöskandaalista – ”Hirviö”

  10. 10

   Turun puukotuksista epäilty alkoi puhua – poliisi kertoo, miksi Turun puukotuksia tutkitaan terroritekoina

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Lehti: Lastenrattaita työntänyt Turun uhri oli juuri tullut Italiasta vauvansa kastejuhlasta

  2. 2

   Turun puukotuksista epäilty alkoi puhua – poliisi kertoo, miksi Turun puukotuksia tutkitaan terroritekoina

  3. 3

   Terroristit valitsevat uhreiksi nimenomaan naisia – tutkija selittää, mistä on kysymys

  4. 4

   Vakava puukotus Järvenpäässä – uhri toimitettiin sairaalaan

  5. 5

   Työpari todisti vierestä Jehovan todistaja -naisen surman Turun puukkoiskussa

  6. 6

   4-vuotias kertoi äidilleen nähneensä lenkillä ”isin vaimon” – ”Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen”

  7. 7

   KRP: Turun puukkoiskusta epäiltyä päästy kuulemaan

  8. 8

   Kommentti: Eläkkeelle jäävä mies tienaa enemmän kuin lähihoitaja – 3 kuvaa kertoo, miksi Suomi on pulassa

  9. 9

   Video: Torimyyjä Arya, 24, ajoi Turun puukotuksista epäiltyä takaa pesäpallomailan kanssa

  10. 10

   Tosi-tv-tähti Tia Kiuru avoimena blogissaan – vaihtoi avioliiton useampaan poikaystävään

  11. Näytä lisää
  1. 1

   IS seurasi Turun tapahtumia hetki hetkeltä: Vaaratiedotetta ei ehditty lähettää, presidentti Niinistö otti osaa suruun

  2. 2

   Silminnäkijät kertovat: Veitsellä aseistautunut mies hyökkäsi silmittömästi Turussa – ”puukotti lastenvaunujen kanssa liikkunutta naista”

  3. 3

   Poliisin Turussa tekemä kiinniotto tallentui videolle – silminnäkijä: poliisit pitivät epäiltyä maassa

  4. 4

   Terroristit suunnittelivat vielä suurempaa iskua Barcelonassa – poliisi arvelee 17-vuotiaan päätekijän kuolleen

  5. 5

   Video: Torimyyjä Arya, 24, ajoi Turun puukotuksista epäiltyä takaa pesäpallomailan kanssa

  6. 6

   Vesa näki puukkomiehen raa’an hyökkäyksen Turussa – ”Huusin niin kovaa kuin jaksoin”

  7. 7

   Kuva: Tässä viedään Turun epäiltyä puukottajaa – tämä kaikki tapahtumista tiedetään nyt

  8. 8

   Mies lähti viettämään railakasta viikonloppua uusien kavereiden kanssa – karu totuus paljastui maanantaina, kun poliisi soitti

  9. 9

   Larisa näki Turun julman hyökkäyksen vierestä – lohdutti puukotetun naisen pientä lasta

  10. 10

   Lehti: Lastenrattaita työntänyt Turun uhri oli juuri tullut Italiasta vauvansa kastejuhlasta

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Kokenut poliisikaksikko taltutti Turun puukottajan – ”Ensimmäinen laukaus pysäytti”

  2. 2

   Pukisitko tämän mekon häihin? Missikaunotar Sabina Särkkä juhli rakkaansa kainalossa – kiusallinen etikettivirhe varasti huomion

  3. 3

   4-vuotias kertoi äidilleen nähneensä lenkillä ”isin vaimon” – ”Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen”

  4. 4

   Mies heilui puukon kanssa Joensuussa – rekka töytäisi pahasti

  5. 5

   Arvoautojen kauppa se vaan käy: Suomeen tuotu heinäkuussa mm. yli 415 000 euroon arvotettu umpiauto!

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Lehti: Lastenrattaita työntänyt Turun uhri oli juuri tullut Italiasta vauvansa kastejuhlasta

  2. 2

   Turun puukotuksista epäilty alkoi puhua – poliisi kertoo, miksi Turun puukotuksia tutkitaan terroritekoina

  3. 3

   Terroristit valitsevat uhreiksi nimenomaan naisia – tutkija selittää, mistä on kysymys

  4. 4

   Vakava puukotus Järvenpäässä – uhri toimitettiin sairaalaan

  5. 5

   Työpari todisti vierestä Jehovan todistaja -naisen surman Turun puukkoiskussa

  6. Näytä lisää
  1. 1

   IS seurasi Turun tapahtumia hetki hetkeltä: Vaaratiedotetta ei ehditty lähettää, presidentti Niinistö otti osaa suruun

  2. 2

   Silminnäkijät kertovat: Veitsellä aseistautunut mies hyökkäsi silmittömästi Turussa – ”puukotti lastenvaunujen kanssa liikkunutta naista”

  3. 3

   Poliisin Turussa tekemä kiinniotto tallentui videolle – silminnäkijä: poliisit pitivät epäiltyä maassa

  4. 4

   Terroristit suunnittelivat vielä suurempaa iskua Barcelonassa – poliisi arvelee 17-vuotiaan päätekijän kuolleen

  5. 5

   Video: Torimyyjä Arya, 24, ajoi Turun puukotuksista epäiltyä takaa pesäpallomailan kanssa

  6. Näytä lisää