Iivari, Iivo

Urheilu

Yllätykset jatkuivat Kiinan GP:ssä - Red Bull kaksoisvoittoon! Näin kisa eteni

Julkaistu: , Päivitetty:

Kisan loppujärjestys on seuraava: 1. Sebastian Vettel 2. Mark Webber 3. Jenson Button 4. Rubens Barrichello 5. Heikki Kovalainen 6. Lewis Hamilton 7. Timo Glock 8. Sebastien Buemi 9. Fernando Alonso 10. Kimi Räikkönen 11. Sebastian Bourdais 12. Nick Heidfeld

Heikki Kovalaisesta tuli siis ensimmäinen tällä kaudella MM-pisteitä saavuttanut suomalaiskuljettaja. Nico Rosbergia ei siis lasketa suomalaiseksi, vaan hän on virallisesti saksalainen. Kimi Räikkösen pettymykset jatkuvat, sillä suomalainen on koko Ferrari-tallin tavoin ilman MM-pisteitä. Tilanne on italialaistallin kannalta nolosti historiallinen, sillä edellisen kerran Ferrari on jäänyt kauden kolmesta ensimmäisestä kisasta nollille vuonna 1981. Eli peräti 28 vuotta sitten!

RUUTULIPPU! Se on siinä! Saksalainen Sebastian Vettel voittaa uransa toisen ja Red Bull -tallin historian ensimmäisen F1-sarjan MM-osakilpailun! Mark Webber on toinen ja pohjustaa Red Bullin hienon kaksoisvoiton. MM-sarjaa johtava Brawn-tallin Jenson Button sijoittuu kolmanneksi!

55. kierros: Vettel ajaa toiseksi viimeisen kierroksen rauhallisesti ja varmistelee voittoaan. Samoin tekee Webber. Räikkönen tällä hetkellä 12:ntena. Kaikki on tänään mennyt pieleen Kimillä.

54. kierros: Red Bullin historian ensimmäinen voitto on tulossa hienolla tavalla. Talli ottaa paitsi voiton, myös kaksoisvoiton, mikäli Vettelin ja Webberin autot vain kestävät!

53. kierros: Tällä hetkellä tilanne näyttää tältä, kun kisaa on jäljellä enää kolme kierrosta. 1. Vettel 2. Webber 3. Button 4. Barrichello 5. Kovalainen 6. Hamilton 7. Glock 8. Buemi. Hups! Turva-auto ei olekaan radalla. Sori, äiti, väärästä tiedosta.

52. kierros: Turva-auto on radalla. Force India ei siis vieläkään saanut tallin historian ensimmäisiä MM-pisteitä. Kaikki tapahtui heti sen jälkeen, kun jo sanoin, että Force India nappaa hienot pisteet. Kohtalon ivaa, voisi joku sanoa...

51. kierros: Oijoi! Raju kolari! Sutil ajaa hurjasti seinään, ja renkaat ja auton rungon osat lentelevät radalle! Huh huh, mikä rysäys! Sutil on kuitenkin kunnossa ja juoksee suojaan ihan omin jaloin. Harmin paikka Force Indian kannalta! Sutil oli ulosajohetkellä kuitenjkin jo kuudentena. Samalla turva-auto tulee radalle.

50. kierros: Kovalainen tavoittaa Barrichelloa kierros kierrokselta. Neljäs sija häämöttää! Nyt vaan lisää kaasua pohjaan. Ole Heikki kovis! Hamiltonilla puolestaan lisää ongelmia. Maailmanmestari spinnaa ja Sutil ajaa Lewisin ohi. Force India -kuski nyt kuudentena ja lähellä napata tallin historian ensiimäiset MM-pisteet!

49. kierros: Tilanne tällä hetkellä Kiinan GP:ssä on seuraavanlainen. 1. Vettel 2. Webber 3. Button 4. Barrichello 5. Kovalainen 6. Hamilton 7. Sutil 8. Heidfeld 9. Glock 10. Buemi

48. kierros: Heikki nousee viidenneksi Hamiltonin ohi! Hamilton käy hiekan puolella ja Kovalainen kuittaa! Mahtavaa, Heikki! Suomalainen on ajanut tähän asti hyvän kisan. Toivottavasti auto kestää loppuun saakka.

47. kierros: Nelson Piquet jr. keskeyttää rysäytettyään autonsa valliin. Renault'llakaan ei siis mene kovinkaan hyvin. Ehkä ensi kisaan mennessä Piquet'lle on annettu jo lähtöpassit...

46. kierros: Buemi sisään viidenneltä sijalta. Näin Kovalainen nousee jo kuudenneksi. Hienoa! Kimi puolestaan ei tänään pisteille nouse. Kimi on nyt 12:ntena ja kaukana pistesijoista. Mikäli Räikkönen jää pisteiden ulkopuolelle, Ferrari tekee kyseenalaista historiaa. Edellisen kerran italialaistalli on nimittäin jäänyt ilman MM-pisteitä kauden kolmessa ensimmäisessä kisassa 28 vuotta sitten!

45. kierros: Kovalainen on jo miltei Hamiltonin kannassa! Hyvä Heikki, nyt vaan hanaa ja Hamiltonille luu kurkkuun! Nyt ei saa nöyristellä! Williams-tallin Nakajima puolestaan keskeyttää.

44. kierros: Barrichello varikolle ja putoaa Buemin taakse viidenneksi. Sade jatkuu edelleen lievänä Shanghaissa, mutta Rosberg otti varikolla alleen välikelin renkaat. Rohkea veto! Barrichello ei sitä uskaltanut tehdä.

43. kierros: Button sisään ja putoaa Webberin taakse. Itse asiassa Button on nyt neljäntenä ja Barrichello nousi kolmanneksi. Kovalainen puolestaan ohitti vihdoin Adrian Sutilin ja nousee seitsemänneksi! Samalla Heikki tavoittaa koko ajan edellä ajavaa Hamiltonia. hamiltonin kierrosajat ovat tällä hetkellä peräti kaksi sekuntia Kovalaista hitaampia.

42. Nyt se on varmaa! Se, että tästä kisasta jaetaan kuljettajille täydet MM-pisteet, nimittäin. Vaadittavat 75 prosenttia kisasta on nimittäin nyt ajettu.

41. kierros: Rosberg sisään, Kimi nousee sijan ylöspäin. Vettel puolestaan ohittaa Buttonin ja nousee kisan kärkeen. Saksalainen on erittäin lähellä Kiinan GP:n voittoa.

40. kierros: Jaahas Kimi! Timo Glock ohittaa Räikkösen ja Kimi putoaa tuloslistalla alaspäin. Ei hyvältä näytä vanhan maailmanmestarin tilanne. Niinkuin Ferrarilla on jo todettu, mestaruustaistelun voi tämän kauden osalta unohtaa...

39. kierros: Tuloslista tällä hetkellä: 1. Webber 2. Button 3. Vettel 4. Barrichello 5. Buemi 6. Hamilton 7. Sutil 8. Kovalainen. Samalla Webber tulee kierroksen päätteeksi sisään ja putoaa kolmanneksi.

38. kierros: Vettel tulee toistamiseen varikolle kisan kärkipaikalta. Putoaa kisassa kolmanneksi. Webber ja Button siis Vettelin edellä, mutta molempien pitää vielä käydä varikolla. Alonsolla ongelmia ja espanjalainen putoaa tuloslistan häntäpäähän, kun auto lähtee käsistä.

37. kierros: Bourdais pyörähtelee oikein kunnolla, mutta pääsee muutaman spinnin jälkeen jatkamaan kisaa. Tallitoveri Sebastien Buemi peräti viidentenä. Eli Toro Rosson miehillä lähes täysin vastakkaiset tilanteet.

36. kierros: Alonso tekee kisan toisen pysähdyksensä. Kimi tuskailee Rosbergin takana, eikä löydä ohituspaikkaa. Näinkö Kimiltä karkaavat pistesijat?

35. kierros: Ja niin Heikki tulee sisään kierroksella 35. Heikki nyt 9:ntenä. Webber pitää hurjaa vauhtia kakkossijalla ja repii eroa Buttoniin. Hamilton putosi listalla kahdeksanneksi varikkokäynnin takia. Kimi edelleen 14:ntenä, eli Hamilton hyötyi varikkokäynti taktiikasta Kimiin nähden reilusti.

34. kierros: Hamilton tulee varikolle. Kovalainen nousee neljänneksi! Mutta kohta tulee Heikkikin varikolle ja putoaa tulostalla alaspäin. Mutta nautitaan tästä. Heikki on jo ainakin satakertaistanut kauden tähänastisen ajosaldonsa. Ennen tätä kisaa Heikillä oli kasassa yhteensä kuusi mutkaa. Nyt niitä taitaa olla jo tuhat..

33. kierros: Tällä hetkellä näyttää siltä, että kisa ajetaan kokonaisuudessaan loppuun. Jäljellä 24 kierrosta ja kahden tunnin aikaraja 48 minuutin päässä. Toivottavasti teillä, lukijat, on edelleen virtaa! Kisassa tulee nimittäin vielä tapahtumaan suurta draamaa. Tai näin ainakin toivotaan...

32. kierros: Webber nousee samantien takaisin kakkossijalle. Räikkönen 14:ntenä ja Rosberg jarruttaa menoa.

31. kierros: Rosberg jarruttelee Räikköstä. Webber tekee virheen ja putoaa takaisin Buttonin taakse kolmanneksi.

30. kierros: Järjestys tällä hetkellä: 1. Vettel 2. Webber 3. Button 4. Hamilton 5. Kovalainen. Hamiltonilla ja Kovalaisella tosin varikkopysähdys vielä tekemättä.

29. kierros: Kovalainen viidentenä, 23 sekuntia kärjestä. Kimi 15:ntenä. Webber puoelstaan ahdistelee Buttonia ja aikoo mennä ohi. Ja onnistuu, kun Button vetää mutkan pitkäksi. Webber nousee toiseksi ja Button putoaa kolmanneksi.

28. kierros: Kimin varikkopysähdys 11,4 sekuntia, eli suomalainen ajanee kisan loppuun näillä bensoilla ja renkailla. Kimillä on hyvät mahdollisuudet kärkitaisteluun, vaikka sijoitus on nyt kymmenennen sijan huonommalla puolella. Piquet'lta lähtee auto lapasesta pahassa paikassa, mutta pystyy jatkamaan.

27. kierros: Vettelin ero Buttoniin jo kahdeksan sekuntia. Webber kymmenen sekunnin päässä. Räikköstä tulee sisään viidenneltä sijalta.

26. kierros: Vettel on vauhdin puolesta aivan omassa kastissaan. Nuori saksalainen on todellinen sademies. Ja tällä ei siis ole mitään tekemistä Dustin Hoffmanin esittämän roolihahmon kanssa... Tai luulisin ainakin niin.

25. kierros: Glock tulee sisään vaihtamaan etusiiven. Kovalainen on tällä hetkellä kuudentena, joten suomalaiskuskit ovat nyt peräkkäin sijoilla 5 ja 6. Lähtöasetelmiin nähden hyvä tilanne.

24. kierros: Vettel repii eroa Buttoniin. Turva-auto lähti vasta radalta pois ja ero kisan kakkossijaan on jo 6 sekuntia! Hurjaa tahtia!

23. kierros: Turva-auto on poistunut radalta! 1. Vettel 2. Button 3. Webber. Nico Rosberg 14:ntenä. Hamilton ohittaa Kimin ja nousee neljänneksi. Vettä on edelleen radalla reilusti, eikä sade tunnu hellittävän.

22. kierros: Massa keskeyttää kolmannelta sijalta! Ferrarin tekniset ongelmat tuntuvat vain jatkuvan! Massa on siis kolmen kisan jälkeen edelleen ilman MM-pisteitä. Kimi nousee tallitoverin keskeytyksen myötä neljänneksi.

21. kierros: Turva-auto edelleen radalla. Vettelillä hallussaan kisan nopein kierros tällä hetkellä.

20. kierros: Ohhoh! Buemi törmää Vettelin perään! Buemin auto vaurioitui. Myös Vettelin auto lienee hieman vaurioitunut. Tilanne tällä hetkellä. 1. Vettel 2. Button 3. Massa. Trulli keskeyttää. Katsotaanpa, miten käy Buemille ja Vettelille?

19. kierros: Turva-auto radalle, viimeisen mutkan romukasan takia. Tämä on Vettelin kannalta loistava uutinen, sillä 15 sekunnin ero kärkeen hupenee. Samantien Button tulee sisään vaihtamaan renkaat ja ottamaan lisää bensaa tankkiin. Myös Barrichello ja Buemi tulevat varikkojonoon. Näin Vettel nousee takaisin kärkeen.

18. kierros: Tilanne tällä hetkellä: 1. Button 2. Barrichello 3. Vettel 4. Buemi 5. Massa. Trulli ja Kubica törmäsivät toisiinsa rajusti ja Kubica tulee varikolle. Trullin peli myös ohi. Hän keskeyttää kisan ensimmäisenä kuskina. Radan viimeisessä mutkassa kolarin takia runsaasti rojua.

17. kierros: Heikki nousee Trullin ohi pienellä kontaktilla. Sijoitus nyt 9:s. Vettelin ero kärkeen ja Buttoniin on 15 sekuntia. Nuoren sakalaisen kannalta tilanne näyttää hyvältä. Räikkönen noussut takaisin 7:nneksi ohi Hamiltonin.

16. kierros: Vettel putoaa kolmanneksi varikkokäynnin takia. Kisan kärjessä nyt tuttu mies aikaisemmista kisoista, eli Jenson Button. Hamilton nousee puolestaan tyylikkäästi seitsemänneksi, kun hän ohittaa Räikkösen. Kovalainen tällä hetkellä kymmenentenä.

15. kierros: Webber palaa radalle ja on nyt kuudentena. Kimi nousee Trullin ohi seitsemänneksi. Hamilton ohitta myös Trullin ja on nyt 8:s. Vettel tulee kisan kärjestä sisään.

14. kierros: Massa ohittaa Trullin ja nousee kuudenneksi. Vettä tulee Shanghaissa edelleen reilusti. Hamilton ohittaa Kovalaisen. Webber tulee varikolle kakkossijalta.

13. kierros: Räikkönen kahdeksantena, 27 sekuntia kärjestä. Buemi nousee viidenneksi. Vettel hallitsee kisaa edelleen. Webber toisena ja Button kolmantena. Heidfeld pyörähtää ja putoaa kisan hännille. Glock samassa rytäkässä.

12. kierros: Buemi ja Massa ohittavat Kimin! Hamilton spinnaa mutkassa, ja putoaa kisassa Kovalaisen taakse! Pystyy jatkamaan kisaa.

11. kierros: Buemi ajaa mutkan pitkäksi ja Kimi saa hengähtää. Myös Heidfeldilla ongelmia. Hän käy myös radan ulkopuolella, mutta jatkaa kisaa. Hamilton puolestaan ohittaa Trullin ja nousee viidenneksi. Barrichello on neljäntenä jäänyt Vettelistä jo seitsemän sekuntia! Button kolmantena.

10. kierros: Vettel on kirinyt kärjessä kunnolla eroa Webberiin. Ero jo 2,7 sekuntia. Kimillä puolestaan ongelmia moottorin kanssa. Radiopuhelun kautta tuli ilmoitus, ettei moottori toimi täydellisesti. Buemi kyttää Kimin takana ohitusta. Kimi on toiseksi hitain mies radalla.

9. kierros: Turva-auto ajaa varikolle! Kisa pääsee nyt kunnolla käyntiin! Uusintastartti sujuu rauhallisesti, mutta autojen väliset erot ovat yllättävän suuria. Räikkönen yrittää ohittaa Trullia, mutta samaan aikaan Hamilton ohittaa Kimin! Hamilton kuudentena, Kimi seitsemäntenä.

8. kierros: Turva-auto tulee sisään tämän kierroksen päätyttyä! Eli kohta kisa voi alkaa! Vihdoin. Kisan järjestys tällä hetkellä: 1. Vettel 2. Webber 3. Barrichello 4. Button. Räikkönen kuudentena, Kovalainen 10:ntenä.

8. kierros: Alonso tulee sisään. Ja kohta vuorossa lienevät Vettel ja Webber.

7. kierros: 49 kierrosta vielä jäljellä. Ja sama meininki jatkuu. Turva-auto köröttelee ja kilpa-autot seuraavat johtajaa uskollisesti. Kohta kisan tuomaristo voisi jo käynnistää tämän kisan. Vai aiotaanko kisa ajaa alusta loppuun turva-auton takana? Sehän sopisi Vettelille...

6. kierros: Rosberg tulee myös sisään. Fiksu teko tässä vaiheessa. Kilpailun tuomaristo miettii samaan aikaan, mitä tässä nyt pitäisi tehdä. Ottaako turva-auton pois vai ei? Sadetutkan mukaan sade pysyy samanlaisena vielä ainakin puoli tuntia. Jestas sentään, tästä on tulossa erikoinen kilpailu, jos näin on. Turva-auto saattaa siis keikkua kisan "kärjessä" vielä hyvän aikaa.

5. kierros: Sutil tulee sisään. Vaihtaa sadekelin kumit alle ja laittaa myös bensaa tankkiin reippaasti. Räikkönenkin ajaa mutkan pitkäksi, vaikka vauhti on hiljainen turva-auton takana. Jarrut kaipaisivat lämpöä, joten turva-auton mennessä sivuun kisasta tulee hyvin mielenkiintoinen. Ulosajoja lienee luvassa.

4. kierros: Sutil vetäisee myös mutkan pitkäksi. Hassi taisi tulla samassa paikassa kuin Massallakin. Turva-auto jatkaa edelleen sitkeästi kisan "kärjessä".

3.kierros: Hyvä Heikki! Pääsit jo kolmannelle kierrokselle! Hieno homma. McLaren-kuski kulkee kohti parempaa huomista... Ja sitä paitsi, Kovalainen vetäisi toiselle kierroksella kisan toistaiseksi nopeimman kierroksen! Mahtavaa! Massa vetää turva-auton takanakin mutkan leveäksi, mutta pystyy jatkamaan kisaa.

2.kierros: Olosuhteet ovat kyllä haastavat, mutta toivottavasti turva-auto päästäisi kisan tosissaan käyntiin mahdollisimman pian. Vettel kurvailee rauhallisesti turva-auton takana ja odottaa starttia. Button ilmoitti radion välityksellä, että näkyvyys on autosta erittäin huono.

1.kierros: Vettä on radalla kyllä erittäin paljon. Muistuttaa jo hieman Malesian GP:tä. Kisassa ajetaan siis yhteensä 56 kierrosta. Katsotaan päästäänkö kisassa niin pitkälle...

Kisa on käynnissä!!! Turva-auto johdattaa autot Shanghain radalle.

Se, että kisaan lähdetään turva-auton takaa, sopii varmasti Heikki Kovalaiselle. Nyt Kovalaisella on hyvä sauma päästä kisassa jopa toiselle kierrokselle asti. Kauden kahdessa ensimmäisessä kisassahan Kovalainen keskeytti heti avauskierroksella. Tähän asti paras saavutus on keskeytys viidennessä mutkassa. Toivottavasti nyt paremmin...

Tässä vielä Kiinan GP:n lähtöjärjestys. Jotta pysytte kärryillä, mistä asetelmista kisaan lähdetään.

Kiinan GP:n lähtöjärjestys:
1. Sebastien Vettel Red Bull
2. Fernando Alonso Renault + 0,197
3. Mark Webber Red Bull + 0,282
4. Rubens Barrichello Brawn GP + 0,309
5. Jenson Button Brawn GP + 0,348
6. Jarno Trulli Toyota + 0,651
7. Nico Rosberg Williams + 1,213
8. Kimi Räikkönen Ferrari + 1,905
9. Lewis Hamilton McLaren, 10. Sebastien Buemi T.Rosso, 11. Nick Heidfeld BMW, 12. Heikki Kovalainen McLaren, 13. Felipe Massa Ferrari, 14. Kazuki Nakajima Williams, 15. Sebastien Bourdais T.Rosso, 16. Nelson Piquet Renault, 17. Robert Kubica BMW, 18. Adrian Sutil F.India, 19. Timo Glock Toyota, 20. Giancarlo Fisichella F.India

Nyt se on varmistunut! Kiinan GP käynnistyy turva-auton johdolla! Ehkä lievää hätävarjelun liioittelua, mutta nyt mennään näillä.

Kilpailun starttiin aikaa enää noin kymmenen minuuttia. Vieläkin on epäselvää, lähdetäänkö kisaan turva-auton takaa. Odotellaan, odotellaan... Vettä tulee joka tapauksessa reippaalla tavalla.

Heikki Kovalainen totesi MTV3:n haastattelussa, että hänen mielestään kisaa ei pitäisi käynnistää turva-auton takaa, vaikka Kiinassa tulee vettä kuin sen kuuluisan Esterin takapuolesta.

Kovalainen ounasteli myös, että Kiinan GP:stä tulee tapahtumarikas kilpailu.

- Ei ainakaan tarvitse nukkua ratin takana tässä kisassa, Kovalainen sanoi.

Sunnuntain kilpailusta ei tule puuttumaan draamaa. Shanghaissa nimittäin sataa oikein rankasti, joten eilisen rengasvalinnat ja taktiset suunnitelmat tulevat menemään uusiksi heti kisan alussa. Tällä hetkellä harkitaan jopa sitä, että kisa käynnistyy turva-auton johdolla. Toivottavasti ei, mutta seurataan tilanteen kehittymistä.

Tervetuloa seuraamaan Kiinan F1-osakilpailun liveseurantaa! Palautetta, risuja ja ruusuja tästä seurannasta voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mika.seppanen@iltasanomat.fi

***

Tämänvuotinen formula 1 -kausi on käynnistynyt yllätyksellisesti. Kauden kaksi ensimmäistä kisaa voitti tulokastalli Brawn GP:n brittikuljettaja Jenson Button ja samankaltaiset yllätykset ovat jatkuneet myös kauden kolmantena kisaviikonloppuna.

Shanghaissa ajettavan Kiinan GP:n paalupaikalle ajoi nimittäin lauantaina Red Bullin nuori saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel, joka nappasi näin Red Bullin historian ensimmäisen paalupaikan. Toisesta ruudusta kisaan lähtee Renault'n Fernando Alonso ja kolmannesta ruudusta Red Bullin australialaiskuski Mark Webber. MM-sarjaa johtava Button lähtee kisaan viidennestä ja tallitoveri Rubens Barrichello kuudennesta ruudusta.

Suomalaisittain kausi on käynnistynyt synkästi, sillä sekä Ferrarin Kimi Räikkönen että McLarenin Heikki Kovalainen ovat kahden kisan jälkeen ilman pisteitä. Suomalaisten tallitoverit, brasilialainen Felipe Massa ja hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton, ovat myö aloittaneet kauden heikosti, sillä Massa on yhä pisteittä ja Hamiltonillakin on vain yksi MM-piste plakkarissaan.

Kiinan GP-kisaan Räikkönen lähtee kahdeksannesta ruudusta. Kovalainen puolestaan joutui tyytymään aika-ajoissa 12:nteen lähtöruutuun. Massa lähtösija on 13:s ja Hamiltonin yhdeksäs.

Suomalaisittain positiivisinta alkukauden aikana on ollut saksansuomalaisen Nico Rosbergin menestys Williams-auton ratissa. Rosberg on MM-sarjassa seitsemäntenä ja Kiinan osakilpailuun hän lähtee seitsemännestä ruudusta. Rosbergilla on tosin monia kärkiautoja raskaampi auto, joten kilpakumppanien aikaiset varikkovisiitit voivat nostaa Rosbergin jopa mukaan taisteluun palkintopallisijasta.

Kiinan GP:n lähtöjärjestys:
1. Sebastien Vettel Red Bull
2. Fernando Alonso Renault + 0,197
3. Mark Webber Red Bull + 0,282
4. Rubens Barrichello Brawn GP + 0,309
5. Jenson Button Brawn GP + 0,348
6. Jarno Trulli Toyota + 0,651
7. Nico Rosberg Williams + 1,213
8. Kimi Räikkönen Ferrari + 1,905
9. Lewis Hamilton McLaren, 10. Sebastien Buemi T.Rosso, 11. Nick Heidfeld BMW, 12. Heikki Kovalainen McLaren, 13. Felipe Massa Ferrari, 14. Kazuki Nakajima Williams, 15. Sebastien Bourdais T.Rosso, 16. Nelson Piquet Renault, 17. Robert Kubica BMW, 18. Adrian Sutil F.India, 19. Timo Glock Toyota, 20. Giancarlo Fisichella F.India

Kiinan GP käynnistyy sunnuntaiaamuna Suomen aikaa klo 10. IS seuraa verkkosivuillaan kisan etenemistä kierros kierrokselta ja kertoo kisan aikana kaiken olennaisen kisan tapahtumista. Hyppää siis mukaan IS:n liveseurantaan heti klo 10, niin pysyt formulamiesten kärryillä!

Näitä luetaan!
 1. 1

  Karu löydös: Puhelin tai kaiutin voi paljastaa, milloin asunnossa harrastetaan seksiä

 2. 2

  Kaikkien aikojen ”photobombaus”? – Nasan kuva auringonpimennyksestä sisälsi uskomattoman yksityiskohdan

 3. 3

  Myytti kumottu! Pelkästään vatsan seudulta on sittenkin mahdollista laihtua – näin sen teet

 4. 4

  Sädehtivä brunetti! Prinsessa Madeleine yllätti aivan uudella ulkonäöllä – upea muodonmuutos

 5. 5

  Nainen sairastui parantumattomaan syöpään – Johnson & Johnson määrättiin jättikorvauksiin

 6. 6

  Turun iskusta epäiltyä Mechkahia syytettiin pahoinpitelystä Saksassa – kaksi muuta miestä poliisin kirjoissa ryöstöstä ja varkaudesta

 7. 7

  Tv-katsojat mykistyivät: BB-tähtien touhut täytyi sensuroida – ”Pitäisi vakavasti miettiä elämänarvoja”

 8. 8

  Miljoonat seurasivat auringonpimennystä taivaalla – vain kuusi ihmistä näki Maan pinnalle langenneen mustan täplän

 9. 9

  80-luvun seksisymboli palasi parrasvaloihin – vietti 24 vuotta erämaassa ilman tv:tä: ”Halusin kasvattaa vauvani poissa julkisuudesta”

 10. 10

  Kelpo koulutus ja talous kasvaa, mutta töitä ei löydy – Marokossa otolliset olot terrorismin pesiä

 11. Näytä lisää
 1. 1

  4-vuotias kertoi äidilleen nähneensä lenkillä ”isin vaimon” – ”Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen”

 2. 2

  Pukisitko tämän mekon häihin? Missikaunotar Sabina Särkkä juhli rakkaansa kainalossa – kiusallinen etikettivirhe varasti huomion

 3. 3

  Poliisi vaatii Turun puukkoiskusta epäiltyä Abderrahman Mechkahia vangittavaksi

 4. 4

  Myytti kumottu! Pelkästään vatsan seudulta on sittenkin mahdollista laihtua – näin sen teet

 5. 5

  Mikko, 37, avautuu netissä kuohuttaneista tapahtumista – kertoo rynnänneensä verta vuotavan naisen avuksi, kun puukkohyökkääjä iski Turussa

 6. 6

  Sädehtivä brunetti! Prinsessa Madeleine yllätti aivan uudella ulkonäöllä – upea muodonmuutos

 7. 7

  80-luvun seksisymboli palasi parrasvaloihin – vietti 24 vuotta erämaassa ilman tv:tä: ”Halusin kasvattaa vauvani poissa julkisuudesta”

 8. 8

  Kokenut poliisikaksikko taltutti Turun puukottajan – ”Ensimmäinen laukaus pysäytti”

 9. 9

  Tv-katsojat mykistyivät: BB-tähtien touhut täytyi sensuroida – ”Pitäisi vakavasti miettiä elämänarvoja”

 10. 10

  Kaikkien aikojen ”photobombaus”? – Nasan kuva auringonpimennyksestä sisälsi uskomattoman yksityiskohdan

 11. Näytä lisää
 1. 1

  IS seurasi Turun tapahtumia hetki hetkeltä: Vaaratiedotetta ei ehditty lähettää, presidentti Niinistö otti osaa suruun

 2. 2

  Silminnäkijät kertovat: Veitsellä aseistautunut mies hyökkäsi silmittömästi Turussa – ”puukotti lastenvaunujen kanssa liikkunutta naista”

 3. 3

  Poliisin Turussa tekemä kiinniotto tallentui videolle – silminnäkijä: poliisit pitivät epäiltyä maassa

 4. 4

  Terroristit suunnittelivat vielä suurempaa iskua Barcelonassa – poliisi arvelee 17-vuotiaan päätekijän kuolleen

 5. 5

  Video: Torimyyjä Arya, 24, ajoi Turun puukotuksista epäiltyä takaa pesäpallomailan kanssa

 6. 6

  Vesa näki puukkomiehen raa’an hyökkäyksen Turussa – ”Huusin niin kovaa kuin jaksoin”

 7. 7

  Kuva: Tässä viedään Turun epäiltyä puukottajaa – tämä kaikki tapahtumista tiedetään nyt

 8. 8

  Mies lähti viettämään railakasta viikonloppua uusien kavereiden kanssa – karu totuus paljastui maanantaina, kun poliisi soitti

 9. 9

  4-vuotias kertoi äidilleen nähneensä lenkillä ”isin vaimon” – ”Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen”

 10. 10

  Lehti: Lastenrattaita työntänyt Turun uhri oli juuri tullut Italiasta vauvansa kastejuhlasta

 11. Näytä lisää
Näitä luetaan!
 1. 1

  Karu löydös: Puhelin tai kaiutin voi paljastaa, milloin asunnossa harrastetaan seksiä

 2. 2

  Kaikkien aikojen ”photobombaus”? – Nasan kuva auringonpimennyksestä sisälsi uskomattoman yksityiskohdan

 3. 3

  Myytti kumottu! Pelkästään vatsan seudulta on sittenkin mahdollista laihtua – näin sen teet

 4. 4

  Sädehtivä brunetti! Prinsessa Madeleine yllätti aivan uudella ulkonäöllä – upea muodonmuutos

 5. 5

  Nainen sairastui parantumattomaan syöpään – Johnson & Johnson määrättiin jättikorvauksiin

 6. Näytä lisää
 1. 1

  4-vuotias kertoi äidilleen nähneensä lenkillä ”isin vaimon” – ”Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen”

 2. 2

  Pukisitko tämän mekon häihin? Missikaunotar Sabina Särkkä juhli rakkaansa kainalossa – kiusallinen etikettivirhe varasti huomion

 3. 3

  Poliisi vaatii Turun puukkoiskusta epäiltyä Abderrahman Mechkahia vangittavaksi

 4. 4

  Myytti kumottu! Pelkästään vatsan seudulta on sittenkin mahdollista laihtua – näin sen teet

 5. 5

  Mikko, 37, avautuu netissä kuohuttaneista tapahtumista – kertoo rynnänneensä verta vuotavan naisen avuksi, kun puukkohyökkääjä iski Turussa

 6. Näytä lisää
 1. 1

  IS seurasi Turun tapahtumia hetki hetkeltä: Vaaratiedotetta ei ehditty lähettää, presidentti Niinistö otti osaa suruun

 2. 2

  Silminnäkijät kertovat: Veitsellä aseistautunut mies hyökkäsi silmittömästi Turussa – ”puukotti lastenvaunujen kanssa liikkunutta naista”

 3. 3

  Poliisin Turussa tekemä kiinniotto tallentui videolle – silminnäkijä: poliisit pitivät epäiltyä maassa

 4. 4

  Terroristit suunnittelivat vielä suurempaa iskua Barcelonassa – poliisi arvelee 17-vuotiaan päätekijän kuolleen

 5. 5

  Video: Torimyyjä Arya, 24, ajoi Turun puukotuksista epäiltyä takaa pesäpallomailan kanssa

 6. Näytä lisää