Alvar, Auno

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 16.12.2016

Julkaistu:

TOTO4
Toto4-pelin päätöskohteen Willy Wingston talloo muut alleen Jyväskylän maalisuoralla.

Toto4-1

Suosikki: 15 Metkutus on 40 metrin takamatkaltakin ykkösmerkkimme. Ori oli Seinäjoella kierros jäljellä kahdeksantena, ja mainion viimeisen kierroksen ansiosta ori kiri kakkoseksi. Metkutuksella on nyt lyhyt starttiväli, millaisella se on ollut parhaimmillaan. Vastus ei ole ainakaan kovempi kuin viimeksi, joten oriilta odotetaan tästä startista paljon.

Haastajat: 6 Jussin Veitikka lähti Jyväskylässä Toto76:ssa 3. ulkoa etusuoralla kolmannelle ilman vetoapua ja kiersi väkevästi totoon. Laukkariski on aina olemassa, mutta ravilla ruuna kestää rasakaankin reissun esimerkiksi kuolemanpaikalla.

3 Vilkkaan Varma lopetti toissa kerralla asiallisesti 3. sisältä/2. ulkoa tilaa saatuaan. Viimeksi tamma sai namujuoksun 2. sisällä ja vei varmasti. Tarkalla juoksulla Vilkkaan Varma pystyy jälleen paljoon, mutta varmaksi sitä ei uskalla jättää, kun voitot ovat uralta harvassa.

13 Jamir on oikein hyvä menijä tällaiseen lähtöön ja hokkikelit suosivat, kun Jamir kilpailee kesät talvet hokeilla. Tauolta ruuna ei ole vielä suosikki, mutta pelihevosia kuitenkin.

9 Kervis ailahtelee, ja hyvänä päivänään ruuna on yksi mahdollisista. Toissa kerralla hokit eivät pitäneet, mutta viimeksi ruuna oli parempi ja tsemppasi kuolemanpaikalta voittotaistoon. Loppusuoran laukkaan meni todennäköisesti kakkossija.

Yllättäjät: 8 Huuger ei vakuuttanut Teivossa sisäratajuoksulla, mutta ruuna sai startin alle ja saattaa olla nyt parempi. 1 Karisman Pate aloitti Seinäjoella keulassa, jatkoi etusuoralla 2. sisällä ja tsemppasi totoon. Lähtöpaikka on hyvä ja ruuna tulee saamaan mainion juoksun kärjessä. 10 Maisero matkasi Seinäjoella 2. ulkona ja laukkasi juuri tilaa saatuaan. Hyppyyn ei kuitenkaan näyttänyt palavan totosija.

Pelijakauma: Metkutus (17%) on alipelattu suosikki. Jussin Veitikka (9%) on lähdön paras merkki. Vilkkaan Varma (23%) on voitollaan kerännyt liikaa peliä.

Juoksunkulku: Karisman Pate tai Vilkkaan Varma ottaa johtopaikan haltuunsa ja saa Jussin Veitikan rinnalleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 Axel Foley laukkasi toissa kerralla 3. ulkoa toiseksi viimeisessä kaarteessa ja lopetti tämän jälkeen asiallisesti. Viimeksi Axel Foley sai namujuoksun 2. sisällä, nousi loppukaarteessa toisen radan kautta kiriin ja oli selvä ykkönen. Nyt tehtävä on sopivan näköinen, joten suosikkiasema on perusteltu.

Haastaja: 10 Phantom Smith kiersi toissa kerralla mukavasti neljänneksi 5. ulkoa. Viimeksi ruuna oli astetta parempi, kun se kiri 7. ulkoa oikein hyvin kolmanneksi. Phantom Smithillä on kykyjä kovempiinkin tehtäviin.

Yllättäjät: 3 Mercurius Treasure oli viimeksi tasainen 3. ulkoa. Tamma tulee saamaan mukavan juoksu kärkipäässä, millaisella tamma pystyy tässä tehtävässä paljoon. 2 Mima Cherie lopetti viimeksi aivan hyvin 4. ulkoa. Tammalla on mahdollisuus saada tarvitsemansa tarkka juoksu kärjen lähellä, millaisella menestyminen on mahdollista. 1 Sweet Choco ei ehdi alussa nopeimpien matkaan ja tarvvitsee lisäksi hyvän juoksun menestyäkseen. Tauolta tamma kuuluu mukaan, jos lähtöön ottaa usean merkin. 4 Mars Cake on hyvä talvihevonen. Se palaa pitkältä tauolta eikä siksi ole heti kuumimpia pelihevosia.

Pelijakauma: Axel Foley (49%) on hurjasti vedetty ja kaipaa varmistuksia. Phantom Smithin prosentit (21%) kuuluisi olla lähempänä suosikkia.

Juoksunkulku: Afternoon Boy on eturivin nopein ja leiskauttaa keulaan. Mars Cake tai Amour Boost kiertää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 4 Kunnaan Einar kilpailee loistavassa vireessä ja ruuna voittaa kohta jossain - ehkä jo Jyväskylässä. Toissa kerralla ruuna teki kuolemanpaikalta sitkeän juoksun. Myös viimeksi Kunnaan Einarilla ajettiin johtavan rinnalle, mistä ruuna oli jälleen sitkeä. Kunnaan Einar tulee tällä hetkellä oikein hyvin perille juoksulla kuin juoksulla, joten ruuna on ansaitusti lähtönsä suosikki.

Haastajat: 3 Blueray Savoy oli toissa kerralla johtavan takaa varma kakkonen. Viimeksi ruuna kiersi 5. ulkoa hyvin tototaistoon ja pienellä lisärutistuksella sijoitus kolmen joukossa olisi ollut otettavissa. Blueray Savoy avaa kovaa ja juoksee joko keulassa tai johtavan takana. Molemmilta paikoilta ruuna on kärkitaistossa.

5 Easy Vacation on kyvykäs menijä tällaiseen lähtöön. Ruuna ei ole raketti alussa, mutta jaksaa tehdä töitä ulkoradoilla. Tehtävä on varsin sopivan näköinen, joten Easy Vacation huomioidaan jo vähiin merkkeihin.

1 Denny Crane on mennyt alle kykyjensä. Lähtöpaikka on hyvä, joten menestystä tarjotaan jälleen. Ruuna kuuluu useaan merkkiin mukaan, vaikka alla pieni paussi onkin.

Yllättäjät: 2 Las Robbie kirmasi toissa kerralla 4. sisältä ykköseksi. Viimeksi Toto76:ssa ruuna otti samalta juoksupaikalta maksimit. Las Robbie ei avaa auton takaa kovaa, mutta tulee saamaan hyvän juoksun. 12 Stanley Good Speed nousi viimeksi 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla kolmannelle ja tsemppasi mukavasti neljänneksi. Lähtöpaikka on heikko, mutta vastus ei ole paperilla mahdoton. 6 Arctic Mystery laukkasi viimeksi lähtöön, mutta toissa kerralla ruuna tsemppasi kuolemanpaikalta hyvin Las Robbien viedessä voiton. Nyt rima on todennäköisesti liian korkealla.

Pelijakauma: Easy Vacation (12%) on liian vähän pelattu, mutta kaiken kaikkiaan lähes oikein pelattu kohde.

Juoksunkulku: Blueray Savoy avaa keulaan ja saa Kunnaan Einarin ensimmäisellä takasuoralla rinnalleen. Saattaa olla, että Blueray Savoylle kelpaa Kunnaan Einarin selkä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 9 Willy Wingston kilpailee hyvässä vireessä, vaikka voittoja ei olekaan tullut. Toissa kerralla ruuna laukkasi lähtöön, mutta teki tämän jälkeen hyvän juoksun. Viimeksi Willy Wingston joutui avaamaan 11,5- vauhtia ja vetämään kierroksen 13,5 -tempolla, mikä näkyi lopussa. Willy Wingston kohtaa nyt sopivan näköisen sakin ja selkäjuoksun jälkeen ruunan kuuluu olla liki voittoa.

Haastajat: 2 Rosenstolz lopetti Teivossa 2. ulkoa asiallisesti kiritilaa saatuaan. Viimeksi tamma pakitteli 6. sisälle, mistä tamma kiri päätöspuolikkaan asiallisesti. Lähtöpaikka on mainio, joten tamma on suosikin ykköshaastaja.

1 Fritz Sjöhammar kiri viimeksi 3. ulkoa asiallisesti siihen nähden, että sen askel hieman lipsui. Lähtöpaikka on mainio ja menestymismahdollisuudet olemassa.

3 Triumph U.S. lopetti Teivossa asiallisesti 4. sisältä. Viimeksi ruuna matkasi 5. sisällä ja lopetti maalisuoralla positiivisesti. Triumph U.S. on vahva menijä, joka olisi parhaimmillaan 2600 tai 3100 metrillä.

Yllättäjät: 11 Dominum on nousukunnossa. Viimeksi ruuna kiri neljänneksi 3. ulkoa ja peri totosijan vastustajan hylkäyksen myötä. 4 Gathania starttaa hyvistä asemista huippukuskilla. Tauolta tamma kuuluu useaan merkkiin mukaan peleihin. 10 What's Going On oli viimeksi 2. ulkoa tasainen. Ruuna parantaa tallikommenttien mukaan startti alla, joten viimeistään revityksissä What's Going On kannattaa huomioida.

Pelijakauma: Willy Wingston on hieman peliprosenttejaan (41%) todennäköisempi voittaja ja kelpaa varmaksi.

Juoksunkulku: Radoilta 1,2,7 ja 8 avataan parhaiten. Free Soul lähtee itsestään kovaa eikä sitä voi alussa hillitä, joten ruuna on todennäköisin keulahevonen. Buster Lee jää toisen radan veturiksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 15,6,3,13,9
Toto4-2: 5,10
Toto4-3: 4,3,5,1
Toto4-4: 9
Hinta: 8,00 €

Suuri
Toto4-1: 15,6,3,13,9,8,1,10
Toto4-2: 5,10,3,2
Toto4-3: 4,3,5,1,2,12
Toto4-4: 9
Hinta: 38,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt