Mervi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Forssa 25.11.2016

Julkaistu:

TOTO4
Lecrosse ja Le Blixten ovat Forssan varmaehdokkaat. Näistä ensin mainittu toimii piikkinä, kun Le Blixtenille löytyy yksi maistuva varmistusmerkki.

Toto4-1

Suosikki: 5 Lecrosse kiri Teivossa 5. ulkoa mainiosti ja oli suoraan tauolta hyvä kakkonen. Startti alla Lecrosse saattaa olla terävämpi, ja se starttaa sopivassa tehtävässä selvänä ykkösmerkkinä. Ruuna on riviemme varma.

Haastajat: 8 Fakir Victory olisi yksi tai useampi startti alla vakava uhkaaja suosikille, mutta suoraan tauolta Fakir Victory on haastaja, kun lähtöpaikkakin on hankala. Ori tulee osaavista käsistä, joten se nähtäneen joka tapauksessa tototaistossa.

4 Aqua's Solenoid tsemppasi viimeksi 3./2. ulkoa totoon. Tamma avaa hyvin ja on paras sisäradalta, joten lähtöpaikka on mitä mainioin. Mikäli taistelutahto on perjantaina kohdallaan, saattaa Aqua's Solenoid ilmoittautua mukaan jopa voittotaistoon.

Yllättäjät: 7 Jamieson taipui toissa kerralla kuolemanpaikalta keskeytyskuntoon, mutta viimeksi ruuna oli parempi ja lopetti 4. sisältä asiallisesti.

6 Exdell voitti Teivossa keulasta ja viimeksi tamma oli 2. sisältä tasainen. Exdell hyötyisi selvästi kenkien riisumisesta, joten kengät jalassa kisatessaan tamma putoaa rankingissa hieman.

Pelijakauma: Lecrosse (44%) on rivin todennäköisin voittaja ja kelpaa varmaksi. Exdell (9%) ei ole kengät jalassa maistuva pelikohde.

Juoksunkulku: Lecrosse hakee keulapaikan sisäpuolelta avaavilta. Exdell tai Jamieson jää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 16 Tähtisäihke on auton takaa erittäin nopea avaaja, joten pitkältä pakilta matkaan lähteminen ei ole herkullisin mahdollinen asetelma. Tamma kuitenkin näytti viimeksi ettei ohitteleminen tuota ongelmia, sillä Tähtisäihke kiersi 60 metrin pakilta vaivatta ykköseksi. Tätä ennen Tähtisäihke lopetti 2. sisältä asiallisesti reippaan ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Haastajat: 14 Ukaasi lähti Seinäjoella etusuoralla kolmannelle ilman vetoapua, eteni viimeisellä takasuoralla keulaan ja voitti osin onnellakin, kun yksi vastustaja laukkasi rinnalta maalisuoralla. Viimeksi Ukaasi saavutti pääryhmän päätöskierroksen alussa ja kiersi hänniltä väkevästi viidenneksi.

13 Komento seuraili toissa kerralla 2. sisältä. Viimeksi tamma sai makoisan juoksun 3./2. ulkona ja eteni kirivaiheessa varmaan voittoon. Komento ei lähde voltista kovaa matkaan, joten se saattaa kiihdytysvaiheessa jäädä liian kauas kärjestä. Lisäksi tamma tarvitsee kirivaiheessa hyviä selkiä eteensä.

5 Lintikka on tähän lähtöön hyvä menijä, ja rattaille hyppää valtakunnan kärkinimi Mika Forss.

7 Liivate voitti viimeksi varmasti keulasta. Tammalla on laukkariski olemassa, mutta ravilla se pystyy paljoon.

Yllättäjät: 10 Turon Veera voitti Lahdessa tarkalla juoksulla. Tamma ailahtelee, ja on hyvänä päivänään yksi mahdollisista.

6 Alinan Vilikuna on nopea menijä, ja jos taistelutahto on kohdallaan, hyvä sijoitus ei tarkalla juoksulla yllätä.

Pelijakauma: Tähtisäihke (33%) on hieman peliprosenttejaan suurempi suosikki papereissamme. Komento (19%) ei maistu, mutta pysyy useassa merkissä mukana.

Juoksunkulku: Valhalla katsoo keulat aluksi, mutta on valmis luovuttamaan paikkansa jos joku pakin osallistuja tulee ajoissa rinnalle. Keulapaikka kiinnostaa pakin osallistujista eniten Liivatetta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 2 Le Blixten on loistoasemista suosikkimme. Tamma kiri hyvin jo toissa kerralla kaukaa peräti 8. ulkoa eikä nelivuotias ollut huono viimeksikään 4. ulkoa kovassa Toto76-lähdössä. Le Blixten avaa hyvin ja koko matkan johto häämöttää.

Haastajat: Lähtöpaikka on suuri miinus 11 Kingfisher Fellowille, kun eturivistä ori olisi ollut kova avaaja. Kahdessa edellisessään ori on joutunut juoksemaan kuolemanpaikalla, joten tällä kertaa kyseistä paikkaa yritetään todennäköisesti välttää, kun ykköspalkinto on tuntuvasti pienempi kuin Toto76:ssa.

3 Wille's Rainmaker sai Porissa hyvän juoksun 3. sisällä, mutta oli ratkaisuhetkillä tasainen. Viimeksi ruuna oli keulasta varma kakkonen. Ruuna avaa hyvin ja tulee saamaan hyvän juoksun kärkipäässä, mutta siltä kaivataan hieman lisää, että voitto kovia vastustajia vastaan irtoaa.

Yllättäjät: 7 Callela Irene kiri Porissa viimeisellä takasuoralla tuimasti kärkihevosen kimppuun ja haastoi tämän tiukasti, mutta jo varmalta näyttänyt totosija haihtui ilmaan loppukurvin laukan muodossa. Hokit sopi hyvin alle, vaikka tammalla on ajettu paljon kengittä. Lähtöpaikka on haastava, mutta onnistuneella juoksulla tammalla on saumat yllätykseen.

6 Olivier kilpailee mukavassa iskussa, mutta nyt suosikit ovat todennäköisesti liian kovia lyötäväksi. Viimeksi ruuna sai makean juoksun 3./2. sisällä ja haastoi loppusuoralla voittajan erittäin tiukasti.

8 Life Of Rose kilpailee hyvässä vireessä, mutta lähtöpaikka vienee sen kohdalla toiveet kärkisijoista.

Pelijakauma: Le Blixten (31%) on alustavasti niukka kakkossuosikki ja alipelattu. Callela Irene (2%) on paras ylläriruksi.

Juoksunkulku: Le Blixten torjuu kiihdytyksessä Wille's Rainmakerin, joka menee johtavan taakse. Vauhti rauhoittuu avauksen jälkeen selvästi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 12 Luckyline Krok on 12-radaltakin suosikki, sillä tamma pystyy tekemään töitä eikä pitkä kirikään vie sen menestymismahdollisuuksia. Lisäksi tammalla pystyy ajamaan matkan aikana johtavan rinnalle. Viimeksi Luckyline Krok kiersi ensimmäisellä takasuoralla kuolemanpaikalle, siirtyi päätöskierroksen alussa keulaan ja voitti pystyyn.

Haastajat: 6 Lindalike avaa kovaa. Toissa kerralla se voitti keulasta ja viimeksi tamma kesti hyvin avauskierroksen ylivauhdin, joten kunto on mainiolla mallilla.

1 Sara's Star oli Vermossa 4. ulkona pitkään vailla kiritilaa, mutta tamma lopetti erittäin hyvin saatuaan vapaata. Ykkösradalta Sara's Star ei pysty pitämään keulapaikkaa, mutta saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa.

Yllättäjät: 4 Ranch Movie Star ei ole ulkona, mikäli tamma ravaa. Alkusyksystä tamma pystyi menestymään, vaikka se ei saanut mitään ilman jouduttuaan tekemään joko pitkän kirin tai kiertämään johtavan rinnalle.

3 Rosenstolz oli Teivossa 2. ulkoa tilaa saatuaan tasainen, mutta viimeksi tamma oli terävämpi ja lopetti viimeisestä parista ulkoa kärjen tuntumaan.

8 Prima Nova on tauluaan parempi menijä. Kyseessä ei ole todennäköinen voittaja, mutta kuuluu revityksiin.

Pelijakauma: Rosenstolz (11%) on ylipelattu. Ranch Movie Star (6%) ja Prima Nova (2%) ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Lindalike hakee keulapaikan ja saa Ranch Movie Starin rinnalleen. Luckyline Krok on halukas kieltämään johtavan rinnalle, mikäli matkavauhti hiljenee merkittävästi avauksen jälkeen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 5
Toto4-2: 16,14,13,5,7
Toto4-3: 2
Toto4-4: 12,6,1,4,8
Hinta: 5,00 €

Suuri
Toto4-1: 5
Toto4-2: 16,14,13,5,7,10,6,11
Toto4-3: 2,7
Toto4-4: 12,6,1,4,3,8,5,2,10
Hinta: 28,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt