Mervi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa, 10.11.2016

Julkaistu:

Toto4
Jokimaan T4-pelistä löytyy alipelattu ideavarma pelien pohjaksi.

Toto4-1

Suosikki: 8 Bosses Lily kohtaa helpomman vastuksen kuin aikoihin ja on ulkoradaltakin kärkirankkaus. Esimerkiksi samanlaisena kuin reilu kuukausi sitten Tammer-ajon ykköseksi kiriessään Bosses Lily nokkisi tämänkin lähdön. Pari viimeistä juoksua eivät kuitenkaan ole sujuneet yhtä näyttävissä merkeissä. Toissa kerralla Espoon palkinnossa Antti Teivaisen suojatti ei ohitellut kirissä 4. ulkoa ja viimeksi St. Legerissä 1100 metrin kiri kolmatta rataa pitkin oli liikaa. Antti Teivaisen mukaan tamma on ollut normaali harjoituksissa eikä mitään negatiivista ole ilmennyt, joten lähdemme siitä, ettei kunto ole laskussa.

Haastajat: 5 Ranch Kelly jyräsi toissa kerralla Mikkelissä reipasvauhtisen T76-tammalähdön ykköseksi 3. ulkoa. Viimeksi Espoon palkinnossa se pakitti alussa takapareihin ja työntyi kirissä sisärataa pitkin mitalisijojen tuntumaan, lyöden mm. Bosses Lilyn. Mika Forssin rattailleen saava Ranch Kelly on paras vapaalla juoksulla, joten kuskin taktiikka on varmasti aktiivinen. Espoon palkinnossa parhaan juoksun tästä joukosta teki 3 Demi de Veluwe, joka runnoi vahvasti perille 5. ulkoa Bosses Lilyn selästä ja jäi vain niukasti mitaleilta. Demi de Veluwe on hyvä talvihevonen. 7 Kiikku's Chance palaa tauolta maltillisin odotuksin eikä ole vielä kuumimpia pelihevosia. Samoin tiistaina niukasti keulasta voittanut 4 Lovesong putoaa aiempaa kovemmassa tehtävässä kupongilta, vaikka kunnossa ei ole vikaa.

Yllättäjät: 1 Anastacia Trot on kisan mielenkiintoisin pelihevonen. Jatkuvasti vaikeita juoksuja saanut tamma on pitkästä aikaa hyvällä lähtöpaikalla ja kunto on huipussa, vaikka sitä ei tulosrivistä näekään. Toissa kerralla Porissa huipputasokkaassa hopeadivisioonafinaalissa Anastacia Trot spurttasi takapareista vinhasti loppusuoraa. Myös viime lauantain hopeadivarissa se kiri hyvin, tällä kertaa kaukaa 6. ulkoa. 6 Moonlight Cloud on nousukunnossa. Viimeksi se oli mukana reippaassa avauksessa ja jäi lopussa pussiin keulat hakeneen Elit Sjöhammarin selkään.

Juoksunkulku: Pitkä kiihdytys, jonka päätteeksi Ranch Kelly hakee takasuoralla keulat.

Pelijakauma: Bosses Lily (22%) on alipelattu suosikki. Demi de Veluwe (7%) on pelimielessä lähdön aliarvostetuin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Bunker Shot oli vakuuttava toissa kilpailussaan keulasta, mihin eteni toisen kaarteen alussa. 13,5-vauhtinen lopetus irtosi melko vaivattomaan tyyliin. Viimeksi Kymenlaakso-ajon karsinnassa sukutamma laukkasi voltin neloselta hervottomasti ja hylättiin heti. Kunto ei varmasti ole kadonnut mihinkään ja auton takaa 3-vuotias lienee varmempi.

Haastajat: 5 Uberta Jet vaikuttaa hevoselta, joka voi kehittyä starttien myötä harppauksin. Viimeksi se jyräsi 5. ulkoa kirikierroksen 15,9-vauhdilla ja voitti melko vakuuuttavasti. 8 Passing Game olisi ollut jopa lähdön suosikki, jos viime kilpailu T65:ssa olisi sujunut samoissa merkeissä kuin kaksi edellistä. Tamma ei kuitenkaan syttynyt enää sen jälkeen, kun oli joutunut väistämään ulos kammennutta keulahevosta viimeisen takasuoran loppupuolella. Lounasravivoitossaan syyskuun puolivälissä tamma nousi ykköseksi hienolla 13,3-vauhtisella 800 metrin kirillä, ja jälkimmäisessä ykköstilaan päättyneessä juoksussa se hallitsi märällä radalla keulasta.

Yllättäjät: 15 Ballerina Fastback on vaikeista lähtöasemistakin yllätysvalmis, jos kokemattomat pelipohjat epäonnistuvat. Voittojuoksussaan se matkasi johtavan takana ja torjui kirivaiheessa mm. kovakuntoisen Arctic Masculinon. Viimeksi Ilkka-ajon karsinnassa tamma jäi pussiin johtavan taakse. 7 Blue Chocolate oli kohtalainen kaulasta Turussa Moonwhisperin voittamassa Nuorten sarjassa. Viimeksi helpommassa lähdössä se teki asiallisen 600 metrin kirin 3. ulkoa. 14 Silky Jet on tehnyt tasaisen varmoja suorituksia, kuten viimeksikin 4. ulkoa 500 metrin kirillä. 11 Defiant Piella on jonkin verran kykyjä tällaiseen lähtöön. Viimeksi tauolta palatessaan tamma haki 1. takasuoralla keulat ja sai vetää ensimmäisen kierroksen kävelyä. 14,5-vauhtinen kolmas puolikas oli kuitenkin liikaa ja ravi ei pysynyt lopussa kasassa. 3 Memphis Minnie starttasi viimeksi samassa Kymenlaakso-karsinnassa Bunker Shotin kanssa. Viides tila laukan kera mairittelee, sillä tamma juoksi koko matkan 3. sisällä ja putosi lopussa 40 metrin päähän kärjestä.

Juoksunkulku: Blue Chocolate kiihtyy alussa parhaiten. Passing Game hakee siltä keulat.

Pelijakauma: Bunker Shotin (23%) kuuluisi olla suosikki. Ballerina Fastback (2%) on paras yllätyshaku.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 2 Ranch Morrison on ideasuosikkimme ja samalla T4-ideavarma, kun Cicciolina Sisu jäi pois. Ruuna oli oikein hyvä heti tauolta toiseksi viimeisessä kilpailussaan Teivossa, kun haastoi kovakuntoista keulavoittajaa Goody Toomaa tämän kupeelta. Viime kilpailun laukka lasketaan työtapaturmaksi. Harjoitustiedot lupaavat hyvää, samoin se että tasavauhtinen menijä hyötyy talven tultua hidastuneista olosuhteista. Myös 2640 metrin matka puoltaa.

Haastaja: Pelaajien suosikki 6 Quartam de Caelo on asiallisessa kunnossa, mutta ei purista aina tosissaan. Viimeksi ruuna veti keulassa paineen alla liian kovaa ja puutui ymmärrettävästi 11,5-vauhtisen avauskilometrin rasittamana. Tommi Kylliäisen ajokki on taas todennäköinen keulahevonen. 12 Mounting Mood on elämänsä kunnossa, mutta putoaa rankingissa huonolta lähtöpaikalta. Viimeksi ruuna voitti tätä helpomman lähdön vakuuttavasti 2. ulkoa 800 metrin kirillä. Nyt tehtävä on sille ainakin paperilla lievä ylisarja.

Yllättäjät: 4 Rive Crowder spurttasi viimeksi asiallisesti loppua 4. sisältä ihan tasokkaassa Griminal jackin voittamassa kilvassa. 9 Milkway Gate aloitti viimeksi odotusten mukaisesti tasaisella esityksellä 4. ulkoa. Tamma voi terävöityä startti alla.

Juoksunkulku: Quartam de Caelo ainakin aloittaa keulassa. Ranch Morrisonin selkä voisi kelvata pitkällä matkalla, jos tämä pääsee sitä ajoissa kysymään.

Pelijakauma: Ranch Morrison (20%) maistuu alipelattuna varmaksi asti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 11 Griminal Jackin huonot arpaonnet eivät ota hellittääkseen. Ruunan kunto on kuitenkin rautaa ja viimeksi se onnistui jyräämään ykköseksi kaukaa takapareistakin, kun kulki viimeiset 700 metriä kolmatta neljättä rataa pitkin hienosti 12,1-vauhdilla. Juoksusta ei tule nytkään helppoa, joten lähdemme varmistusten tielle.

Haastajat: 4 Mystic Powerin kunto pitää, vaikka alkusyksyn menestyskulku on laantunut. Toissa kerralla Teivossa se kilpaili Tammer-ajossa ja kohtasi tosi kovia. Ruuna täytti hyvin paikkansa laatulähdössä ja spurttasi sisäratajuoksun jälkeen pussista päästyään viimeisen satasen lujaa. Viimeksi Broidin voittamassa T65-lähdössä Mystic Power näytti 2. ulkona lähes varmalta menestyjältä hyökätessään 300 metriä ennen maalia, mutta laukkasi hetkeä myöhemmin. Vaikka starttiväli on venynyt, Mystic Power on silti perusmerkki. 9 Willy Yankee oli viimeksi asiallinen kakkonen johtavan rinnalta, mutta keulasta karanneen Fade to Jamin kyytiin ei ollut mitään asiaa.

Yllättäjät: 8 Miraz hävisi toissa kerralla ylisarjassa vain huippukuntoiselle Sahara Rougelle ja löi mm. Airport Presentin. Viimeksi se kokeili montea ja ylsi avoimen sarjan hevosten puristuksessa mitaleille. 6 Champion Luxx väläytti nousukuntoa toissa kerralla T65-lähdössä, kun jäi menestyjän näköisenä pussiin 2. ulos. Viimeksi ruuna oli ihan asiallinen ja lopetti juosten 5. sisältä. 10 Calle Corvette aloitti lupaavasti tauolta ja nousi 3. ulkoa kakkoseksi Bertuccion vanavedessä. 1 Boy Staunton ei ole esittänyt oikeaa osaamistaan pitkää taukoa ja valmentajanvaihdosta seuranneissa kilpailuissaan. Alla on taas kuukauden starttiväli, joten päivän vire on arvoitus. Hyvänä päivänään vauhtiruuna pystyisi vetämään tätä kisaa alusta loppuun.

Juoksunkulku: Boy Staunton pitää halutessaan keulat sisäradalta. Jos sille haetaan selkää eteen, Miraz voisi hakea piikkipaikan.

Pelijakauma: Suosikkikaksikosta Mystic Power (26%) on edullisempi merkki. Miraz (5%) on paras yllätyshaku.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 8,5,1,3
Toto4-2: 1,5,8
Toto4-3: 2
Toto4-4: 11,4,9,8
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto4-1: 8,5,1,3,6
Toto4-2: 1,5,8,15,7
Toto4-3: 2
Toto4-4: 11,4,9,8,6,10,1
Hinta: 35,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt