Tiina, Kirsi, Krista

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto65 Vermo 19.10.2016 – 76324 euroa ylimääräistä!

Julkaistu:

Toto65
Illan Toto65-rivit Vermoon pelataan kahden kansanvarman varaan, joten kuponki varustetaan T6-merkinnällä vain päävoittoluokkaa tavoitellen. Eikä vähiten siksi, että jackpotiin pääsee käsiksi vain kuusi oikein -voittoluokassa.

Toto65-1

Suosikki: 6 Swagman on pienten marginaalien lähdössä niukka kärkirankkaus lähinnä sen vuoksi, että on papereissamme todennäköisin keulahevonen eikä lähdössä ole hevosta, jolla voisi vaatia suosikilta vauhtia matkalla. Silloin Swagman vetäisi pitkään. Varma-ainesta hevosessa ei kuitenkaan ole, sillä sen suoritukset ovat olleet melko tasaisia ilman erityistä loistoa.

Haastajat: 1 Golden Eleven olisi paremmalta lähtöpaikalta ollut suosikkimme. Tasainen avaaja voi kuitenkin jäädä sisäradalta tukaliin juoksuasemiin. Viimeksi ruuna selvisi sisäkaistalta 2.-3. ulos ja kiri vapaata saatuaan viimeisen puolikkaan hyvin tasokkaassa JTT-karsinnassa. Viime voitossaan reilu kuukausi takaperin Golden Eleven löi keulassa juosseen Swagmanin 300 metrin kirillä 2. ulkoa. 2 Wallander on vaikea veikattava. Sille on jäänyt viime juoksuissa pientä jossiteltavaa pussitusten muodossa, mutta toisaalta toissa kerralla kun ruuna joutui töihin jo matkalla, kiri katkesi pahoin ennen aikojaan. Suojaisan juoksun saadessaan Wallander pystyy mitalitaistoon ja sen vire lienee nousussa kelien hidastuessa. 8 Estelle Halm on oikein hyvä ja voitokas tamma tällaiseen lähtöön, mutta se rankataan tauolta sekä huonon lähtöpaikan vuoksi maltillisesti. Tallitietojen mukaan hevonen on kyllä heti kunnossa, mutta taktiikka on ulkoradalta suurella todennäköisyydellä passiivinen.

Yllättäjät: 12 Wild Force teki toissa kerralla JTT-karsinnassa yllättävän hyvän kirin 3. ulkoa ja taisteli pitkään finaalipaikasta mm. Belly Buttonia ja Viking Baggeria vastaan. Sunnuntain välistartissa Forssassa ruuna jatkoi hyviä esityksiään ja paikkasi lähtölaukan hänniltä vahvalla kirillä. Wild Force on noussut elämänsä kuntoon ja lähtöpaikkakin parani hieman yhden vastustajan jäätyä pois. 11 Alert Kemp palasi viimeksi suoraan pitkältä tauolta JTT-karsintaan eikä jaksanut 600 metrin kiriään perille asti. Nyt vastus on helpompi ja startti alla voi auttaa hevosta.

Juoksunkulku: Swagman hakee aktiivisella ajolla keulat.

Pelijakauma: Swagman (32%) on liian selvä suosikki ja myös Wallander (17%) yllättävän paljon pelattu. Wild Force (3%) on mainio haku.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Lupaavasti aloittanut 12 Passing Game oli aluksi piippuhyllyn lähtöpaikalta vasta kakkosrankkaus, mutta parin poisjäännin myötä kierrettävää on sen verran vähemmän, että tamma nousee suosikiksi. Toissa kerralla lounasraveissa vastaavista asemista Kari Rosimo luovi ajokkinsa 4. pariin ulos, mistä hevonen voitti ylivoimaisesti 13,3-vauhtisella 800 metrin kirillä. Viimeksi Passing Game revitteli keulaan reilut 500 metriä juostuna ja hallitsi märällä radalla varmoin ottein perille. Se vaikuttaa hyvin lupaavalta aloittelijalta.

Haastajat: 2 Leemark's Dominic laukkasi toissa kerralla kiihdytyksessä pahoin ja jäi kauas kuvien ulkopuolelle. Hypyn jälkeen se kulki viimeiset 1900 metriä 1.15:n pintaan ja paljasti kovan kuntonsa. Esimerkiksi taas vastassa olevalle 3 Wang Dang Doodlelle Tapio Perttusen ajokki hävisi laukan rasittamanakin vain vähän. Lupaavan taukostartin jälkeen viime keskiviikon kakkostila ei tullut minkäänlaisena yllätyksenä. Voittokaan ei jäänyt kauas, kun ruuna ehti 4. ulkoa vapaille kirivesille päästyään kakkoseksi. Vastaavanlaisilla suorituksilla voittokin tulee pian. Nyt kun ruuna on päässyt suosikeista parhaalle paikalle, se maistuu pelimielessä. 8 Jamie Hyneman joutui toissa kerralla keulasta tiukoille, vaikka oli saanut vetää ensimmäisen kilometrin hiljaa. Viimeksi ruuna oli parempi ja kulki johtavan rinnalta kirikierroksen 16,4-kyytiä. Lähtöpaikka parani poisjääntien myötä. 9 Moor's Avenger on nopea ja saa nyt takarivistä säästää pätkänsä loppuun. Viimeksi lounasraveissa tauolta palatessaan ruuna oli asiallinen kakkonen keulasta.

Yllättäjät: 11 Xavier K.A. teki toissa kerralla Forssassa valmentajan ajamana tosi hyvän kirin 4. ulkoa. Ruuna tykitti viimeiset 400 metriä vahvasti neljättä rataa pitkin ja haastoi kovakuntoisen Yank Matchin. Viimeksi pyörä ei pyörinyt aivan odotetusti rapakelissä kuolemanpaikalta, mutta nyt on taas toisenlaisen tehtävän vuoro eikä Xavier K.A:ta kannata vielä täysin unohtaa. 1 Black Brego on ollut viime starteissa lähinnä tasainen, mutta ohjastaja Jere Kiveinen raportoi ruunan pystyvän parempaan.

Juoksunkulku: Wang Dand Doodle revittelee keulaan.

Pelijakauma: Leemark's Dominic (21%) on aliarvostettu. Xavier K.A:n (1%) ei kuuluisi olla täysin pelaamaton.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 4 Dreambow palasi viimeksi huoltotauolta valmiissa vireessä. Ylivauhtinen lähtö ajettiin kiritykin lapaan eikä sillä ollut vaikeuksia spurtata ykköseksi, kun voimat olivat säästyneet matkalla ja kiriväylä aukesi säästöjuoksun jälkeen kuin taivaan lahjana 100 metriä ennen maalia. Tarvittaessa Dreambow pystyy pitkäänkin kiriin eikä ole riippuvainen muiden tekemisistä, mutta toisaalta maili ei ole sen paras matka.

Haastajat: 5 Flight April ei ollut viimeksi Lappeen pronssidivarissa parhaimmillaan Madridia ja kumppaneita vastaan. Normaalisuorituksella se olisi ollut johtaneen Madridin selästä kakkonen. Tamma osoittautuikin startin jälkeen sairaaksi. Edelliskerralla Vermossa tamma oli kovan ajan märällä radalla juostessaan niin hyvä, että samanlaisena se voittaisi tämänkin kisan. Valmentaja Juhamatti Hoffren kuitenkin varoittelee, että tämä startti tulee sairastelun jälkeen turhan äkkiä eteen eikä vire ole vielä tapissa. Flight Aprililla kilpaillaan, jotta se saa tästä startin alle 1,5 viikon päästä ajettavaan T76-finaaliin. 11 Be Spontaneous aloitti lupaavasti Harri Koivusen käsistä. Se spurttasi hitaan matkavauhdin taktiikkajuoksussa viimeiset 400 metriä 4. parista ulkoa 09,3-vauhtia, eikä vauhti ainakaan näyttänyt hiljentyvän maalia kohden. Lähdön voitti keulassa suursuosikkina lörötellyt 8 Elit Sjöhammar, joka nyt huonolta paikalta jää haastajan rooliin. Jos nopealla Flight Aprililla ajetaan passiivisesti ja Elit Sjöhammar pääsisi keulaan, sen mahdollisuudet nousisivat kovasti. 2 Prin Holz on hyvä maileri, mutta kohtaa nyt ylisarjassa tosi kovia.

Yllättäjät: Kirikykyinen 3 Frosty Vice on pelaamattomana asiallinen yllätyshaku, sillä edellytyksellä että keli pysyy kuivana kuten sääennusteet lupaavat. Se palasi viimeksi pikku tauolta kovaan T76-hopeadivisioonaan, jossa paineltiin alusta asti urku auki. Ruuna piti hyvin vauhtinsa 3. sisältä. 10 Victory Pilot on palannut Ruotsista Tommi Kylliäiselle. Voitto suoraan tauolta takarivistä yllättäisi, vaikka luokaltaan ruuna on riittävä peli näihin lähtöihin.

Juoksunkulku: Monta kovaa avaajaa eturivissä, joten kiihdytyksestä voi tulla raju. Todennäköisimmin Flight April hakee keulat 1 Black Dunnockilta tai Prin Holzilta.

Pelijakauma: Flight April (23%) on tallitietoihin peilaten yliarvostettu. Be Spontanious (10%) on kiehtova haku.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Hirmukuntoinen 8 Huimariina on kierroksen ensimmäinen varmavalinta. Toissa kerralla tätä vastaavassa tehtävässä 40 metrin takamatkalta se vetäisi kovan ajan johtavan rinnalta. Lauantaina avoimessa tammalähdössä se oli niin ikään paras kuolemanpaikalta. Ohjastaja Ari Moilasen mukaan kaikki ei ollut edes pelissä, vaan tamma jäi odottelemaan muita yksin jäätyään. Samanlainen suoritus kuin viime kerroilla tuonee nytkin voiton. Kun Huimariina vaikuttaa vielä varmistuneenkin, se kelpaa T65-varmaksi.

Haastaja: 1 Niemen Cecilia teki viime talven ja kevään aikana kovia juoksuja T76-lähdöissä. Huippukuntoisena se voisi heittää keulasta tiukankin haasteen Huimariinalle, mutta puolentoista viikon takaisen paluukilpailun perusteella parhaaseen vireeseen on vielä matkaa. Niemen Cecilia kulki kirikierroksen toiselta radalta ilman vetoapua vain tasaisesti 28,6-vauhtia. Tamma varmasti parantaa startti alla, mutta kuinka paljon?

Yllättäjät: 10 Taruntuuli matkasi lauantaina 2. ulkona Huimariinan selässä. Se pysyi kyydissä loppukaarteen alkuun eikä hävinnyt lopulta kuin pari kolme mittaa. Esitys oli pitkä kilpailutauko huomoiden vähintäänkin lupaava. Startti alla Taruntuuli voi vielä petratakin, mutta voitto tähän paikkaan tuntuisi silti vaativan suosikin epäonnistumista. 9 Sekottaja kiri lauantaina samassa lähdössä Huimariinan ja Taruntuulen kanssa hyvin loppua 6. sisältä. 6 Hujanhajan ja 4 Suhhaus ovat hyvin sarjassa sisällä. Ensin mainittu oli viime viikolla peräkkäin sisäradalla juosseesta kaksikosta selvästi parempi ja spurttasi kovassa Iinan Maestron voittamassa kisassa lähelle pronssitilaa.

Juoksunkulku: Niemen Cecilia vie joukkoa.

Pelijakauma: Huimariinan kannatus (77%) ei ole kiehunut pahasti yli. Jos sitä varmistelee, Taruntuuli ja Sekottaja ovat parhaat merkit.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 5 Brown Recluse teki elokuussa hyvät juoksut. Ensin se hävisi johtavan rinnalta vain keulassa juosseelle Take a Bow'lle, joka sittemmin on hurmannut T76-tasollakin. Viime kilpailunsa Brown Recluse voitti keulasta hyvää vauhtikestävyyttä osoittaen. Samanlaisena Emma Väreen ajokki pärjäisi taas, mutta koska alla on reilun kahden kuukauden kilpailutauko, ori ei kelpaa pelikohteeksi.

Haastajat: 10 Metronom muistetaan derbypäivän T76-lähdön yllätysvoittajana. Ruuna jyräsi kirikierroksen pääosin kolmatta rataa ilman selkää ja oli todella hyvä. Sen jälkeen ei kuitenkaan ole tullut voittoja. Toissa kerralla Forssassa Metronom ei ollut yhtä terävä kirissä kuin Vermossa ja viimeksi Turussa se oli pikku pettymys keulasta. Kaksi spurttia, 12-vauhtinen avaus ja kolmannella 500-metrisellä nähty Selene Lunen prässi, olivat lopussa liikaa. 4 Una Signora ei piisannut toissa kerralla Kasvattajakruunun alkuerässä, mutta kiri viimeksi sen verran hyvin, että on taas pelihevosia. Tamma kulki Jokimaalla 5. ulkoa viimeiset 700 metriä 13,7-vauhdilla.

Yllättäjät: Kuten valmentaja Jeroen van Craen ansiokkaasti toissa viikolla varoitteli, 9 Kingfisher Fellow onnistui heti kun surkeat tuurit lähtörata-arvonnassa kääntyivät. Mika Forss ajoi kirikierroksen käynnistyessä keulaan ja hevonen hoiti loput suursuosikki Rosi's Fernandoa vastaan Forssassa sunnuntaina. 6 Mr Dave oli viimeksi asiallinen kakkonen johtavan rinnalta, mutta rima nousee tässä lähdössä. 11 El Dolce teki toissa kerralla ratkaisun johtavan rinnalta liian aikaisin ja askel alkoi painaa lopussa. Viimeksi tamma kulki lentokelissä viimeiset 700 metriä 4. ulkoa 13,1-vauhdilla.

Juoksunkulku: Brown Recluse hakee keulat.

Pelijakauma: Suosikki Brown Recluse (31%) on yläkanttiin rastittu. Kingfisher Fellow (13%) on hyvä merkki.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: Seitsemättä peräkkäistä voittoaan hakeva 1 Madrid jatkaa pelaajien luottohevosena ja myös IS Ravien varmana. Alla on nyt hieman tavallista pidempi 3,5 viikon starttiväli, mutta se tuskin näkyy merkittävästi suorituksessa. Jos Madrid on entisensä, ori pystyy pitämään sisäradalta keulat ja voittaa. Eikä piikkipaikan menettäminen ensi metreilläkään olisi katastrofi, sillä Madridille käyvät kaikki juoksupaikat. Pussitusriski on minimaalinen.

Haastajat / yllättäjät: 10 Cincinnati nousee esiin muun joukon kiinnostavimpana tapauksena. Se teki viimeksi parin kuukauden paussilta kovan juoksun ja kiri puolimatkassa tulleen laukan jälkeen kovaa maaliin kolmantena, mutta hylättynä. Ikäluokkalähdöissäkin menestynyt ori pärjää vireen kestäessä pian, mutta Madridin lyöminen lienee silti liikaa vaadittu. Kuntoutunut 2 Lovesong kyttää toivepaikkaa suosikin selässä. 6 Airport Present on varmassa vireessä, mutta kaikkein paras terä tuntuu olevan kateissa. 9 Stone Capes Nougat palaa tallitietojen mukaan valmiissa vireessä tauolta, joka johtui kavion halkeamisesta.

Juoksunkulku: Alku mennään kovaa, kun Lovesong ja kumppanit hakevat paikkaa Madridin selässä.

Pelijakauma: Madrid (85%) kelpaa paljon pelattunakin T65-varmaksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 6,1,2,8,12
Toto65-2: 12,2,8
Toto65-3: 4,11,8
Toto65-4: 8
Toto65-5: 5,10,4,9
Toto65-6: 1
Hinta: 18,00 €

Suuri
Toto65-1: 6,1,2,8,12,11,4
Toto65-2: 12,2,8,9,5,11,1
Toto65-3: 4,5,11,8
Toto65-4: 8
Toto65-5: 5,10,4,9,6,11
Toto65-6: 1
Hinta: 117,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt