Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto65 Vermo 21.9.2016

Julkaistu:

Toto65
Avauskohteen Velvet Girl on illan Toto65-pankki. Toista läpivarmaa ei valitettavasti löytynyt, joten vihjesysteemien hinnat paisuivat kipurajoille.

Toto65-1

Suosikki: 2 Velvet Girl on päivänselvä suosikki ja koko T65-rivin todennäköisin voittaja, joten se kelpaa paljon pelattunakin rivien tukipilariksi. Jos tamma on samanlainen kuin viime juoksuissaan, se voittaa. Toissa kerralla kovassa T76-lähdössä tuli tappio vain edestä keulavoittoon karanneelle Victory Bonsaille. Viimeksi tammasakissa Velvet Girl ei pystynyt vastaamaan sisäradalta kiihdytyksessä keulaan täräyttäneelle Bosses Lilylle, mutta nousi nopeasti tämän rinnalle ja jyräsi 13-vauhtisessa lopetuksessa vakuuttavasti ykköseksi.

Haastajat / yllättäjät: 8 Agnese ei ymmärrettävästi riittänyt viimeksi Jonesyn voittamassa SM-ajossa 5. ulkoa 800 metrin kirillä. Kunto ei ole kadonnut mihinkään, mutta ulkoradan lähtöpaikka tekee tehtävästä haastavan. 3 Je l'Adore sai viimeksi maukkaan juoksun johtavan takana, mutta ei mahtanut silti mitään Velvet Girlille. Vaikka tamma kilpailee nousukunnossa, kovan suosikin lyöminen on pitkissä puissa. 1 Westcoast Spider kiihtyy lujaa ja pitää halutessaan keulat, mutta todennäköisemmin sille kelpaa suosikin selkä. Siitä mitalisija olisi käytännössä varma. Viime kilpailussaan ruuna juoksi kärjessä ja hävisi kupeelta väkevästi ohi puristaneelle 6 Feast Your Eyesille.

Juoksunkulku: Westcoast Spider on nopein ensi metreillä, mutta sille kelvannee Velvet Girlin selkä, jos suosikki tulee paikkaa heti kysymään.

Pelijakauma: Velvet Girl (83%) on kovan kannatuksensa ansainnut.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 5 Iinan Maestro jatkaa kovien pelipohjien sarjaa. Ruuna on noussut Jouni Miettisen käsissä uudelle tasolle. Se on voittanut viidestä viime juokstaan neljä, ja aina vakuuttavalla tavalla. Ainoassa viime viikkojen tappiojuoksussakin Iinan Maestro kulki tosi vahvasti alun laukan jälkeen ja olisi todennäköisesti vieläkin voittanut, jos ei olisi hypännyt uudelleen kesken kirin. Viime lauantain T76-lähdössä Antti Teivainen nosti ajokkinsa kiriin puolimatkassa 4. ulkoa. Loppukaarteen hevonen polki hurjasti neljättä rataa pitkin ja vyöryi vastustamattomasti ykköseksi. Sen kirikierros oli ulkoradoilla 24,6-vauhtinen.

Haastajat: 3 Pireus on suosikin tavoin petrannut Miettisen tallissa. Viime viikolla Jokimaalla ruuna yllätti kiihdyttämällä ulkoradalta keulaan. Se piti 25,5-vauhtisessa lopetuksessa takanaan Kihiseen ja Syytingin. Vastus kovenee tähän, mutta kun keulajuoksu on todennäköinen, Pireus on perusrasti. Kovista takamatkalaisista rankataan ensimmäisenä nousukuntoinen 7 Tapsan Tahti. Toissa juoksussaan se puristi vahvasti johtavan rinnalta ja hävisi vain keulassa hurjastelleelle Hullumiehelle. Sunnuntain välistartissa Tapsan Tahti oli ihan hyvä 3. sisältä, vaikka nopeus ei riittänytkään lopussa Bokerin ja Camrin kyytiin. Viimeisen takasuoran lyhyessä laukassa Tapsan Tahti ei menettänyt juuri mitään. 9 Aki-Vei muistetaan erityisesti Jokivarren Kunkun voittamasta Oulun T76-finaalista, jossa se jäi suojajuoksun jälkeen voimissaan pussiin rintaman taakse. Sunnuntaina ruuna oli hyvä neljäs toiselta radalta ilman selkää.

Yllättäjä: 6 Rapin Aatos ei ymmärrettävästi ehtinyt toissa kerralla Tähtisprintterissä, mutta lauantain neljällä kilometrillä esitys oli pikku pettymys, sillä maratonmatkojen spesialisti ei pystynyt parantelemaan asemiaan keskijoukoista kirikierroksella. Lyhyt starttiväli voi terävöittää oria.

Juoksunkulku: Lähdössä on merkittävä taktikoinnin mahdollisuus, kun peräti viisi yhdeksästä hevosesta tulee Jouni Miettisen tallista. Todennäköisin skenaario on, että Pireus juoksee keulassa ja Iinan Maestro sen rinnalla. Jos pellit avataan vasta ihan lopussa ja nopein vie voiton, voimillaan pätevästä Iinan Maestrosta tulisi haavoittuva.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 2 Robin Roof avaa kovaa ja on kovimman haastajan sisäpuolelta kärkirankkaus, kun keulajuoksu näyttää todennäköiseltä. Elokuun alussa Vermossa se haki takarivistä startanneenakin 09-avauksessa keulat. Toissa juoksussa Vermossa taktiikka oli ulkoradalta sama ja Robin Roof painui keulaan ulkoradan lähtöpaikasta huolimatta, minkä jälkeen se sai rauhoittaa vauhtia eikä ollut lyötävissä lopussa. Viimeksi Uumajassa Robin Roof jäi alussa johtavan rinnalle ja sai matkalla selän eteensä. Kova suosikki ei ollut ohitettavissa kirissä, mutta Robin Roofkin saa suorituksesta täydet pisteet.

Haastajat: 4 Armani Cates oli tosi hyvä jo toissa juoksussaan Jokimaalla, vaikka jäi kolmanneksi. Ori kesti raastavan matkavauhdin upeasti kuolemanpaikalta. Viimeksi oli odotetun voiton vuoro, vaikka hevonen joutui jälleen tekemään kaikki työt johtavan rinnalla. Sama kohtalo näyttää taas todennäköiseltä, joten voittoon vaaditaan hurja suoritus. 10 Shadow of Brisbane on myös huippukunnossa ja kyttää vesi kielellä, jos pelipohjat kisaavat toisiaan vastaan jo alkumatkan aikana. Viimeksi ruuna aloitti kaukana kärjestä 5. ulkona. Vahva kiri nosti sen kakkoseksi, ja Harri Koivusen suojatti lähestyi lopussa Armani Catesia neljättä rataa pitkin. Sen kirikierros oli 13,0-vauhtinen.

Yllättäjät: Ainakin yksi kovasta suosikkikolmikosta onnistuu varmasti, joten niiden ulkopuolelta ei löydy pelihevosia. Jättiyllätysosastolta selkeimmin riviään parempi on kirikykyinen 6 Get Going Grace, joka kiri viimeksi hyvin loppua 6. ulkoa Shadow of Brisbanen takana.

Juoksunkulku: Suosikit pyrkivät keulaan ja niiden välissä hämmentää pyrkivä 3 Jamieson, joten ylivauhtisen kiihdytyksen vaara on ilmeinen.

Pelijakauma: Armani Cates (20%) on paras merkki kivikovasta suosikkikolmikosta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Voimaliigassa on vain kymmenen hevosta, mutta ilahduttavasti silti monta pelihevosta. IS Ravien kärkirankkaus on 3 Valentin Laday, joka juoksee suurella todennäköisyydellä keulassa. Kuntonsa löytänyt ruuna hallitsi viimeksi tätä helpompaa tehtävää piikkipaikalta näytöstyyliin. Myös pitkä matka luonnistunee, vaikka ruuna ei olekaan kilpaillut kolmella kilometrillä yli kahteen vuoteen.

Haastajat: 9 Buck Boko on armoitettu pitkien matkojen jyrä. Se on tottunut pitkiin takamatkoihin ja tehtävää luonnollisesti helpottaa se, että kierrettävänä ei ole täyttä lähtöä. Toissa kerralla ruuna punnersi matkalla johtavan rinnalle kierrettyään vahvasti perille ja oli hyvä, vaikka keulasta loistanut Kickflip ei ollut lyötävissä. Viimeksi kultadivarifinaalina ajetussa Oulu GP:ssä ruuna laukkasi kiihdytyksessä lyhyesti ja eikä vain riittänyt hänniltä kirikierroksella vauhdin kiihtyessä. 5 Part Two oli hyvä viime voitossaan Bergsåkerin V75-lähdössä. Tamma haki toisessa kaarteessa keulat, mistä vetäisi kirikierroksen kiihtyvällä vauhdilla 13-kyytiä. Lauantaina Tammavaltikassa hevonen ei näyttänyt yhtä hyvältä ja loppukaarteen pohjassa takajoukoissa tullut laukka sinetöi epäonnistumisen. Part Two ei olisi menestynyt ravillakaan ja vaikuttaa viime juoksun perusteella nyt yliopelatulta. 2 Fire Spruce sen sijaan oli Tammavaltikassa huippuhyvä ja seurasi keulasta hallinneen Twigs Voicin selästä yllätyskakkoseksi. Nyt 20 metriä Part Twon edeltä se on yksi kuumimmista suosikeista.

Yllättäjät: 8 Harmi's Frido sopii hyvin Antti Teivaisen käteen. Viime kilpailussaan ruuna nousi 3. ulkoa kiriin viimeisellä takasuoralla eikä hävinnyt Buck Bokolle kuin puoli mittaa. 10 Costatantisoldi menee varmasti matkan ja on viime sijoituksiaan paremmassa kunnossa.

Juoksunkulku: Valentin Laday etenee keulaan ohi Fire Sprucen.

Pelijakauma: Buck Boko (13%) on selkeimmin aliarvostettu. Harmi's Frido (7%) voisi olla hiukan enemmän pelattu, samoin ihan unohdettu Costatantisoldi (2%).

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 8 Luxorius Lord saa taas rattailleen Antti Teivaisen, jonka ajamana teki huippuesitykset keskikesällä kakkostiloihin päättyneissä juoksuissa. Toisenlaisista lähtökohdista ruuna olisi ollut varma-ainesta, mutta kun paikka on huono ja tuore näyttö puuttuu, Luxurious Lord on vain niukka kärkirankkaus.

Haastajat: 3 Merit oli viime voitossaan aivan omaa luokkaansa 2. ulkoa 750 metrin kirillä. Viimeksi Maarianhaminassa se jäi suojajuoksun jälkeen pussiin. Merit on kisan todennäköisin keulahevonen. 1 Evolution Web tykitti viime voitossaan elokuun alussa Vermossa 3. ulkoa vakuuttavaan kirivoittoon ja kulki viimeiset 700 metriä 13,3-vauhdilla. Viime Vermon-vierailullaan tamma sai toivottoman juoksun takapareissa 6. ulkona, joten huonon sijoituksen voi unohtaa. Evolution Web avaa asiallisesti ja pussitusriski vaikuttaa minimaaliselta. 2 Caribian Lady saa rattailleen Ari Moilasen, joten se on pakko nostaa huippuasemista haastajajoukkoon, vaikka voittaminen on ollut vaikeaa. Viimeksi tamman ei tarvinnut esittää ihmeitä johtavan takaa.

Yllättäjät: Loppukesästä otteitaan parantanut 6 Lady Redcap on tasaisen kisan ehdoton ideanosto. Toissa kerralla Seinäjoella Kasvattajakruunun alkuerässä tamma oli hyvä kakkonen keulavoittaja Arctic Helenin selästä. Viimeksi Villinmiehen tammakilvan karsinnassa juoksu pilaantui pahaan lähtölaukkaan. Kirikykyinen 7 Alice In Flames ei piisannut viimeksi Villinmiehen Tammakilvan karsinnassa, kun joutui kiertämään alussa kolmatta rataa ja taittoi matkaa toisella radalla ilman vetoapua. Nyt omiensa joukossa sitä ei kannata täysin unohtaa.

Juoksunkulku: Sekä Merit, Doolin Dalton että Luxorious Lord pystyvät tulisiin avauksiin. Alle 10-vauhtinen kiihdytys on erittäin mahdollinen. Merit on todennäköisin keulahevonen.

Pelijakauma: Lady Redcap (5%) on huippumerkki. Myös Evolution Web (11%) maistuu. Caribian Lady (13%) on ylipelattu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 3 William Pine oli hyvä toissa kerralla Derbyn karsinnassa. Tuomas Korvenoja ajoi aktiivisesti ja käskytti suojattinsa johtavan rinnalle 1500 metriä ennen maalia. Se kesti vaativan paikan kunnialla. Viimeksi lohdutusfinaalissa ruuna selvisi rahoille, vaikka ei saanut 6. sisällä matkattuaan edes kunnolla kiritilaa. Tällä kertaa William Pine on tasaisen lähdön marginaalinen suosikki, ja pelillistä mielenkiintoa siinä ei ole.

Haastajat: 5 Pesco Velvet keräsi kesällä komean kolmen voiton putken, mutta ei ole kilpaillut sitten elokuun alun. Viimeisimmässä ykköstilassaan se runnoi puolimatkassa keulaan, mistä kesti selvään voittoon. Kovakirinen 4 Racehill Victory on ollut jo pitkään kovassa vireessä. Se jatkaa yhtenä kuumimmista suosikeista, vaikka viimeksi tuli yllättävä laukka 2. ulkoa 900 metriä ennen maalia. Tiiviisti kilpaileva 2 Swagman starttaa jo kolmatta kertaa Derby-finaalin jälkeen. Viimeksi ori teki 5. ulkoa hyvän 13,5-vauhtisen kirikilometrin.

Yllättäjät: 1 Mary Valentine pystyy suojajuoksun päälle raikkaaseen loppuvetoon, joten se pidetään loistoasemista peleissä. 10 Wallander vaikuttaa nousukuntoiselta. Ruuna jäi viimeksi käytännössä ajamattomaksi 4. sisältä. 11 Zumurella on paljon riviään kyvykkäämpi. Toissa kerralla Kasvattajakruunun alkuerässä kuolemanpaikka oli liikaa ja viimeksi Villinmiehen Tammakilvan karsinnassa muutenkin pieleen mennyt juoksu pilaantui maalisuoran alun laukkaan, joka tuli häiriöstä.

Juoksunkulku: William Pine torjuu kiihdytyksessä Pesco Velvetin ja juoksee keulassa.

Pelijakauma: Mary Valentine (7%) on pikkunätti haku. Pomminpurkajat huomioivat ensimmäisenä pelaamattoman Zumurellan (1%).

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 2
Toto65-2: 5,3,7,9
Toto65-3: 2,4
Toto65-4: 3,9,2,8
Toto65-5: 8,3,1,6
Toto65-6: 3,5
Hinta: 25,60 €

Suuri
Toto65-1: 2
Toto65-2: 5,3,7,9
Toto65-3: 2,4,10
Toto65-4: 3,9,2,8,10
Toto65-5: 8,3,1,6
Toto65-6: 3,5,4,2,1
Hinta: 120,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt