Tiina, Kirsi, Krista

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 9.9.2016

Julkaistu:

Toto4
Jyväskylän Toto4-peliin rastitaan varma, jota puoltaa moni seikka. Saimme valmentajalta positiiviset tallikommentit, mikä vahvistaa pelipäätöksen.

Toto4-1

Suosikki: 2 Racehill Victory kelpaa hyvältä paikalta aina varmaksi asti. Ruuna teki Lahdessa hyvän juoksun 4. ulkoa häviten vain selästä iskeneelle vastustajalle. Racehill Victory palasi rokotuksen jälkeen starttiin viimeksi, joten startti alla siltä voidaan odottaa parempaa. Myös valmentaja odotti suojattinsa parantavan. Pahimmista vastustajista 4 Quartam de Caelo palaa tauolta, mikä entisestään kääntää vaakaa Racehill Victoryn puolelle.

Haastajat: Quartam de Caelo avaa auton takaa hyvin. Selkäjuoksu varmaankin olisi mieluisin vaihtoehto ohjastajalle, mutta nyt sillä saatetaan pakon edessäkin laskea keulasta. Tehtävä ei ole mahdoton, joten paussiltakin ruuna kamppailee totosijoista.

1 Romanina Ans avasi viimeksi keulaan ja jatkoimyöhemmin 2. sisällä, mistä tamma otti maksimit. Edelle jäivät voitokkaat Madrid ja Bertuccio eikä samanlaisia nimiä ole nyt viivalla, joten hyvä sijoitus tulisi yhtä suurena yllätyksenä kuin viimeksi. Romanina Ansilla tähdättäneen 2. sisälle ja loppusuoralla open stretchille.

9 Alecto Calcifer kiri Vieremällä terävästi ykköseksi 2. ulkoa ja viimeksi hevonen oli paras 3. ulkoa. Näiden starttien välissä Alecto Calcifer juoksi lähtölaukan jälkeen 4. ulkona ja kiersi positiivisesti kaksariin.

Yllättäjät: 3 Low Flyer avaa hyvin, joten lähtöpaikka suosii. Ruuna tekee usein sitkeitä juoksuja, mutta voitot kiertävät. Revityksissä Low Flyer kannattaa huomioida. 8 Red Diamond Via kilpailee hyvässä kunnossa, mutta nyt asetelmat on pahoin vastaan. Sijoitus kärjen tuntumassa on mahdollinen, mikäli ruuna löytää päätöskierroksella sopivat selät eteensä.

Pelijakauma: Vajaa 35-prosenttinen Racehill Victory on sopivan vähän pelattuna hyvä varma. Mikäli tähän lähtöön ei rastaa varmaa, Low Flyer (5%) on alipelattu yllättäjä.

Juoksunkulku: Quartam de Caelo avaa keulaan ohi Romanina Ansin. Low Flyer jää vetämään toisen radan jonoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Rainbow Geronimo taipui viimeksi pahoin johtavan rinnalta Oulu Express -karsinnassa, mutta tätä ennen Rainbow Geronimo oli mahtava kuolemanpaikalta. Viimeksi oriin varustemuutoskokeilu ei onnistunut, ja hevonen palaa nyt vanhoihin varusteisiin. Tehtävä on oikein sopiva, ja oriin kuuluu olla tiukasti mukana voittomatsissa.

Haastajat: 1 Doolin Dalton kiri toissa kerralla mukavasti 3. sisältä ja viimeksi ruuna kiri 6. ulkoa toista rataa pitkin tasaisesti. Doolin Dalton avaa hyvin, mutta keulassa se saattaisi jäädä painamaan ohjille, joten ruunalla tähdättäneen johtavan kantaan. Sieltä ruuna pystyy leiskauttamaan korkealle.

7 Star To Be Loved jäi viimeksi Oulu Express -karsinnassa johtavan rinnalle eikä jaksanut. Lähtöpaikka on heikko, mutta onnistuneella juoksulla ori pystyy paljoon eikä sitä kannata unohtaa peleistä, vaikka viime starttien sijoitukset heikkoja ovatkin.

Yllättäjät: 10 Nickelback sai viimeksi startin alle. Paljon jäi parannettavaa, sillä ruuna jäi 4. ulkoa tosi kauas kärjestä. Rankingissa Nickelbackin edelle kohoaa 3 Make's Holiday, joka pystyy nähtyä parempaan mutta tauolta tamma ei ole kuumimpia pelihevosia. Viimeisenä mukaan Riihimäellä keulasta neljänneksi tsempannut 5 Lil Belinda.

Pelijakauma: Star To Be Loved (2%) on paras ruksi.

Juoksunkulku: Doolin Dalton katsoo ensimmäiset keulat ja päästää ensimmäisen kysyjän eteensä - joko Rainbow Geronimon tai Lil Belindan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Minlite on ollut viime starteissaan vakuuttava. Lappeessa tamma piti keulasta helposti ykköseksi, ja myös viimeksi Minlite oli paras keulasta. Lähtöpaikka on haastava, mutta tehtävä sopivaa tasoa. Minlite on ansaitusti suosikki.

1 Hamilton Racer tähtää tarkkaan selkäjuoksuun kuten viime kisoissa. Toissa kerralla Hamilton Racer oli johtavan takaa kolmas ja viimeksi se haastoi 2. sisältä nytkin mukana olevan Minliten. Hamilton Racer hakee tiukasti uransa avausvoittoa.

3 Basswood Grovella on kykyjä nähtyä parempaan, mutta viime starteissaan ruuna ei ole onnistunut. Nyt tehtävä on sellainen, että menestystä tarjotaan. Porissa ruuna laukkasi ensimmäiseen kurviin ja oli tämän jälkeen tasainen 3. sisältä. Viimeksi Basswood Grove seuraili 4. sisältä.

Yllättäjät: 10 Like Fatal Love kiri Forssassa varmaan voittoon sisäratajuoksun jälkeen. Reissu onnistui mainiosti, ja jos juoksunkulun kanssa on onnea jälleen, pystyy tamma kamppailemaan kärkisijoista. Viimeksi 3. sisällä juossut ja lopussa rintaman taakse pussiin juuttunut 11 Quick Diesel on seuraava rankkaus ennen tauolta palaavaa 5 Dole Rai:ta.

Pelijakauma: Like Fatal Loven (14%) on ylipelattu ja Basswood Groven (7%) alipelattu.

Juoksunkulku: Dole Rai avaa keulaan ja päästää Minliten eteensä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 7 Midnight Hour on ollut nousukuntoinen viimeisessä kolmessa startissa. Kajaanissa ruuna kesti keulasta reippaalla tempolla kakkoseksi. Viimeksi Midnight Hour oli pitkään sisällä vailla kiritilaa ja kiskaisi vapaata saatuaan reippaasti maaliin, mutta voittaja oli jo mennyt. Seiskaradaltakin ruunalla satsattaneen lähtöön ja keulajuoksu on mahdollinen.

Haastajat: 1 Mr Malcom kesti toissa kerralla keualsta mukavasti, mutta viimeksi viimeisellä takasuoralla 2. ulkoa alkanut kiri tyrehtyi pahasti. Mr Malcom starttaa loistoasemista ja on yksi mahdollisista.

3 Black Dunnock ei toissa kerralla pystynyt 2. sisältä seuraamaan T.Rexiä mutta viimeksi ruuna oli terävämpi. Juoksu vain meni pieleen, kun Black Dunnock jäi etusuoralla väsyvän taakse kiinni ja menetti mahdollisuutensa. Viimeisellä kierroksella ruuna teki mitä pystyi, mutta tehtävä oli toivoton.

8 Camiel Kievitshof avasi viimeksi keulaan ja jatkoi 2. sisällä, mistä ruuna ei saanut täyttä mahdollisuutta. Onnistuneella juoksulla ruuna pystyy pärjäämään, sillä kunto on hyvällä mallilla.

Yllättäjät: 12 Big Brave kiersi Oulussa johtavan rinnalle, mistä ori ymmärrettävästi putosi 10-vauhtia lopettaneen Millstone's Lissomin kelkasta. 6 Sophie Savage on tauluaan parempi, mutta hengitystieongelmien takia tamma on viime aikoina pystynyt vain satunnaisesti tasollaan. Teivossa kolmannelle juuttunut ja hännille pakitellut 4 Super Cent sekä tallin toinen edustaja 9 Max Andover on valmentajan mielestä etukäteen tasainen kaksikko. 5 Alvena Sonja pystyy tarkalla juoksulla olemaan kärjen tuntumassa.

Pelijakauma: Black Dunnock (4%) kiinnostaa eniten.

Juoksunkulku: Radoilta 1,3 ja 7 avataan parhaiten. Midnight Hour juoksee lopulta keulassa, mutta avaus on reipas. Sophie Savage jää toisen radan veturiksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2
Toto4-2: 4,1,7
Toto4-3: 8,1,3
Toto4-4: 7,1,3,8,12
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto4-1: 2
Toto4-2: 4,1,7,10,3,5
Toto4-3: 8,1,3
Toto4-4: 7,1,3,8,12,6,4,9,5,10,11,2
Hinta: 43,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt