Leevi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Helsinki 31.8.2016 – jackpot-rahaa tarjolla!

Julkaistu:

Toto65
IS Ravit lähtee liki 70 000 euron jackpot-jahtiin suosikkivarmalla. Kierroksen pankki MAS Archie saa varmistusmerkin jo pienessä systeemissä.

Toto65-1

Pelisuosikki: 1 Raoul Grif on vauhdilla matkaan lähtevä ruuna, joka on tehnyt pidempään upeita esityksiä, vaikka viime kilpailuissa voitot ovat jääneet ottamatta. Toissa kerralla suosikki polki toisen kierroksen keulassa 12-kyytiä, ja hävisi toisen hyvyyden takia. Viimeksi Ellinoora Laurila suuntasi ajokillaan eteenpäin. Valjakko joutui taivaltamaan kolmatta peräti ensimmäiset 1000 metriä. Silti edelle kiri vain nappireissun saanut. Suosikilla on hyvä sauma koko matkan johtoon. Raoul Grif on yksi mahdollinen varmavalinta kierrokselle, mutta IS Ravit varmistaa sen yhdellä kilpailjalla.

Haastajat: 3 Griminal Jack on kilpaillut kahdesti Jyrki Tammimetsän valmennuksesta. Vielä ensimmäisessä hevonen ei lähtenyt lentoon, mutta voitti viikko sitten reipasvauhtisen mailin vakuuttavasti. Rima nousee, mutta värkeissä on varaa. Ykköshaastaja kuuluu jokaiselle pelikuitille.

2 Heidi Ale suorittaa jatkuvasti hyvällä tasolla. Jotenkin tuntuu, että tammalla olisi sisässä vielä pykälä. Tuskin viimeksi keulasta niukasti toiseksi jäänyt sitä tässä esille saa, mutta silti Mika Forssin ajokki pystyy kärkipäähän. Heinäkuussa Teivossa Raoul Grif ja Heidi Ale starttasivat vastaavista asemista, jolloin ensin mainittu oli selityksittä parempi.

Yllättäjät: 12 Past Or Flash kilpailee huipputikissä. Se viiletti heinäkuun lopulla Mikkelissä keulasta todella kevyen oloisesti 11-tuloksen lyhyellä matkalla. Viimeksi lähtökohdat olivat tätä vastaavat. Väkevä loppukiri toi jälleen ykkösen. Nyt paremmilla lähtöpaikoilla on kuitenkin hevosia, jotka jaksavat pitää reipasta tempoa alusta loppuun.

Pelijakauma: Heidi Ale (26 %) on yliarvostettu. Griminal Jack (24 %) on kiinnostava varmistusmerkki.

Juoksunkulku: Raoul Grif saa heti haasteen Griminal Jackilta, mutta onnistunee pitämään paikkansa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: 9 Mikori heitti heinäkuun lopulla Porissa keulasta pyyhkeen kehään jo varhain, kun hellepäivä koitui turmioksi. Viimeksi hevonen suoritti kuitenkin jälleen tasollaan, kun se voitti samalta juoksupaikalta oikein hallitusti. Nyt lähtökohdat ovat erilaiset, mutta ruuna osaa voittaa selkäjuoksullakin. Valmentaja kertoi, että hevonen on sellaisella jopa parempi.

Haastajat: 10 Vuvuzela pilasi kesällä laukkoihin ja meno oli kovin epävarmaa. Tauon jälkeen Killerillä ravi maistui ja hevonen tuli pitkän kirinsä mukavasti perille. Lyhyemmällä starttivälillä otteet lienevät terävämmät. Ari Moilasen ajokin kyvyt riittävät helposti voittoon saakka.

16 Valppaus pystyy nousemaan takaakin kärkitaiston, jos juoksu luonnistuu. Ruuna esitti kahdessa viimeisessään kovaa kuntoa Juha Tammin valmennuksesta. Edellisessä kilpailussa hevonen matkasi johtavan rinnalla. Siitä se hankki keulahevosesta helposti otteen ja vastasi ulkoa tulevalle.

Yllättäjät: Jos lähdössä nähdään yllätys, lienee se paaluhevosen käsialaa. Mikäli 13 Aika-Sisu ei onnistu nyt Antti Teivainen rattaillaan. 4 Lakoste pääsee hyvin matkaan ja Casmirin jäätyä pois on keulajuoksu mahdollinen. 7 Juiseri ja 3 Wihtori ovat mahdollisia pärjääjiä, jos sattuvat ravaamaan. 5 Jori Pollea on saanut pari starttia kroppaansa ja parantanee.

Pelijakauma: Vuvuzela on 14 prosentin kannatuksella aliarvostettu. Jori Pollean 9 prosenttia on hieman liikaa.

Juoksunkulku: Lakoste avaa johtoon. Mikori nähdään heti kärkikuvioissa, kun alku vaan menee sen kohdalta sujuvasti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: Markku Niemisen tallin 13 Buck Boko on aina vaarallinen pitkillä matkoilla. Jos juoksunkulku suosii yhtään takaa tulevia, on Buck Boko totohevosia. Voittoon asti nouseminen ei ole kuitenkaan yksinkertaista.

Haastajat: 4 Dennis Boko voitti ensin Vermossa, kun keulahevonen kangistui lopussa hieman. Riihimäellä tuloksena oli jällen kevyessä sakissa helppo voitto. Välissä hevonen jäi yhdesti pussiin, kun jäi rahoitta. Ruuna pystyy nykykunnossa tälläkin matkalla paljoon, vaikka takaa starttaa vahvoja jyriä.

15 Harmi's Frido on mennyt oikein mukavasti montéssa ja nappasi kesällä muun muassa Suomen mestaruuden lajissa. Toissa kerralla ruuna juoksi kärryt perässä ja suoritti oikein hyvin. Noin pirteä esitys taisi yllättää valmentajankin. Pitkä matka sopii hevoselle. Huumorin ollessa jälleen kohdallaan on voittokin mahdollinen.

1 Mystic Power pääsee näistä asemista useaa pelihevosta helpommalla. Nappireissulla voittokaan ei ole mahdottomuus, jos kiri osuu nappiin.

Yllättäjät: 2 Twilight Vixi kärsi keväällä allergioista. Vermon suoritus oli tauolta asiallinen. Ivar Holmlundin suojatti pystyy parempaan mitä sen taulusta voisi päätellä.

16 Costatantisoldi on parhaana päivänään yhtä hyvä kuin takamatkan muut jyrät. Jos se saa hyvää vetoapua, pystyy Risto Airaksisen suojatti aivan kärkeen.

10 Pirro Bi:n viime juoksut eivät ole onnistuneet. Ruuna kilpailee edellisiä sijoituksia vaarallisempana. Esim. viimeksi se jäi voimissaan pussiin ja toissa kerralla väärä kenkävalinta vei ilmeisesti mahdollisuudet.

3 Kickflip on siirtynyt Pekka Korven treeniin. Ruuna on tauluaan parempi. Jos se innostuisi polkemaan tosissaan, voisi hevonen olla yllättävän korkealla. Matka suosii.

Pelijakauma: Alipelattuja ovat Dennis Boko (9 %), Costatantisoldi (3 %) ja Pirro Bi (1 %). Ylipelattuja Rocket Richard (9 %) ja Mystic Power (19 %).

Juoksunkulku: Paalun juoksuradoilta lähdetään vauhdilla, mutta tällä matkalla 6 Trini Boy ja 7 Rocket Richard kelpuuttavat selän eteensä. Dennis Bokolla on hyvä sauma hakea paikka itselleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 2 Daniel Roff on väkivahva runttaaja, joka on suorittanut kahdessa viimeisessään tasollaan. Vielä Lahdessa sairastauko näkyi, mutta viikko sitten Vesa Lehtosen valmennettava vakuutti, kun valtasi keulapaikan ja piti vahvan Tiger Ecusen varmasti ulkopuolellaan. Esa Holopainen pyrkii varmasti jälleen keulaan, mutta nykykunnossaan hevonen voi voittaa johtavankin rinnalta.

Haastajat: 1 Baron De Rive on myös kyvykäs, mutta samalla oikukas tapaus. Viimeisimmissä Timo Leivon suojatti on suorittanut asiallisesti, joten eiköhän starttien tuoma rutiini ole tehnyt tehtävänsä. Ykköshaastaja pääsee vauhdilla matkaan, mutta voi olla, että suosikin selkä kelpaa suosiolla.

Yllättäjät: Jos suosikkikaksikko ottaa alussa pidempään yhteen ja matkaa rinnakkain, on yllätys mahdollinen. Muuten suosikkikaksikko on todella lähellä "kaksoisvoittoa".

5 J.S. Cassius Clay aloitti Jere Tauliolta viime viikolla Joensuussa. Ruuna menetti väsyvän takana metrejä viimeisellä kierroksella, mutta polki etenkin viimeiset sata metriä todella halukkaasti. Kotona hevonen on ollut kilpailun jälkeen valmentajan mukaan selvästi pirteämpi. Hevonen voi pystyä jopa 15-tulokseen, mutta tässä voidaan tarvita 14-alkuinen voittotulos.

Pitkään tauluaan vaarallisempana kilpaillut 10 Lassic Point sai viimeksi onnistumisen sopivassa tehtävässä. Nyt vastassa on pari eri kovaa hevosta, joten ilman muiden apuja voiton uusiminen on näistä lähtökohdista haastavaa.

12 Tropical Beach suoritti jo toissa kerralla mukavasti ja irrotti viimeksi keulasta varmasti. Kovakuntoinen hevonen pärjää jatkossa, mutta näistä asemista voitto lienee liikaa vaadittu.

Pelijakauma: Daniel Roff (51 %) voittaa lähdön useammin kuin kerran kahdesta, joten se on hyvä varmavalinta. Yllätystä hakevat huomioivat prosentin J.S. Cassius Clayn.

Juoksunkulku: Baron De Rive päästänee Daniel Roffin suosiolla edelleen. Mikäli Timo Leivo päättää kokeilla keulasta, avautuu mahdollisuus yllättäjille.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 9 L'amour du Gull voitti huhtikuussa Solvallassa sopivan tehtävän kevyesti, kun valtasi kiihdytyksessä keulapaikan. Sen jälkeen menestys on kiertänyt, eikä varsa ole kilpaillut kesäkuun puolivälin jälkeen. Valmentaja-ohjastaja Tuomas Korvenoja kertoi, että Ruotsissa muutkin treenarin hevoset menivät kesällä vaisummin tämä mukaan lukien. Nopea avaaja kärsii takarivin paikasta, mutta toisaalta vastus on oikein sopivaa tasoa.

Haastajat: 10 Alice In Flames kuuluu niihin, jotka pystyvät voittamaan tämän lähdön onnistuneella juoksunkululla. Viimeksi tamma voitti, kun pelisuosikit epäonnistuivat. Ehkä taulu antaa hieman liian ruusuisen kuvan, mutta huono hevosta on tässä tehtävässä kokonaan ohittaa.

8 Our Lucky Star laukkaili uransa avauskilpailuissa, kun irtopalat ilmeisesti häiritsivät. Kesällä ravi on maistunut, eikä Tuija Irrin valmennettava ole erehtynyt totosijojen ulkopuolelle. Nyt vastassa on pari hyvää kilpakumppania ja lähtökohdat ovat ikävät. Silti tuurien käydessä mahdollinen.

4 Spark Girl on juossut edellisissään keulassa. Viimeisimmässä kisassa se joutui taipumaan Ilves Laukolle selityksittä. Nyt samalle paikalle ei liene asiaa. Lisäksi starttiväliä on kertynyt, joten tällä kertaa tamma ei suuremmin kiinnosta pelimielessä.

Yllättäjät: 2 Coktail Venus kilpailee selvästi nousukuntoisena. Viimeksi tamma tuli sisäratareissun jälkeen mukavasti maaliin reippaassa lopetuksessa. Mikään todennäköinen voittaja tamma ei toki ole, mutta revityksiin sitä voi ainakin vahvasti harkita.

11 Eyebelieve on joutunut vaihteeksi takariviin. Katri Pakarisen valmennettava on esittänyt viimeisissään ryhdikkäästi, eikä sen mahdollisuuksia voi tyrmätä. Esim. viimeksi vastassa oli todella kovia, joten suurempi menestys olisi vaatinut urotekoa. Nyt tehtävä kevenee.

7 Leemark's Debbie ei ole onnistunut hetkeen. Kykyjensä puolesta se voisi vaikka voittaa, mutta viime esitysten perusteella se ei ole todennäköistä.

Pelijakauma: L'amour Du Gull on mahdollinen varmavaihtoehto 36 prosentin kannatuksella. Yllättäjistä kiinnostaa kahden prosentin Coktail Venus ja täysin pelaamaton Eyebelieve. Alice In Flames on yli 30 prosentilla selvästi ylipelattu.

Juoksunkulku: Coktail Venus torjuu alussa Spark Girlin. Leemark's Debbie voi kysellä paikkaa, mutta Coktail Venus voi hyvin juosta keulassa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki: Kesäkuussa Bjerkessä häikäissyt 4 MAS Archie on haavereitta erittäin lähellä päätöskohteen voittoa. Pekka Mäkelän valmennettavan kiri oli ensin Mikkelissä vailla vertaistaan. Viimeksi huippulupauksen oli tyytyminen nelossijaan, kun laukka yllätti ennen lähtölinjaa. Ori antoi alussa niin paljon tasoitusta, ettei voittoon asti ollut enää mahdollisuutta. Esitys oli kuitenkin todella väkevä. Kierroksen pankki ei ole mikään laukkuri, joten tappiota ei kiinnosta miettiä laukan kautta. Vastus on niin sopivaa sorttia, että omana itsenään MAS Archie on lähellä. Tappiota voi kuitenkin spekuloida sillä, että pahin vastustaja voi päästä alussa sisäpuolelle.

Haastaja: 7 Callela Leonard on kovakirinen varsa, joka pystyy onnistuessaan heittämään haasteen suosikille. Ruuna ei ole hetkeen voittoon yltänyt, mutta esimerkiksi toissa kerralla vastassa oli huippuhevonen Madrid. Viime juoksun tulokselle ei tule antaa painoarvoa. Jukka Torvisen ajokki menetti taipuvan takana mahdollisuutensa. Maalisuoraa hevonen polki vielä vahvasti tilat saatuaan.

Yllättäjät: Jos voitto lipsahtaa suosikkikaksikon ulkopuolelle, puhutaan suuryllätyksestä. Tommi Kylliäinen ei ole turhaan kehunut 5 Rainbow Geronimoa. Etenkin viimeksi ori oli todella vakuuttava, kun se lipui johtavan rinnalta eleettömästi ykköseksi. Suosikkikaksikko on kuitenkin aivan eri luokan hevosia, mitä Rainbow Geronimo on aikaisemmin kohdannut.

6 Arctic Lover oli viimeksi pettymys, kun kiri ei kantanut mihinkään. Se pystyy parempaan, mutta kolmossija olisi silti tässä tehtävässä jo hieno suoritus.

Pelijakauma: Callela Leonardin rastiminen lapulle ei ole yhtään hassumpi ajatus, kun se on liki 11 kertaa suosikkia vähemmän pelattu.

Juoksunkulku: Callela Leonardilla pyritään kiihdytyksessä suosikin sisäpuolelle ja keulaan asti. Jos se onnistuu, jäänee MAS Archie johtavan rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 1,3
Toto65-2: 9,10,16,4,7,13,3,5
Toto65-3: 13,4,15,2,16,10,3
Toto65-4: 2
Toto65-5: 9
Toto65-6: 4,7
Hinta: 22,40 €

Suuri
Toto65-1: 1,3
Toto65-2: 9,10,16,4,7,13,3,5
Toto65-3: 13,4,15,1,2,16,10,3
Toto65-4: 2
Toto65-5: 9,8,4,2,11
Toto65-6: 4,7
Hinta: 128,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›