Tiina, Kirsi, Krista

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto65 Vermo 10.8.2016 – 47770 euron lisärahaa jahdataan kolmossuosikki varmana

Julkaistu:

TOTO65
Vermon Toto65-pelissä jaetaan Kajaanin täysosumien puuttumisen vuoksi 47770 euroa lisärahaa. IS Ravien varma on päätöskohteessa liian vähälle huomiolle jäänyt Dreambow.

Toto65-1

Suosikki: 4 Luxurious Lord toi 18-vuotiaalle Tamara Skutnabbille viimeksi uran ensimmäisen Toto65-voiton ja nyt omistaja Jaakko Salminen hakee itselleen samaa kunniaa. Ruuna on huilannut muutaman viikon, mutta valmentaja vakuuttelee, että alla on hyvät harjoitukset ja hevosen pitäisi olla samalla tasolla kuin ennen pientä taukoa. Viisivuotias on juossut Vermon starteissaan keulassa tai johtavan rinnalla ja osoittanut, että se kestää tempoa. Hevoselle lisätään varustukseen nyt myös ensi kertaa jenkkikärryt, joista nyt tuskin ainakaan on haittaa suoritukseen. Luxurious Lord päässee tässä keulaan ja on sen jälkeen vaikea pala ohitettavaksi.

Kovimmat haastajat: 8 Tiger Ecus ei liene ainakaan huonompi hevonen kuin suosikki, mutta sen ongelma on heikko kiihtyvyys, jonka myötä juoksuista tulee aina kovin hankalia. Ruuna on tänä vuonna kenkien riisumisten myötä esittänyt 11-vauhtisia kirejä ja ollut uran alkutaipaletta tasapainoisempi muutenkin. Sellaisilla vauhdeila ehtii kauempaakin. Kasiradalta on luvassa rutkasti kiertämistä ainakin jossain vaiheessa matkaa ja kuusivuotias on siitä syystä haastaja.

3 Watanabe kiersi Lappeessa rehdisti ykköseksi 5. ulkoa ja ruuna on ollut aidon positiivinen taukonsa jälkeen joka starttiin. Ei sen kuitenkaan viimeksi tarvinnut kirissä kulkea kuin karvan alta 14-vauhtia voittaakseen, joten esitys näytti ehkä hieman paremmalta kuin oli. Paikka on nyt kuitenkin hyvä ja nopea avaaja pääsee johtavan taakse, josta sillä on mahdollisuutensa, vaikka vastus edellisestä koveneekin merkittävästi.

Yllättäjä: 2 Bail Out Kemp voitti Lahdessa hieman vähäverisen Kyvyt Esiin -divisioonan ja on sen jälkeen erehtynyt kahdesti askellajista alkumatkalla. Ruuna ei vaikuta aivan samantasoiselta kuin suosikit, muttei peliosuuskaan nyt kovin korkealla ole.

Pelijakauma: Ei ihmeellisyyksiä.

Juoksunkulku: Deanna Bokon poisjäänti tarkoittaa, että Watanabe ja Luxurious Lord saavat ratkoa keulapaikan kohtalon. Suosikilla ajetaan aktiivisesti keulaan, mutta se saattaa irrota suht' helpostikin. Watanabe juoksee johtavan takana. Tiger Ecusilla saatetaan kiertää matkalla jo eteenpäin tai joka tapauksessa se säntää kiriinsä varsin aikaisin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 2 Sheikki on erittäin pystyvä, mutta myös äärimmäisen epävarma, eikä siksi kovinkaan luotettava pelikohde. Autolähdöissä eturivistä ori on päässyt varmemmin matkaan, mutta se on silti laiha lohtu, sillä laukka on tullut usein matkallakin. Ravatessaan kuusivuotias tuskin on näiden kavereille helppo pala lyötäväksi, muttei Hannu Torvisen ajokkiin tietysti ole kovin kiva luottaa sen epävarmuuden vuoksi. Turussa Sheikki olisi kovassa lähdössä menestynyt vielä parin alkumatkan laukan jälkeen, mutta levisi vielä kertaalleen viimeisellä takasuoralla.

Kovimmat haastajat: 7 Larvan Hurmos laukkasi sekin viimeksi, mutta valmentajan mukaan hieman ilman omaa syytään. Ori on tehnyt äärimmäisen rehtejä juoksuja tiiviissä rytmissään ja osoittanut, ettei se moiti lisämetrejä ulkoradoilla. Kuusivuotias puskee taas taatusti mukaan voittotaistoon.

1 Ekko Ram kiri Porissa tosi lujaa hänniltä, mutta oli vaisu viimeksi. Ori on pitkästä aikaa hyvällä paikalla. Viime startin vaisuuteen saattoi olla syynä pitkä odottelu autossa ja kuusivuotias rastataan siitä esityksestä huolimatta jo pieneen systeemiin.

6 Enriko saa sen sijaan jäädä kansalle. Nopea ruuna on jatkuvasti hyvä, mutta voitontahtoa saisi olla rutkasti enemmän. Porissa tuli nappijuoksulla ykkönen, mutta kuten startistiikkakin osoittaa, niin Enriko sijoittuu edelleen mielummin kuin voittaa. Teivossakin hevonen tyytyi hyvän juoksun jälkeen lähinnä seurailemaan totoon.

Pelijakauma: Ekko Ram kuuluisi olla samassa rintamassa muiden suosikkien kanssa. Enrikon todennäköisyyttä laskee lopun lievä laiskuus.

Juoksunkulku: Sheikki ottaa helposti keulat, mikäli käynnistyy ravilla. Sen laukatessa Ekko Ramilla on sauma pitää keula. Enriko avaa myös hyvin ja hamuaa sisäradalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: Laput toivat viimeksi sähäkkyyttä 5 Lovetownin otteisiin ja ruuna oli keulasta mainio, vaikka Cousin Bowl vyöryikin ohi. Hyvähän hevonen on toki ollut toissa kerran vaisua esitystä lukuunottamatta jo pitkään. Viimeksi nähdyn lähtönopeuden turvin Lovetown on suosikki keulapaikalle ja myös suosikki voittamaan, sillä vastus ei Broidin poisjäännin myötä vaikuta mitenkään äärimmäisen haastavalta.

Kovin haastaja: 8 Bluehill's Storm on selkeän lupaava aloittelija, mutta tuntuu myös mielellään jättävän vielä hieman sisäänkin lopussa ja on siksi ilkeä veikattava. Valmentaja uskoo, että ruunan suoritustaso nousee kun kelit viilenevät ja tasollaan suorittaessaan se pystyy kyllä lyömään Lovetownin vaikka saa sitä vaikeamman juoksun.

Yllättäjät: 2 Ypäjä Hereiam on kerännyt hyvästä paikastaan huolimatta liikaa peliä, sillä se on jo pitkään esiintynyt lopussa seuraillen ja tuskin innostuu työntämään turpaansa ensimmäiseksi tälläkään kertaa. 3 Dennis Boko osaisi yllättää, mikäli juoksu menee aivan nappiin. 7 Naomi Wibb ei viihtynyt Kouvolan kaarteissa viimeksi, mutta osaa kiriä lujaa ja on nyt hieman unohdettu. 4 Sacramento on kärsinyt heikoista paikoista ja/tai ollut pussissa. Ruuna on paljon tauluaan vaarallisempi. 12 Roberto Maxin viime kerran nousukuntoinen esitys johtavan rinnalta kariutui lopun laukkaan. Ei ruuna tältä paikalta todennäköinen menestyjä ole, mutta alle prosentin peliosuus on siltikin liian vähän. 10 Arctic Film Star on juossut kovia lähtöjä ja ailahdellut hieman. Täysi matka ei ole yhtä mieleen kuin maili, jolla tamma nappasi toissa startissa Toto65-voiton rehdin esityksen jälkeen.

Pelijakauma: Lovetown on liikaa luotettu ja Bluehill's Stormin kuuluisi olla sitä lähempänä. Vihjeiden yllättäjäosaston Ypäjä Hereiam on yliarvostettu, mutta muissa sen osaston hevosissa on pelillistä ideaa.

Juoksunkulku: Lovetown singahtaa johtoon.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 8 Robin Roof avasi Suomessa mainiolla esityksellä, vaikka taipuikin hieman lopussa. Ruuna innostui alussa hieman liikaa ja veti avauskierroksen peräti 11-kyytiä. Ammattitaitoisessa tallissa on varmasti haettu varustemuutoksin apua asiaan ja nelivuotiaan käytös saattaa muuttua jo tähän. Ohjastaja ainakin muuttuu ja sekin saattaa jo auttaa hieman. Passionate Kempin poika olisi paremmalta paikalta ollut jopa varma-ainesta ja näistäkin asemista se on suosikki.

Kovimmat haastajat: 6 Camiel Kievitshof korjasi viimeksi hedelmät Robin Roofin huolehtiman ylivauhdin jälkeen, mutta taitaa olla nyt se joka määrää tahdin ja vaarana on, että liian kovaa mennään taas. Viimeksi kirin ajoitus onnistui nappiin, mutta esimerkiksi kauempaa hyökännyt 1 Cincinnati liikkui viimeiset 700 lujempaa, joten ehkä Camiel Kievitshofin esitys näytti ylivoimaisemmalta kuin oli. Hieno toki joka tapauksessa. Cincinnati saa sisäradalta hyvän juoksun ja kuuluu ajoissa kupongille, vaikka voittoa ei ole tullut aikoihin.

Toissa startissaan heikon Toto65-lähdön voittanut 5 Jamieson on alustavassa pelijakaumassa lähes suosikki ja se tuntuu erikoisen hassulta. Lauantaina ruuna taipui kovassa Toto76-lähdössä johtavan rinnalta keskeytyskuntoon.

3 Lovesong kiri Riihimäellä kovassa seurassa asiallisesti 3. sisältä, vaikkei lopussa juuri ohitellut. Esitys oli kuitenkin osoitus, että Mikkelin "vaisuus" taisi mennä siellä juostun matkan piikkiin.

9 Elliot Boko otti viime startissaan Toto65-voiton, mutta Vaasassa ja rima on nyt selvästi korkeammalla. Lähtöön on kuitenkin luvassa vauhtia ja ruunalle tarjoutuu varmasti ysiradalta sopivan tasainen juoksu.

Yllättäjät: 10 Echauffour on uusi tuttavuus Suomessa. Valmentajan mukaan asiallisesti harjoitteleva ruuna on iso arvoitus. Ruotsin statistiikan perusteella nelivuotias ei ole juurikaan nolompi tapaus kuin suosikkikaan ja vähän huomioituna kelpaa ilman muuta mukaan kupongeille. Rehti 7 Lyric Broline jatkaa arvontakoneen epäsuosiossa, mutta ei ole ulkona sekään, jos ja kun lähdössä kiskotaan matkalla kovaa.

Pelijakauma: Jamieson on aivan liikaa pelattu, mutta laskee kaiken järjen mukaan iltaa kohti mentäessä.

Juoksunkulku: Taatusti kova avaus, jossa Camiel Kievitshof painuu keulaan ohi Lovesongin ja Aqua's Solenoidin. Tempo luultavasti pysyy raikkaana koko matkan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 3 Metronom on osoittanut hyvää virettä jo jonkin aikaa, vaikka sitä ei tällä kaudella ole vielä palkittu voitolla. Ruuna tuskin pääsee Toto65-tasolla koskaan helpompaan lähtöön kuin tämä ja se on yksi kierroksen todennäköisimpiä voittajia, mutta arvaamattomassa Salamakypärät-lähdössä yli 60 prosenttia on liikaa.

Kovin haastaja: Kokenut aloittelija on ykköshaastajakin, sillä 5 Mr Big on päässyt kisavauhtiin vasta seitsemänvuotiaana. Ruuna ottaa silti mukavia kehitysaskeleita starttien myötä ja viuhtoi toissa kerrallakin kirissä 12-kyytiä 800, eikä ole oikeastaan tehnyt vielä huonoa starttia muutenkaan. Ei hevosen kuuluisi olla peliosuuksissa näin paljoa suosikin varjossa.

Yllättäjät: Mukavilla otteilla uransa aloittanut 8 Leon Coger palaa tauolta ja aloittaa uusista käsistä, joten kysymysmerkkejä riittää. Ruuna on kuitenkin usein kirinyt hyvin ja on tähän porukkaan selkeän aliarvostettu kysymysmerkitkin huomioiden. 6 An-Alfa Centauri on liikkunut laukkojen lomassa hyvin ja kelpaa laitamerkiksi. 10 Muy Bien on väläytellyt, vaikkei vielä voittanut ja rattailla on yksi lähdön parhaista kuskeista.

Pelijakauma: Suosikki on ylipelattu. Yllättäjäosaston hevoset ovat aliarvostettuja.

Juoksunkulku: Radoilta 3-5 avataan parhaiten. Metronomilla on etu lähtöpaikoissa, mutta Mr Big saattaa silti olla Wisteria Lanen avustuksella lopullinen keula.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

ISvarma: Ei ole mitenkään järjellä perusteltavaa, että Suur-Hollola -finalisti 2 Dreambow on jäänyt täysin suosikkikaksikko 1 Ranch Kellyn ja 6 T.Rexin varjoon peliosuuksissa ja Tom Erikssonin valmennettava on lähestulkoon pakkorasti varmaksi saakka jackpot-kierroksella, vaikkei se nyt aivan ole lähtönsä todennäköisin voittaja. Ruunalla on alla vahva kuntonäyttö, joka tosin päättyi outoon laukkaan kesken hyvän kirin. Ilman erhettä viisivuotias olisi ollut 4. ulkoa samassa maalikuvassa Victory Bonsain kanssa tiukkatasoisessa avoimessa viisivuotislähdössä.

Kovimmat haastajat: 1 Ranch Kelly on ilmoitettu juoksevaksi kengillä. Tamma pystyy silläkin balanssilla hyviin suorituksiin, kuten viimeksi nähtiin, mutta se asia vaikuttaa lähtönopeuteen siinä määrin, ettei keulapaikan puolustaminen ole todennäköistä. Toki hevonen pystyy menestymään muualtakin, muttei tehtävä ainakaan helpotu sisäradan syövereistä.

6 T.Rex viiletti Mikkelissä kymppiä läpi, vaikka taivalsi pitkän pätkän johtavan rinnalla. Ruuna on kuitenkin pitänyt sen jälkeen sairastauon ja saanut ottaa jonkin aikaa aika rennosti ja on realismia olettaa, ettei hevonen ole aivan terävimmillään heti tähän starttiin.

Yllättäjät: 8 Nu I Nu on ollut säännöllisesti hyvä, mutta ruuna jää alussa, eikä siihen tässä seurassa olisi oikein varaa. 4 Callum on huimasti tauluaan paremmassa kunnossa ja kierteli viimeksikin epäedullisella juoksulla vahvasti. Rima on tässä kuitenkin kärjen osalta liian korkealla.

Pelijakauma: Dreambow on karkeasti aliarvostettu ja suosikkikaksikko puolestaan ylipelattu.

Juoksunkulku: Mielenkiintoinen kiihdytys, jossa Ranch Kellyllä varmasti haluttaisiin puolustaa keulaa, mutta sen kengät jalassa -balanssi tarkoittanee sitä, että johtopaikalla on joko Dreambow tai T.Rex.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 4,8
Toto65-2: 2,7,1
Toto65-3: 5,8
Toto65-4: 8,1,6,3,10
Toto65-5: 3,5
Toto65-6: 2
Hinta: 12,00 €

Suuri
Toto65-1: 4,8,3
Toto65-2: 2,7,1
Toto65-3: 5,8,3,7,4
Toto65-4: 8,1,6,3,10,7
Toto65-5: 3,5,8,6,10
Toto65-6: 2
Hinta: 135,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt