Leevi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Kajaani 7.8.2016

Julkaistu:

Toto65
Viikon Toto65-kierros juostaan Kajaanissa. Viidennen kohteen Virijori kohtaa voitokkaita menijöitä, mutta hoitelee silti tyylikkäästi tehtävänsä IS Ravien varmana.

Toto65-1

Suosikki: 4 Svadilfari voitti toissa kerralla pystyyn eikä ruunalla ollut viimeksikään hätää keulapaikalta Toto76:ssa. Svadilfari ei ole nopeimpia auton takaa, mutta monipuolisena menijänä se pystyy menestymään monenlaisilla juoksuilla. Ruuna saattaa päästä etenemään keulapaikalle, kun sisäpuolelta avaavat ovat parhaimmillaan selästä.

Haastajat: 8 Quick Leader alisuoritti Joensuussa keulapaikalta, mutta yhden heikomman startin perusteella oritta on vaikea tuomita. Mikkelissä ori lähti 4. ulkoa toiseksi viimeisessä kaarteessa kolmannelle ilman vetoapua ja tsemppasi pitkän kirinsä hyvin perille.

12 Rim Bay Goliath kokee merkittävän kuskinmuutoksen, mutta lähtöpaikka on ikävä. Ylivieskassa vahva menijä nousi 2. sisältä etusuoralla toisen radan veturiksi ja teki ratkaisuhetkillä vain sen mitä tarvittiin. Joensuussa Rim Bay Goliath tsemppasi mukavasti kuolemanpaikalta.

9 Aslan L.C. oli paussilta mainio kuolemanpaikalta ja startti alla hevonen pystyy parantamaan. Juostava matka olisi saanut olla pitempi, sillä Aslan L.C. on erittäin hyvä pidemmillä matkoilla. Täydellä matkalla ruunalla ajettaneen aktiivisesti.

Yllättäjät: 3 Drinks Please laukkasi Kaustisella lähtöön. Vaasassa ruuna sai mukavan reissun kärjen lähellä, mutta matkalla mentiin sen verran kovaa että hevonen jäi kolmanneksi mutta peri vastustajan hylkäyksen myötä kakkostilan. Drinks Please avaa hyvin, mutta on selästä paras.

1 Donnie Brasco ei saanut Ylivieskassa kunnollista mahdollisuutta 2. sisältä, mutta Vieremällä ruuna sai avokätisen tilaisuuden 2. ulkoa, ja hevonen käytti reippaassa lopetuksessa saumansa. Donnie Brasco avaa kovaa ja saa hyvän reissun kärjen tuntumassa.

Pelijakauma: Svadilfari kohtaa hyviä haastajia, joten 47% on liikaa sille. Rim Bay Goliath maistuu poisjääntien jälkeen paljon.

Juoksunkulku: Donnie Brasco ja Drinks Please lähtevät parhaiten matkaan, ja näistä Drinks Please nappaa piikin. Ruunalle käy selkäjuoksu, jos jompi kumpi eturivin suosikeista tulee rinnalle. Muuten sillä ajetaan keulasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Kakkoskohteessa kaksi hevosta erottuu muista. Suosikkimme on 4 Villieko, vaikka se onkin alussa epävarma. Viimeksi hevonen otti lähtölaukan. Tämän jälkeen ori kulki alle 26-kyytiä läpi ja kiri erittäin lennokkaasti maaliin. Vieremällä ori pääsi keulaan ja voitti helposti. Villieko pystyy ravia kulkiessaan menestymään juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: 8 Manin Muisto voitti Ylivieskassa hallitusti kuolemanpaikalta. Joensuussa ori lähti etusuoralla 5. ulkoa kolmannelle ja pudotti hetkeä myöhemmin 2. ulos. Ori sai maalisuoralle kaarruttaessa vapaata ja lopetti asiallisesti kolmanneksi, mutta joutui hieman ennen maalia päästämään yhden takaa kirineen ohitse. Ori on suosikin ykköshaastaja.

10 Harkon Heläys eteni Lieksassa etusuoralla keulaan eikä tämän jälkeen luopunut paikastaan. Viimeksi tamma lähti toiseksi viimeisessä kaarteessa 3. ulkoa kolmannelle ja tuli vaikeista asemista positiivisesti perille.

Yllättäjät: Tallia vaihtanut 2 Aaprahami starttaa makoisista asemista. Ylivieskassa ruuna sai hyvän juoksun ja oli viides maalissa, mutta peri nelossijan kun yksi edellä mennyt vastustaja meni hylkäykseen. Aaprahamin viime metreille saisi tulla lisää kovuutta, että voittoja irtoaisi enemmänkin.

11 Kirmarallilla kävi Joensuussa tuuri, kun 3. sisällä matkanneen tamman edestä keulahevonen laukkasi ja Kirmaralli pääsi etenemään sisärataa pitkin kaksariin. Kunto on hyvällä mallilla, mutta on vaikea kuvitella että se löisi samalta paalulta Manin Muiston, joka lähti Joensuussa Kirmaralliin nähden 20 metrin takamatkalta.

5 Poika Vauraus on viime sijoituksiaan parempi, mutta pari liian kovaa on nyt vastassa.

1 Viljamiina palaa niin pitkältä tauolta, että sen voitto olisi yllätys, vaikka asetelmat suosivatkin.

Pelijakauma: Villieko (36%) kuuluisi mielestämme olla suosikki ennen Manin Muistoa (44%). Harkon Heläys (8%) on jäänyt näiden takana liian vähälle huomiolle.

Juoksunkulku: Aaprahami avaa keulaan. Villieko ottaa alun varman päälle ja tulee sitten ensimmäisen takasuoran alussa rinnalle ja etenee piikkiin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 8 Quiet Leader jäi viimeksi 2. sisälle vaille kiritilaa, joten tuon startin heikon sijoituksen voi painaa villaisella. Tätä ennen Mikkelissä ruuna kiersi 4. ulkoa vahvasti ja tsemppasi väkisin ykköseksi. Lähtöpaikka on heikko, mutta vastus varsin sopivaa tasoa.

Haastajat: 12 Sivori Effe teki toissa kerralla hyvän kirin vaikeista asemista 5. ulkoa. Oulussa ruuna kiersi etusuoralla johtavan rinnalle ja tsemppasi positiivisesti kakkoseksi. Sivori Effen voimat riittävät paljoon, mutta juoksun täytyy heikolta lähtöpaikalta onnistua.

3 What's Going On nousi Oulussa 4. ulkoa mainiosti kakkoseksi ja kulki kirikierroksen 13,8-kyydillä. Lähtöpaikka on aivan eri tasoa kuin suosikeilla, joten ruuna pystyy olemaan korkealla.

4 Atlas Bibo laukkasi Lieksassa 1900 jäljellä, mutta kulki sitten mukavasti. Joensuussa ruuna otti Toto76:ssa laukan viimeisen takasuoran alussa, mutta lopetti tämän jälkeen hyvin. Lähtöpaikka on plussaa ja ehjällä juoksulla Atlas Bibo pystyy olemaan korkealla.

Yllättäjät: 2 Bonhomme ei jaksanut viimeksi puristaa 3. ulkoa. Nyt juoksusta tulee erilainen, sillä auton takaa hyvin matkaan pääsevä ruuna juossee joko keulassa tai johtavan kannassa. Molemmista paikoista Bonhomme pystyy paljoon.

9 Flying Heelin tehtävä oli Ylivieskassa liian paha 5. ulkoa kärjen kiristäessä tempoa kohti loppua, mutta viimeksi ruuna tsemppasi hyvin kuolemanpaikalta.

11 Red Diamond Vian juoksu onnistui Lapualla täydellisesti, kun ruuna pääsi sisäradalta loppukurvissa toiselle ja kiri ykköseksi. Nyt juoksusta tulee erilainen.

Tauolta palaava 5 Minto's Starman kohtaa sopivan vastuksen eikä ruunaa sovi aliarvioida, sillä kyseessä on tähän lähtöön asiallinen menijä.

10 Gimli C.C.:n luokka riittää pitkälle ja ruuna oli Lieksassa hyvä lähtölaukan jälkeen, mutta hevonen tarvinnee useamman kuin yhden startin ennen kuin voittoja alkaa irrota.

Pelijakauma: Suosikit Quiet Leader (35%) ja Sivori Effe (28%) ovat keränneet liikaa peliä. Bonhomme (1%) on hyvä yllätyshaku.

Juoksunkulku: Bonhomme nappaa keulat eikä luovu paikastaan. Minsto's Starman kiertää kupeelle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 10 Walk A Mile ei vakuuttanut toissa kerralla kuolemanpaikalta, mutta Kaustisella tamma oli parempi. Walk A Mile jäi hyvännäköisenä 2. ulos pussiin eikä ehtinyt parantaa, kun löysi vapaata latua. Takarivistäkin Walk A Mile on tämän lähdön ykkösmerkki.

Haastajat: 2 Vilar Lake ei vakuuttanut Lieksassa 2. ulkoa selvänä suosikkina. Ruuna ei ole ollut kesäkeleillä parhaimmillaan, mutta nyt se starttaa loistoasemista matkaan huippukuski vahvistuksena, joten Vilar Lake kuuluu huomioida peleissä.

3 Berto Vaikko kilpailee kovassa iskussa. Edellisessä voitossaan ruuna kiri johtavan takaa ykköseksi ja oli tämän jälkeen hyvä etusuoran laukan jälkeen. Viimeksi Berto Vaikko teki työt kirissä ja ansaitsee esityksestään puhtaat paperit.

5 Gary Saknussen teki tauolta asiallisen kirin 3. ulkoa ja kuuluu tässä pelihevosiin.

1 Ohkotok Goj ei ole vielä uudessa kotimaassaan vakuuttanut, mutta nyt tehtävä on paperilla niin sopiva, että loistoasemista ruunalla on sauma menestyä, mikäli hevonen on edes vähän sinne päin.

Yllättäjät: 7 Steel Robo pystyy avaamaan kovaa ja saamaan hyvät asemat, mutta ylisarjassa voitto olisi yllätys.

6 Bwt Firefox voitti kesäkuussa Mikkelissä pystyyn, mutta muuten esitykset ovat olleet tasaisia. Mikäli tammalla olisi huippupäivä, kärkisija ei olisi aivan mahdottomuus.

Kuskivahvistuksen kokeva 4 Saladino ja Suonenjoella tarkalla juoksulla voittanut 11 Digger Dean tulevat rankingissa seuraavina.

Pelijakauma: Vilar Lake (34%) on liikaa vedetty ja kelpaa vain pitkin hampain systeemeihin. Walk A Mile (21%) on alipelattu suosikki.

Juoksunkulku: Vilar Lake torjuu ulkopuolelta starttaavat ja ottaa keulapaikan. Berto Vaikko menee kantaan ja Gary Saknussen jää toiselle ilman selkää.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 5 Virijori on lähtönsä selvä suosikki ja käy varmaksi. Ori teki Lahdessa huiman juoksun kuolemanpaikalta eikä hevosta voi syyttää viimeisestäkään startista, vaikka totosijaa ei raskaalla juoksulla johtavan rinnalta tullutkaan. Virijori pääsee suosikeista parhaiten liikkeelle auton takaa ja on keulasta liian paha ohitettava.

Haastajat: 1 Fjeldstad Goggen lähti Oulussa etusuoralla kolmannelle ja kiersi neljännen radan kautta kuolemanpaikalle, mistä hevonen oli ylivoimainen. Viimeksi Fjeldstad Goggen tsemppasi mainiosti kuolemanpaikalta.

2 Mikko Mania on noussut huimaan vireeseen. Lieksassa ori laukkasi loppukurvissa kärkitaistosta, mutta ehti maaliin toisena ja peri voiton vastustajan hylkäyksen myötä. Joensuussa ori voitti vakuuttavasti keulasta.

8 Siirin Älli on pitänyt Härmän tuplastarttien jälkeen paussia, ja tällä hetkellä hevonen on valmentajan mukaan parempi kuin ennen paussia. Siirin Ällillä on pitkän starttivälin ja heikon lähtöpaikan takia etukäteen suosikkinelikon heikoimmat saumat menestyä.

Yllättäjä: 7 Dominik lopetti Lieksassa mainiosti sisäratajuoksun jälkeen, mutta viimeksi ori oli ratkaisuhetkillä tasainen hyvällä juoksulla 2. sisältä. Dominikin kovuus ei riitä tässä parhaille.

Pelijakauma: Virijori (58%) voittaa lähdön useammin kuin kuusi kertaa kymmenestä, joten se on hieman alipelattu suosikki. Mikko Mania (17%) on ylipelattu mutta vain kevyesti.

Juoksunkulku: Lassikko katsoo ensimmäiset keulat, ja Virijori hakee tältä paikan pois. Mikko Mania jää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 10 Up Up And Away palasi Vaasassa vakuuttavalla keulatikulla takaisin voittojen tielle ja varaakin jäi sisälle. Lähtöpaikka on hyvälle avaajalle miinusta, mutta kuten Kaustisella nähtiin, ori pystyy kirimään takaakin ykköseksi. Lähtö näyttää sopivalta, joten ori on ansaitusti suosikki.

5 Blue Porsche kiri Ylivieskassa 2. ulkoa varmasti ykköseksi. Viimeksi ori sai 2. ulkoa kiritilaa maalisuoralla ja lopetti hyvin. Blue Porschen treenitiedot lupaavat hyvää ja valmentaja uskoi hevosen olevan vähintään yhtä hyvä kuin viime startissa ellei parempi. Tässä lähdössä pitkälle, kun rastaa lapulle pelkästään suosikkikaksikon.

4 Minto's Romeo on voitokas menijä, mutta ruuna on ollut kesäkeleillä kaukana parhaastaan. Lisäksi taukoa on takana. Kun juostava matkakaan ei suosi, on Minto's Romeo on haastaja.

Yllättäjät: 7 Bwt Hellionin juoksu meni Bodenissa pieleen, kun ori juuttui kolmannelle ja joutui sitten pakittelemaan joukon perälle. Bwt Hellion avaa hyvin, mutta seiskakaistalta se tuskin pääsee keulaan.

2 All In teki Jämsässä hyvän juoksun keulasta. Vanha herra kilpailee edelleen mukavalla tasolla, ja lopun rutistus on monesti päivästä kiinni. Lähtöpaikka suosii hyvää avaajaa.

Pelijakauma: Up Up And Away (41%) on alipelattu suosikki. Myös Blue Porsche (23%) on hieman liian vähän pelattu.

Juoksunkulku: All In ottaa keulat ja on valmis puolustamaan paikkaansa. Bwt Hellion tulee ulkoa eteenpäin ja tähtää johtavan taakse, mutta saattaa jäädä toiselle ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 4,8,12,9
Toto65-2: 4,8
Toto65-3: 8,12,3,4,2
Toto65-4: 10,3,5
Toto65-5: 5
Toto65-6: 10,5
Hinta: 24,00 €

Suuri
Toto65-1: 4,8,12,9
Toto65-2: 4,8,10
Toto65-3: 8,12,3,4,2,9,11,5,10
Toto65-4: 10,2,3,5,1
Toto65-5: 5
Toto65-6: 10,5
Hinta: 108,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt