Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto65 Helsinki 27.7.2016

Julkaistu:

Toto65
Joe Di Maggio ei kaipaa varmistusmerkkejä Vermossa. Toinen varmamme on kykyhevonen, joka on jäänyt yllättäen vasta kolmossuosikiksi.

Toto65-1

Pelisuosikki: 3 Ranch Kelly on epäonnistunut kahdessa viime kilpailussaan. Ensin se laukkasi Suur-Hollolan välierässä heti kättelyssä mahdollisuutensa. Mikkelissä ravi maittoi, mutta ohjastaja ajoi jälkikäteen ajateltuna liian passiivisesti. Tamma jäi umpipussiin voimia uhkuen. Silloin sisäpuolelta starttasi nopea vastustaja, joten keulajuoksuun ei ollut mahdollisuutta. Nyt tilanne on toinen. Normaalisti suorittava suosikki avaa keulaan ja on todella lähellä ylittää maalilinjan ensimmäisenä.

Haastajat: 6 Zatopek Hoss on kivunnut huippukuntoon. Ori voitti Riihimäellä kaksi kertaa peräkkäin. Etenkin ensimmäisessä kirivoitossa jäi taakse hyviä hevosia. Viimeksi ori voitti keulasta odotetun helposti. Onnistuneen juoksun jälkeen Mika Forssin ajokki pystyy heittämään haasteen suosikille.

5 Star Martini oli ennen viime juoksuaan kärsinyt huonosta tuurista ja suorittanut sijoituksiaan paremmin. Porissa ruuna sai ansaitun onnistumisen. Se sai tyylitellä toisessa ulkona suosikin perässä ja kuittasi lopussa tylysti ohi. Voittoaika oli komea 11,6a, mutta se mairittelee. Porissa mentiin sinä päivänä muutenkin todella lujaa.

Yllättäjät: 1 Costatantisoldin ei tarvitse parhaana päivänään hävetä tässä sakissa tippaakaan. Viimeksi ruuna palasi huililta ja suoritti asiallisesti. Sopivasti sisäradalta kiritilat saadessaan pystyy Risto Airaksisen suojatti totoon. Joskin voitto lienee liikaa vaadittua.

Pelijakauma: Ranch Kelly on alustavasti jopa hieman alipelattu 37 prosentilla. Kapeimpiin lappuihin tammaa voi käyttää apuvarmana.

Juoksunkulku: Ranch Kelly avaa johtoon. Costatantisoldi onnistunee pitämään selän, vaikka lähtee tasaisesti liikkeelle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: 7 Onni-Lyydia ylsi toukokuussa Vieremällä nelivuotiaiden finaalilähdössä mukavasti neljänneksi. Riihimäellä tamma olisi voinut jo voittaa, mutta se vastasi ohjastajan kehotukseen laukalla sata maaliin.

Haastajat: 9 Winsinnatti rymisteli Kokemäellä tiukkaan kärkirintamaa ratkaisun hetkillä, mutta hevonen sortui juuri ennen maalia laukalle hylkäys seurauksena. Sunnuntaina Jämsässä ruuna starttasi yksin 60 metrin pakilta, mistä eteni lähtökohdat huomioon ottaen mukavasti kolmanneksi. Vermossa takamatkaa on vähemmän, ja tähän on valmentaja Jouni Miettisen mukaan tähdätty. Hän uskoo 28-tuloksen olevan mahdollisen.

11 Matamiks ei ole vielä urallaan voittanut. Tässä se kohtaa kuitenkin oikein sopivan vastuksen. Riski menijä jyskyttää ravia mennessään mukaan kärkitaistoon.

12 Siporin Sälli antaa paalun hevosille peräti 80 metriä etumatkaa. Jani Huuskon suojatti on esittänyt kuitenkin sellaisia vauhteja, että se voi nousta näistäkin asemista mukaan voittotaistoon.

Yllättäjät: 4 Tähtitiellä on ollut suuren suuria ongelmia mennä ravia. Tässä hevosen olisi ravattava, muuten koelähtö kutsuu – jälleen. Ori on siirtynyt viime kilpailun jälkeen Jouni Miettisen talliin. Kuluneen vuoden ajalta mielessä on Pikku Hyvän täysin samanlainen maisemanvaihdos Teemu Okkolinin tallista Miettiselle. Edellä mainittu voitti heti viisi kertaa putkeen uudelta valmentajalta. Miettinen kertoi Tähtitien treenanneen hyvin.

6 Vires pystyy paljoon, jos malttaisi ravata. Ori pystyy pudottamaan onnistuessaan ennätyksestään sekuntitolkulla.

1 Merran Petran kyvyt riittävät menestykseen, mutta vielä hevonen ei anna itsestään parastaan irti. Viimeksikin Teivossa Jere Kiveinen tarjoili ajokilleen niin mukavan reissun, että se olisi voinut yltää vähintään totoon. Maalisuoraa hevonen tuli vain tasaisesti ja putosi viidenneksi.

8 Vilokkinen tuli Teivossa mukavasti perille. Nyt takana on lyhyempi starttiväli, joten meno voi olla vieläkin letkeämpää. Silloin voitto ei olisi mahdottomuus.

Pelijakauma: Vires on 15 prosentilla ylipelattu.

Juoksunkulku: Merran Petra johtaa ainakin alun. Joku ravaavista pelihevosista hakee paikan itselleen. Alussakin nähtäneen laukkoja, joten lopullista juoksunkulkua on mahdoton ennustaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: 10 Pesco Velvet voitti Riihimäellä odotetusti, kun se sai tehdä keulassa oman juoksunsa. Ruuna osaa voittaa selkäjuoksunkin jälkeen. Joskin, toissa kerralla se ei innostunut aivan odotettuun kiriin taustalta. Treeniotteet ovat olleet nyt oikein positiivisia.

Haastajat: 12 Rocket Man on lahjakas nelivuotias, joka aloitti kautensa kaksi viikkoa sitten. Takana oli sairastelua ja valmentaja Hannu Laakkonen oli todella maltillisin odotuksin matkassa. Siihen nähden hevonen lopetti oikein mukavasti rahoille. Startti vei hevosta takuulla tuntuvasti eteenpäin. 2600 metrin matkalla hevonen jyrää lopussa lähelle, vaikka antaa toki tasoitusta lähtöpaikkansa takia. Kari Rosimon ajokki on takuulla lähdön paras kyvyiltään.

2 Maryland Rose on hurjassa kunnossa, mutta läheskään aina tamma ei onnistu. Toissa kerralla Timo Korvenheimon valmennettava lopetti 3. ulkoa 600 metrin kirillä todella helppoon ykköstilaan ohi tallikaverinsa. Lauantaina Joensuussa hevonen ei päässyt käyttämään kaikkia voimiaan.

Yllättäjät: 1 Joker Photo kisaa hurjasti tauluaan paremmassa lyönnissä. Jokimaalla hevonen tuli jo positiivisesti maaliin. Viime kilpailussa Tapio Perttusen suojatti jäi voimissaan johtohevosen taakse pussiin, kun tämän veto ei kestänyt perille saakka.

8 Purgatorio jaksaa mennä joten 2600 metrin matka sopii hyvin. Hevosella ei ole räjähtävää nopeutta, joten sen pärjääminen on aina hieman tuurien takana. Teivossa ruuna onnistui, kun se jaksoi puristaa johtavan rinnalta parhaiten perille.

Pelijakauma: Rocket Man on alustavasti vasta kolmossuosikki, vaikka se on IS Ravien papereissa niukka suosikki.

Juoksunkulku: Joker Photo pitää kiinni paikastaan. Purgatorio kiertää johtavan rinnalle huolehtimaan juoksutemposta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 9 Bestseller on kivunnut kovaan kuntoon Pekka Korven valmennuksessa. Toissa keralla hevonen hoiteli sopivan sakin johtavan rinnalla. Viimeksi se pääsi jo keulaan. Siitä se hallitsi varmasti perille, vaikka järkälemäinen Tiger Ecus pyrki rinnalta ohi. Nyt juoksusta tulee erilainen, mutta se ei vie saumoja.

Haastajat: 3 Sahara Headlong pyrkii näistä asemista varmasti keulapaikalle. Edellisen kerran Tommi Kylliäisen suojatti juoksi vastaavalla paikalla kesäkuussa Kouvolassa. Kaikki näytti olevan viimeisellä puolikkaalla valjakon hallinnassa, mutta menestys kariutui loppukaarteen yllättävään pomppuun. Seuraavassa tamma ei ollut parhaimmillaan, mutta taas viimeksi juoksunkulku huomioiden asiallinen.

2 Callela Foxtrot on jaksava hevonen. Se voitti Mikkelissä toissa kerralla, kun olosuhteet suosivat. Viimeksi Vermossa tamma ei ollut parhaimmillaan, kun kiri ei kantanut parhaalla mahdollisella tavalla. Toki ei tehtäväkään ollut takaa helppo. Omalla tasolla suorittaessa on Risto Airaksisen valmennettava ehdottomasti mahdollinen.

Yllättäjät: 10 Mercurius Treasure joutui vetämään Teivossa ensimmäisen kierroksen 13,5-vauhtia. Reipas matkavauhti näkyi lopussa pienenä periksi antamisena. Kari Venäläisen rattailleen saava jatkaa hyvässä kunnossa, vaikka edellisestä voitosta on aikaa.

12 Millstone's Vivid on ollut urallaan usein epäonninen, vaikka onkin kerännyt menestystä kohtalaisesti. Edellisen kerran Olli Koivusen ajokki juoksi kilpaa kaksi viikkoa sitten. Valjakko suuntasi kierros jäljellä hänniltä ulkoradoille. Edessä oli tulppa ja loppukaarteen laukka vesitti haaveet menestyksestä lopullisesti. Ei laukkaan kyllä muutenkaan kärkisijaa mennyt, koska juoksu meni vaikeaksi. Onnistuneen juoksun saamisesta ei ole taaskaan takeita, mutta sellaisella hevonen olisi vaarallinen.

6 Ilves Laukko onnistuu harvoin, mutta silloin kun kaikki menee nappiin, pystyy Tapio Perttusen suojatti pärjäämään tällaisissa tehtävissä.

Pelijakauma: Bestsellerin ei kuulu olla selvä suosikki, jos edes niukka sellainen. Millstone's Vividin kannatus on turhaan alustavasti nollassa.

Juoksunkulku: Sahara Headlong avaa johtoon. Callela Foxtrotilla suunnataan alun jälkeen johtavan rinnalle huolehtimaan temposta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 2 Jamieson ei ole tänä vuonna kilpaillut aivan samalla tahdilla kuin viime vuonna. Erkki-Pekka Mäkisen valmennettava on kuitenkin voittanut jo kolmesti. Hevonen palaa pieneltä huililta, mutta vireen pitäisi olla Mäkisen mukaan ennallaan. Ruuna pääsee hyvin matkaan ja taktiikkana lienee keulajuoksu, vaikka treenari väläyttelee tallikommentissa selkäjuoksun mahdollisuutta.

Haastajat: 4 Aqua's Solenoid haastaa Jamiesonin alussa. Sille kelpaa kuitenkin todennäköisesti Jamiesonin selkä eteen. Tamma jahtaa yhä kauden avausvoittoaan, kun se ei ole aina rutistanut parhaalla mahdollisella tavalla. Nopea avaaja saa suurella todennäköisyydellä mukavan reissun, joka mahdollistaa pärjäämisen.

1 Exdell saa näistä asemista juuri sellainen reissun, jollaisen jälkeen pystyy voittamaan. Tamma saa tarkan reissun ja sopivasti kiritilat saadessaan se lopettaa muutaman sata metriä terävästi.

Yllättäjät: 10 Sweet Choco Starin suoritusta on kiimojen takia hankala veikata etukäteen. Jos kiimat vaivaavat, puuttuu hevosesta yksi pykälä. Viimeksi tammalla oli hyvä päivänsä, kun se lopetti 600 metrin kirillä mukavasti toiseksi. Keulassa häärinyt Freddie Ale oli liki mahdoton ohitettava.
Toki takarivistä tehtävä on jälleen voittoa ajatellen kiperä, mutta ei mahdoton. Etenkään jos keulassa sorruttaisiin hurjasteluun.

7 Ribery on valmentaja-ohjastaja Risto Airaksisen mukaan oikeinkin nopea hevonen, jolle matka käy. Hän odottaa uutta tulokasta heti neljän parhaan sakkiin.

12 Leemark's Casimir on kisannut kesällä kahdesti ja oli viimeksi jo todella hyvä. Janne Ulmaksen ajokki eteni alussa keulaan, josta tuli vahvasti maaliin saakka. Vain kovaan kuntoon kohonnut Lovesong kiitti lopussa vetoavusta ja kiri ohitse. Vaikka kunto on kohdillaan, vaatii voitto epäonnea
suosikeille.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Jamieson ja Aqua's Solenoid ottavat alussa yhteen. Jälkimmäinen päästää Jamiesonin vetotöihin, vaikka ohittaisi tämän kiihdytyksessä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki: 4 Joe Di Maggio voitti Vermossa Finlandia-päivänä hurjalla 12,5-tuloksella. Sen jälkeen hevonen on jäänyt voitoitta, mutta on kohdannut todella tasokkaita vastustajia. Esimerkiksi viimeksi Jokimaalla edelle jäi vain tulevaisuuden tähtihevonen(?) Elian Web. Tässä ori pääsee hakemaan keulapaikan tallikaveriltaan ja hallitsee perille saakka.

Haastajat/yllättäjät: 9 Bluehill's Storm voitti viikko sitten varmasti, kun pääsi suosiolla keulaan toisen puolikkaan alussa. Ruunalla on sisässä sen verran, että se voisi halutessaan polkea varmasti 13-tuloksen. Suosikki pystyy kuitenkin tarvittaessa 12-alkuiseen loppuaikaan, joten ilman suosikin epäonnea Bluehill's Storm taistelee muiden kanssa hopeasta.

3 William Pine avaa vauhdilla ja ottaa ensimmäiset keulat. Sen jälkeen se saa namureissun suosikin takana. Matkavauhti voi olla ensimmäisen kierroksen osalta varsin maltillinen, joten kakkossijalle venyminen on hyvin mahdollista.

1 Vagabondo ei ole hetkeen onnistunut. Ruuna hakee parasta virettään. Viimeksi Tuomas Pakkanen ohjasti hevosta ja parivaljakko pääsi hieman onnekkaasti toiseen ulos radalta 11. Kirivaiheessa suunta oli kuitenkin vain taaksepäin. Parempaan olisi rahkeita, mutta voittoon asti yltäminen vaatisi hirmuisen tasonnoston.

Pelijakauma: Joe Di Maggio on erittäin todennäköinen voittaja. Se ei ole alustavalla 78 prosentin peliosuudella liikaa pelattu, sillä ruuna voittaa lähdön jopa kahdeksan kertaa kymmenestä.

Juoksunkulku: William Pine lataa keulaan ja Joe Di Maggio pääsee hakemaan paikan itselleen. Suosikki saa tehdä oman juoksunsa. Bluehill's Storm edennee suosikin rinnalle, jos tempo menee aivan hölkäksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 3
Toto65-2: 7,9,11,12,4,1,8
Toto65-3: 12
Toto65-4: 9,3,2,10,12
Toto65-5: 2,4,1,10,7,12
Toto65-6: 4
Hinta: 21,00 €

Suuri
Toto65-1: 3,6,5,1
Toto65-2: 7,9,11,12,4,1,8
Toto65-3: 12
Toto65-4: 9,3,2,10,12,6
Toto65-5: 2,4,1,10,7,12
Toto65-6: 4
Hinta: 100,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›