Iivari, Iivo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Helsinki 29.6.2016

Julkaistu:

Toto65
Vermossa luotetaan kahteen suosikkiin. Kierroksen pelipankki varmistetaan kuitenkin jo pienessä systeemissä.

Toto65-1

Pelisuosikki: 11 Buck Boko väänsi toissa juoksussaan Vermossa johtavan rinnalta ihan mukavasti perille, vaikka jäikin suosikkina kolmanneksi. Kouvolassa hevosen tehtävä oli takaa vaikea. Markku Niemisen suojatti puursi hänniltä 1200 metrin kirin raskaissa olosuhteissa, mutta ei aivan jaksanut rutistaa kolmen parhaan joukkoon. Nyt kierrettävää on vähemmän, joten voittokantaan paluu on hyvinkin mahdollista.

Haastajat: 6 Sahara B Boyn viime vuosi meni ihan plörinäksi. Tänä vuonna kovan kapasiteetin omaava on kilpaillut kolmesti. Pari viimeistä esitystä on ollut asiallista. Etenkin toissa kerralla ruuna rutisti johtavan rinnalta hyvin. Viimeksi vauhdikas lopetus ei suosinut, joten tyytyminen oli nelossijaan. Pitkä matka käy Mika Forssin ajokille hyvin.

8 Ipod on viime sijoituksiaan paremmassa iskussa. Ensin ruuna jäi Vermossa vaille kiritiloja lopussa. Viimeksi samalla baanalla ruuna antoi tasoitusta muille alussa, kun laukkasi lähtöauton takana. Loppua Tommi Kylliäisen suojatti pisteli vauhdilla, eikä hävinnyt lopulta kakkostilaa paljolla – vaikka jäi viidenneksi. Ipodilla on ravin kanssa ongelmia, joten pitkän matkan rauhallisempi tempo suosinee.

5 Odd Fellow aloitti Seinäjoella, vaikka sitä starttia ei käsiohjelmassa näy. Hevonen suoritti startissa mukavasti, joka lupaa hyvää tätä ajatellen. Odd Fellow ei riittänyt Ruotsissa Solvallan kovissa lähdöissä.

Yllättäjät: 10 Fiery Sid ei ole ollut läheskään parhaimmillaan viime aikoina. Ruunalla oli aikaisemmin tapana voittaa aina suurena yllättäjänä. Nyt petsarit ovat unohtaneet sen, joten hyvän päivän sattuessa kohdalleen olisi Lauri Parviaisen valmennettava edullinen voittaja.

3 Rocket Richard pyrkii tässä varmasti keulapaikalle. Siitä ori jaksoi huhtikuussa oikein hyvin kolmanneksi. Edelle kiri vain kova kaksikko Airport Present – Fiery Sid. Toki silloin matka oli kierrosta lyhyempi.

Pelijakauma: Buck Boko on niukasti ylipelattu 60 prosentin kannatuksellaan, mutta se kelpaa paremman puutteessa varmaksi.

Juoksunkulku: Rocket Richard kiihdyttää johtoon. Keulataktiikka ei yllättäisi pitkästä matkasta huolimatta, jos paikkaa ei olla vaatimassa hyvissä ajoin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: 3 Manin Muisto palasi Killerillä yli puolen vuoden paussilta. Ori latasi heti kiihdytyksessä keulaan, eikä päästänyt ketään ohitseen lopussakaan. Kyvykäs menijä aiheutti lähdössä melkoisen yllätyksen, mutta enää sen voitto ei saa järkyttää ketään.

Haastajat: 6 N.P. Turbo kulki jo Kuopiossa pahan lähtölaukkansa jälkeen mukavasti ja antoi viitteitä kovasta kunnostaan. Seinäjoen viime kilpailussa hevonen malttoi ravata koko matkan. Se niittasi keulahevosen tämän rinnalta juuri maalilinjalla. Ravia kulkiessa pystyy ori paljoon, mutta laukka on yhä pinnassa.

5 Viuskun Väiski voitti Loviisassa, kun pääsi onnekkaasti sujahtamaan keulapaikalle. Sunnuntaina Kokemäellä paremmilta lähtöpaikoilta starttasi pari kovakuntoista vastustajaa ja hevonen jäi johtavan rinnalle. Siitä se puursi hyvin perille, vaikka jäikin neljänneksi. Tässä on hyvä sauma keulajuoksuun.

9 Tempaisu voitti Kuopiossa, kun lähdön suosikit eivät onnistuneet. Ori puursi kierroksen mittaisella kirillä varmaan ykköstilaan. Nyt rima nousee, mutta tempun uusiminen ei ole mahdottomuus.

Yllättäjät: 10 Herra Hopo kilpaili toukokuussa yhden heikomman startin jälkeen omalla tasollaan. Ruuna ylsi finaalilähdössä toiseksi ja hävisi vain hurjan esityksen tehneelle Caijukselle.

4 Typyn Teholla on vauhtia, mutta se on samalla todella epävarma. Ravilla se menestyy todennäköisesti tässä, mutta kukaan ei voi luvata sallitulla askellajilla pysymistä.

2 Kobardi kisaa hyvässä kunnossa, vaikka ei ole voittanut vielä tänä vuonna. Viimeksi hevonen rutisti johtavan rinnalta kolmanneksi. Tässä se kokee mielenkiintoisen ohjastajanvaihdoksen, kun Iikka Nurmonen ottaa ajotuntumaa hevoseen.

Pelijakauma: Manin Muisto on 30 prosentilla hieman liian selvä suosikki. Myös Herra Hopo on 17 prosentilla yliarvostettu. Viuskun Väiski on 10 prosentilla edullisin merkki.

Juoksunkulku: Viuskun Väiski pystynee ohittamaan suosikin alussa. N.P. Turbo mielii juoksemaan johtavan rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: 8 Classify Tof on voittanut kesällä jo kolmesti 14-tuloksella täydellä matkalla. Esimerkiksi toissa kerralla hevonen runttasi johtavan rinnalta todella vakuuttavaan ykköstilaan. Viimeksi sijoitus oli heikko yhdeksäs, mutta sille ei kannata antaa mitään painoarvoa pelipäätöksiä tehdessä. Ori oli tekemättömän paikan edessä hänniltä lyhyellä matkalla.

Haastajat: 1 Issaquah Sund voitti Härmässä lopulta todella helposti, kun kenttä kääntyi lopussa. Ilman kenkiä viilettäneen on tarkoitus jatkaa samalla balanssilla. Siten se pääsee reippaammin matkaan, mutta ulkopuolelta lähdetään hyvin.

4 Ranch Nero otti toukokuussa keulasta kaksi todella komeaa voittoa. Sitten hevonen taipui samalta paikalta Kouvolassa pahoin. Valmentaja Tommi Kylliäinen kertoi, että hevonen meni siellä hapoille kovan avauksen takia. Viimeksi käskemisen seurauksena hevonen laukkasi mahdollisuutensa heti alussa. Kunto on valmentajan mukaan ennallaan.

Yllättäjät: 2 Ranch Movie Star on ollut hyvä parissa viime juoksussaan. Viimeksi se rutisti johtavan rinnalta mukavasti, vaikka jäikin kolmanneksi. Hevonen ei ole kuitenkaan hanakka voittamaan.

6 Luckyline Krok jätti huhtikuussa hyviä hevosia taakseen, kun se yllätti Toto76-lähdössä. Muun muassa Like You joutui nöyrtymään. Sen jälkeen hevoselle sattui kahdesti surkeat lähtöpaikat. Viimeksi Seppo Markkulan ajokki tuli loppua vauhdilla ja osoitti olevansa iskussa. Nappireissulla hevonen on mahdollinen menestyjä.

Pelijakauma: Classify Tof (39 %) on viime kerran heikon sijoituksen ja tämänkertaisen lähtöpaikkansa takia jäänyt alustavasti jopa hieman aliarvostetuksi. Ranch Movie Star on yliarvostettu 14 pinnalla.

Juoksunkulku: Issaquah Sund päässee kengittä matkaan yllättävän hyvin, mutta Ranch Nero lienee kuitenkin nopein. Hannu Torvinen suuntaa suosikin rattailla päättäväisesti kohti paikkaa johtavan rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: Huomio, että kyseessä on tasoitusajo. 4 Masterpeace on suorittanut mukavasti kahdessa viime kilpailussaan. Viimeksi se sai kiritilat myöhään johtavan takaa. Keulahevonen ja ulkoa tullut pitivät vauhtinsa hyvin, joten ohittaminen oli lopussa liki mahdotonta.

Haastajat: 2 Empire Shark olisi mielinyt Turussa vetotöihin, mutta Pekka Korpi piti 7 Arctic Legendin rattailla kiinni paikastaan. Ruuna matkasi suurimman osan matkasta johtavan rinnalla, mistä laukkasi mahdollisuutensa viimeisellä takasuoralla. Markku Niemisen suojatti ei ollut tyhjä laukatessaan. Hevonen on merkittävästi tauluaan vaarallisempi.

Taustajoukot ovat kehuneet Arctic Legendin kapasiteettia, mutta vielä se ei ole suorittanut kykyjensä mukaisesti. On vaikeaa ennustaa milloin hevonen puhkeaa kukkaan. Esimerkiksi viime kerran tapainen esitys riittää tuskin voittoon.

3 First Revenge on parin viime kilpailunsa tulosta vaarallisempi. Se lähtee hyvin matkaan ja juossee tässä sisärataa pitkin.

8 Questionmark Me hävisi viimeksi vain oikein lupaavasti uransa aloittaneelle kilpailijalle. Ennen sitä se huili kaviovaivan takia ja sai olla helpommalla. Nyt Harri Koivusen valmennettava kilpailee lyhyemmällä starttivälillä, joten parannusta lienee luvassa entisestään.

Yllättäjät: 6 Fountain Dynamite hakee tässä uransa avausvoittoa. Viimeksi Teivossa se hävisi vain kovalle Jugadorille. Tässä hevonen kokee mielenkiintoisen ohjastajanvaihdoksen, kun rattaille hyppää valmentajan sijasta Hannu Torvinen.

1 Herman Halm voitti Forssassa sopivan tehtävän suoraan tauolta. Rima nousee, mutta luvassa on mukava sisäratareissu. Sellaisella totosija on ainakin mahdollinen.

Pelijakauma: Empire Sharkin kuuluisi olla suosikki, mutta suuria vääristymiä lähdössä ei ole.

Juoksunkulku: Markku Niemisen kaksikko Empire Shark – First Avenger lähtevät hyvin matkaan. Pekka Korpi lataa varmasti Arctic Legendin kanssa myös alkuun.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 7 Tea Cake on suorittanut vakuuttavasti viime aikoina. Nyt se saa kuitenkin vastaansa pari oikein hyvää vastustajaa. Tamma pystyy venymään, mutta mikään seinävarma se ei missään tapauksessa ole. Edellisen voittonsa Harri Koivusen ajokki otti nauraen, kun pääsi takarivistä huolimatta keulaan. Tässä juoksusta tulee erilainen, eikä voittokulun jatkuminen ole yksinkertaista.

Haastajat: 6 Sahara Headlong oli ennen viime kilpailua pysynyt Tommi Kylliäisen käsistä ja treenistä ravilla. Kouvolassa tamma juoksi keulassa, jossa tehtävä näytti olevan sen hallussa. Ravi hukkui kuitenkin yllättäen loppukaarteessa ja tamma ponkaisi voimissaan laukalle.

11 Pesco Veltet kohtasi toissa kerralla kovia Rohanin johdolla. Antti Teivaisen ajokki pyrki alun tulisessa 08,5-avauksessa ohi edellä mainitun siinä onnistumatta. Matka taittui jatkossa johtavan takana, josta hapot jylläsivät. Viimeksi vastusta piisasi jälleen. Ruuna esitti toivottomista asemista väkevän kirin.

Yllättäjät: 1 Misty Ray on kyvykäs, mutta samalla äärimmäisen epäonnistumisaltis. Tamma ei ole yltänyt viime aikoina kärkisijoille. Takarivin lähtöpaikat ovat olleet pahasti vastaan. Viimeksi hevonen oli ohjastaja-valmentaja Teemu Okkolinin mukaan tukkoinen. Tässä parannusta on varmasti luvassa, eikä koko matkan johto ole mahdottomuus.

2 A.B.S. Bobbo on myös riittävä hevonen tähän sakkiin, mutta on laukkailut paljon viime aikoina. Siinä välissä se voitti Kouvolassa suuryllättäjänä ja pyrkii tässä uusimaan temppunsa.

12 Viking Baggerin viime juoksu meni turhan raskaaksi. Helppoa juoksua se ei täältäkään tule samaan, joten voittokantaan paluu on haastavaa.

4 Tim Hannibalilla olisi kykyjä parempaan, mitä viime aikoina on nähty.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko on kerännyt peliosuudesta yli 80 prosenttia, jossa ei ole tolkkua. Etenkin Pesco Velvet (7 %) ja Misty Ray (1 %) ovat huippumerkkejä.

Juoksunkulku: Misty Ray pystynee ravatessaan puolustamaan keulapaikan. 5 In Cookie Boogie ja Sahara Headlong tulevat eteenpäin. Jälkimmäinen pääsee johtoon ainakin Misty Rayn laukatessa, mutta muuten keulaan ei ole asiaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki: 2 Still Loving You on todella kyvykäs juoksija. Hevonen on juossut tänä vuonna kolmesti ja on petrannut koko ajan otteitaan. Viimeksi ori oli jo todella hyvä. Se jyräsi johtavan Dreambow:n rinnalta voittoon kovalla 14,2a / 2600 metriä tuloksella. Tämänkertainen 2100 metrin matka ei sovi yhtä hyvin, mutta ravilla Markku Niemisen valmennettavan tulee olla silti lähellä.

Haastajat: 6 Agnese aloitti kautensa huhtikuussa. Tamma oli valtaisan hyvä, kun se jyräsi johtavan rinnalta voittoon. Kahdessa viime juoksussa kärkisijat ovat jääneet ottamatta. Täytyy kuitenkin huomioida, että ensin tehtävä oli jo ennakkoon radalta 12 kovassa sakissa liki mahdoton. Viimeksi Nyyti-Maria Timosen suojatti ravasi kovan keulahevosen rinnalla, joka oli pitkällä matkalla liikaa.

4 Ida Glitter ei pystynyt viikko sitten puolustamaan keulapaikkaa alussa. Tamma jäi lopussa vaille kiritilaa. Tässä keulajuoksuun on mahdollisuus, jolla hevonen pystyisi paljoon.

Yllättäjät: 1 Freddie Alen kunto on jäänyt viime kilpailuissa arvoitukseksi, koska se on laukannut kahdessa viime kilpailussaan pitkäksi. Hyvä avaaja saa näistä asemista mukavan reissun, mutta koelähdön pelko voi näkyä ajotaktiikassa.

7 Pension Killer osoitti jo kesäkuun alussa Vermossa nousukuntoa. Seuraavassa se ei yltänyt Forssassa lähellekään parastaan. Viime viikolla Pekka Korpi pääsi ajokillaan 2. ulos, josta järkytti lopussa totopelaajat.

Hannu Torvinen peruutteli hännille 8 Hopeless Guyn kanssa Mikkelin vauhtimaililla. Sieltä hevonen ei pystynyt enää lopussa nousemaan mukaan taistoon. Näistä asemista menestyminen vaatii jälleen tuuria.

Pelijakauma: Still Loving You on toki todennäköinen voittaja, mutta ei 70 % arvoinen. Ida Glitter kiinnostaa kovin vain kuudella prosentilla.

Juoksunkulku: Freddie Ale päästää Ida Glitterin vetotöihin. Still Loving You etenee johtavan rinnalle alun jälkeen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 11
Toto65-2: 3,6,5,9,4
Toto65-3: 8
Toto65-4: 2,4,7
Toto65-5: 7,6,11,1
Toto65-6: 2,6,4
Hinta: 18,00 €

Suuri
Toto65-1: 11
Toto65-2: 3,6,5,9,10,4,2
Toto65-3: 8
Toto65-4: 2,4,7,3,8,6,1,10
Toto65-5: 7,6,11,1,2
Toto65-6: 2,6,4
Hinta: 84,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›