Signe, Varma

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kaustinen 27.6.2016

Julkaistu:

Toto4
Kaustisen Toto4-pelin piikiksi kelpaa toisessa kohteessa sopivan seuran kohtaava Case Closed.

Toto4-1

Suosikki: 11 Pops' Sunrise teki Oulussa hyvän juoksun ja kiersi 6. ulkoa voittoon. Vermossa tamma jäi kuolemanpaikalle, mistä voitto oli liikaa vaadittu. Nyt tehtävä on sopivan näköinen ja tamma on suosikki.

Haastajat: 16 Ain't She Sweet ei mennyt Mikkelin kurassa mihinkään ja tuon startin voi unohtaa. Kouvolassa tamma voitti leikitellen 2. ulkoa. Normaalina Ain't She Sweet nousee taistoon voitosta.

12 Cute Valley voitti Oulussa keulasta eikä viimeistä pitänyt rutistaa ulos. Tamma kiihtyy voltista mukavasti matkaan ja saanee alussa asemat.

3 Una Signora tsemppasi Loviisassa 2. ulkoa kakkoseksi ja viimeksi tamma oli 5. ulkoa hyvä kolmas. Nyt lähtöasetelmat puoltavat suuresti.

Yllättäjät: 9 Silent lopetti toissa kerralla 5. sisältä hyvin kakkoseksi kaukana voittajan takana. Myös viimeksi Silent matkasi 5. sisällä, mistä tamma täytti maalisuoralla tyhjää tilaa mainiosti saamatta koskaan täyttä mahdollisuutta. Nyt ykköspalkinto on iso ja ajotaktiikka lienee aikaisempaa aktiivisempi.

14 Enya Web karkasi Kalajoella helposti keulasta. Rovaniemellä tamma nousi johtavan takaa viimeisellä takasuoralla toiselle eikä mahtanut voittajalle mitään, mutta piti niukasti kakkoseksi.

2 Wrong Breed nousi Torniossa 2. sisältä viimeisellä takasuoralla 2. ulos ja oli hyvä kolmas. Kalajoella tamma yritti kiriä 4. ulkoa ulkoratoja pitkin mutta tehtävä oli liian vaikea Enya Webin viedessä voiton. Tuolloin Wrong Breed starttasi pakilta, mutta nyt tamma pääsee paalulta matkaan Enya Webia vastaan.

Pelijakauma: Wrong Breed (5%) on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Juoksunkulku: Mary's Lily ja Dew's Princess lähtevät paraiten taipaleelle. Dew's Princess painuu piikkiin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 15 Case Closed kilpailee huippuhyvässä vireessä ja nyt ruunalla on paikka palata takaisin voittojen tielle. Ylivieskassa ruuna johti maalisuoralle asti, mutta sitten vauhti tasaantui ja pari vastustajaa ehti edelle. Härmässä ruuna haki väkisin keulapaikan ja kesti reippaan alkuvauhdin kunnialla. Tehtävä on nyt nimien puolesta niin sopiva, että Case Closedin on yksinkertaisesti oltava lähellä voittoa.

Haastajat: 6 Caraway Runner on peruskapasiteetiltaan hyvä menijä, mutta viime starteissaan ruuna ei ole ollut oma itsensä. Caraway Runner on ainakin pieni kysymysmerkki.

7 Pious Donation kiersi Vermossa joukon perältä hyvin ja oli jonkin verran sijoitustaan parempi. Kalajoella Pious Donation kiersi 3. ulkoa kaksariin.

2 Parisiodi pääsee hyvältä paikalta liikkeelle, mutta tamma jäänee silti tasaisena avaajana keskijoukkoihin. Kaustisella tamma kiersi 6. ulkoa mukavasti mutta viimeksi esitys oli 2. ulkoa perin tasainen.

14 Goofy Goof on tähän lähtöön hyvä hevonen, mutta Mikkelin startti jätti paljon toivomisen varaa 3. sisältä.

Pelijakauma: Case Closed (36%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Joku kolmikosta May Fly-Figlio Giorgio-Mr Superman painuu keulaan. Caraway Runner tai Pious Donation kiertää kuolemanpaikalle ja on halukas etenemään aina keulaan asti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Sort Of Sorrowin kausi on ollut menestyksekäs, mutta viime starteissa ruunan voittokulku on tasaantunut eikä ykköstiloja ole tullut. Sort Of Sorrow on tehnyt hyviä suorituksia, joten voittokantaan paluu on vain ajan kysymys. Tällä kertaa tehtävä on sopivan näköinen, joten voitto on täysin otettavissa. Toissa kerralla Kaustisella Sort Of Sorrow laukkasi alussa ja teki jatkossa hyvän juoksun kirien päätöslenkin 13,7-kyydillä. Viimeksi ruuna kiskaisi 5. ulkoa viimeisen kierroksen 12,0. Sort Of Sorrow kiihtyy mukavasti ja pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: 8 Crystal Eye oli mainio toissa kerralla kuolemanpaikalta, mutta viimeksi tamma oli pieni pettymys keulapaikalta, kun hevonen sai tehdä täysin oman juoksun. Lähtöpaikka on hankala, mutta vastustajien nimet paperilla varsin sopivia.

11 Matterhorn ei ravannut viimeksi Ylivieskan viimeistä kaarretta ja laukkasi ulkoradoilta. Tätä ennen ruuna tsemppasi mainiosti kuolemanpaikalta.

6 Faros Lloyd laukkasi Porissa alussa, jatkoi myöhemmin 6. sisällä ja tuli viime metrit mukavasti. Kauhavalla ruuna juoksi 3. ulkona ja oli voiton suhteen vailla mahdollisuuksia, kun kärki lopetti 14-kyytiä.

Yllättäjät: 1 Magical Hannah on huomattavasti tauluaan parempi menijä. Tamma starttaa hyvistä asemista ja tulee saamaan makoisan juoksun kärjen tuntumassa, mikäli käynnistyy ravilla matkaan. Kauden avaus tärvääntyi ensimmäisen kaarteen laukkaan.

Pelijakauma: Matterhorn (6%) ja Faros Lloyd (5%) ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Magical Hannah, Newman Tuna, Sort Of Sorrow, Faros Lloyd ja Crystal Eye kiihtyvät parhaiten. Crystal Eye saanee kasikaistaltakin keulat, mikäli satsaa lähtöön täydet.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Haras Du Pin kesti Porissa keulasta ykköseksi. Härmässä ruuna matkasi 2. sisällä eikä saanut koskaan kiritilaa. Nyt tehtävä on sopivan näköinen, ja ruuna on ansaitusti selvä suosikki.

Haastajat: 1 Sahara Rouge kilpailee kovassa vireessä ja ehjällä juoksulla ruuna pystyy lyömään itse suosikinkin. Lahdessa ruuna tsemppasi Suur-Hollolan alkuerässä oikein hyvin vaativalla juoksulla. Viimeksi ruuna laukkasi lähtöön ja jäi viimeiseen ulos, mistä ruuna kiri päätöslenkin 12,1-kyydillä.

Suomessa aloittava 8 Elliot Boko oli toissa kerralla tasainen keulasta, mutta viimeksi ruuna kesti etusuoralla alkaneen kirin mainiosti.

10 Naughty La Marc tsemppasi Ylivieskassa mainiosti kuolemanpaikalta ja voitti viimeksti helposti keulasta. Kunto on hyvä, mutta takamtkalta voittaminen vaatii hieman tuuriakin.

Yllättäjät. 2 Sophie Savage kiri Kuopiossa hyvin 3. ulkoa ja oli ehtiä kaksariin. Viimeksi tamma kiersi 5. ulkoa kolmanneksi.

5 Stoms Max voitti Kokemäellä yläpystyyn keulasta ja omaa tuon startin perusteella yllätyssauman.

9 Ranch Keen olisi paras keulasta tai kärjen läheltä, joten paikka on iso miinus.

Pelijakauma: Sahara Rouge (13%) on liian vähän pelattu.

Juoksunkulku: Stoms Max tykittää keulaan ja on halukas luovuttamaan paikkansa suosikille, mikäli tämä saapuu ajoissa rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 11,16,12,3,9,14,2
Toto4-2: 15
Toto4-3: 5,8,11,6
Toto4-4: 6,1
Hinta: 11,20 €

Suuri
Toto4-1: 11,16,12,3,9,14,2,8,5,1,10,7,13,6,15
Toto4-2: 15
Toto4-3: 5,8,11,6,1
Toto4-4: 6,1,8
Hinta: 45,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›