Varpu, Vaula

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kouvola 22.4.2016

Julkaistu:

TOTO4
Torstaina ravataan Kouvolassa, missä Toto4-kohteet ovat ennätystasaisia. Kuitit tehdään tällä kertaa ilman varmaa.

Toto4-1

Suosikki: Toto4-pelin avaa seitsemän hevosen koitos. 8 Extreme Luca palasi toissa kerralla hyvänä tauolta ja voitti helposti keulasta. Viimeksi tehtävästä tuli vaikeampi eikä hevonen kyennyt nousemaan 5. ulkoa kärkitaistoon. Tällä kertaa nimet ovat paperilla sopivia vastustajiksi, mutta lähtöpaikka on vaikea ja siksi juoksusta voi muodostua haastava.

Haastaja: 4 Orlando palaa lähes vuoden paussilta. Lähtöpaikka on hyvä ja suosikkia lukuunottamatta tehtävä on mukavan näköinen, joten hyvää panosta oriilta pitää heti odottaa. Orlando avaa hyvin ja keulajuoksu on todennäköisin vaihtoehto, kun tuskin pahimmalle vastustajalle halutaan antaa piikkipaikkaa - ainakaan suosiolla. Orlando kuuluu heti pelihevosiin.

Yllättäjät: 1 Westcoast Spider avaa loistoasemista ja tähtää johtavan selkään. Mikäli terävyystaso on heti hyvällä tolalla, omaa ori saumat kukistaa suosikkikaksikko. Starttiväliä on kertynyt kuukauden päivät, joten Westcoast Spider on pieni kysymysmerkki.

7 Licence Holder kiersi viimeksi etusuoralla johtavan rinnalle. Extreme Luca karkasi kauas, mutta ruuna sitkisteli totoon. Voitto olisi edelleen yllätys, mutta rahasija ei.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Orlando avaa keulaan ja saa Licence Holderin tai Extreme Lucan rinnalleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 Timeless Croft hakee neljättä peräkkäistä ykköstä ja on Toto4-pelin todennäköisin voittaja. Tikkujen sarja alkoi Vermosta, missä ruuna matkasi 5. sisällä, nousi viimeisellä takasuoralla 2. ulos ja kiri tilaa saatuaan letkeästi ykköseksi. Tämän jälkeen ruuna on napannut kaksi voittoa keulasta. Timeless Croft avaa hyvin ja päässee joukon veturiksi. Keulasta ruunan lyöminen ei ole helppoa.

Haastajat: 2 Sundsvik Chamsin avaa etenkin kengittä kovaa ja ori saattaa haluta keulaan mikäli hevonen on ohjastajan käteen mieluinen. Tauolta paluussaan Sundsvik Chamsin kiri viimeiset 700 metriä 12,3 ja oli sijoitustaan parempi. Loistoasemista Sundsvik Chamsin maistuu peleissä.

11 Naomi Wibb on voitokas menijä ja palaa tallikommenttien mukaan hyvässä iskussa, mutta lähtöpaikka on sen verran vaikea että tamma tarvitsee ripauksen tuuriakin voittoon yltääkseen.

10 Ghost Boy jatkaa mukavassa vireessä, vaikka totosija ei viime starteista olekaan tullut. Toissa kerralla keulajuoksu ei sopinut, ja maalisuora oli vaikea. Viimeksi Ghost Boy nousi 4. sisältä viimeisellä takasuoralla 3. ulos eikä löytänyt maalisuoralla kiritilaa.

Yllättäjät: 1 Elettra voitti Kuopiossa 4. ulkoa. Viimeksi Vermossa tamma laukkasi kolmannelta ensimmäisellä takasuoralla ja putosi hännille. Lähtöpaikka on tasaiselle avaajalle kaksijoakoinen.

6 Biodiesel oli tauolta saamaton 2. sisältä. Startti alla ruuna saattaa parantaa.

12 Tyrone Star on tähän lähtöön hyvä hevonen, mutta heiko lähtöpaikka pudottaa tauon lisäksi tuntuvasti menestymisen todennäköisyyttä.

Pelijakauma: Timeless Croft (72%) on raa'asti ylipelattu. Haastajaryhmästä löytyy maukkaita merkkejä.

Juoksunkulku: Sundsvik Chamsin avaa sisäradalle ja juoksee keulassa tai antaa suosikki Timeless Croftille paikan pois.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kolmas kohde on erittäin haastava pelilähtö. Niukka suosikki 5 Pihlajan Aaroni parantaa startti startilta ja oli viimeksi asiallinen 8. ulkoa. Ruunalla tähdätään tarkkaan selkäjuoksuun ja mikäli hevonen pääsee iskemään kiriin maalisuoralle kaarruttaessa, ovat muut helisemässä.

Haastajat: 1 B. Tuuma eteni toissa kerralla etusuoralla johtavan rinnalle ja kaartui maalisuoralle johdossa, mutta koki mystisen katkeamisen viimeisellä 150 metrillä ja putosi peräti yhdeksänneksi. Viimeksi ori kiri 6. ulkoa jälkijoukon parhaaksi kaukana voittajan takana ja oli oikein hyvä. Ori ei hyödy tasaisena avaajana lähtöpaikasta.

2 Aki-Vei matkasi Kuopiossa hännillä sisäradalla ja teki oikein mainion viimeisen kierroksen ja näytti hyvältä. Aki-Vei olisi Pihlajan Aaronin tapaan parhaimmillaan selkäjuoksulla ja lyhyellä kirillä. Kuntonsa puolesta Aki-Vei voi yltää vaikka kuinka korkealle.

3 Välkyn Tuisku starttaa hyvistä asemista ja juossee keulassa, mutta pitkä starttiväli mietityttää eikä hevonen ole välttämättä sataprosenttisesti terävimmillään tässä kisassa.

6 Rikelme laukkasi toissa kerralla loppukurvissa 2. ulkoa. Viimeksi ori teki hyvän kirin 4. sisältä.

7 Marat johti Teivossa pitkään ja tuli erittäin tasaisessa maaliintulossa kolmantena linjan yli. Marat avaa kovaa ja on ravivarma, mutta voittaa nykyään harvoin.

Pelijakauma: Rikelme (7%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Välkyn Tuisku hakee keulat Maratilta. Toisen radan veturiksi ei ole halukkaita jonoksi asti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Tehtävä ei helpotu yhtään päätöskohteeseen mentäessä, sillä jälleen on tasaista. 12 Hello Garfield kokee ohjastajanvaihdoksen ja on heikoista asemistakin niukka ykkösruksi. Toissa kerralla ruuna lähti päätöskierroksen alussa 2. ulkoa kolmannelle ja kiersi vahvasti ykköseksi. Viimeksi Hello Garfield teki pitkän kirin 5. ulkoa ja tuli viimeisen lenkin 13,8-kyytiä, mutta ei pystynyt tavoittamaan voittajaa.

Haastajat: 11 Golden Eleven voitti toissa kerralla keulasta. Viimeksi ruuna kiersi etusuoralla neljännen radan kautta kuolemanpaikalle, mistä ruuna oli selvä ykkönen. Kunto on mainio ja voitto on jälleen mahdollinen. Vastus kovenee selvästi viime kisoista.

7 Carleman teki hyvän kolmivuotiskauden ja väläytteli kykyjään. Ruuna on valmentajan mukaan mennyt tauon aikana eteenpäin, joten tästä kaudesta voi tulla mielenkiintoinen Carlemanille. Tallikommenttien mukaan Carleman palaa hyvässä iskussa tauolta. Lähtöpaikka on huono, mutta ruunan koneesta löytyy sen verran voimaa, että paikka johtavan rinnallakaan ei vie mahdollisuuksia.

2 Mr Mallorca on lähdön ideamerkki. Kovaa avaava ori on saanut loistoasemat ja luokaltaan se on lähdön parhaimmistoa. Viimeksi Lahdessa ori jäi 4. sisällä väsyvän takana hännille, mutta lopetti tilaa saatuaan riukasti ja maalisuoralla Mr Mallorcalla oli paras vauhti päällä. Mr Mallorca pystyy menestymään keulasta, mutta parhaat juoksunsa hevonen on tehnyt johtavan takaa.

5 Minmind tsemppasi tauolta hyvin johtavan rinnalta ja tauko saattoi viedä sitä eteenpäin.

Yllättäjät: 8 Bouncing Hill avasi seiskaradalta täyttä ja pääsi lopulta 2. sisälle, mistä ruuna kuritti vastustajiaan nyrkkeilemällä niukkaan voittoon. Lähtöasetelmat ei suosi ja lisäksi tehtävä on nimienkin puolesta erittäin haastava.

3 Gogo Eldorado ei saanut Teivossa 2. sisältä mahdollisuutta, mutta toisaalta voimiakaan ei näyttänyt olevan jäljellä ainakaan paljoa. Viimeksi tamma oli tasainen 2. sisältä. Gogo Eldorado avaa kovaa ja tähdännee selkäjuoksuun.

Pelijakauma: Mr Mallorca (7%) kuuluu alipelattuna joka lapulle mukaan.

Juoksunkulku: Mr Mallorca torjuu Gogo Eldoradon, joka sujahtaa johtavan kantaan. Mr Mallorca juoksee keulassa ellei joku pelihevosista,
kuten Minmind tai Carleman tule takasuoralla vauhdilla rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 8,4
Toto4-2: 5,2
Toto4-3: 5,1,2,6
Toto4-4: 12,11,7,2
Hinta: 12,80 €

Suuri
Toto4-1: 8,4
Toto4-2: 5,2,11,10
Toto4-3: 5,1,2,3,6,7,4,8
Toto4-4: 12,11,7,2,5
Hinta: 64,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt