Tiina, Kirsi, Krista

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Lahti 31.3.2016

Julkaistu:

Toto4
Jokimaan Toto4-kierroksen varmavalintaa ei tarvitse kauaa pohtia. Kierroksen pankki on haavereitta erittäin liki ykkössijaa.

Toto4-1

Pelisuosikki: 4 Personal Trainer erottuu muista varsin selkeästi 15 hevosen autolähdössä. Maaliskuun alussa Jokimaalla Juuso Holttisen valmennettava voitti keulasta marginaalia helpommin. Ori jäi sen jälkeen pois Kouvolasta rataolosuhteiden takia ja starttiväliä on kertynyt. Holttinen ei kuitenkaan usko starttivälin näkyvän otteissa, jolloin ykkössija on sopivassa sakissa todella lähellä.

Haastajat: 1 Diamond Koks saalisti helmikuun alussa Jokimaalla kauden avausvoittonsa väkevällä kirillä 3. ulkoa. Starttiväliä on kertynyt, mutta samanlaisena Kari Rosimon ajokki pystyy ainakin hätyyttelemään suosikkia.

6 Muscat Tone ei ole juoksupaikkariippuvainen, joten ori pystyy taistelemaan totosijoista raskaammankin reissun päätteeksi. Kauden avausvoitto ei ole välttämättä kaukainen haave.

7 Julius Fortis voitti helmikuussa Lappeessa, kun juoksunkulku suosi. Seuraavassa startissa Vermossa ruuna näytti, ettei voitto ollut sattumaa, kun se voitti mukavalla esityksellä. Juhani Tapani hyppää valmentajan sijasta rattaille ensimmäistä kertaa, joten ruuna on mielenkiintoinen seurattava.

Yllättäjät: 2 Unbeaten Stride hakee yhä uransa avausvoittoa. Kauas sellainen ei toissa juoksussa jäänyt, kun tamma jäi vasta aivan lopussa keulasta toiseksi. Edellisessä kilpailussa Forssassa Pilvenmäki Special -karsinnassa vastassa oli kovia ja esitys oli sisäratareissulla positiivinen.

11 Sign Of Magic on juossut tälle kaudelle kahdesti, eikä menestystä ole vielä irronnut. Viimeksi Vermossa alun laukan jälkeen Anne Takapuron valmennettava tuli sisärataa tasaisesti perille. Tamman kyvyt riittävät kuitenkin pärjäämiseen.

Pelijakauma: Personal Trainer on hyvä varma 63 % peliosuudella.

Juoksunkulku: 5 Ahasveros lienee alussa nopein. Personal Trainer voi edetä keulaan saakka, vaikka sillä voitaisiin pistellä myös johtavan rinnalta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 2 Juliette Laxin voittoputki joutuu koetukselle, sillä tehtävä on viime kertoihin nähden täysin erilainen. Tamma on napsinut ykköstiloja sopivista tehtävistä keulajuoksuilla. Jälki on ollut toki vakuuttavaa, mutta vastusta riittää. Lisäksi lähetystapana on pitkästä aikaa autolähtö.

Haastajat: Oikein kyvykäs 9 Villiaura on tuloillaan ja voittaakin varmasti pian. Ori juoksi viimeksi Kuopiossa kauden toisen juoksunsa. Esa Holopainen käänteli ajokkinsa hänniltä ulkoradoille viimeisellä takasuoralla. Viimeisen puolikkaan Seppo Suurosen treenattava kulki hurjasti, mutta ei ehtinyt aivan voittoon.

5 Kake suoritti oikein mukavan tauolta paluun Kouvolan raskaissa rataolosuhteissa. Ori avasi alussa keulaan ja jatkoi matkaansa suosikin perässä. Lopulta Minna Vainikan treenattava hävisi voiton vain todella niukasti.

Yllättäjät: 7 Julianne Dahlia on ohjastaja-valmentaja Jukka-Pekka Kauhasen mukaan varmistunut, vaikka taulu kertoo hevosen olevan epävarma. Viime juoksussa Kaustisella ravi maittoi äärimmäisen raskaissa olosuhteissa, jolloin tuloksena oli heti voitto. Olosuhteet olivat vahvan juoksijan puolella, eikä tempun uusiminen ole helppoa.

10 Iro-Neidon ja 11 Flavion voi olla vaikeaa pystyä aivan voittotaistoon asti takaa, sillä paremmilta paikoilta starttaa kovia vastustajia. Ensin mainittu oli viimeksi hyvä keulasta, vaikka jäikin toiseksi. Jälkimmäinen onnistui viimeksi vihdoin kuntonsa edellyttämällä tavalla.

Pelijakauma: Juliette Laxin 59 % on rajusti yläkanttiin. Villiauran 17 % ja Kaken 9 % on reippaasti kasvunvaraa.

Juoksunkulku: Juliette Lax ja Kake ottavat tiukasti yhteen alussa. Kumpikaan ei luopuisi keulapaikastaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 2 Timeless Croft on alkanut kulkemaan jälleen paremmin, kun ei ole joutunut juoksemaan talviradalla. Toissa juoksun Vermon voitossa oli mukana rutosti tuuriakin, mutta viimeksi Jokimaalla ruunan esitys oli keulasta oikein hyvä. Se avasi 10,5-vauhtia ja torjui lopussa ohitusta yrittäneen varmoin ottein.

Haastajat: 5 Ghost Boy pystyy olemaan ilman kenkiä yllättävän korkealla, mikäli saa nappireissun. Viimeksi se ei päässyt tulemaan vapaasti keulasta voittaneen Timeless Croftin takaa.

1 Micky Man runttasi viimeksi mukavasti perille johtavan rinnalta. Ilman pussitusta pärjääminen on mahdollista.

7 Calle Corvette on oikein lahjakas, mutta kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumisista. Takana on jälleen paussia, mutta kovan juoksupään omaava pystyy onnistuneella pärjäämään onnistuneella juoksulla. Valmentaja Marinka Massan mukaan alussa on otettava laukkariski huomioon.

Yllättäjät: 3 Sunbird Chelsea on oikein jaksava tamma. Se palaa kuitenkin tauolta. Valmentaja Tino Grönstrand uskoo hevosen tarvitsevan startin kroppaansa, mutta ei hyvää hevosta voi kokonaan unohtaa peleistä.

4 Costa Blanca suoritti oikein mukavan tauolta paluun Forssassa pari viikkoa sitten. Tamma matkasi toisessa ulkona, mistä kiri hyvin perille. Startti kropassa voittaminen ei ole ollenkaan mahdoton ajatus.

8 Sacramento S voittaa varmasti pian, kun juoksu onnistuu yhtään. Ruuna on selvästi tauluaan vaarallisempi, mutta toki näistä lähtöasemista onnistuneen juoksun saaminen on hankalaa.

Pelijakauma: Timeless Croft voisi olla selvempikin suosikki mitä on 32 % osuudella. Micky Manin 22 % on rajusti yläkanttiin. Calle Corvette on täysin unohdettu 4 %.

Juoksunkulku: Costa Blanca ja Ghost Boy ovat nopeimmat alussa. Jälkimmäinen etenee keulaan, josta sillä voidaan tällä kertaa kokeilla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 4 Oden Tilly on kyvyiltään kova tekijä. Ruunan viime kilpailuiden esitykset eivät kuitenkaan ole olleet läheskään parhaita mahdollisia. Alla on paussia reilu kuukausi. Valmentaja Matias Salon mukaan suosikki sairasteli Kouvolan kilpailun jälkeen, joka saattoi selittää vaisumpaa esitystä.

Haastajat: 11 Smooth Criminal näytti viimeksi Jokimaalla maalisuoran puolessa välissä voittajalle, mutta lopussa kiri hiipui hieman. Tasaisessa lähdössä takarivin lähtöpaikka voi antaa liikaa tasoitusta voittoa ajatellen, mutta toisaalta puntteja tasoittava reipas avaus on hyvinkin mahdollinen.

1 Archie Press kulki 3-vuotiskesällä oikein mukavasti, mutta kauden viimeisimmät startit pilaantuivat laukkoihin. Timo Hulkkosen treenattava aloittaa kautensa, eikä valmentaja olisi yllättynyt pärjäämisestä.

Yllättäjät: 9 Mr Mallorca on parhaimmillaan oikein kova tekijä tällaiseen koitokseen. Kauden avaus Killerillä jätti kuitenkin parannettavaa, kun ori laukkasi taipuvan oloisena johtavan rinnalta hylkäykseen maalisuoralle kaarruttaessa.

3 Out Of Ordinary pääsee vauhdilla liikkeelle ja tavoittelee tässä myös keulapaikkaa. Hyvänä päivänään Jarkko Ristimäen suojatti pystyisi paljoon, mutta vire ei liene paussilta aivan parhaimmillaan.

5 Ranch Norma Jeane pystyy avaamaan vauhdilla. Aluksi keulaan päästessä saa tauolta palaava nätin reissun, jollaisella pärjääminen ei saa järkyttää.

12 Winning Christina ja 10 Flying Duck ja kärttävät takarivistä ylivauhtia. Tällöin yllätys olisi mahdollinen.

Pelijakauma: Out Of Ordinary 3 % on alipelattu ja Ranch Norma Jeane 8 % ylipelattu.

Juoksunkulku: Ranch Norma Jeane lienee vikkelin alussa, mutta sille kelpaa todennäköisesti selkä eteen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 4
Toto4-2: 2,9,5
Toto4-3: 2,5,7,3,4,8
Toto4-4: 4,11,1,9,3
Hinta: 18,00 €

Suuri
Toto4-1: 4
Toto4-2: 2,9,5,7,10,11
Toto4-3: 2,5,7,3,4,8
Toto4-4: 4,11,1,9,3,5,12,10
Hinta: 57,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›