Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto5 Tampere 29.3.2016

Julkaistu:

Toto5
Teivon Toto5-kierroksella on useampia varmavaihtoehtoja. IS Ravien valinta on sopivasti pelattu suosikki, joka on keulasta liki voittoa.

Toto5-1

Pelisuosikki: 1 Belly Button kärsi viime kilpailussaan epäonnesta. Tamma jäi alussa hakaukseen vastustajan kanssa ja jäi kärjestä ratkaisevan paljon. Seppo Sarkolan suojatin esitys oli jatkossa kuitenkin oikein positiivinen, joten kilpavire on paria viime sijoitusta parempi. Loistavista lähtöasetelmista koko matkan johto ei liene kaukana.

Haastajat: 11 Lady Javiera nappasi viime kilpailussaan kauden avausvoiton. Tamma sai mukavan sisäratareissun ja kirivaiheessa vetävää selkää. Lopussa ykköshaastaja rymisteli helppoon voittoon heikkotasoisessa lähdössä.

Yllättäjät: 10 Millcape's Devil voitti Teivossa saman lähdön, jossa suosikki kärsi epäonnesta. Ari-Jukka Lehtimäen suojatti sai namureissun 3. sisältä, mistä työntyi niukasti voittoon. Näistä asemista voiton uusiminen yllättäisi kuitenkin.

7 Maryland Rose pystyy voittamaan lähiaikoina, kun saa nappireissun. Viimeksi tamma matkasi Vermossa tätä kovemmassa lähdössä 2. ulkona, josta tuli vailla loistoa maaliin.

3 Dream Step Wili on selvästi parempi tapaus, mitä parista viime sijoituksesta voisi päätellä. Ainakin totoon yltäminen on mahdollista, mutta voitto voi olla suoraan tauolta tiukassa.

Pelijakauma: Belly Button voisi olla selvempikin suosikki (33 %). Millcape's Devil on 20 % pelattuna hurjasti ylipelattu. Sen peliosuudesta kuuluisi pinnoja suosikin lisäksi Maryland Roselle ja Dream Step Wilille.

Juoksunkulku: Belly Button pitänee keulat, josta sillä myös päästellään. Prässääjistä ei ole tunkua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-2

Pelisuosikki: 2 Villihuuma suoritti eilen Porissa oikein mukavasti, vaikka jäikin maalikamerassa toiseksi. Tamma veti keulassa pienellä erolla muihin ja tuli aivan lopussa tallikaveri Pikku Hyvän ohittamaksi. Lyhyt starttiväli tuo tuskin ongelmia matkaan, joten suosikki pystyy voittamaan keulaan päästessä.

Haastajat: 10 Vilma Lyydia ei ole yltänyt talven kilpailuissaan parhaalle tasolle. Tamman meno voi muuttua selvästi paremmaksi, kun radat muuttuvat kesäisiksi. Mitään varmaa on mahdotonta vielä luvata, mutta Markku Hietasen ajokki on syytä huomioida kaikissa peleissä.

6 Hilin Ihme olisi iskussa, mutta kaksi viimeistä kilpailua on pilaantunut laukkoihin. Tamman edellisestä voitosta on vierähtänyt aikaa, mutta kuntonsa puolesta Juha-Pekka Ahosen ajokki pystyy pärjäämään.

Yllättäjät: 5 Viksu Vikkelä väläyttelee aika ajoin, mutta voitot ovat erittäin tiukassa. Suosikeiden epäonnistuessa on ensimmäisenä maaliin saapuminen mahdollista.

7 Hultgårds Erika suoritti positiivisen tauolta paluun Teivossa viikko sitten. Tamma ylsi sisäratareissun jälkeen toiseksi voittajaa uhkaamatta. Voittoon yltäminen tässä tehtävässä vaatisi tason nostoa, mutta parannusta lieneekin luvassa.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

Juoksunkulku: Vouti Verona johtaa toki alun, mutta Villihuuma edennee jo ajoissa vetotöihin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-3

Pelisuosikki: 3 Armani Cates aloitti maaliskuun alussa Vermossa hankosidevamman jälkeen. Ori joutui vetämään keulassa koko ajan kovalla vauhdilla ja jäi 14-tuloksesta huolimatta kymmenenneksi. Startti vei varmasti sen verran eteenpäin, että voitto on jo lähellä.

Haastajat: 9 Wild Coltsin on kohdannut tätä kovempiakin porukoita. Viimeksi Forssassa ruuna tuli takaa mukavasti perille ja jatkaa iskussa.

8 Blendior on selvästi kahden viime kilpailun sijoituksiaan vaarallisempi. Ruuna pystyy ehdottomasti osallistumaan voittotaistoon, mikäli juoksu ei mene hurjan raskaaksi.

1 Prima Nova on sen oloinen juoksija, että palasten loksahtaessa paikalleen voi voittoja alkaa tulla ryminällä. Tamma on huomioitava näistä lähtöasemista varhain.

Yllättäjät: 12 Bonhommea ei voi tyrmätä, vaikka lähtöasetelmat ovatkin toki erittäin ikävät. Ruuna on oikein hyvä hevonen. Kaksi starttia alla ovat vieneet laiskaa treenaajaa takuulla tuntuvasti eteenpäin.

7 Exdell ailahtelee hurjasti, joten sen suoritusta on vaikeaa veikata etukäteen. Parhaana päivänään se pystyy voittotaistoon tässäkin tehtävässä.

2 Emmahall Laukko pystyy lopettamaan tarkalla reissulla lujaa. Sellainen lienee näistä asemista luvassa. Tapio Perttusen ajokki ei ole mikään hanakka voittamaan, mutta ainakin muissa pelimuodoissa se on otettava huomioon.

Pelijakauma: Armani Cates kelpaa sopivasti (35 %) pelattuna varmaksi.

Juoksunkulku: Armani Cates torjuu 4 Lindaliken ja juoksee keulassa. Prima Nova voidaan halutessa nostaa toiselle radalle. Se tai Blendior johtaa toista rataa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-4

Pelisuosikki: 9 Vinkan Hovi pystyy kirimään voittotaistoon, vaikka jäisikin alussa aivan hännille. Viimeksi Vermossa kiritilat löytyivät johtavan takaa vasta aivan lopussa ja voittovoimat jäivät käyttämättä.

Haastajat: Huippuhevonen 12 Pihjalan Aaroni aloittaa kautensa. Jouko Tarvaisen suojatti on ollut kotioloissa mukavalla mallilla. Myös paikallisravien esitys oli lupaava, sillä ruuna polki viimeisen puolikkaan hyvää kyytiä.

11 Tähen Topelius ei ole hevosena mikään helpoin tapaus. Hyvänä ollessa se pystyy ehdottomasti voittamaan tällaisen tehtävän. Lisäksi auton takana toimivuus on volttilähtöä huomattavasti parempaa. Edellisessä kilpailussa Vermossa Pauli Raivio ajokki tuli mukavasti perille 5. ulkoa, eikä hävinnyt voittoakaan paljolla.

4 Elias Intomieli tarjosi Vermossa hyvä vetoapua Tähen Topeliukselle ja joutui nöyrtymään tälle lopussa. Maaliintulojärjestys on jälleen pitkälti kiinni juoksunkulusta.

8 Keisarin juoksusta voi muodostua näistä lähtöasemista vaikea, mutta sen ei tarvitse viedä pärjäämismahdollisuuksia.

Yllättäjät: 3 Aki-Vei ei ole vielä tänä vuonna yltänyt voittoon, mutta viime kaudella 9 kertaa voittanut pystyy kuntonsa puolesta ylittämään maalilinjan ensimmäisenä. Viimeksi Kaustisella ruuna ei ollut juoksupäällä, mutta suoritukselle raskaissa olosuhteissa ei pidä antaa painoarvoa.

6 Leon Salama aloitti kautensa Teivossa hankosidevamman jälkeen ja tsemppasi toisen radan vetäjänä oikein lupaavasti toiseksi. Hyvänä ollessa pystyy ori voittamaan koviakin lähtöjä.

Pelijakauma: Aki-Vei on jäänyt alle 2 prosentilla tykkirastiksi.

Juoksunkulku: Aki-Veilla on näistä asemista mahdollisuus keulajuoksuun. Elias Intomieli vauhdittaa alussa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-5

Pelisuosikki: 5 Stoneisle Looker voitti kaksi viikkoa sitten Teivossa keulasta todella helposti. Viikon takaiseen kilpailuun on turhaa tuijotella, sillä peli oli selvä jo heti alun kolarissa. Ongelmista kärsineen hevosen tilanne on tällä hetkellä hyvä ja voittoja voi irrota jatkossa hyvällä tahdilla.

Haastajat: 1 Miss Ellhill voitti marraskuussa kahdesti keulasta ja jäi sen jälkeen tauolle. Kaksi tämän kauden starttia on jättänyt huomattavasti parannuksen varaa, mutta toisaalta lähdötkin ovat olleet hyvätasoisia. Tässä luvassa lienee mukava reissu, jollaisella kauden ensimmäinen totosija on varmasti lähellä.

8 Veloce pystyy kirimään loppua vauhdilla, jos Harri Koivunen onnistuu tarjoamaan ruunalle sopivan reissun.

Yllättäjät: Paikka johtavan rinnalla oli liikaa 6 Bad Boys Bluelle viikko sitten. Tässä onnistuneen juoksun saaminen on jälleen haastavaa. Lisäksi valmentaja hyppää itse rattaille.

10 Smooth Wayne voittanee pian, kun kaikki menee nappiin. Ori on tehtaillut jo useamman mukavan esityksen peräkkäin.

9 Las Robbie jäi viikko sitten voimissaan pussiin sisäratareissun jälkeen. Ruunan sijoituksen ailahtelevat, mutta kaiken ollessa kohdallaan on kärkisija otettavissa.

12 Daisy Web on haastava tapaus, mutta kunnolla toimiessa pystyy se tekemään tulosta kilpailuissa. Alustavasti tammalla on tarkoitus kokeilla tänään ilman kenkiä.

Pelijakauma: Stoneisle Lookerin 60 % hipova peliosuus on jo liikaa. Miss Elhill on 8 pinnalla hyvä ykköshaastajamerkki. Täysin pelaamattomat Las Robbie ja Daisy Web ovat yllätystä hakevan namumerkit.11 Mary Valentine ei kiinnosta 6 % pelattuna.

Juoksunkulku: Miss Ellhill laskee Stoneisle Lookerin vetotöihin. Paikka johtavan rinnalla linee Bad Boys Bluessin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto5-1: 1
Toto5-2: 2,10
Toto5-3: 3
Toto5-4: 9,12,11,4,8,3,6
Toto5-5: 5,1,8,6,10,9,12
Hinta: 9,80 €

Suuri
Toto5-1: 1,11,7,3
Toto5-2: 2,10
Toto5-3: 3
Toto5-4: 9,12,11,4,8,3,6
Toto5-5: 5,1,8,6,10,9,12
Hinta: 39,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›