Verneri

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Helsinki 9.3.2016

Julkaistu:

Toto65
Vermon Toto65-kierros tarjoaa tällä viikolla kaksi hurjasti pelattua suosikkia. Vain toinen kelpaa meille varmaksi.

Toto65-1

Pelisuosikki: 5 Twigs Voici avasi lauantaina keulapaikalle ja sai tehdä maililla oman juoksunsa. Vauhdikas 10,5-lopetus toi varman voiton, eikä läheskään kaikki ollut pelissä. Hannu-Pekka Korven ajokilla on jälleen loistava sauma keulajuoksuun, jolla se on parhaimmillaan. Vastus on sitä tasoa, että normaalilla suorituksella tuloksena on voitto.

Haastaja: 1 Demi De Veluwen juoksut menivät Kuopiossa ja etenkin Oulussa plörinäksi. Erkki-Pekka Mäkisen suojatti antoi lauantaina näytön todellisesta kunnostaan, kun se jäi vasta kalkkiviivoilla Fiery Sidin ohittamaksi. Ykkösrata nopeiden avaajien sisäpuolella voi tuoda jälleen haastetta.

2 Bosses Lily muistutti kyvyistään viime syksynä kirittyään St. Legerin voittoon suuryllättäjänä. Tällä kaudella alla on vasta yksi kilpailu. Sijoitus paranee tässä siihen nähden – todennäköisesti selvästi.

3 Arctic Model lopetti 4-vuotiskautensa hienolla keulavoitolla jättäen taakseen muun muassa El Catwalkin. Totosija on ehdottomasti mahdollinen sisäratareissun jälkeen, vaikka alla on taukoa.

Pelijakauma: Twigs Voicin 74 % pelikannatuksessa ei ole enää kasvunvaraa, mutta se tuskin ainakaan nousee iltaa kohti.

Juoksunkulku: Twigs Voici avaa johtoon. Bosses Lily ja Arctic Model käyvät kamppailun paikasta johtavan takana. Bosses Lily pitänee paikan lähtöradan turvin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: 2 Juliette Laxilla on alla jo neljä vakuuttavaa keulavoittoa. Tehtävä on jälleen samantapainen, eikä suosikki liene kaadettavissa ilman epäonnea. Ari Moilanen kiihdyttää ajokillaan sen käynnistyessä ravilla keulaan, josta se pitää takamatkojen haastajat kurissa.

Haastajat: 4 Rilon Taika sortui lauantaina alussa pitkästä aikaa laukalle. Tamman laukka vei mahdollisuudet osallistua aivan kärkitaistoon. Aimo Vuorisalon valmennettava polki perille kuitenkin hyvällä otteella, joten kunto pitää.

5 Pikku Hyvä jatkaa kunnossa, vaikka ykköstilat ovat jääneet haaveeksi viime juoksuissa. Lauantaina alun laukat pilasivat pelin, mutta mikään laukkuri tamma ei missään tapauksessa ole.

1 Salasana seuraili Vermon toissa juoksussa Juliette Laxin perästä toiseksi. Tempun uusiminen ei ole mahdottomuus vastaavista asemista, sillä vastus on jälleen samaa tasoa.

13 Eickun lähtöasetelmat ovat vaikeat. Tammalla on sen verran räväkkä pätkä, että se voi lopussa nousta totoon kaukaakin takaa.

Pelijakauma: Juliette Laxin yli 80 % on liikaa.

Juoksunkulku: Juliette Lax kiihdyttää johtoon, jossa pitää tempon tasaisen reippaana. Salasana seuraa perässä niin kauan kuin peli vetää.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: Harri Koivusen tallin alkuvuoden voittokulku on hieman laantunut, mutta 5 Shadow Of Brisbane pystyy normaalisuorituksella aina paljoon näissä lähdöissä. Viime kilpailussa ruuna jäi suursuosikkina toiseksi, eikä ollut aivan parhaimmillaan. Takana onkin hieman paussia.

Haastajat: 6 Blind Maker otti Vermossa alussa lähes merkityksettömän laukan ja pääsi 1300 metriä maaliin keulapaikalle. Ensimmäinen kierros mentiin kuitenkin 14,5-vauhtia, joka näkyi hieman lopussa. Kaksi tuorevoimaisempaa kiri ohitse, mutta Ari Moilasen suojatti saa ehdottomasti puhtaat paperit esityksestään.

3 Duquesa saa hyvänä avaaja mukavan reissun. Viimeksi maililla tamma vastasi keulasta varmaan voittoon, mutta täydellä matkalla tammalle kelvannee selkä eteen.

Yllättäjät: 7 Sacramento S aloitti viikko sitten Vermossa Seppo Juurisen valmennuksesta. Ruunan kanssa oltiin matkassa matalalla profiililla. Kari Rosimo tarjoili ajokilleen nappireissun 3. sisällä, josta tämä kiitti lupaavalla kirillä. Juoksun onnistuessa on voittokin mahdollinen, sillä kaikkea osaamista ei ole vielä nähty.

2 Axel Halm ansaitsisi jo voitonkin. Emma Väreen ajokki on päässyt pitkästä aikaa eturiviin, mutta suurta etua se ei siitä tasaisena avaajana saa. Viime juoksussa Porissa ruuna tuli taustalta mukavasti maaliin.

9 Kanyoni jatkaa hyvässä iskussa, vaikka viime kilpailun sijoitus olikin heikompi. Tamma jäi vaikealta lähtöpaikalta kauas kärjestä, josta oli vaikeaa nousta kärkitaistoon mukaan. Otteet kaipaavat ehkä ihan pientä lisäpuristusta voittoa ajatellen, sillä vastusta riittää.

8 Joker Photo huomioidaan tukalista lähtöasetelmista huolimatta. Mikäli Tapio Perttusen suojatin juoksu onnistuu, pystyy se hyvänä päivänä kovaan lopetukseen. Sellainen voi riittää jopa voittoon asti.

Pelijakauma: Sacramento S kiinnostaa vain 5 prosenttia pelattuna.

Juoksunkulku: Duquesa luovuttaa johtopaikan todennäköisemmin Shadow Of Brisbanelle. On edellä mainitun taktiikasta kiinni pääseekö Blind Maker johtoon, vai jääkö se johtavan rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 3 Elliot Web kilpaili viimeksi tammikuussa. Ori jäi taivaltamaan toiselle ilman vetoapua, mistä puristi oikein väkevästi perille. Vain takana mukavan reissun saanut voittamaton Bid On Kemp kiri lopussa ohitse. Valmentaja Juhamatti Hoffrenin mukaan huilille jäätiin tarkoituksella, koska alla oli pari kovaa starttia.

Haastajat: 6 Backspin pyrkii varmasti jälleen keulaan, mutta näistä asemista sinne ei ole välttämättä asiaa. Viime juoksussaan Iikka Nurmosen rattailleen saava taisteli keulasta asiallisesti, mutta Ripasso Classicon hiillostus vei parhaat mehut tammasta.

11 Ripasso Classico ei ollut kaksi viikkoa sitten parhaimmillaan, kun ori taipui johtavan rinnalta kuudenneksi. Jukka Torvinen voi tehdä jaksavalla ajokillaan ratkaisun hyvissä ajoin, eikä lähtöpaikka vie mahdollisuuksia.

4 Maxx Birdland ei ole välttämättä parhaimmillaan keulasta, mutta viime juoksussa siitä irtosi kuitenkin varma voitto tätä selvästi kevyemmässä sakissa. Juha Utalan suojatti joutui kiertelemään avauspuolikkaan kolmatta ennen kuin pääsi vetotöihin. Lopussa ohitse pyrkinyt Lad Holidy pysyi helposti aisoissa.

Yllättäjä: 1 BWT Lovestory on saanut kaksi starttia kroppaan tauon jälkeen. Lauantaina Vermossa tammalla ei lähdetty Blackenedin selkään viimeisellä takasuoralla, jolloin Teemu Keskitalon ajokki vajosi taipuvan takana hännille. Tilat saatuaan kerran urallaan voittanut tuli vauhtinsa pitäen perille saakka.

Pelijakauma: Elliot Web on 28 prosentilla alipelattu suosikki.

Juoksunkulku: BWT Lovestory johtaa alun, mutta sille kelpaa pelihevosen selkä eteen. Elliot Web voi lähtöratansa turvin napata paikan itselleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 5 Downander on erittäin vaarallinen, mikäli pääsee keulapaikalle. Turussa Hannu Torvisen ajokki voitti keulasta todella helpolla tavalla. Lyhyellä matkalla tasaisessa lähdössä keulapaikka voisi olla ratkaiseva etu.

Haastajat: 6 Hopeless Guy on aloittanut tämän vuoden täydellisesti. Kahdesta kilpailusta tuloksena on yhtä monta voittoa. Viimeksi Teivossa Jukka Torvisen rattailleen saava kiri 4. ulkoa varmaan voittoon ylivauhtisessa juoksussa.

9 Made In Shade maistuu. Vermossa kolme viikkoa sitten tamma sai kiritilan vasta sata metriä ennen maalia, jolloin oli kärkisijojen suhteen myöhäistä. Viikko sitten nopea juoksija jäi kokonaan ilman kiritiloja. Voimia jäi takuulla varastoon.

Yllättäjät: 1 Emmahall Laukko tuli Teivossa suosikin selästä toiseksi. Tapio Perttusen suojatti pystyy pärjäämään nykyvireessä näissäkin lähdöissä.

4 Grainfield Fiona on selvästi tauluaan vaarallisempi tapaus. Teivossa keulasta ensimmäiset 1500 metriä olivat peräti 14,5-vauhtisia, eikä lopun taipuminen ollut kauden toisessa kilpailussa tuomittavaa.

7 Dream And Hope ei saanut Turussa mitään otetta Downaderista tämän rinnalta. Lisäksi lähtöasetelmat voivat tehdä juoksusta haastavan.

Pelijakauma: Grainfield Fiona on loistava merkki kuuden pinnan kannatuksella. Myös Made In Shade kiinnostaa 11 % pelattuna. Hopeless Guy on ylipelattu 24 prosentilla.

Juoksunkulku: Emmahall Laukko voisi pystyä halutessa pitämään keulapaikan, mutta ulkoa painetta langettavat Grainfield Fiona ja Downader.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki: 7 Jaqueline Mon Ami on juossut urallaan aikaisemmin vain kerran pitkällä matkalla. Kisa päättyi - kuinkas muutenkaan kuin voittoon. On vaikeaa kuvitella matkan tuovan jaksavalle tammalle mitään ongelmaa. Kauden molemmat aikaisemmat startit ovat päättyneet ykköstiloihin. Vermossa Timo Leivon suojatti jyräsi johtavan rinnalta komeaan voittoon ja Turussa sopiva tehtävä päättyi odotettuun koko matkan johtoon.

Haastajat: 8 Quite An Avengerin kyvyt ovat kaikkien tiedossa. Toissa juoksussa Mika Forss lähti ajokillaan kiriin vasta maalisuoralle kaarruttaessa, eikä ruuna ehtinyt vauhdikkaasta lopetuksesta huolimatta voittotaistoon. Lauantaina vahva juoksija tuli sisärataa pitkin asiallisesti perille kovassa lopetuksessa.

4 Mountain Cleaverille pitkä matka sopii oikein hyvin. Tamma päässee tässä keulaan, josta on vaarallinen. Viime kilpailussaan viikko sitten Pasi Tikkalan ajokki matkasi johtavan rinnalla, josta jyräsi keulahevosen varmasti siltaan eikä hävinnyt voittoakaan paljoa.

Yllättäjät: 6 Moonlight Cloud kirii lujaa sisäratareissun jälkeen, eikä nappireissun jälkeen voittokaan ole täysin mahdoton ajatus.

3 Blendior voi päästä aluksi johtoon, jolloin saisi mukavan reissun. Jonny Länsimäen ajokki juoksee ensimmäistä kertaa pitkällä matkalla.

Pelijakauma: Quite An Avenger on loistava merkki 17 % pelattuna. Mountain Cleaverin 20 % hipovasta kannatuksesta kuuluisi prosentteja edellä mainitulle.

Juoksunkulku: Blendior päässee aluksi keulaan, mutta Mountain Cleaverilla mielitään jatkossa vetotöihin. Jaqueline Mon Ami voi kiertää varhain toisen radan vetäjäksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 5
Toto65-2: 2,4,5,1,13
Toto65-3: 5,6,3,7,2,9,8
Toto65-4: 3
Toto65-5: 5,9,4
Toto65-6: 7,8
Hinta: 21,00 €

Suuri
Toto65-1: 5
Toto65-2: 2,4,5,1,13
Toto65-3: 5,6,3,7,2,9,8
Toto65-4: 3
Toto65-5: 5,9,1,4,7
Toto65-6: 7,8,4,6,3
Hinta: 87,50 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›