Leevi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Ylivieska 6.3.2016

Julkaistu:

Toto4
Illan Toto4-kierros käynnistää Ylivieskan ravikauden. Kierros tarjoaa alipelatun ideavarman ohella oikein tasokkaan suomenhevosvoltin.

Toto4-1

Pelisuosikki: 9 Charexcel ei ole hetkeen voittanut, mutta tässä sakissa siihen olisi jälleen oiva mahdollisuus. Oulussa ensimmäinen kierros johtavan rinnalla vei parhaat mehut ruunasta. Nyt starttiväli on huomattavasti lyhyempi, joten parannusta voisi kuvitella olevan luvassa.

Haastajat: 10 Bad Boy Press on kohdannut viime juoksuissaan tätä kovempia vastuksia. Viimeksi Miika Tenhusen suojatti oli mukana kovassa Blackenedin voittamassa lähdössä, jossa väsähti lopussa selvästi. Valmentajan mukaan hevosen terveydentila on nyt parempi, joka tietää hyvää kisaa ajatellen. Jaksava juoksija nähdään todennäköisesti voittotaistossa.

3 Big Lebowski on saanut vaihteeksi eturivin lähtöpaikan. Ruuna ei hetkeen voittanut, mutta tässä sakissa voittotaistoon osallistuminen on mahdollista.

8 Star Silvio löi Charexcelin Kaustisella marraskuussa, kun suosikki antoi alun laukassa liikaa tasoitusta. Iikka Nurmosen ajokki palaa tähän tauolta, mutta voitto ei saa sopivassa sakissa yllättää.

Yllättäjät: 2 Redhot Destiny tuli jo Kuopiossa tammikuussa mukavasti perille. Viimeksi tamma kiri hänniltä vahvasti toiseksi. Ville Heiskasen suojatti on yllätysvalmis.

Takamatkan kaksikko 14 Angry Valley ja 12 Ettan eivät ole helpon tehtävän edessä, mutta onnistuneella juoksulla voittotaistoon osallistuminen on mahdollista. Ensin mainittu sai Oulussa startin alle ja jälkimmäinen vaikuttaa nousukuntoiselta.

5 Crazy Valley kohtasi viime vuonna huomattavasti tätä kovempia vastustajia juostessaan 4-vuotislähdöissä. Startti on kauden ensimmäinen, joten iskukyky ei varmastikaan ole vielä huipussaan.

1 Gouann Laukko ei ole yltänyt vielä tänä vuonna lähellekään parastaan. Vire ei kuitenkaan ole ainakaan laskussa. Viimeksi tamma tuli sisäratareissun jälkeen asiallisesti perille. Sopivalla reissulla sijoitus voi olla yllättävänkin hyvä.

Pelijakauma: Bad Boy Press on pelattu kolmossuosikiksi, vaikka sen kuuluisi olla suosikki. Big Lebowskin 20 % osuus on liikaa. Redhot Destiny on yllätystä hakeville hyvä merkki.

Juoksunkulku: Big Lebowski, 4 Ivy Ericson ja Crazy Valley langettavat painetta Gouann Laukolle. Ainakin Bad Boy Pressilla voi tehdä ratkaisun ajoissa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 4 Lover Dahlia kiri Teivon reippaassa lopetuksessa varmaan voittoon yllättäjänä. Lappeen Toto76-lähdössä ruuna kurotti tasaisesta rintamasta toiseksi. Jukka-Pekka Kauhasen suojatti pystyy ehdottomasti voittoon Ylivieskan illassa.

Haastajat: 8 Quick Leader pystyy menestymään tässä tehtävässä, vaikka takana onkin taukoa. Nopean avaajan keulaan pääseminen ei ole ollenkaan mahdotonta näinkään ulkoa. Juuri keulasta Petri Klemolan suojatti on ottanut kaikki voittonsa.

6 Wincent Collins palasi Kaustisen lounasraveissa voittojen tielle, kun sai vetää keulassa sopivaa tahtia. Ruuna kestää tarvittaessa raskaammankin reissun, jollainen tässä varmasti tulee viime kertaan verrattuna.

7 Blady Bols Blues jäi Rovaniemellä kauden avauksessaan keulasta toiseksi, eikä ollut vielä ymmärrettävästi herkimmillään. Parannusta lienee luvassa sen verran, että onnistuneen juoksun saadessaan pystyy Petteri Joen ajokki kärkitaistoon.

Yllättäjät: 10 Rocknroll Kronos voitti Killerillä joulukuussa räväkällä kirillä. Tammikuun lopulla Seinäjoella ruuna jäi ajamattomaksi menohaluisen näköisenä.

1 Fantom Sundance saa näistä asemista mukavan reissun kärkiporukassa, eikä ole mahdoton pärjääjä tauosta huolimatta. Viimeisessä kilpailussaan Vermossa hevonen oli kipeä. Kyvyt ovat nähtyä paremmat.

Pelijakauma: Lover Dahlia on turhan selvä suosikki 43 % osuudella. Quick Leaderin peliprosentissa 15 on kasvunvaraa.

Juoksunkulku: Quick Leader on niin nopea lähtijä, että se pyssyttänee ulkoakin vetotöihin. Fantom Sundance ottaa silloin paikan johtavan takaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 5 Prin Holz on voittanut talvella kaksi kertaa keulasta huikeilla esityksillä. Ensin joulukuussa Oulussa hurja 09,5-avaus ei syönyt menohaluja. Tammikuussa Kaustisella ruuna voitti keulasta murskaavasti. Viime kilpailu Seinäjoella pilaantui laukkaan ahtaan näköisessä paikassa jo alkumatkasta.

Haastajat: Urallaan loukkaantumisista kärsinyt 2 Briso Herman tekee hiljalleen uutta tulemista. Viime juoksussaan Oulussa Maarit Ollikaisen valmennettava tuli 2. ulkoa tallikaveri Sivori Effen perässä kolmanneksi. Pian lienee voitonkin vuoro.

4 Be My Hot Stuff on tehtaillut tänä vuonna pelkästään hienoja esityksiä. Viimeksi Oulussa sisäratareissun jälkeen edelle jäi vain kova kaksikko Captivate - Callela Lancelot.

Yllättäjät: 3 Luna Lady on ennenkin voittanut vastaavia lähtöjä, eikä Antti Isomaan valmennettavaa voi unohtaa tauosta huolimatta.

Kaksikkoon 9 Walk Away ja 11 Buster U.S. on vaikea suhtautua tässä vaiheessa. Molempien kyvyt riittävät varmasti pärjäämiseen.

10 Midnight Hourin kyvyt ovat tähän lähtöön erittäin kovat. Valmentaja Veijo Kumpulaisen mukaan ruuna tarvitsee varmasti startteja alle, eikä hän odota vielä menestystä.

Pelijakauma: Kolme eniten pelattua erottuvat ansaitusti muista.

Juoksunkulku: Briso Hermanille kelvannee selkä eteen. Be My Hot Stuff ja Prin Holz mielivät kumpikin vetotöihin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 13 Siirin Älli viimeisteli Seinäjoen oikein sopivassa tehtävässä. Ahti Antti-Roikon suojatti voitti lopulta aivan pystyyn. Nopea avaaja saalistaa nopeasti paalun kiinni näistä lähtöasemista ja on liki neljättä peräkkäistä voittoa.

Haastajat: 1 Ryti-Tyttö suoritti Porissa viime viikolla huikean hyvän tauolta paluun. Tamma iski 2. ulkoa 400 metrin kirillä varmaan voittoon jättäen taakseen säännöllisesti kilpailleita hevosia. Startti alla parannusta lienee luvassa. Sitä tarvitaan, sillä takaa starttaa kovakuntoisia vastustajia.

14 Tähti Kepu teki Oulussa todella urhean esityksen. Ruuna laukkasi alussa ja joutui tekemään ylimääräisiä töitä ulkoradoilla päästäkseen johtavan rinnalle. Lopussa vain hurja Polara jäi ohittamatta. Tuomas Pakkasen ajokki jyrää jälleen taistoon.

Yllättäjät: 7 Pikkukahveli on erittäin kyvykäs, mutta epäonnistuu todennäköisemmin. Ravin maittaessa ei sen tarvitse hävitä tässä kellekään.

11 Mokomani pystyisi parhaimmillaan menestymään tässäkin sakissa, mutta parhaimpaan vireeseen lienee vielä matkaa.

15 Mian Mari sai Oulussa startin alle tauon jälkeen. Vastusta piisaa kuitenkin sen verran, että voitto olisi näistä lähtöasemista melkoinen paukku.

Pelijakauma: Tähti-Kepu on jäänyt 10 % pelattuna hieman liikaa suosikkikaksikon varjoon.

Juoksunkulku: Ryti-Tyttö pitää keulat suoraan, tai hakee ne heti alussa itselleen. Siirin Älli on nopeasti paalun hevosten tuntumassa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10
Toto4-2: 4,8,6,7,10,1
Toto4-3: 5,2,4
Toto4-4: 13,1,14
Hinta: 10,80 €

Suuri
Toto4-1: 10
Toto4-2: 4,8,6,7,10,1
Toto4-3: 5,2,4,3,9,11,10
Toto4-4: 13,1,14,7
Hinta: 33,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›