Tiina, Kirsi, Krista

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Turku 19.2.2016

Julkaistu:

TOTO4
Turun Toto4-pelistä tulee Jaqueline Mon Amin myötä miltei Toto3 ja lunastuksia kannattaa lähteä hakemaan kapeilla kertaistetuilla riveillä.

Toto4-1

Suosikki/varma: 5 Jaqueline Mon Ami on palannut lähes vuoden tauolta takaisin samaan huippukuntoon missä se oli kun joutui jäämään tauolle. Nopea tamma pääsee vaikeuksitta johtopaikalle ja tuskin saa tässä lähdössä konkreettista haastetta oikein missään vaiheessa matkaa. Peliprosentit ovat rajut, mutta niin niiden kuulukin olla ja huipputamma häviää tämän lähdön vain, mikäli sillä on jokin piilevä sairaus. Vermon nelossijassa hevonen oli avoimessa tammalähdössä pussissa.

Yllättäjät: 8 Materazzi Bob debytoi Suomessa mukavalla esityksellä. Ruuna matkasi joukon hännillä ja kiri positiivisesti totoon. Näistä asemista ja muutenkin suosikin lyömisestä voi vain haaveilla, mutta kakkossija voisi olla haarukassa. 7 Eden Duo on viime starttien perusteella lievässä nousussa. 2 Max Moonlight on yllättäjistä parhaalla paikalla ja ruuna on kirinyt talven mittaan usein hyvin takajoukoistakin.

Pelijakauma: Ei mainittavaa. Suosikki oli aamulla ehkä jopa alipelattu, mutta noussee päälle 80 prosentin, jonne se kuuluukin.

Juoksunkulku: Jaqueline Mon Ami avaa suoraan keulaan. Muut asettunevat jonoon sen perään ja Timo Leivo saa ajaa tammallaan 2000 euron hiitin haluamaansa vauhtia.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 11 Ratu Royale palaa tauolta. Tamma noteerasi kaksivuotiskaudella komeat ennätykset, vaikka viimeisellä Ruotsin visiitillä moni asia oli pielessä. Taustajoukkojen mukaan hevonen on kehittynyt rutkasti talven aikana. Hevosella voisi olla jopa rahkeita ikäluokkalähtöihin. Se on oikeutetusti suosikki tauolta ja takamatkaltakin. Kelpaa kapeisiin riveihin varmaksi asti. Näistä lähtökohdista takamatka ei ole takariviä kummoisempi hidaste.

Kovimmat haastajat: 9 Fountain Grace oli debyytissään pussissa ja on sen jälkeen ottanut pari kakkosta kärkiryhmästä nousujohteisella urallaan. Tamma saattaa edelleen mennä eteenpäin ja ainakin suosikin lyömiseksi sitä vaaditaankin.

5 Unyielding Stride on hieman kuuma ja epäonnistumisherkkä tapaus, mutta vauhtia sillä piisaa näihin sarjoihin. Riskeihin nähden hevonen on noussut kovin suosituksi, eikä kiinnosta peleissä mitenkään määrättömästi. Viimeksi tamman ravi katosi kirivaiheessa.

1 Callela Irene on kohentanut otteitaan uusissa käsissä. Nyt apuna on mainio paikka ja rattailla vahvistuksena Moilanen. Viimeksi tamma sai tulla sisärataa sujuvasti ja teki aika lailla maksimisuorituksen.

Yllättäjät: 6 My Freya on valloittanut jo Vermonkin ja teki sen syksyllä hienolla tuloksella. Kahdessa viimeisestä kolmesta on raskas keli ollut vastaan ja tammalla on värkeissä varaa parempaan. 8 Meadow Miss oli nahkea viimeksi, mutta asiallinen sitä ennen. Nelivuotias päässee tässä smyygailemaan sujuvasti sisärataa. 2 Aurora Mirage palaa tauolta. Sen taulu hieman mairittelee muutenkin, sillä ei esitys Lahden voitossakaan ollut mitenkään vakuuttava. 4 Ella Bokon ohjastaja paranee asteen ja hevonen on väläytellyt välillä ihan hyvilläkin suorituksilla, vaikka menestystä ei ole juuri tullut.

Pelijakauma: Ratu Royalen kuuluisi kaikkine kysymysmerkkeineenkin olla enenmmän pelattu. My Freya on hieman aliarvostettu ja ainakin 2 ja 5 hieman yliarvostettuja.

Juoksunkulku: My Freya avaa ensin johtoon. Unyielding Stride saattaa sännätä kyselemään keulapaikkaa, mikäli avaa ravia ja sen jälkeen vauhti olisi todennäköisesti kovaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Luckyline Krok on palannut iskuun mollivoittoisen jakson jälkeen. Tamma otti Turussa hienon voiton keulapaikalta ja päässee sinne nytkin. Porissa juoksu meni pieleen, kun valjakko tuupattiin kierros jäljellä vastustajien toimesta neljännelle, mutta se kiri silti sitkeästi perille. Alustavasti Luckyline Krok oli jopa varmaehdokas, mutta sen peliosuus on liian korkeissa lukemissa, eikä sitä voi suositella näin varmaksi, vaikka se IS Raveillekin on lähdön selkeä ykköshevonen.

Kovimmat haastajat: 4 Dreamy Chip kulki viimeksi ravia ja kiri T65-tasolla 3. ulkoa hyvin perille. Ei meno nyt aivan täysin tasapainoista ollut vieläkään, mutta kunto on eittämättä hyvä, eikä hevonen ole suosikkia niin paljon perässä kuin peliosuudet osoittavat.

5 Issaquah Sund on tehnyt tasaista ja nousjohteista jälkeä Suomessa ja pian sillä on jo voitonkin vuoro. Tässä edelle rankattu kaksikko taitaa olla vielä liian kova, varsinkin kun niillä on etu lähtöradoissa.

2 Zabata Zetillä jäi Forssassa jossiteltavaa ja se on tauluaan vaarallisemmassa iskussa.

Nopea 6 Wild Force hamuaa ulkoakin sisäradalle. Voittoihin kaivattava puristus on puuttunut, mutta onnistuneella juoksulla ruuna voisi roikkua totoon.

Pelijakauma: Suosikki on liian kuuma. Ainakin Dreamy Chip on näin edullista lappukamaa. Wild Forcen peliosuus on liian korkealla. Suosituksen ulkopuolelle jäävistä Zabata Zet olisi kiinnostavin pelillisesti.

Juoksunkulku: Wild Force haastaa suosikkia alussa, mutta tyytynee nopeasti tämän selkään. Muuten Luckyline Krok saanee tehdä mieleisensä juoksun johtopaikalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteen parhaimmilla hevosilla riittää kysymysmerkkejä ja lähtö pelataan leveästi. Kansa on valinnut selväksi suosikiksi 3 Blendiorin. Ruuna olisi toki syksyn näytöillään prosenttiensa arvoinen, mutta nyt alla on taukoa kerrassaan neljä kuukautta ja vire tuskin on heti tapissaan, vaikka alla yksi reippaampi hiitti onkin. Nopealla avaajalla hamutaan keulaan, mutta sen voiton todennäköisyyttä on nyt varsin hankala arvioida. Passiivi linja tai ohipelikään tuskin olisi väärin tässä tapauksessa.

Kovimmat haastajat: 2 Leemark's Casimir on ollut rehellisen heikko kahteen viimeiseen, mutta on perusluokaltaan lähdön parhaita hevosia. Pakkaset haittasivat hevosen harjoittelua vuodenvaihteen tienoilla, joten voisi olettaa, että asiat ovat taas paremmin ja suoritus sen mukainen.

5 Sundsvik Sangrialla on edellisistä poiketen alla näyttöjäkin. Tamma on tullut kolmesti peräkkäin kovissa lopetuksissa hyvin itsekin ja on selvästi lähdön paras merkki.

6 Robis Silver kiinnostaa myös, vaikka alla on taukoa. Hevonen aloitti Suomessa mainiosti ja otti kolme voittoa ensimmäiseen neljään starttiinsa. Sen jälkeen se hieman vaivaantui, mutta palaa nyt huollettuna takaisin. Ruuna olisi taistellut marraskuun Kouvola-ajossa keulasta aivan kärkisijoista ilman loppusuoran laukkaansa ja se onkova näyttö tähän jengiin.

Yllättäjät: Harri Koivusen tallin kolmikko 4 Cabernet, 9 Exdell ja 11 Next Top Model ovat aika tasavahvoja. Joku kolmikosta voi aivan hyvin voittaakin, mikäli juoksu menee kuin elokuvissa. 12 Cheat Sheet oli Porissa pussissa ja on tauluuan parempi, mutta ei kyllä yleensä juuri kiertele ja paikka vienee saumat. 8 Vengeance oli viimeksi pussissa. Ruuna tarvitsisi säästöjuoksun ja täältä sitä on vaikea saada.

Pelijakauma: Blendior on ylipelattu, vaikka toki sille on vaikeaa löytää "oikeata" arviota. Robis Silver ja Sundsvik Sangria ovat selkeän maistuvia merkkejä tähän paikkaan.

Juoksunkulku: Leemark's Casimir ja Blendior kinaavat hetken keulapaikasta ja jompikumpi johtaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 5
Toto4-2: 11
Toto4-3: 3,4
Toto4-4: 2,5,6
Hinta: 1,20 €

Suuri
Toto4-1: 5
Toto4-2: 11,9,5,1,6,8,4
Toto4-3: 3,4,5,2
Toto4-4: 3,2,5,6
Hinta: 22,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt