Mervi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Pori 7.2.2016

Julkaistu:

Toto4
Porin Toto4-kierrokselle löytyi usein osuva alipelattu varmavalinta.

Toto4-1

Pelisuosikki: 13 Veeran Turolla on ajettu kaksi kertaa päättäväisesti eteenpäin heti alussa. Molemmilla kerroilla ori on päässyt vetotöihin jo alkumatkasta. Tuskin Tuomo Ojanperä ajokillaan tälläkään kertaa himmailee alussa, mutta paalulta kiihdyttää matkaan pari kovaa kilpakumppania.

Haastajat: 4 Tupla-Timo palasi Kaustisella tauolta. Ruuna sai nätissä sisäratajuoksussa startin alle ja on jo valmis osallistumaan voittotaistoon. Tämänkertainen täysi matka sopii viime kerran lyhyttä matkaa paremmin.

1 Ekuliuksen laukkoihin ei ole valmentaja Antti Tupamäen mukaan mitään selvää syytä. Orilla pyritään näistä asemista johtamaan koko matkan. Mikäli ravi maittaa, pystyy tauluaan selvästi parempi johtamaan pitkään.

Yllättäjät: 9 Villikunkku ei ole hetkeen yltänyt parhaimpaansa. Viimeksikin Vermossa voittoa tarjottiin johtavan takaa, mutta ori tuli vain vauhtinsa pitäen maaliin saakka. Parempaan olisi varaa, eikä vastus ole likimainkaan pahin mahdollinen.

6 Kantri kestää raskaammankin reissun, mutta laukat sotkevat menoa varsin pahoin. Ravilla aivan mikä tahansa sijoitus on mahdollinen.

12 Tesantti kohtaa tässä selvästi viime juoksuja sopivamman sakin. Mikäli Markku Hietanen saa pidettyä ruunan ravilla, voi se yltää aivan kärkeen asti.

8 Sopun Haaste ei ollut Tupla-Timon kanssa samassa lähdössä suoraan tauolta terävimmillään, joka oli varsin odotettua. Startti alla ori voi parantaa paljonkin.

Pelijakauma: Ekulius on aliarvostettu 11 % peliosuudella. Tesantti kiinnostaa 2 % pelattuna yllättäjistä. Villikunkun 14 % on liikaa.

Juoksunkulku: Ekulius johtaa ravilla joukkoa. Takaa voidaan tehdä ratkaisuja varhaisessa vaiheessa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 8 Lovely Dart sai tiistaina Teivossa mukavan reissun 3. ulkona. 700 metrin kiri toi varman voiton. Näistä asemista reissusta ei välttämättä tule yhtä onnistunutta, mutta nykyiskussa Olli Koivusen ajokki pystyy kirimään voittotaistoon haastavammankin reissun jälkeen.

Haastajat: 7 Luckyline Krok palasi Turussa voittajaksi, kun pääsi toisen puolikkaan alussa keulapaikalle saakka. Siitä Seppo Markkulan ajokki vastaili varmasti kovalle Shadow Of Brisbanelle.

1 Wild Force pääsee matkaan mukavista lähtöasetelmista. Mikko Aro pyrkinee keulajuoksuun, kun alla on positiivinen esitys. Forssassa ruuna kiri lyhyellä kirillä napakasti, eikä hävinnyt voittajallekaan paljoa.

Yllättäjät: 5 Mystic Power palasi Vermossa tammikuun lopulla tauolta. Ruuna oli valmentajan ajamana oikein pirteän näköinen, mutta jäi lopussa vaille kiritiloja. Nyt rattaille hyppää ammattikuski, jolloin voittokaan ei järkyttäisi.

3 Summer Prince pyrkii varmasti alussa Wild Forcen taakse ja sitä kautta mukavaan sisäratareissuun. Sellaisen juoksun saadessaan pystyy Jere Kiveisen ajokki spurttaamaan yllättävänkin lujaa.

11 Boeing Boko palaa tauolta arvoituksena. Ori on huomattavasti tauluaan kyvykkäämpi tapaus.

Pelijakauma: Lovely Dart on 35 % osuudella liian selvä suosikki. Wild Force maistuu 15 prosenttia vedettynä.

Juoksunkulku: Wild Force pitänee kiinni keulapaikastaan. Luckyline Krokilla voi ajaa johtavan rinnalta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 5 Midnight Coger iski Kaustisella kiriin kolmannelle takajoukoista jo kierros maaliin. Laukka yllätti kuitenkin ruunan lähes samassa. Laukan jälkeen suosikki tuli vielä oikein positiivisesti perille ja ehti totoon.

Haastajat: 4 Snellman Pepper on saanut kaksi starttia alle ja on menossa oikeaan suuntaan. Mikään hanakoin ruuna ei ole voittamaan, mutta tässä lähdössä sellaiseen olisi oiva sauma.

11 Apropos S olisi parhaimmillaan kova tekijä tähän porukkaan, mutta edellisestä onnistumisesta on aikaa. Toki esimerkiksi viimeksi kova lopetus oli pahasti vastaan. Mika Forssin ajokki on huomattavasti tauluaan vaarallisempi.

2 Next Top Model on ehdottomasti riittävä hevonen tähän lähtöön. Ohjastaja-valmentaja Harri Koivusen mukaan tamma on treenannut hyvin, mutta ei ole luonnollisesti vielä parhaimmillaan.

Yllättäjät: 3 Cheat Sheet on kohdannut tätä kovempiakin vastuksia. Ruuna ei ole mikään voittokone, mutta sopivalla selkäreissulla se pystyy pärjäämään.

1 Vengeance joutui viimeksi kiihdyttämään alussa tosissaan päästäkseen keulaan. Tässä spurttia ei joudu käyttämään niin rajusti alussa, jolloin Toivo Niemen ajokki voi sopivasti kiritilat saadessaan ainakin haastaa parhaita.

12 Secret Pilot on ikävissä lähtöasemissa ja vaatii toki tuuriakin kärkeen nousemiseen. Maanantaina Killerillä ruuna jätti nappireissun jälkeen kovia hevosia kuten All Inin taakseen. Kilpavireen puolesta voisi Tapani Salojensaaren suojatti onnistua pian täysosuman arvoisesti.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko Midnight Coger - Snellman Pepper on kerännyt peliosuudesta liki 70 %, joka on liian paljon. Apropos S on hurjan hyvä merkki neljällä pinnalla.

Juoksunkulku: Tie keulapaikalle lienee avoinna Midnight Cogerille. Vengeance pitää tämän selän. Apropos S voi kiertää toisen radan vetäjäksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 2 Gri di S.J. palasi Vermossa tauolta ja oli heti positiivinen sisäratareissulla, vaikka ei lopussa kärkikaksikon kyydissä pysynytkään. Nyt lähtöasetelmat ovat nopealle avaajalle loistavat. Etenkin, kun juostava matka on lyhyt. Koko matkan johto tulee olemaan erittäin lähellä.

Haastajat: 10 Make Me Happy palaa tauolta. Harri Koivusen mukaan takana on yksi 23-vauhtinen ratahiitti. Vire lienee sellainen, että totosija on otettavissa heti takarivistä huolimatta.

5 Global Official pysyi Kaustisella koko matkan ravilla. Ruuna ei ollut kuitenkaan keulasta terävimmillään ja jäi lopussa kolmanneksi. Lyhyt matka ei ole missään nimessä eduksi, joten ruuna ei kiinnosta pelimielessä suosikin ulkopuolelta.

Yllättäjät: 4 Benito Kievitshof tuli viime viikon lauantaina 6 Classic Fridon kanssa samassa lähdössä sisärataa pitkin ja sen selvästi. Sopivassa sakissa sijoitus on lähellä parantua.

Classic Frido juoksi viime lauantaina tätä kovemmassa lähdössä. Ruuna oli taustalta lähestulkoon tekemättömän paikan edessä, joten sijoitukseen ei kannata tuijottaa liikaa.

Nopealle 9 Trine Hellebjergille lyhyt matka käy hyvin. Suomen avausstartissa tamma jäi taivaltamaan johtavan rinnalle, eikä yltänyt ymmärrettävästi kärkeen. Kilpailurasitus kropassa parannusta pitäisi olla luvassa.

Pelijakauma: Gri di S.J. on oikein hyvä varmavalinta 35 % peliä keränneenä. Global Official on ylipelattu yli 20 prossalla.

Juoksunkulku: Gri di S.J. pamauttaa johtoon. Global Officialin kohtalona lienee paikka johtavan rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 13,4,1,6,12,8
Toto4-2: 8,7,1,5,3,11
Toto4-3: 5,11
Toto4-4: 2
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto4-1: 13,4,1,6,12,8
Toto4-2: 8,7,1,5,3,11
Toto4-3: 5,4,11,2,3,1,12
Toto4-4: 2
Hinta: 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›