Verneri

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto5 Teivo 2.2.2016

Julkaistu:

Toto4
Teivon Toto5-kohteet eivät ole vaikeimmasta päästä. Pari maukasta yllättäjäehdokasta kierros kuitenkin tarjoaa.

Toto5-1

Pelisuosikki: 4 Lovely Dart suoritti Turussa Shadow Of Brisbanen selässä vajaan kierroksen mittaisen kirin. Aivan paras päivä ruunalla ei kuitenkaan ollut. Normaalina hyvänä itsenään suosikin pitää osallistua tässä sakissa kärkikamppailuun.

Haastajat: 1 Ariel Hope joutui peruuttelemaan viime juoksussaan Jokimaalla alussa porukan perälle. Hannu Torvinen iski tammalla kiriin toisen kierroksen alussa. Vielä loppukaarteessa hevonen näytti nousevan kärkisijoille, mutta viimeiset sata metriä olivat ymmärrettävästi vaikeita. Keulajuoksu on mahdollinen, millä ykköshaastaja hävisi toissa kerralla vain kovalle Sauvignon Blancelle.

5 Lisbeth ei ole yltänyt parhaimpaansa viime juoksuissaan. Tosin viimeksi Vermossa vastuskin oli kova. Kahta eniten pelattua lukuun ottamatta vastus on sopiva, mutta voittoon vaaditaan hieman lisäpuristusta.

Yllättäjät: 8 Tag The Gel jyräsi Seinäjoella johtavan rinnalta hallittuun ykköstilaan. Vastus oli kuitenkin selvästi helpompi. Nyt lähtöasetelmat ovat sellaiset, että kärkeen yltämiseen tarvitaan tuuriakin.

9 Super Classic aloitti Kaustisella Minttu Mäkisen treenistä. Ori ei päässyt sisäradalta tulemaan vapaasti lopussa menettäen pari sijoitusta. Mikäli suosikit kärsisivät epäonnesta, voisi ori olla yllättävänkin korkealla.

Pelijakauma: Super Classic on 1 % peliosuuttaan todennäköisempi. Muuten lähtö on varsin oikein pelattu.

Juoksunkulku: Ariel Hope pitää keulat. Lovely Dartilla voi ajaa johtavan rinnaltakin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-2

Pelisuosikki: 4 Vanity Coger voitti joulukuussa Seinäjoella keulasta sopivalla vauhdinjaolla oikein helposti. Viikko siitä reipas avaus näkyi lopussa vastaavalta paikalta, jolloin lopun taipuminen oli tosiasia. Ruuna on esittänyt hyviä otteita kovemmissakin lähdöissä, joten menestystä voidaan odottaa.

Haastajat: 5 Panthera Leo juoksi viimeksi Teivossa keulassa ensimmäisen kierroksen. Sen jälkeen lähdön voittanut pamautti pitävään johtoon. Vastassa ei ole nyt yhtään liian kovavireistä kilpakumppania.

12 Angry Bird saa takaakin täyden mahdollisuuden, mikäli alussa ei päästä yhteisymmärrykseen juoksupaikoista. Lisäksi poissalot helpottavat tehtävää huomattavasti.

Yllättäjät: 3 Ghost Storya on hoidettu pienen tauon aikana. Ori on valmentaja-ohjastajan mukaan nyt paremmalla mallilla. Hevosen ongelmaa – vinossa juoksemista pyritään korjaamaan tässä lappuvirityksellä. Suorana pysyessä ei menestys yllättäisi.

2 Piece Of Gold voitti joulukuussa Teivossa, kun sai pidettyä sisäradalta keulapaikan hallussaan. Sen jälkeen menestys on kiertänyt, mutta juoksutkaan eivät ole sujuneet aina helpoimman kautta.

Pelijakauma: Vanity Coger voisi olla selvempikin suosikki, mitä on alustavalla 29 % peliosuudella.

Juoksunkulku: Vanity Coger ohittaa Piece Of Goldin ja torjuu Panthera Leon.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-3

Pelisuosikki/varmavalinta: 2 Turtilo janoaa tässä kolmatta peräkkäistä keulavoittoa. Kuopion Toto76-voitossa taakse jäi hyviä hevosia Koskelan Akselin johdolla. Kouvolan voitto irtosi pienessä lähdössä todella helposti. Ilman haavereita taitaa Antti Tupamäen suojatti kiihdyttää tässä pitävään johtoasemaan.

Haastajat: 4 Karlos on suorittanut pari viimeistä kuukautta positiivisesti. Kahdessa kilpailussa edelle on jäänyt vain keulassa juossut hevonen. Sama on vaarassa käydä jälleen.

10 Rouva Kaasu järjesti Teivon vuoden avausraveissa suuryllätyksen, kun voitti vielä laukan jälkeen. Viime kilpailussa laukka yllätti viimeisellä takasuoralla ja pilasi pelin. Ravia polkiessa olisi tamma erittäin liki totosijaa, mutta laukat ovat pinnassa.

Yllättäjät: 8 Camik on selvästi tauluaan parempi. Ravilla ruuna pystyisi ainakin hätyyttelemään parhaita.

9 Tuhuma voi tarvita valmentaja Antti Tupamäen mukaan startin alle huililta, sillä kotona ajopaikat ovat olleet huonot. Voitto vaatisi suosikkien epäonnea.

Pelijakauma: Turtilo on alle 40 % peliosuudella alipelattu varmavalinta.

Juoksunkulku: Turtilo avaa keulaan ja pitää porukkaa komennossa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-4

Pelisuosikki: 11 Force One ei ole tällä hetkellä aivan parhaimmillaan, vaikka onkin yltänyt kolmesti peräkkäin kaksariin. Vermossa Mika Forss uskoi voiton irtoavan lyhyellä spurtilla, mutta keulahevonen vastasi sitkeästi perille saakka. Vermossa taktiikkana oli pidempi kiri, mutta keulahevosen ohittaminen jäi haaveeksi. Voittotaistoon osallistuminen lienee jälleen edessä, mutta mitenkään yllätyksenä muu kärkisija kuin voitto ei tulisi.

Haastajat: 10 Dennis Boko oli Vermossa kirivaiheessa aivan omaa luokkaansa. Jokimaalla ruuna jäi vaille kiritiloja matkattuaan johtavan takana. Voimia jäi varmasti rutosti.

9 Las Vegas palasi sunnuntaina voittojen tielle, kun sai vetää keulassa ensimmäisen kierroksen todella sopivaa tahtia. Teivon kilpailun heikon tuloksen syynä oli kipeänä oleminen. Ruuna pystyy haastamaan suosikkikaksikon, sillä juoksupaikka löytynee läheltä kärkeä.

Yllättäjät: 5 Ganador otti viime vuonna kaikki kolme voittoaan Suomessa keulasta. Seppo Markkulan ajokilla on tässä sauma keulajuoksuun, jollaisella ruuna pystyisi johtamaan yllättävänkin pitkään.

Jonny Länsimäellä oli 8 Lady's True Kingin suhteen kovat odotukset Kaustiselle, mutta ruuna otti alussa pahan laukan, eikä kirivaihe mennyt jatkossa läheskään putkeen.

12 Duquesa pystyy kovaan pätkään, mikäli saisi takarivin pelihevosista hyvää vetoapua.

Pelijakauma: Force One on 37 % peliosuudella ylipelattu. Ganador on hurjan alipelattu 3 % peliosuudella.

Juoksunkulku: 2 Lindalikella haettaneen selkäreissua, jolloin Ganadorilla on mahdollisuus päästä keulaan. Las Vegasilla voidaan ajaa johtavan rinnalle, mikäli Force Onella ei suunnata sinne aikaisemmin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-5

Pelisuosikki: 3 Alws Bean kiri Jokimaalla sisäratareissun jälkeen hyvin toiseksi. Tamma ei ole ollut mikään hanakoin voittamaan, mutta voi tässä keulaan päästessä johtaa perille saakka.

Haastajat: 5 Miss Kadabra hävisi viime juoksussaan Vermossa vain kahdelle kovalle hevoselle, joista kumpikin olisi varmasti tämän lähdön suosikki. Voitto ei saa yllättää ketään.

6 Secret Player kiri Teivossa räväkästi maaliin, kun sai aivan lopussa tilat. Nappireissulla Irina Sarinin ajokki voi korkata koko lähdön.

Yllättäjät: 9 Eugen Speed lopetti Teivossa ihan asiallisesti, kun sai kiritilan sata metriä ennen maalia. Pienessä lähdössä juoksupaikka löytyy varmasti riittävän läheltä kärkeä.

2 Joey S ei ole läheskään niin onneton tapaus, mitä tulosrivistö väittää. Seinäjoella ruuna menetti keulapaikan vajaa kierros juostuna, eikä päässyt lopussa kirimään vapaasti. Vetolaput lisätään hevosen varustukseen, joka voisi terävöittää otteita.

Pelijakauma: Alws Bean ei voita lähtöä 40 % todennäköisyydellä. Secret Player kiinnostaa eniten 11% pelattuna.

Juoksunkulku: Joey S päästää Alws Beanin vetotöihin. Miss Kadabra on todennäköisin toisen radan vetäjä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto5-1: 4,1,9
Toto5-2: 4
Toto5-3: 2
Toto5-4: 10,9,5,8,12
Toto5-5: 3,5,6,9,2
Hinta: 7,50 €

Suuri
Toto5-1: 4,1,9
Toto5-2: 4,5,12,3,2
Toto5-3: 2
Toto5-4: 10,9,5,8,12
Toto5-5: 3,5,6,9,2
Hinta: 37,50 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›