Mauri

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Pori 10.1.2016

Julkaistu:

Toto4
Porin Toto4-kierros näyttää ennakkoon varsin helpolta. Valitsemme kierroksen tukipilariksi alipelatun suosikkivarman.

Toto4-1

Pelisuosikki: 10 Veeran Turo käynnistyi Porissa reippaasti ja marssi heti kohti kärkiporukkaa. Ensimmäisen kaarteen lyhyt laukka hidasti rynnistystä hetkeksi, mutta ori eteni johtoon jo toisen puolikkaan lopulla. Kolmannen puolikkaan reipas tahti riisui vastustajat aseista ja tuloksena oli helppo voitto. Nyt takamatkaa on peräti 80 metriä, mutta se ei vie voitonmahdollisuuksia.

Haastajat: 5 Tinon Tempo laukkasi Jokimaalla alussa pahoin. Matka jatkui sisärataa pitkin viimeisenä. Ruuna jäi ensimmäisen kierroksen lopulla haparoivan vastustajan takana muista lisää. Lopussa Arto Hammarin suojatti tuli sisäkautta oikein positiivisesti perille kilpailutauko huomioiden. Tässä voittoon yltäminen ei yllättäisi tippaakaan.

6 Veeran Linkki on tauluaan vaarallisempi. Viimeksi Teivossa ruuna laukkasi heti alussa pitkäksi. Ravilla pysyessä voisi Ari Moilasen rattaille saava yltää korkealle.

4 Varjonova kulki Vermossa alun laukkansa jälkeen kohtalaisesti. Voittaminen ei ole tammalle helppoa, mutta näistä lähtöasemista totosijalle on hyvä mahdollisuus yltää.

Yllättäjä: 2 Villihuuma on hieman tauluaan parempi. Oikein hurjana päivänä se voisi innostua vastailemaan keulapaikalta muille maaliin saakka.

Pelijakauma: Tinon Tempo on alustavasti liian vähän huomioitu. Varjonovan 20 % on liikaa.

Juoksunkulku: Villihuuma vetää joukkoa. Mikäli tammalla riittää intoa, ei keulapaikasta tarvitse luopua kenellekään.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 6 Lovely Dart jatkaa kovassa iskussa, vaikka viime kisoista ei olekaan irronnut kaksarisijoituksia. Vermossa ruuna tsemppasi johtavan rinnalta hyvin perille saakka. Viimeksi Teivossa Harri Koivusen ajokki oli vielä 400 metriä ennen maalia porukan hännillä. Reippaassa lopetuksessa totosijoille nouseminen oli liian paljon vaadittua.

Haastaja: 2 Zabata Zet jäi viime juoksussaan Teivossa ravaamaan tätä kovemmassa tehtävässä johtavan rinnalle. Viimeisen puolikkaan väsyminen oli ymmärrettävää. Tässä seurassa voittokaan ei ole mahdottomuus.

8 Summer Prince ei ole viime juoksuissakaan mitenkään loistanut, mutta samanlainen suoritus voi riittää tässä totoon. Pienellä tasonnostolla voittotaistoon osallistuminenkin on mahdollista.

Yllättäjät: 3 Not So Easy Blue palasi vuoden ensimmäinen päivä Porissa kilparadoille. Ruuna matkasi 3. sisällä, mistä nousi maalisuoralla toiselle. Kiritilat jäivät kuitenkin saamatta ja voimia näytti jäävän varastoon selvästi.

5 Alfa Deja Vu teki kohtalaisen esityksen Turussa. Ori löysi viimeisellä takasuoralla väylän vapauteen sisäradalta ollen kaukana kärjestä. Hitaassa lopetuksessa Niina Ylijääskön valmennettava ehti vielä niukasti totoon.

Pelijakauma: Lovely Dartin alle 50 % tekee siitä maistuvan suosikkivarman. Not So Easy Blue on parilla prosentilla varmistajien paras merkki.

Juoksunkulku: Zabata Zet pitänee keulapaikan, vaikka Not So Easy Blue vauhdittaa. Suosikki etenee kuitenkin varhaisessa vaiheessa vetotöihin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 6 Carribean Cruise otti joulukuussa kaksi voittoa keulapaikalta. Etenkin Porin voitto irtosi todella helppoon tyyliin. Viimeksi Teivossa takarivistä johtoon ei ollut asiaa ja juoksupaikaksi muodostui toinen rata ilman vetoapua. Siitä Kim Åkerlundin suojatti väänsi hyvin perille, vaikka jäikin kolmanneksi. Hyvällä avaajalla on tässä oiva mahdollisuus keulajuoksuun.

Haastajat: 2 T.M. Chagall teki loppuvuodesta pari oikein positiivista esitystä. Vuoden viimeisessä startissa ruuna jäi hitaana avaajana sisäradan syövereihin, mistä nousi 5. ulos 1500 metriä maaliin. Harri Koivusen ajokki lähti kolmannelle 900 metriä maaliin, mutta kiri ei kantanut odotetusti. 

9 Priority Tag on tuloillaan. Joulukuussa Forssassa ruuna matkasi 5. ulkona kaukana johtavasta. Hannu Torvinen käänteli ajokkinsa ulos maalisuoralla. Ruuna oli silloin vielä aivan hännillä, mutta kiri maalisuoraa selvästi parhaiten ehtien keulavoittajaa uhkaamatta toiseksi. Mikäli juoksupaikka löytyy lähempää kärkeä, on suosikin kaataminen mahdollista.

Yllättäjät: 11 Spes Patriae kärsii nopeana avaajana näistä asemista. Ruuna on juossut kaksi viime kertaa johtavan takana. Porissa sopivassa sakissa Toivo Niemen ajokki kirmasi lopussa iloisesti voittoon, mutta Turussa vastassa oli pari liian kovaa. Nyt juoksusta tulee erilainen, eikä kärkisija tule itsestään.

3 Victoria Del Oro saanee näistä asemista mukavan reissun johtavan takana. Siitä tamma voisi roikkua totoon, mutta voittaminen olisi varsin yllättävää.

7 Hotheaded palasi Porissa tauolta. Tamma menetti pelinsä toisessa ulkona, kun edessä mennyt taipui eikä kiritiloja löytynyt kuin vasta aivan lopussa. Nappireissulla Janne Ranta-Krenkun suojatti pystyy lopettamaan pätkän vauhdilla. 

10 Marciano Meisels on tähän porukkaan riittävä juoksija, mutta suoraan neljän kuukauden tauolta voittaminen lienee liikaa vaadittu.

Pelijakauma: T.M. Chagall on liikaa pelattu. Priority Tag on edullinen rasti, kuten myös Hotheaded.

Juoksunkulku: Carribean Cruise avaa ohi Victoria Del Oron. Priority Tag voi kiertää ajoissa rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 2 Aspenhill's Amor teki Jokimaalla väkevän esityksen, kun jyräsi johtavan rinnalta ykköseksi. Vermossa Dreambowin voittamassa lähdössä vastassa oli kovempia hevosia. Antti Teivaisen ajokki teki 4. ulkoa hyvän lopetuksen, eikä neljäs sija ollut missään nimessä häpeä. Tällä kertaa vastus on ehdottomasti voitettavissa.

Haastajat: 7 Don Corleonin tauolta paluu jäi Turussa joulukuussa vielä vaisuksi, mutta Teivossa otteet olivat jo huomattavasti terävämmät. Tuija Irrin valmennettava laukkasi alussa pudoten hännille. Ylivauhtisessa juoksussa ruuna ehti kipuamaan vielä kolmanneksi. 

6 Exdell pystyy tässä sakissa ainakin totoon onnistuneella juoksulla. Tamma on pärjännyt kovemmissakin tehtävissä. Tamma kilpailee huippuiskuisesta Harri Koivusen tallista käsin.

1 Made In Shade on kilpaillut viimeksi lokakuussa. Tamma pääsee vauhdilla matkaan ja pystyisi todennäköisesti pitämään keulapaikan. Voitto ei saa yllättää tauosta huolimatta, sillä kyseessä on tähän porukkaan kova menijä.

3 Faros Lloyd innostui Teivossa keulapaikalta painelemaan lyhyen matkan hyvää vauhtia voittaen varmasti. Seinäjoella intoa ei ollut kirivaiheessa. Hannu Hietanen käänteli suojattinsa ulos sisäradalta viimeisellä puolikkaalla, mutta huomasi pian, ettei kiriä irtoa. Nyt juoksupaikka löytyy lähempää kärkeä.

Yllättäjät: Solvallassakin pärjännyt 5 Prima Nova on tähän sakkiin kova tekijä, mutta on suoraan tauolta melkoinen arvoitus.

Takarivi tekee 11 Vengeancen tehtävästä haastavan. Ruuna kilpailee kuitenkin kovassa iskussa, joten kärkisija ei ole täältäkään mahdottomuus. Porissa Toivo Niemen rattailleen saava löysi kiritilat loppukaarteessa johtavan takaa ja kiri varmaan voittoon. Forssassa sama juoksupaikka kävi kohtaloksi, sillä pussitus oli tosiasia.

Pelijakauma: Ei suurempaa vääryyttä jakaumassa.

Juoksunkulku: Made In Shade pystynee halutessaan pitämään keulapaikan.  Aspenhill's Amor pystyy satsatessa lähtemään mainettaan kovempaa matkaan. Myös Faros Lloyd satsannee alkuun.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10,5,6
Toto4-2: 6
Toto4-3: 6,9,11,3,7,10
Toto4-4: 2,7,6,1
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto4-1: 10,5,6,4,2
Toto4-2: 6
Toto4-3: 6,9,11,3,7,10
Toto4-4: 2,7,6,1,3,5,11
Hinta: 42,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›