Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 4.1.2016

Julkaistu:

TOTO4
Useat taukohevoset sekoittavat Jyväskylän Toto4-pelin pakkaa ja kierros on alustavasti maukkaan väärin pelattu. Selkeän unohdettuja ja kiinnostavia pelihevosia löytyy aikamoinen liuta.

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen suosikkikaksikko tulee mailin voltissa takamatkalta, eikä niissä ole yleensä sieltä yksinkertaista ehtiä. 8 Havbergs Mimi on säännöllisemmässä starttirytmissä kuin reilun kahden kuukauden tauolta palaava 10 Västerbo Mission. Kummatkin ovat juosseet pääosin kovissa tammalähdöissä ja rutiinitaso on hyvä. Havbergs Mimi taipui viimeksi hieman lopussa, mutta se oli 11-vauhtisen kolmannen puolikkaan jälkeen ymmärrettävää. Västerbo Missionin taustajoukot ovat hieman pessimistisiä, vaikka tamma on yleensä ollut tauolta heti hyvä.   

Kovimmat haastajat: 5 Goldshoe Rolei kerää paalulta eniten peliä ja ruuna onkin nousukunnossa. Nopea hevonen on kirinyt parissa viimeisessään hyvin ja on nyt alusta saakka mukana kärkiryhmässä. 

Tasavahvaa työtä tehneelle 2 Texas Gelille hokkikelit eivät varmastikaan ole etu. 

Yllättäjät: 4 Secret Pilot on lähdön tärppihevonen ja kuuluu ajoissa mukaan kaikille kupongeille. Toissa startissaan ruuna sai myöhään tilaa ja viimeksi kiriluukut pysyivät kiinni maaliin saakka. Heovnen tuli oikein virtaisan näköisenä maaliin joukon keskellä. 6 Blue Beautynkään kirivaiheet eivät ole sujuneet kolmessa viimeisessä aivan ongelmitta ja hevosella on rahkeita riviään parempaan. 9 Wingait Sonja osaa kiriä hyvin ja on liian vähällä huomiolla, vaikka takamatkalla onkin seurana kovmepia tammoja kuin se.   

Pelijakauma: Avainhevosten peliosuudet on aika kohdallaan. Secret Pilot on selvästi alipelattu. Muut yllättäjäosaston hevoset hieman. Texas Gel on yliarvostettu.  

Juoksunkulku: Radoilta 4-6 pyritään johtoon. Koko matka painellaan kovaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Donaldinjo on lienee epäilyksittä toisen kohteen hevosena paras hevonen, mutta alla on reilusti taukoa, eivätkä taustajoukot usko hevosen olevan vielä lähellä parasta iskuaan. Hevosella pyritään selkäjuoksuun ja se voi toki voittaa tällaisen seuran, mutta peliosuus on kovin korkealla tilanteeseen nähden.   

Kovimmat haastajat: 3 Rainbow Cherry ja 10 Hip Zip keräävät myös paljon peliä, mutta kummankaan viime esityksistä ei kyllä löydy juurikaan positiivista kerrottavaa. Jälkimmäinen palasi tosin viimeksi tauolta ja voisi olettaa otteiden paranevan tähän jonkin verran. Rainbow Cherryllä on viime starttia lukuun ottamatta riittäviä näyttöjä tähän seuraan.

9 Free Soulilla jäi edellisstartissa jossiteltavaa ja ruuna on osoittanut osaavansa voittaa.    

Yllättäjät: Pelillisesti kiinnostavimmat merkit ovat 1 Caesar Boko ja 7 Mr Midnight Star. Ensimmäisellä on hyvä fysiikka ja se on juossut viime aikoina paljon tätä kovempia lähtöjä. Jälkimmäinen on viimeisissään ollut juoksunkulkujen uhri ja sijoituksiaan parempi. 2 Gasell Windcape ei ole niin nolo menijä, kuin taulu näyttää ja hyvältä paikaltaan vähän pelattuna rastin arvoinen.  

Pelijakauma: Suosikki on ylipelattu. Selkeimmin alipelatut hevoset löytyvät yllättäjäosastosta. 

Juoksunkulku: Radoilta 3,4 ja 6 avataan hyvin. Rainbow Cherry lienee se joka mielii kolmikosta ainoana lopulliseksi keulahevoseksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 9 Ida's Owen ei ole välttämättä pelillisesti paras ratkaisu yksinäiseksi merkiksi, mutta se on selkeästi todennäköisin voittaja vaihtoehdoista. Heikki Laakkosen ruunalla on alla hienot esitykset Uudenmaan Upein -lähdöistä, joissa se otti karsinnassa kakkosen johtavan takaa ja kiri finaalissa hyvin 3. ulkoa totoon. Matkaa ei olisi tarvittu paljon lisää ja nelivuotias olisi todennäköisesti voittanut koko kisan, siksi hyvin se kiri. Ohjastaja ei ole erityinen virtuoosi, mutta Jyväskylän pitkällä suoralla luulisi ehtivän kauempaakin.  

Kovimmat haastajat: 1 Sun Vincent Oulun Kyvyt Esiin -divisioonassa paljon voimia alkumatkalla ja oli siihen nähden asiallinen. Ruuna on muutenkin kilpaillut kovissa lähdöissä ja ollut tasaisen hyvä. Kuusivuotias saa ykkösradalta suosikkia selkeämmän juoksun ja voi sen turvin kaataa sen.

4 Rock Bolt oli viimeksi rehellisen huono ja nyt arvoitus. Hevonen on ailahdellut hieman, mutta olisi parhaalla tasollaan vaikea voitettava varsinkin keulapaikalta.     

Yllättäjät: 3 Corona Newport puristi Joensuussa selvään voittoon johtavan rinnalta, mutta vastus on nyt merkittävästi kovempi. 12 Vincitrice on hankalalla paikalla, mutta siltikin liian unohdettu. Tammalla on alla monta mainiota esitystä peräjälkeen ja se osaa kiriä myös takaa. 5 Cigaret oli mainio Vermon voitossaan. Seinäjoella esitys oli vaisu, mutta viimeksi ruuna kiri lujaa päästyään pussista ja jossiteltavaa jäi voitonkin suhteen. Hyvätasoisessa lähdössä ei juuri statisteja ole. Hyvästatistiikkaisen 10 Kunnaan Einarin kohdalla taustajoukkojen odotukset ovat pitkän loukkaantumistauon jäljiltä matalalla.      

Pelijakauma: Suosikki on alustavasti ylipelattu, mutta eiköhän sen peliosuus järkevöidy iltaan mennessä, kun Sir Robertin poisjäännin vaikutus tasaantuu. Yllättäjissä olisi pelillistä ideaa, mutta Ida's Owen napataan varmaksi. 

Juoksunkulku: Rock Bolt etenee voimalla keulaan. Muita ratkaisuja tehdään todennäköisesti vasta kirivaiheessa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Voitokas ja epäilemättä lahjakas 4 Vaarin Vappu on päätöskohteen alustava pelisuosikki. Hevonen palaa ohjelmatiedoista poiketen starttiin kotitallista, eikä Antti Tupamäen treenistä ja alla ei ole juurikaan kovaa ajoa. Voiton mahdollisuuden järkevä arvioiminen on hankalaa, mutta ei tamman kuuluisi missään nimessä olla suosikki näistä lähtökohdista ja täydellinen ohipeli on helppo valinta. Viime keväänä hevonen palasi samoin opein, eikä ollut ensimmäiseen starttiin parhaimmillaan silloinkaan.   

Kovimmat haastajat: 8 Typyn Toisto otti jokin aika sitten yllättäjän T76-voiton ja taso on pysynyt aivan hyvänä sen jälkeenkin. Teivossa pari kovaa hevosta vyöryi ohi, mutta tamma tuli päätöskierroksen silti itsekin aivan juosten.

1 Vikunpuuska on saanut pitkän heikon jakson jälkeen taas juonen päästä kiinni, muttei se erityinen voittokone ole. Hyvältä paikalta silti pelihevosia.  

Yllättäjät: 9 Piirka on pystyvä, mutta alla on paljon taukoa ja sitä myötä monia kysymysmerkkejä. Lahjoillaan ruuna kuuluu kuitenkin heti peleihin. Valmentajan mukaan henget on ajettu auki. 11 Akkaatta huomioidaan selvästi peliosuuttaan innokkaammin. Vahva tamma kiersi viimeksi tauolta paluussaan vahvasti ja laukkasi voittonsa hieman ennen maalia. 5 Ato on väläytellyt urallaan muutamaan otteeseen ja palaa nyt uusista mielenkiintoisista käsistä starttiviivalle.    

Pelijakauma: Vaarin Vappu on ylipelattu. Akkaatta selkeimmin alipelattu.    

Juoksunkulku: Viirun Huiskaus avaa ensin johtoon, mutta saa kyselyn Vaarin Vapulta. Tätä kaksikkoa tulee nopeasti haastamaan Typyn Toisto, joka saatetaan laskea lopulliseksi keulahevoseksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 8,5,4
Toto4-2: 9,1,7
Toto4-3: 9
Toto4-4: 8,9,11
Hinta: 5,40 €

Suuri
Toto4-1: 8,10,5,4,6,9
Toto4-2: 4,3,10,9,1,7,2
Toto4-3: 9
Toto4-4: 8,1,9,11,5
Hinta: 42,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›