Mervi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 21.12.2015

Julkaistu:

TOTO4
Jyväskylän haastavan Toto4-pelin varma löytyy kakkoskohteesta.

Toto4-1

Suosikki: 6 Orderly laukkasi Ylivieskassa loppukurvissa keulapaikalta, kun tilanne näytti olevan hallinnassa. Vermossa tamma kiri loppua hyvin ja oli sijoitustaan parempi. Viimeksi Oulussa tamma laukkasi heti lähtöön ja menetti pelin. Viimeksi Oulussa tammalla oli talviradalla pitkät hokit, joita ei Jyväskylässä tarvita. Tämä on selvä etu. Orderly pystyy ravilla paljoon ja on ykkösmerkkimme.

Haastajat: 5 Womanizer S on mielenkiintoinen, koska ruunaa ajaa tällä kertaa valmentaja. Forssassa Womanizer S otti linjalähdössä pahan lähtölaukan ja jäi ratkaisevasti. Jatkossa ruuna oli 5. sisältä tasainen. Oikeana päivänään veteraani pystyy kamppailemaan lähdön voitosta.

2 Havbergs Mimi kiersi Teivossa 3. ulkoa varmasti kakkoseksi selvästi Demi de Veluwelle häviten. Vermossa tamma pakitteli 5. sisällä ja oli ratkaisuhetkillä tasainen. Havbergs Mimi ei ole alussa nopeimpia, mutta jaksaa kiertää päätöslenkillä. Sopivassa tehtävässä tamma pystyy paljoon.

3 Asante pakitteli Jyväskylässä 4. ulos, mistä ruuna ei ollut omimmillaan. Teivossa Asante matkasi 4. sisällä ja piti asemansa maalisuoralla. Asante avaa kovaa ja tällä kertaa sen lähtöpaikka on viime kertoja parempi. Asante juossee joko keulassa tai johtavan takana, ja molemmilta paikoilta se pystyy menestymään. Ruuna on selvästi parhaimmillaan läheltä kärkeä.

Tarkan juoksun vaativa 7 Anastacia Trot kiri lauantaina sisäratajuoksulla mukavasti. Reissun onnistuessa tamma voi nousta yllättävänkin korkealle.

Kaustisella keulasta voittanut 1 O'littlebigjoe starttaa ylisarjassa, ja voitto olisi yllätys.

Pelijakauma: Tasainen ja arvaamaton lähtö, jossa merkkejä ei kannata säästellä. Orderly saattaa jäädä edulliseksi merkiksi.

Juoksunkulku: Asante avaa ohi O'littlebigjoen ja joko juoksee keulassa tai antaa paikkansa pois Womanizer S:lle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 Käprä hallitsi Kuopiossa keulasta mielin määrin. Viimeksi Käprä lähti etusuoralla viimeisestä ulkoa kolmannelle ja kiersi välillä hyvin, mutta maalisuoralla meno oli open stretchiä pitkin vain tasaista. Käprä pääsee voltista hyvin liikkeelle ja saanee hetkessä paalun parivaljakon kiinni, mikäli kiihdytys menee odotetusti.

Haastajat: 2 Camassi tähtää koko matkan johtoon. Sellainen onnistui viimeksi, kun tamma eteni ykköseksi maalisuoralla sen jälkeen, kun rinnalta otteen saanut vastustaja laukkasi viimeisellä satasella. Pää on nyt voittosaldon osalta auki, ja lisää saattaa olla luvassa jo lähitulevaisuudessa.

11 Terhon Tuurin kyvyt kestää vertailun, mutta nyt lähtökohdat ei ole kaksiset pari laukkastarttia alla. Lisäksi ruunalla on 40 metrin takamatka. Lahdessa Terhon Tuuri lähti viimeisestä ulkoa etusuoralla kolmannelle, mutta laukkasi toiseksi viimeisessä kaarteessa. Vermossa ruuna puolestaan laukkasi heti lähdössä ja myöhemmin matkan aikana uudelleen.

1 Suvikuningatar starttaa hyvistä asemista ja tamma juossee johtavan takana. Hyvä sijoitus on heti mahdollinen, mutta on kysymysmerkki, pystyykö tamma voittamaan suoraan paussilta.

Pelijakauma: Käprä on mainio varmaidea, mikäli ruuna pysyy kakkossuosikkina.

Juoksunkulku: Camassi avaa keulaan ja Suvikuningatar nappaa paikan tämän takaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kolmannen kohteen suosikiksi kohoaa 6 Fade To Jam. Se lähti Kaustisella etusuoralla viimeisestä ulkoa kolmannelle ja kiersi vahvasti, mutta viimeiset sadat metrit oli liikaa. Mikäli juoksu onnistuu tällä kertaa paremmin, ei voittokaan ole mahdottomuus. Fade To Jam ei ole varsinainen voittokone olemassaan, joten sitä ei uskalla jättää varmaksi.

Haastajat: 11 Amazing Goalin kunto on huipussaan. Ruuna matkasi toissa kerralla sisäradalla neljäntenä, nousi päätöspuolikkaan alussa toiselle ja tykitti omaa vauhtiaan ykköseksi. Viime startissaan ruuna jäi 4. sisällä väsyvän taakse ja menetti asemiaan, mutta nousi hyvällä loppuvedolla rahoille. Vaikka kunto on mainio, ruuna tarvitsee edelleen hyvän ja tarkan juoksun menestyäkseen, joten yltiöoptimistisesti sillä ei voi lähtöjä ajaa.

12 Bro Bizzin lähtöpaikka on hankala, joten se tarvitsee hieman onneakin menestyäkseen. Lahdessa ruuna lähti viimeisellä takasuoralla koalmennelle, sai pian vetoapuja eteensä ja tuli riskisti perille, vaikka näyttikin välillä jäävän ulos rahoilta. Jyväskylässä ruuna näytti johtavan rinnalla aivan hyvältä loppukaarteeseen mentäessä, mutta maalisuora oli liikaa. Vastuksen puolesta tehtävä on aiempaa sopivampi.

Tauolta palaava 7 Olivia Pepper ei ole mahdoton menestyjä, jos kiihdytykseen ei kulu liikaa voimia. Hyvin matkaan pääsevä 3 Blue Beauty olisi ollut omimmillaan mailin matkalla. 2 Viking Wonder on ollut tällä kaudella kaukana parhaastaan, mutta pohjimmiltaan ruuna on tällaiseen lähtöön erittäin hyvä peli.

Pelijakauma: Alustavasti peräti 40-prosenttinen Fade To Jam suorastaan huutaa varmistuksia.

Juoksunkulku: Blue Beauty ja Olivia Pepper lähtevät riuskasti matkaan ja kamppailevat piikistä. Olivia Pepper ottanee lauman komentoonsa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 5 Typyn Toisto nousi toissa kerralla Toto76-sankariksi kirimällä 3. sisältä ykköseksi. Jyväskylässä Typyn Toisto juoksi leijonanosan matkasta johtavan rinnalla, mistä tamma tsemppasi kakkoseksi. Tällä kertaa se päässee johtamaan joukkoa ja hyvää sijoitusta pitää odottaa.

Haastajat: 11 Alf on vaarallinen, mikäli juoksu onnistuu viime kertoja paremmin. Teivossa ruuna kiersi viimeisestä ulkoa riskisti rahoille. Oulussa Alf kiri reippaassa lopetuksessa mainiosti ja oli sisäradan vetäessä paras ulkopareissa juosseista. Toissa kerralla sillä oli suosikkiin nähden 40 metriä pakkia, mutta tällä kertaa enää 20 metriä. Alf kannattaa ottaa aikaisin peleihin mukaan.

10 Rilon Taika kilpailee hyvässä vireessä. Teivossa tamma kävi kirissä Alfin kannoilla, pudotti maalisuoralle kaarruttaessa sisemmäs ja pujotteli vauhdikkaasti taistoon nelossijasta. Jyväskylässä Rilon Taika kiri 2. ulkoa voittomatsiin, mutta A.T. Eka jäi edelle.

12 Rouva Kaasu palasi tauolta hyvässä iskussa. Tamma nousi 4. sisältä toisessa kaarteessa toiselle ilman selkää ja tsemppasi väkivahvasti ykköseksi. Startti alla otteet saattaa olla irtonaisemmat, joten Rouva Kaasu on syytä mahduttaa useaan merkkiin mukaan kupongeille. Tehtävä ei rahojen puolesta ole optimaalisin.

Kotiradan suosikki 13 K.P. Salama tekee paluun tauolta. Paussin aikana hevonen ruunattiin, joten jatkossa tyhmät laukat saattavat jäädä vähemmälle. Tehtävä on ensimmäisessä startissa tiukka, joten ei voi pitää pettymyksenä, jos ori ei heti voita.

Pelijakauma: Typyn Toisto on alustavasti kerännyt lähes 40-prosenttisen peliosuuden, mikä on liikaa. Haastajista Alf maistuu eniten.

Juoksunkulku: Typyn Toisto hakee keulapaikan haltuunsa. Toisen radan veturiksi ei ole tunkua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 6,5,2,3
Toto4-2: 6
Toto4-3: 6,11,12,7
Toto4-4: 5,11,10
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto4-1: 6,5,2,3,7,1
Toto4-2: 6
Toto4-3: 6,11,12,7,3,2,4,9
Toto4-4: 5,11,10,12,13
Hinta: 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›